VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Na kagis, labai sakyčiau normaliai praejo tos šventės, iš vienos pusės linksmai ikalus, su nuotaika nes dar pavyko 31 diena netgi užsidirbti dar sena valiuta gera pinigėli, iš kitos pusės ir be nepageidaujamu nuotykiu.. Vienu metu tarsi velniukas ant peties atsisedes kuždėjo kad čia reikia varyti miestan, reikia judesio, veiksmo, prie Katedros, ten linksmiau, projekcijos bus, daug žmoniu šėlsmo, fejerverku, isimesiu kuprinėn puslitri Treju Devyneriu ir pirmyn.. Bet paskutine akimirka persigalvojau, kad gali baigtis visai nelinksmai sausio pirmoji.. Ir nesuklydau visiškai, normaliai ryte pachmieločka padariau ir tykiai ramiai ižengiau i Naujuosius metus.. Girtos naktys
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 7d. |
rezultatas tas pats girtos.......
Neprisijungęs
Na tai tokios Naujametines nakties juk ir norejau, ka norejau ta gavau, viskas super..
Neprisijungęs
Labas rytas, koks čia rytas jei pachmielas nedarytas, tai dar gulint lovoje skardine alaus lyk lyk lyk pachmieločka kad snukis toks kreivas nebūtu.. Pagalvojau matyt esu sugadintas nepataisomai, bent taip motina pasake paskutini karta kai čia po Triju Karaliu iš blaivyklos 8 ryto gryžau, sakau gi vo blyn, dabar sausio 6 diena, čia gi Trys Karaliai, niu tai aš toks tada kaip Kasparas..
Neprisijungęs
Tai dar naujametinis maratonas.
Neprisijungęs
Buvo pora dienu kazkaip, bet taip norisi alaus pora pasiimti vakare kad nusakyti net sunku, ai ka čia, eini ir nusiperki alaus
Neprisijungęs
Pabudau o ne 4 ryto, bet dabar 4 vakaro, reiškias dar kioskas dirba, begte alaaaaaaaus!!!
Neprisijungęs
Susimaišė dienos ir naktys....
Neprisijungęs
)))))))))) degtine gertum sakyčiau Baltazaras.
Pasiklydes rašė:
Labas rytas, koks čia rytas jei pachmielas nedarytas, tai dar gulint lovoje skardine alaus lyk lyk lyk pachmieločka kad snukis toks kreivas nebūtu..
Pagalvojau matyt esu sugadintas nepataisomai, bent taip motina pasake paskutini karta kai čia po Triju Karaliu iš blaivyklos 8 ryto gryžau, sakau gi vo blyn, dabar sausio 6 diena, čia gi Trys Karaliai, niu tai aš toks tada kaip Kasparas..
Paskutinis taisė smiltis (2015-01-26 20:17:07)
Neprisijungęs
Ne tikrai Ne, pachmieločka iš ryto Bobeline, todel Kasparas..
Neprisijungęs
O pasiklydęs, nesiruošiat nebegurkšnoti ?
Neprisijungęs
aš 7 metus pro ašaras mečiau gerti, laksčiau per gydytojus, AA, o ateina debilka merga, o tu tipo nesiruoši mesti?? Gal jau laikas??Joa, gal tikrai laikas, anksciau nesusimasčiau.. Ne Durne, priklausomybe stipresne.
Neprisijungęs
Na taip. Aš netinkamai,ne taip,kvailai ,paklausiau.
Neprisijungęs
Paklausei tai paklausei, manai man labai didelis dalykas kai einu pirkti buteli... Tai jausmas ko nepasakysi ir kai sako, o gal tu mesk? Joa metu, savaitei maximum, o tada eeeei, alutis pachmielutis, jau net mama atvaziavo sako, tu ligonis, tiesiog tai liga..
Neprisijungęs
Kaip forumo administratorius atsiprašau visų forumiečių už Pasiklydusio elgesį. Ypač tų, kuriuos jis įžeidė asmeniškai. Dėl šios ir ankstesnių žinučių jis buvo įspėtas ir imtasi griežtesnių priemonių.
Tikiuosi visų forumo dalyvių supratingumo. Daugelis mūsų kažkada buvo ten, kur dabar jis, todėl stenkimės būti tolerantiški. Kiekvienas laisva valia renkasi savo kelią, tačiau kartu turi prisiimti ir atsakomybę už pasekmes.
Neprisijungęs
Aš asmeniškai neturiu jokių pkčių ir įžeidumų ant to žmogaus...tiesiog prisimenu ir save kaip pripaistydavau visko išgėrus ar pagiriota...juk visai kitaip tada mintyjam ir bendraujam
Neprisijungęs
Viskas yra suprantama,pykti nėra dėl ko. . Su jo atsakymu,aš labiau susimąsčiau. Ko reikėjo iš karto,apgalvoti,juk viską suvokiu.
