VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 25d. |
Egle13 rašė:
Labas rytas
Kada eglutes puošit?
labukas, Kauno žaliakalnio turgelio diedulis pametėjo žaisliukų- tikri eglės ir kedro kankorėčiai, į kurių galą įkaltas ar smeigtuka ar vinukas (nesimato) prie kurio pritvirtinta ale varinė vielutė, kad galėtumei ant šakos apsukt. Dovanų tėvams nuvežiau, bo aš pati nešvenčiu. ir tingiu puošt, šiemet jau nieko nebesistengsiu
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 9d. |
Nerūkau | 9m. | 10mėn. | 2d. |
Eglės puošia egles! ))
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 21d. |
Artaz rašė:
Eglės puošia egles!
))
Neprisijungęs
Egle rašė:
Egle13 rašė:
Labas rytas
Kada eglutes puošit?
labukas, Kauno žaliakalnio turgelio diedulis pametėjo žaisliukų- tikri eglės ir kedro kankorėčiai, į kurių galą įkaltas ar smeigtuka ar vinukas (nesimato) prie kurio pritvirtinta ale varinė vielutė, kad galėtumei ant šakos apsukt. Dovanų tėvams nuvežiau, bo aš pati nešvenčiu.
ir tingiu puošt, šiemet jau nieko nebesistengsiu
kodėl nepuoši? kodėl taip pesimistiškai? Būtina puošti ir pajusti kalėdų dvasią. Aš šiemet net planuoju kažką pati kepti- sausainiukus ar pyragiuką.
Neprisijungęs
Labas rytas Kavytė garuoja, kvepia, kas į kompaniją
Neprisijungęs
aš, aš ) galiu pasiūlyti keptų baklažanų su varškės sūriu, valgai pusryčius?
Neprisijungęs
Egle rašė:
aš, aš
) galiu pasiūlyti keptų baklažanų su varškės sūriu, valgai pusryčius?
Uoj kaip skanu, ačiū ačiū Valgau, bet ne taip anksti
Neprisijungęs
Labas rytas visiems, kas jau pabudęs
Kaip noriu tų tavo baklažanų su varške, Eglute! Prikabink prie AŽ, jei gali, trupučiuką
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Labas rytas visiems, kas jau pabudęs
Kaip noriu tų tavo baklažanų su varške, Eglute! Prikabink prie AŽ, jei gali, trupučiuką
siunčiu mintyse gausiai ) ir kad dar liktų
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 25d. |
Permaina. Keičiasi greit ir negailestingai. Iš šaltesnių rytų į lietingą ir purviną rytą. Geras pasakymas "blogo oro nebūna , tik netinkama apranga". Jei galėtų įtakoti žmogaus nuotaika blogas oras , tai problema kur , aišku , kad pačiame žmoguje . Ar mokame švesti šventes , ar turime kokias nors , kad ir mažas tradicijas šeimo, ar pamename kokios buvo prieš šimta metų ir daugiau , o gal tas kas kitur metama lauk , kaip yra sakoma "kas sena , tas metama lauk" , ne. Galima pritaikyt ir naujam mechanizme sena detale ,žinoma jei ji bus dar nevisiškai susidėvėjus , ar dar galima ja restauruoti. Visad einama lengviausiu keliu , sena metama , perkama nauja arba imama tai kas yra lengviausia pasiekiama. Blaivybė taip pat , pradžio ieškoma , bandoma gyvent kitų gyvenimus , susikurti planus ,svajones , kad negersiu tiek ir tiek metų, turėsiu didelį blaivybės stažą, o kam. Kam to viso reikia. Kai pirmą kartą žmogus nutaria keist gyvenimą ir iš pražūtingo liūno ir koks jis būtų gražus ir viliojantis , bet vis tiek jis yra liūnas, pradėt gyvent blaiviai ir kitaip , pamirštama paklausti , o ko tu tikiesi žmogau , ko tau reikia , kaip nori pakeist savo gyvenimą, paprasčiausiai ar nebijai gyvenimo iššūkių , ar nepalūši nes tai bus labai skausminga. Gyvenime prieš kelis metus iš manes juokėsi ne tik iš to kad mečiau gėrimč , kompanijas ir balius , bet ir pradėjau verslą kuris iššono žiūrint kažkam labai juokingas ,avantiūra kaip daugelis sakė. Dabar daugelis tyli arba pyksta , nes ta avantiūra pasiteisino . Pradedant blaivybe santykiai šeimo, su aplinkiniais geri , nesakau kad idealūs , bet geri, verslas