VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 12d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 30d. |
žvejys rašė:
Veronika rašė:
Bebre, ir aš kvaištu nuo auksinio rudens
Ir laukiu jo kaip stebuklo. Krisiu į krūvą įvairiaspalvių lapų ir gersiu rudeniškos brandžios žemės kvapą. Uj, smagumėlis laukia
Gerai kai nė šunų nei kačių neturi ar kaimynai neturi.
Žvejy, taigi nebūtina lėkti į artimiausią šunparkį Ramiai galima nuvažiuoti iki gražaus miško
Besivoliojant lapuose dar galima ir grybų prisirinkti.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 17d. |
Artaz rašė:
O tau, Žvejy, rūpi aplinkinių nuomonė??? Gyvenk savo gyvenimą kaip skaitai teisingai ir nekreipk dėmesio. Reikėtų vidinės tvirtybės - tai aplinkinių juntama ir gerbiama.
O Užkalnio provokuojantys straipsniai rašomi su tikslu, kad tik juos skaitytų. Kita vertus būna teisingų pastebėjimų, o į lojimus dėmesio kreipti nereikia - tai tik pigus PR'as.
Teisingai pastebėta , taip dar vienas dalykas kurį turėsiu tvarkyt , per dug kreipiu dėmesio į aplinkinių nuomone.
Neprisijungęs
Sveiki, senokai čia besilankiau, ir žiūriu kiek visokių pokyčių įvykę, pritariu Artazui kad reikia atsiriboti nuo kitų žmonių nuomonės, tuo labiau kad ji dažniausia būna negatyvi, jei nebūčiau sugebėjęs nuo to atsiriboti, kai gėriau po savaitę, ir skyriausi su žmona, turbūt būčiau išprotėjęs, apšnekėjo kiekviena bobutė kaip beišmanydama, su fantastiniais pagražinimais, bet nusiteikiau kažkaip save kad reikia nekreipti dėmesio į visą tai, nežinau kaip tai pavyko, bet nieko negirdėjau, nors vis trypė ir maišė su purvais, galvojo kad nusirisiu ir nusigersiu, bet dabar užtat visi nuleido nosis, kad to neįvyko, o gyvenu tvarkingą gyvenimą, ko visiems ir linkiu.
Neprisijungęs
Man keista kodėl yra panaikinta teisė redaguoti savo parašytas žinutes. Ar tai neprieštarauja įstatymams? Juk tai viešas forumas, vartotojas turi turėti teisę trinti savo pranešimus. Aš norėčiau ištrinti visus savo pranešimus. Argumenuoju - mano postuose yra per daug asmeninės informacijos. Daugiau nenoriu kad ta informacija būtų skelbiama viešai. Rašiau tą informaciją norėdamas išgirsti kitų žmonių nuomonę, gauti šiokį tokį palaikymą žengiant vėl iš naujo pirmus blaivybės žingsnius. Bet matau kad pataikiau ne į tą vietą. Čia naujokai neprisileidžiami ir ignoruojami. Todėl prašau administratorių ištrinti visas mano žinutės kur pateikiama asmeninė informacija ir palikti tik tas, kuriose nėra tokios informacijos.
Neprisijungęs
Aš tiesiog neturiu daug laiko kas kart perskaityti viską ir sureaguoti, bet Bebre, tavo postus aš skaitau su idomumu. O atvirauti reikia.. ir nieko čia tokio
Neprisijungęs
Buvo ir man tokia vienatvės baimė, bet pradėjau dirbti su savimi.. ir iki šiol tebedirbu.
Vietaves baime reikia "tirpdyti " nuo meilės sau.Besąlygiškai!!!
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 10d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 27d. |
Bebras rašė:
Man keista kodėl yra panaikinta teisė redaguoti savo parašytas žinutes. Ar tai neprieštarauja įstatymams? Juk tai viešas forumas, vartotojas turi turėti teisę trinti savo pranešimus. Aš norėčiau ištrinti visus savo pranešimus. Argumenuoju - mano postuose yra per daug asmeninės informacijos. Daugiau nenoriu kad ta informacija būtų skelbiama viešai. Rašiau tą informaciją norėdamas išgirsti kitų žmonių nuomonę, gauti šiokį tokį palaikymą žengiant vėl iš naujo pirmus blaivybės žingsnius. Bet matau kad pataikiau ne į tą vietą. Čia naujokai neprisileidžiami ir ignoruojami. Todėl prašau administratorių ištrinti visas mano žinutės kur pateikiama asmeninė informacija ir palikti tik tas, kuriose nėra tokios informacijos.
