VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Marijus rašė:
Bebras rašė:
Veronika rašė:
Kojos nuo pažastų, krūtinė F dydžio, šviesūs plaukai iki juosmens... Bebre, taviškė raudoną kilimą ligi namų nutiestų, kad tik namo grįžtum... Ir dar burokėlių pritarkuotų...
Oj negaliu. Geras paveikslasUžsisvajojau apie tai....
Bebre, atvaryk pas mus į lengvosios atletikos maniežą. Supažindinsiu;)
Lengvaatletės su F dydžiu? Nebent kokios nors rutulio stūmikės, xe xe
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 6d. |
Marijus rašė:
Veronika rašė:
Marijus rašė:
Bebre, atvaryk pas mus į lengvosios atletikos maniežą. Supažindinsiu;)Sportininkės murkt nemoka
nai nai nai...
Atvaryk ir tu padarysim iš tavęs panterą, pamatysi kaip tada murkiasi.
Nu nu, iš panterų tik urzgimą gali išgirst, Maruk
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 17d. |
Nerūkau | 18m. | 10mėn. | 3d. |
Bebras rašė:
Marijus rašė:
Bebras rašė:
Užsisvajojau apie tai....:DBebre, atvaryk pas mus į lengvosios atletikos maniežą. Supažindinsiu;)
Lengvaatletės su F dydžiu? Nebent kokios nors rutulio stūmikės, xe xe :lol:
Oki, svajok toliau ant sofkutės :D
Stūmikių nepažįstu, deja.., beeeeet yra stūmikas, toks nedickas, 195cm barzodas...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nu nu, iš panterų tik urzgimą gali išgirst, Maruk :D
Aha, atmazai, atmazai... Veronikiuk!
Tos kitos.... Jos ir murkia ne taip, ir urzgia neteisingai, ir su letenėlėm kai tipena per minkštą kilimą tai taip BAM-BAM! :D
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Veronika rašė:
Nu nu, iš panterų tik urzgimą gali išgirst, Maruk
Aha, atmazai, atmazai... Veronikiuk!
Tos kitos.... Jos ir murkia ne taip, ir urzgia neteisingai, ir su letenėlėm kai tipena per minkštą kilimą tai taip BAM-BAM!
Iš kur žinai? Koks mano murkimas, teisingas/neteisingas, kai tipenu, tai girdisi tik krypšt, krypšt...
Ir jokie čia atmazai
Nes į maniežą kvietei tik Bebrą. Jeigu ką.
Neprisijungęs
Kita vertus, jeigu šalia bėgtų koks energingas blizgančiu kailiu liūtas, tai gal ir aš prabėgčiau
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Iš kur žinai? :lol: Koks mano murkimas, teisingas/neteisingas, kai tipenu, tai girdisi tik krypšt, krypšt... :P Ir jokie čia atmazai ;) Nes į maniežą kvietei tik Bebrą. Jeigu ką.
Ag, atleiskit madam. Jei ką, jūs ir įsiterpėte į mūsų su bebru pokalbį. Tik patvirtint galiu kad jūsų murkimas ir krypšr krypšt pats teisingiausias. Net klausyt nereikia.
Na o bet tačiau, jei rimtai, tai prašom:
http://kaunas.kasvyksta.lt/2015/10/31/s … eniruotes/
kviečia visus, nemokamai, realiai. Kiek žinau ten visai neblogai. Jei motyvacijos yra daugiau duokit žinią, galima rimčiau užsiimt mūsų klubely, tik jau mokamai bus.
Neprisijungęs
Noriu patikslinti, kad moterys prieina visada tinkamiausiu laiku. Dėl įsiterpimo... kai čia pažiūrėjus Ai, tiekto...
Neprisijungęs
Karšta kava ir šiltas lietinis su mėsyte - geriausia, kas gali atsitikti per pietų pertrauką
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 24d. |
jungiuosi su atomine kava iš aparato..
esu komandiruotėj, nusprogo ausinės...tai jaučiu kaip alergizuoju triukšmui, lakstymui, kitų žmonių paplaukimams ir nervams, kaip išsikalbėjom dauguma neišsimiegoję..zzz...
..nepajėgiu kontroliuoti chaoso aplinkui, pasiduodu....cha cha..gal dar neverta..
dar ne vakaras.
iš kart mintis- užsidėk meditacinių garsų ir padirbėk...baaa..ausinių nėra..kaip be drabužių..
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 27d. |
kažkaip nebegaliu pietų valgyt, paskui toks miegas paskutiniu metu suima- nebegaliu dirbt, ar man vienai taip yra?
Neprisijungęs
Egle rašė:
<..> nusprogo ausinės...<..> iš kart mintis- užsidėk meditacinių garsų ir padirbėk...baaa..ausinių nėra..kaip be drabužių..
šiaip ausinės veikia, ne į ten kišau...
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 4mėn. | 11d. |
Marijus rašė:
Audronis rašė:
Veronika rašė:
Kojos nuo pažastų, <...>
Kodėl tokias trumpakojes siūlai? Fuuui.. Kojos nuo ausų turi būti...
Baik bratka, nepsimoka. Ilgakojės bėga grait. Nenorės - nepavysi. Ir kolgotkės ilgos brangu...
