VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Su malonumu atsirastų guodėjų,padėjėjų,išklausėjų ir taip toliau. Bet kad jis moteriškają pusę,kaip ir mane durnelėmis išvadina. Jam nepatinka ,kad jam nori padėti galbūt,išsikalbėti,net nežinau ,atstumia . Turbūt reikia įpatingo sugebėjimo jį palenkti,bent pamastyti kitaip,į šviesiają pusę sunku pasakyti.
Neprisijungęs
Å¡iaip tai ir aÅ¡ kaip SmiltÄ— jau senai svarsÄiau tÄ… klausimÄ… iÅ¡eiti iÅ¡ forumo. AÅ¡ jam dÄ—kinga už pradžiÄ… į blaivybÄ™, bet Pasiklydusio įžeidinÄ—jimų klausyti tai tikrai nesiruoÅ¡iu. AÅ¡ stengiausi jų neskaityti, stengiausi nei vieno nekomentuoti, bet kai yra jį palaikanÄių - tai manau man Äia ne vieta. Nes mes turÄ—tume skatinti blaivybÄ™. O ne pritarti net nesiruoÅ¡ianÄiam blaivÄ—ti. O jei dabar kaip raÅ¡o Nekristoline- net nebegalÄ—siu pasidžiaugti su jumis dar viena blaivia diena. Tai ir aÅ¡ nebenoriu dalyvauti forume. AÄiÅ« man labai padÄ—jusiems Å¡io forumo žmonÄ—ms. AÅ¡ nesiruoÅ¡iu kaip SmiltÄ— trinti žinuÄių, nes tai mano biografijos dalis, tai mano džiaugsmas ir mano liÅ«desys. Ir net gi galiu pasakyti, kad jauÄiuosi beveik laiminga. Ir nebenoriu veltis į intrigas kas kÄ… palaiko, kas kÄ… pasakÄ— ne taip. Bet labai norÄ—Äiau keliems Å¡io forumo dalyviams paraÅ¡yti asmeniÅ¡kai ir net gi susitikti. PariukÄ—.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mÄ—n. | 14d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 26d. |
pariuke rašė:
Å¡iaip tai ir aÅ¡ kaip SmiltÄ— jau senai svarsÄiau tÄ… klausimÄ… iÅ¡eiti iÅ¡ forumo. AÅ¡ jam dÄ—kinga už pradžiÄ… į blaivybÄ™, bet Pasiklydusio įžeidinÄ—jimų klausyti tai tikrai nesiruoÅ¡iu. AÅ¡ stengiausi jų neskaityti, stengiausi nei vieno nekomentuoti, bet kai yra jį palaikanÄių - tai manau man Äia ne vieta. Nes mes turÄ—tume skatinti blaivybÄ™. O ne pritarti net nesiruoÅ¡ianÄiam blaivÄ—ti. O jei dabar kaip raÅ¡o Nekristoline- net nebegalÄ—siu pasidžiaugti su jumis dar viena blaivia diena. Tai ir aÅ¡ nebenoriu dalyvauti forume. AÄiÅ« man labai padÄ—jusiems Å¡io forumo žmonÄ—ms. AÅ¡ nesiruoÅ¡iu kaip SmiltÄ— trinti žinuÄių, nes tai mano biografijos dalis, tai mano džiaugsmas ir mano liÅ«desys. Ir net gi galiu pasakyti, kad jauÄiuosi beveik laiminga. Ir nebenoriu veltis į intrigas kas kÄ… palaiko, kas kÄ… pasakÄ— ne taip. Bet labai norÄ—Äiau keliems Å¡io forumo dalyviams paraÅ¡yti asmeniÅ¡kai ir net gi susitikti. PariukÄ—.
Žmogus taip jau sutvertas, kad labai greitai viskÄ… pamirÅ¡ta, ypaÄ savas nuodÄ—mÄ—les... Ä®domi bÅ«tų statistika, kiek Å¡iame forume raÅ¡anÄių rašė vis dar gerdami. SpÄ—ju didžioji dauguma buvo bÅ«tent tokie. Jie rašė, gÄ—rÄ—, bet niekas jų niekur nevarÄ—, o leido ramiai dalyvauti ir bendrauti, netingint tarti vienÄ… kitÄ… gerÄ… žodį ar patarimÄ…, per daug nemoralizuojant, kartais tiesiai Å¡viesiai pirÅ¡tu parodant į daromas klaidas, už kÄ… gana dažnai bÅ«davo įsižeidžiama.
Gal tuomet reikÄ—jo paraÅ¡yti graudų atsisveikinimo laiÅ¡kÄ…, trenkti garsiai durimis ir ramiai gyventi toliau? Ramiai, nes nereikÄ—tų atkalbinÄ—ti norinÄio iÅ¡gerti ar guosti iÅ¡gÄ—rusio ir ieÅ¡kanÄio pasiteisinimo... Bet ar nuo to kas pasikeis? Jei žiÅ«rÄ—sim į dangų ir nematysim braidanÄių purve, tai jie prapuls? Tikrai ne.