Kaip tyčia konsultavausi su teisininkais kitais klausimais, tai paklausiau ir dėl šito. Deja ne, jokio prieštaravimo įstatymams čia nėra. Jei nesigilinant labai giliai esmė tokia: užsiregistruodamas į forumą, kiekvienas automatiškai sutinka su forumo taisyklėmis. Jose irgi nėra jokių neatitikimų LR įstatymams.
Gana įdėmiai seku forumą, bet tikrai nepastebėjau, Bebras, kad būtum viešai atskleidęs kokių nors asmeninių duomenų. O kad rašydamas atskleidei kažkurios savo charakterio bruožus, nuostatas ir nuomonę, tai čia mes kiekvienas darome tą patį. Kiekvienas ir esame atsakingi už savo pačių įrašus.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 17d. |
dar truptėlį tik apmaudą išsakysiu, dėl to, kad mano asmenine nuomone nevertėjo forumo adminstracijai redaguoti mano dienorasčio skyriaus, perkelti kai kurias žinutes iš čia į ten ir net nepasivarginti paaišknti kodėl. Na vistiek forumas, o ne privati valda, be forumo dalyvių liktų tik administracija. Bet čia kalba apmaudas ir užgauti jausmai. Padarėte man paslaugą. Sėkmės.
Neprisijungęs
Sėdžiu sau darbe ramiai... Taip nesinori grįžti namo pas savo piktąją
Psichologai pripūtė miglos, kad tipo atsakingas už savo gyvenimą, tipo pats kuri tokį kokio nori ir t.t. Taip, bet mano būklė niekad nebūdavo stabili. Vieną dieną vienokios mintys ir nuotaika, kitą dieną jau kitokios. Bendrai, ką jau ten per dieną - kas kelias valandas keičiasi mintys ir nuotaikos. Tai apie kokią čia atsakomybę už savo gyvenimą galima kalbėti kai stabilumo nulis.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
<...>
Bebre, kada savo pikčiuvienei paskutinį kart parnešei kvietkelį?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Bebras rašė:
<...>
Bebre, kada savo pikčiuvienei paskutinį kart parnešei kvietkelį?
Bebre,reikia pradėti nuo savęs...ne imti ir laukti iš artimo kazko,kas tave darytų laimingu,o paciam pradėti duoti.
O čia gaunasi uzburtas ratas-ką tu gali duoti,jei pats nieko sau neturi(meilės sau)?Kai pradėsi mylėt save,pripildysi save visą besąlyginės meilės,palaikymo,supratimo..tada galėsi dalintis su šalia esančiais,nebus vienišumo baimės,nes tiesiog tu turėsi save.Aplinkiniai irgi pradės keistis,nes matys ir jaus tave kitokį.Norės dalintis su tavim gerais jausmais.Tavo partnerė,tai tavo veidrodis-parodo tau tavo klaidas.Kas tave erzina joje,tą bruozą pats turi ,nes tavo pasąmonė atpazista.
Tiesiog tavo artimiausias zmogus yra tau likimo siustas mokytojas.Jus ne taip sau susiėjot.
Neprisijungęs
Jaučiuosi kažkaip lengvai ir labai tingiai , reik važiuot į laukus , o čia taip ramu ir patogu. Teks lipti per save nes už valandos pradės kaitinti saulė , vėl galėsiu kept. Ryt didysis turgus bus proga normaliai pasipešt, nes šiomis dienomis per ramiai gyvenu.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 21d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 20d. |
Mano nuotaika šiandien nuostabi, o dar Pasiklydes pajuokino...einu ruoštis į darbelį oilylia
Neprisijungęs
vidurnaktį gimė brolio vaikas, šventė ir gyvenimo misterija. Aš kai savų vaikų neturiu ir neturėsiu muset, tai esu lengvai jau kvaištelėjus nuo stebuklo teta. :)mrrrr..šypsausi
Neprisijungęs
Egle rašė:
vidurnaktį gimė brolio vaikas, šventė ir gyvenimo misterija. Aš kai savų vaikų neturiu ir neturėsiu muset, tai esu lengvai jau kvaištelėjus nuo stebuklo teta. :)mrrrr..šypsausi
, Egle, jis jau ir yra ir tavo vaikas, tikrai stebuklas, ne kitaip. Gyvenimas įgauna kitą pagreitį, žinau, ką kalbu
, gal jau ir į rankas buvai paėmusi ?