Marijau,nevaryk,''kalgotkių,, kaina nuo kojų ilgio nepriklauso Iš patirties sakau- brangiau už trumpakojas nemoku
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 4mėn. | 11d. |
Marijus rašė:
Bebras rašė:
Marijus rašė:
Bebre, atvaryk pas mus į lengvosios atletikos maniežą. Supažindinsiu;)Lengvaatletės su F dydžiu? Nebent kokios nors rutulio stūmikės, xe xe
Oki, svajok toliau ant sofkutės
Stūmikių nepažįstu, deja.., beeeeet yra stūmikas, toks nedickas, 195cm barzodas...
Vajazau,čia beveik mano svajonė Aukštas...o dar jei tamsiaplaukis, mėlynakis
Neprisijungęs
Labas rytas, kam kavos?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Labas rytas, kam kavos?
Labas rytas, norėčiau dinamitinės, o tai nuo miego akys sulipusios tai tegu ant kaktos iššoka
Neprisijungęs
Oki. Antras puodas man, ir pirmas Bebrui. Rytais tokią ir geriu, kad nuo stiprumo šaukštukas kavoje stovi. Veizolų iššokimas kaktoj, garantuotas
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Labas rytas, kam kavos?
pagal laiką matau, kad pavėlavau, bet , kad niekaip anksčiau išsikrapštyt nepavyksta, o įprotis gerti kavą ne namie , o darbe savo daro
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Labas rytas, kam kavos?
Veronika, kelinta valandą tu prabundi , kad kavą jau 6,20 geri ?
Neprisijungęs
Nida rašė:
Veronika rašė:
Labas rytas, kam kavos?
Veronika, kelinta valandą tu prabundi , kad kavą jau 6,20 geri ?
Numirčiau vietoj, jei man reiktų taip keltis Kavooos
Neprisijungęs
psihologiškai man patinka ankstūs rytai, tarp šešių ir septynių..aš net ir keldavausi prieš tai, kai skydliaukės funkcija sulėtėjo..galva šviesi, laiko pasiruošimo dienai daug..dabar jau tai tik įvykis priverstinis...ryte man pačios nuožmiausios sveikatos valandos..lyg drambliai naktį šokinėję būtų, tokia pavargus..bet apie 18-19 val skydliaukė finale užsikurs ir bus pabudimas, labas rytas ) tik kad jau per vėlai ir pritrepsėta per dieną, kitos funkcijos nukvakusios....taip ir gyvenu..kavos. Adrenalininiai rūpesčiai šiek tiek privers judėti.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 24d. |
Sveiki iš ryto , lauke šalta kambarį šiltą , o tingiu. Kap šernas. Pyktis ir pavydas šių dienų mano palydovas ar palydovės , na kaip pavadinsi taip nepagadinsi. Greičiausiai tai prieš kalėdinio maratono pradžia , nervinuos. Vakar jau buvo prasidėjus diskusija šia tema , bet kadangi Pumpučiui septyneri tai greit nutrūko, kuom jį sveikinu.
Šiaip vėl jaučiu po truputį nostalgija šaltai degtinei. Būtent šiuo metu prieš šventiniu.
Pačio pykčio ištakos gal jau ketvirtas mėnuo kaip turiu nepertraukiamos blaivybės , nors prieštai taip pat turėjau nemažai , tik vienas vakarinis gurkštelėjimas. Nors tas gurkštelėjimas buvo iki užmigimo, tai vėl parodo kad ir kiek būčiau blaivas , bet tik paragaves vėl prarandu saiką.
Vėl turiu problemą , neturiu su kuo šia tema padiskutuot visi arba užimti arba nenori kalbėt.
Neprisijungęs
Taigi matrioška vakar su vištomis nuėjo gult, tai ir atsikėlė anksti
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Sveiki iš ryto , lauke šalta kambarį šiltą , o tingiu. Kap šernas. Pyktis ir pavydas šių dienų mano palydovas ar palydovės , na kaip pavadinsi taip nepagadinsi. Greičiausiai tai prieš kalėdinio maratono pradžia , nervinuos. Vakar jau buvo prasidėjus diskusija šia tema , bet kadangi Pumpučiui septyneri tai greit nutrūko, kuom jį sveikinu.
Šiaip vėl jaučiu po truputį nostalgija šaltai degtinei. Būtent šiuo metu prieš šventiniu.
Pačio pykčio ištakos gal jau ketvirtas mėnuo kaip turiu nepertraukiamos blaivybės , nors prieštai taip pat turėjau nemažai , tik vienas vakarinis gurkštelėjimas. Nors tas gurkštelėjimas buvo iki užmigimo, tai vėl parodo kad ir kiek būčiau blaivas , bet tik paragaves vėl prarandu saiką.
Vėl turiu problemą , neturiu su kuo šia tema padiskutuot visi arba užimti arba nenori kalbėt.
Žvejį, noriu paklaust, kaip su tuo arbatos grybu? Tu dar jį geri?
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 24d. |
Kai jį sutaiso , t.y. atskiedžia ir dar kažką deda , filtruoja. Reik klaust žmonos , padaro visai nebloga gėrimą . Kodėl klausi?
Neprisijungęs