VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Tara rašė:
Nepamokslauju, atkrytis nieko gero, geriau jau jo išvengti, labai klastinga liga. Teoriškai atkryčio tikimybė turėtú didėti proporcingai blaiviam periodui?
Tavo tas atkrytis vadinamas, tai vieni netyčiukai, gyvenimo vingiai, oi čia toks gyvenimas... o dar iš manes šaiposi, patylėsiu...
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 22d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 21d. |
Tara rašė:
Nida rašė:
kas čia vyksta-aplinkui viens po kito atkrenta??? mėnulio fazė tokia??? po tiek laiko blaivybės...
Panašu, kad mano atvejis - simboliškai kompanijos palaikymas. Alkoholis turi "atmintį", ne pirmas kartas kai užkimbu.
mane tai baugina, nes mano atkryčiai paskutiniu metu virta daugiadienėm
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 2d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 26d. |
Dėl viso pikto, Audroni, reikia dar tokio špižinio kamuolio prirakinto prie kojos. Ir to, nepatikima...
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 11d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 28d. |
Veronika rašė:
Nyku... :(
Ar aplinkinių gėrimas savaitgalį užkniso, ar šiaip sunki diena? :)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 13d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 0d. |
Ai, praeis.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Ai, praeis.
Man tai jau praėjo:-)
..ir tau, Veronika, praeis :-)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 18d. |
Jaučiuos nekaip , viskas pykina , viskas labai užknisa. Dėl ko nežinau.
Neprisijungęs
Tara kaip savijauta?
Neprisijungęs
Šiandien pirmą dienos pusę jaučiau gan didelę baimę. Nu man kartais būna taip po pjankių, nuodų poveikis. Ir trecuška nedidelė su nemažu galvos skausmu. Velniop, pagėriau, padurniavau, apsinuodijau, jungiu vėl skaičiuką.
Neprisijungęs
Bebre, žygiuojam toliau
Neprisijungęs
Ne, nu rimtai Gerdama niekad negriuvinėjau. Vidury prekybcentrio, lygioj vietoj, susipynė kojos ir pasitiesiau
Apsižvalgiau, kiek žmonių mato pasidrėbusią... Paskui kaip paėmė juokas...
Neprisijungęs
tai reikia gerti, aaaa
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
tai reikia gerti, aaaa
Nea. Nenoriu. Man dabar geriau
Neprisijungęs
Egluže, pasiilgau
Neprisijungęs
Aš jos irgi pasiilgau,bet ji nenori bendraut.
Neprisijungęs
Liepa rašė:
Aš jos irgi pasiilgau,bet ji nenori bendraut.
Patartina bendrauti su tais kurie nori bendrauti!! Liepel, aš gan dažnai būnu Klaipėdoj - sakyčiau nuostabiam mieste gyveni? Galėtum aprodyt..
Bebru nelabai pasitikiy
Neprisijungęs
Tara rašė:
Patartina bendrauti su tais kurie nori bendrauti!!
Liepel, aš gan dažnai būnu Klaipėdoj - sakyčiau nuostabiam mieste gyveni? Galėtum aprodyt..
Bebru nelabai pasitikiy
O aš į gidus ir nesisiūlau.
Neprisijungęs
Tara su Bebru - jungiam skaitliuką vėl?
Neprisijungęs
pariuke rašė:
taip su butylke
Neprisijungęs
Jaučiuosi piktas , juokingas ir tingus. Baigiasi vasara statybos mirties taške, kalta žmona . Vėl pasižiūriu į veidrodį na juokingas su savo dietomis poslinkio jokio. Laukia pustonis bulvių rūšiuot , tingiu net atsikelt nuo kompo.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Jungiam, bet savo įjungsiu vėliau. Dabar bijau būti etatiniu pirmos dienos sukaktuvininku. Šiandien vėl man pirma diena
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Gera minis, tik gal kiek vėliau. Vis dar sprendžiu savasias bėdas. Išgėrinėju tik dėl "reikalo" su pertraukom, net gi sakyčiau pakankamai saikingai. Būna, kad padauginu, bet kažkaip pachmielą nukeliu vakarui, neužsikabinu. Kartais atrodo, kad gėrimą galiu kontroliuoti - kas turėtų būti neįmanoma! Trumpai tariant: atdedu "x" (uźrišimo) dieną.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 22d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 21d. |
Tara rašė:
pariuke rašė:
Gera minis, tik gal kiek vėliau. Vis dar sprendžiu savasias bėdas. Išgėrinėju tik dėl "reikalo" su pertraukom, net gi sakyčiau pakankamai saikingai. Būna, kad padauginu, bet kažkaip pachmielą nukeliu vakarui, neužsikabinu. Kartais atrodo, kad gėrimą galiu kontroliuoti - kas turėtų būti neįmanoma! Trumpai tariant: atdedu "x" (uźrišimo) dieną.
man irgi atrodė, kad kontroliuoju, kad sugebu išgert saikingai, tai truko apie tris savaites, bet paskui vadžios nutrūko ir užgėrimas tęsėsi penkias dienas....na tikuosi, kad tau taip nenutiks
Neprisijungęs
kiek kartų mus visi mokė forume, kiek kartų knygose skaičiau - nėra sąvokos „saikingas gėrimas" !!!!
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 24d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 6d. |
Tara rašė:
<...>Išgėrinėju tik dėl "reikalo" su pertraukom, net gi sakyčiau pakankamai saikingai. Būna, kad padauginu, bet kažkaip pachmielą nukeliu vakarui, neužsikabinu. Kartais atrodo, kad gėrimą galiu kontroliuoti - kas turėtų būti neįmanoma!<...>
Iš tavo žinutės jaučiasi, kad problemų nėra. Na, tai smagu tuomet, kad gerai jautiesi...
Neprisijungęs