Neprisijungęs
Kol kūdikiai, jie tokie mieli...
Bet jei galėčiau dabar rinktis-vaikų neturėčiau. Nežinau kaip bus vėliau, bet nuo 12 metų jie tampa tokiais velniais, kad visa misterija išgaruoja. Maniškiui jau per 20, ir vis dar velnių priėdęs. Tiesą sakant, jei ne jo velnystės, gal nebučiau pradėjus gert. Tiek nervų kainavo, kad sunku įsivaizduot. Neįsivaizdavau, kokia pasiutusi gali būt paauglystė...
Neprisijungęs
Vaikai gėris Ir maži, ir užaugę. Na, kai užauga, negali taip niurkyti kaip mažų, bet kai apkabina ir paklausia: mam, kaip gyveni? Tu šiandien liūdna, ar tau viskas gerai? Rojus
Neprisijungęs
Kažkur suklydau, nes apkabinimo dar nė vieno nesu sulaukus...girdžiu tik "maaam, duok 5 €"...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Kažkur suklydau, nes apkabinimo dar nė vieno nesu sulaukus...girdžiu tik "maaam, duok 5 €"...
Tuomet liūdnastis
Neprisijungęs
Viktorija rašė:
Egle rašė:
, Egle, jis jau ir yra ir tavo vaikas, tikrai stebuklas, ne kitaip. Gyvenimas įgauna kitą pagreitį, žinau, ką kalbu
, gal jau ir į rankas buvai paėmusi ?
dar ne Vika, bet jau tuoj, du stiprūs berniukai gimė šeimoj, vyro brolio ir mano brolio šitų metų bėgy.
Nežinau kaip jaučiuosi, kad jau į temą labiau, bet kažkaip jaučiuosi vistiek gi..nu.. brolis atsiuntė foto iš ligoninės, tai karts nuo karto prisėdu prie pc ir kaip tetulė su kava žiūriu į savo kraujo žmogelį, fantazuoju koks bus jo gyvenimas, ką mylės, tyrinėju veidelį..patinka spėliot, tyrinėt, fantazuoti ir mistifikuoti ..
Neprisijungęs
yra kažkas tobulo, tos kelios valandos, kai atsikeliu išsimiegojus gerokai, iki kol prasideda blogumai..
aš nežinau kas yra sveikata, bet tai turėtų būti wow...Jaučiuosi laiminga, dvi valandos visai padoru.
Jau rudeninė šviesa, aiškesnė, be padūmavimo vasarinio ryte, ania? Palikau balkono duris adaras per naktį, tai katinukas nabagas vaikšto ir čiaudėja.
Neprisijungęs
Egle rašė:
yra kažkas tobulo, tos kelios valandos, kai atsikeliu išsimiegojus gerokai, iki kol prasideda blogumai..
aš nežinau kas yra sveikata, bet tai turėtų būti wow...Jaučiuosi laiminga, dvi valandos visai padoru.
Jau rudeninė šviesa, aiškesnė, be padūmavimo vasarinio ryte, ania? Palikau balkono duris adaras per naktį, tai katinukas nabagas vaikšto ir čiaudėja.
Aš ir žiemą prie praviro balkono miegu. Ir nesvarbu kiek minuso. Gėris
Jau jaučiu rudenėlį, auksinį, atskrieja oru
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 21d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 20d. |
Veronika rašė:
Egle rašė:
Jau rudeninė šviesa, aiškesnė, be padūmavimo vasarinio ryte, ania? Palikau balkono duris adaras per naktį, tai katinukas nabagas vaikšto ir čiaudėja.Aš ir žiemą prie praviro balkono miegu. Ir nesvarbu kiek minuso. Gėris
Jau jaučiu rudenėlį, auksinį, atskrieja oru
rytai tapo gaiviai vėsoki...
Neprisijungęs
Šiandien jaučiuosi , kaip per Balandžio pirmąją "išdūriau " visus kaimynus kiek sutikau ryte ir einu bulvių rinkt su gera nuotaika, matomai jau praeina ta atkritimo būsena , nekiek bloga buvo nuo to gėrimo , bet kiek vidinio balamūto , esu dėkingas visiems kurie nenusisuko ir toliau diskutavo , žinot tie pokalbiai duoda labai daug, o kai dar turi galimybe išsikalbėt , tai nuimi to vidinio krūvio dalį ir iš meti , ne kaupi savį.
Neprisijungęs
Ir kaip tu juos išdūrei?
Neprisijungęs