Pasistenkim bÅ«ti sąžiningi, juk Pasiklydusį iÅ¡provokavom patys. Jis rašė lakstutes sukurtoje temoje ir niekur daugiau nelindo, sÄ—dÄ—jo, kaip rezervate. Bet mÅ«sų tai netenkino, juk mes aukÅ¡Äiau už jį ir tai tiesiog bÅ«tina parodyti. O kai girtas žmogus pradÄ—jo nevaldomai triukÅ¡mauti, dar daugiau užvertÄ—m jį purvais ir padarÄ—m visų pasaulio nelaimių kaltininku - Äia geriama, Äia keikiamasi, Äia negeras forumas. Juk mes neklystantis teisuoliai, tiesiog Å¡ventieji... O juk tereikia atsisukti ir pažiÅ«rÄ—ti į save, nedaug mes nuo jo skiriamÄ—s, tik jis neveidmainiauja ir nesistengia atrodyti geresniu...
Neprisijungęs
Tai aÅ¡ ir norÄ—jau tai pasakyt, kad nereikia bandyt atrodyt geresniu už tokį patį nelaimingÄ… žmogų. Ir tiesÄ… pasakius, aÅ¡ verkiau, kai skaiÄiau, kiek dvasinių kanÄių yra patyrÄ™s mÅ«sų dabar aptarinÄ—jamas žmogus. Bet jokiu bÅ«du nei vieno ir nei vienos nenoriu įžeisti, ar sumažint gyventi kokybiÅ¡kiau. Man tik pasirodÄ—, kad jei bendraujanÄių "kolektyve" yra žmogus, kuris labiau kianÄia Å IANDIEN nei jÅ«s patys, tiesiog mokytojais bÅ«ti galim greitai, bet gyvenimas pamoko ir labai "mokytus"... Visiems linkiiu darnos
Neprisijungęs
Nezinau,kas beatsitiktų,gerai,kad yra Å¡is forumas,yra sukurta daug įvairių temų,daug iÅ¡sakyta vertingų patarimų.Jau vien paskaiÄius šį forumÄ… žmogui,kuris nori mesti gerti,atsiranda stimulas gyventi kitaip.Tai yra labai labai svarbu,ir prie Å¡ito svarbaus dalyko prisidÄ—jo visi forumieÄiai.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 8d. |
Pasiklydęs yra Pasiklydęs, Tu esi Tu, nepergyvenki dėlto taip smarkiai Pariuke..
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 8d. |
pariuke rašė:
Nei tu mesk forumo , nei ką rašyk asmeniškai, ką patinka tą skaityk kas ne tai ne. Likt vienai yra sunku ir nesuprask , kad tą ką rašau tai pamokymai , tai tik mano išgyvenimai dabartiniam ar buvisiam laike. Aš neužsidedu jokios etiketės tik rašau tai kas yra man , tai ko man meluot.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 8d. |
Blykstė rašė:
Su malonumu atsirastų guodėjų,padėjėjų,išklausėjų ir taip toliau. Bet kad jis moteriškają pusę,kaip ir mane durnelėmis išvadina. Jam nepatinka ,kad jam nori padėti galbūt,išsikalbėti,net nežinau ,atstumia . Turbūt reikia įpatingo sugebėjimo jį palenkti,bent pamastyti kitaip,į šviesiają pusę
sunku pasakyti.
Tai vyksta daug metų ir vienas ir tas pats . Kažkada mÄ…sÄiau kitaip , gal žmogus nori ar kÄ… , bet kai paskaiÄiau visus senus forumus , daug pasidarÄ— aiÅ¡ku ir kaip raÅ¡iau vyniojau meÅ¡kerias, darau kaip PariukÄ—. AÅ¡ tikrai laikysiuosi forumų nes man tik tokia galimybÄ— yra pabendraut kasdien apie nÅ¡ia priklausomybe , jei iÅ¡eiÄiau ir likÄiau vienas , tai man bÅ«tų viskas.
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 3mėn. | 26d. |
Negaliu nesutikti,kad labai gerai,jog yra šis forumas.
Pati asmeniÅ¡kai radau Äia daug info,kurios nerasi jokiose knygose,jokiuose žurnaluose...Info iÅ¡ žmonių patirties,iÅ¡ jų iÅ¡gyvenimų...Å is forumas tikrai reikalingas.Reikalingas dÄ—l žmonių,kurie iÅ¡ to kapstosi,ar dar kapstysis...
Todėl manau būtų per nelyg paprasta viską sugriauti dėl to,kad kažkas kažkam nepatinka...
Gražaus visiems savaitgalio
ozka rašė:
Nezinau,kas beatsitiktų,gerai,kad yra Å¡is forumas,yra sukurta daug įvairių temų,daug iÅ¡sakyta vertingų patarimų.Jau vien paskaiÄius šį forumÄ… žmogui,kuris nori mesti gerti,atsiranda stimulas gyventi kitaip.Tai yra labai labai svarbu,ir prie Å¡ito svarbaus dalyko prisidÄ—jo visi forumieÄiai.