Neprisijungęs
Tikrai tau reiktu tykštelti per tavo kreivą snukelį,tada gal gerti nustotum ir koliotis:D,nieko tu nemąstai,jei tokius niekus rašai,nors ir nesi kvailas,bet išsidirbinėti tikrai moki:)
Pasiklydes rašė:
aš 7 metus pro ašaras mečiau gerti, laksčiau per gydytojus, AA, o ateina debilka merga, o tu tipo nesiruoši mesti?? Gal jau laikas??Joa, gal tikrai laikas, anksciau nesusimasčiau.. Ne Durne, priklausomybe stipresne.
Paskutinis taisė smiltis (2015-01-26 20:17:48)
Neprisijungęs
Tokių kaip Pasiklydes yra šimtai, tik nevisi gali parašyt, tegul rašo nemaišo . O gal bus rytas kada atsikėles pasakys dabar keičiu gyvenimą , turiu tikslą, o gal klystu nežinau. Bet tikiuos.
Neprisijungęs
Žinoma,kad nemaišo jis ir visų teisės vienodos užsiregistravus svetainėje,sakyčiau net pagyvina ją,savo nesąmonėm...tačiau realiam gyvenime nemanau,kad visi leistu taip nusišnekėt ir visi būtų tokie tolerantiški,tokiems tiesmukiškiems ižeidinėjimams,o dar geriau patys atsiprašinėtų už jo ižeidinėjimus:)
žvejys rašė:
Tokių kaip Pasiklydes yra šimtai, tik nevisi gali parašyt, tegul rašo nemaišo . O gal bus rytas kada atsikėles pasakys dabar keičiu gyvenimą , turiu tikslą, o gal klystu nežinau. Bet tikiuos.
Paskutinis taisė smiltis (2015-01-26 20:18:22)
Neprisijungęs
Tikra tiesa , jį yra išmete iš forumų . Kai gerdavau taip pat darydavau ir taip pat kalbėdavau, tai pykt neturiu ant ko nebent ant saves pačio.
Neprisijungęs
Kalbu ne apie pyktį,o apie nuomonę
žvejys rašė:
Tikra tiesa , jį yra išmete iš forumų . Kai gerdavau taip pat darydavau ir taip pat kalbėdavau, tai pykt neturiu ant ko nebent ant saves pačio.
Paskutinis taisė smiltis (2015-01-26 20:18:46)
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 0d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 17d. |
Tiesą sakant mano simpatijos irgi Pasiklydusio pusėj. Tam yra dvi priežastys. Pirma - asmeninė, nu jaučiu jam kažkokį stiprų tokį духовное родство... bet nemokėsiu čia parašyt, sudėtinga. :) Antra - taip, jis trolina, jo rašinėjimai ant pražangos ribos.., bet užtai tikri ir autentiški. Bent man jie dešimt kartų veiksmingiau parodo kurioj pusėj noriu būti, negu pamoralizavimai tipo: "A sąžinės da turi?". "A ilgai da gersi?". "Pažėk į ką tu panašus" ir t.t.
Neprisijungęs
Vat aš irgi pritariu Marijuj...
Man tai net gi patinka jo žodžių dėlionės ir isireiškimai su tokių jumoru,cinkeliu...esu kiek kartų nusistebėjus,kad tas baisiai geriantis žmogus nedaro gramatinių klaidų..netgi galėčiau spėliot,kad kaip mokėsi mokykloj,turėjo jam neblogai sektis rašyti rašynėlius:)
P.S.Kažkodėl nematydama gyvai žmogaus,sprendžiu iš gramatikos, apie žmogaus išprūsimą.
Paskutinis taisė katyte (2015-01-15 10:23:04)
Neprisijungęs
pasirodo nuomonių yra:Dgal jis negeriantis?
katyte rašė:
:)Vat aš irgi pritariu Marijuj...Man tai net gi patinka jo žodžių dėlionės ir isireiškimai su tokių jumoru,cinkeliu...esu kiek kartų nusistebėjus,kad tas baisiai geriantis žmogus nedaro gramatinių klaidų..netgi galėčiau spėliot,kad kaip mokėsi mokykloj,turėjo jam neblogai sektis rašyti rašynėlius:)
P.S.Kažkodėl nematydama gyvai žmogaus,sprendžiu iš gramatikos, apie žmogaus išprūsimą.
Paskutinis taisė smiltis (2015-01-26 20:19:28)
Neprisijungęs