įgauna pagreitį plečiasi . Atrodo na viskas , kaip ir gerai , daugelis paklaus"tai ką čia veiki? " , atsakyčiau mano noras gert niekur nedingo , jis tupi giliai pasąmonė ir laukia , kada galės nevaldomai paleist tą susinaikinimo mechanizmą. Vat šito vietoj tas mechanizmas yra sustabdytas, išmontuoti negalima nes jis viso agregato dalis , o pats agregatas yra vientisas ir nedalomas, neardomas, bet jis gali būt sustabdytas ir stovėt ir jokia našta ar papildomas svoris , paprasčiausiai netrukdo gyvent , o kai aš jo nepaleidžiu netrukdau gyvent kitiems. Tokios mintys šiandien. Baigdamas noriu pasakyt , kad tai nepamokymai ar nurodymai , kažkam , tai tik mano mintys išsipasakojimas, o jų per diena būna patikėkit daug. Viena , kart sakiau namuos , kad galėčiau knygą parašyt , tai iš karto reakcija"pūsk" , vat tos moterys . Tad mylėkim moteris , mylėkim gyvenimą ir nepamirškim pasniko , šiandien penktadienis . Geros dienos.
Neprisijungęs
maža , bet stipri laimė atikelti septintą šeštadienį ir žinoti, kad nieko nereikia daryti per prievartą
gal kavos?
Neprisijungęs
Labas rytas Egle ir visa maža skaitanti bendruomene. Jo,per prievarta mielas nebūsi Geros visiems dienos.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 29d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 28d. |
Egle rašė:
maža , bet stipri laimė atikelti septintą šeštadienį ir žinoti, kad nieko nereikia daryti per prievartą
![]()
gal kavos?
aš jungiuosi, labas rytas, kaip gerai, kai nereik niekur skubėti....
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 20d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 7d. |
Labas rytas, jungiuosi ir as Skanios rytines kavos puodas pusu paunksnej
Neprisijungęs
Labas pramiegotas rytas su kava Vakar taip nusidirbau, kad šiand vos iš lovos išsiropščiau
Reik pradėt mankštintis, ale vat problema - kaip su tuo tinginiu susitarti?
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 4mėn. | 12d. |
Oi,VV,su tuo tinginiu sunku susitart Turiu metini klubo abonementa.Jei pernai eidavau 5kart per savaite,tai siemet 5 kart per men
Kaip ten rusai sako? I sila jest,i volia jest,a syli voli netu
Vienišas Vilkas rašė:
Labas pramiegotas rytas su kava
Vakar taip nusidirbau, kad šiand vos iš lovos išsiropščiau
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Oi,VV,su tuo tinginiu sunku susitart
Turiu metini klubo abonementa.Jei pernai eidavau 5kart per savaite,tai siemet 5 kart per men
Kaip ten rusai sako? I sila jest,i volia jest,a syli voli netuVienišas Vilkas rašė:
Labas pramiegotas rytas su kava
Vakar taip nusidirbau, kad šiand vos iš lovos išsiropščiau
Ech, nežudyk vilties, ji juk miršta paskutinė?
Neprisijungęs
Labas vakaras Pavakarine kava irgi geris
Neprisijungęs
Užsinorėjau saldžios, juodos arbatos su pienu
Neprisijungęs
Veronika rašė:
O nenori "cai" su prieskoniais ir pienu? Su putele? Skanu...
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
O nenori "cai" su prieskoniais ir pienu? Su putele? Skanu...
Kas tai yra? Noriu, bent paragaut
Neprisijungęs
Labas sekmas rytukas Pasikavinam?
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 29d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 28d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Labas sekmas rytukas
Pasikavinam?
Labuka, jungiuosi su savo krūzeliu
Neprisijungęs
Jungiuosi ir aš. Nu bet oras oras, šilta ir žalia, o jau Žiemos saulėgrįža , kažkur aplink šias dienas, nuo šiolei dienos ims ilgėti
Neprisijungęs
Labas rytas, jungiasi miegalė tik ką iš lovos išsiritus Mmm, kavytė, juoda ir kvapni
Neprisijungęs