Neprisijungęs
Forumas tikrai labai gerai. ir dar pasikartosiu- bÅ«tent forumas mane ir pradÄ—jo vesti į blaivybÄ™. Tik paprasÄiausia aÅ¡ dar nesu tokia stipri, kad sugebÄ—Äiau kitam padÄ—ti, vis pati esu kaip svarstyklÄ—s. PaprasÄiauiai nebeturiu kÄ… paraÅ¡o apart to, kad viskas gerai, kad viskas eina monotoniÅ¡kai. O kiek gali raÅ¡yti tÄ… patį? O dar pasirodo kad ne visiems patinka, kai paraÅ¡ai, kad viskas gerai. Tikra nenoriu atrodyti geresniu už kitÄ…. TodÄ—l geriau tik paskaitynÄ—siu forumÄ…. Jei bus kada kÄ… paraÅ¡yti - bÅ«tinai paraÅ¡ysiu
Neprisijungęs
prisiminiau visam gyvenimui, kartÄ… eilinį buvau l. susisielojus, susistresinus nepamenu dÄ—l ko ir situacija tokia kad gryžau namo, įjungiau internetÄ… ir kuiÄiuosi namie, per kažkokiÄ… laidÄ… kaip dabar pamenu, kad daili moteris metuose sako:
eiki savo rimu, savo keliu, kaip tu moki, kaip tau patogu ..taip švelniai dar ..ir aš tik ranką prie burnos ir į ašaras palengvėjimo..
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mÄ—n. | 11d. |
Kas mūsų neužmuša,padaro stipresniais.
Neprisijungęs
Visiems Sveiki,
Raso Tara, anuliuioju savo blaivias dienas uzpyliau juodai. Esu akylai stebimas namiskiu, be spec.plano papidymo negausiu. Gyvenimas apvirto I sudina puse;
Neprisijungęs
Tikslas: priimti siunta;
Priemones: panaudoti maza kieki propano/butano duju, tuo sukelti panika, bejegisgumo jausma namuose;
Veiksmas: namose duju kvapas (laikas 30 sek, faktas 36.00 sek) panaudoti medzioklini portatyvini baliona, kiekis minimalus, nepavojingas.
Periimti siunta: is “priesgaisrines tarnybos†(LAIKAS 3 MINUTES *faktas 5 min 2 sek.
Tikslas pasiektas bet savijauta dar sudinesne;
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mÄ—n. | 14d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 26d. |
Na sveikas, sveikas... O aÅ¡, kaip tik galvojau, kad pasveikinti tave reikia, nors ir nedažnai Äia apsilankai...
Neprisijungęs
SUDEGIAU: nes padauginau ir nutriau pasikalbeti, Uzdirbau du skaudzius antausius, reikalai krypsta i blogaja puse.....
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mÄ—n. | 1d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 18d. |
Tara rašė:
Visiems Sveiki,
Raso Tara, anuliuioju savo blaivias dienas uzpyliau juodai. Esu akylai stebimas namiskiu, be spec.plano papidymo negausiu. Gyvenimas apvirto I sudina puse;
Sveikas, bratka. :(
GalÄ—jai anksÄiau susisiekt... Ech....
Neprisijungęs
Dar tuiriu puse butelio, papildyti atsargas be sansu. Sedziu, palepeje mazame kambarelyje, liudna.... labai liudna.....
Neprisijungęs
Labai labai liudna...
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mÄ—n. | 1d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 18d. |
Tara rašė:
Labai labai liudna...
Tai papasakok kas nutiko. Vistiek dabar uždarytas sėdi.
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 5mÄ—n. | 7d. |
Tara rašė:
Visiems Sveiki,
Kaip darei teip į gavosi biÄiuli. Toliau bus dar ''sudiniau'' Lipk lauk iÅ¡ to brudo.
Neprisijungęs
nesikaski dar giliau, jei jau duobÄ—j..
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Tara rašė:
Labai labai liudna...
Tai papasakok kas nutiko. Vistiek dabar uždarytas sėdi.
Atrodo kad nenutiko nieko, uzpakalis pripiltas, man atrodo kad tiesiog ateina laikas atsigerti ????? Pilu nuo penktadienio, jau nebezinau kaip sustoti, turiu vel pilna buteli. jeigu negerciau gal but ryte butu viskas gerai, bet kaip atsilaikyti - manau kad neimanoma???
Neprisijungęs
O ko tu Äia dabar diorginiesi? Kas kam nori raÅ¡o, nenori neraÅ¡o, yra matyt tik kas vien skaito, kažkas vieniems gal idomiau, kažkas gal totalus "briedas".. Nepatinka, valink nefyg. Bet ner Äia ko vaizduoti "Madam pareis veliau" tokios susireikÅ¡minusios, dauguma Äia daug paprastesni tiek virtualiai tiek manau ir gyvenime.. Sunervino, visa savitgali negÄ—riau, o dabar eisiu alaus ir laksiu..
Neprisijungęs
po euro ivedimo laba daug laiko praleidau drabe, visi savaitgaliai drabe,neskaitanta ilgu darbo valandu, gal tiesiog persidirbau, ????
Neprisijungęs