VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Nida rašė:
Skanaus, tai gerai paūžei vakar?
Įžeidi... Visad pasistengiu... Kaip visada su fanfaromis, muštynėmis ir policija...
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 8d. |
Nerūkau | 9m. | 10mėn. | 1d. |
Nida rašė:
Artaz rašė:
ot parasparniu.. aš lėktuvu skridau. ir ne kartą..
nepavydėk taip smarkiai, nuliūdinsiu- lėktuvu ir malūnsparniu, ir dar kukurūzniku esu skridus vat
Oi oi oi...
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 27d. |
http://antipriunil.ru/oktoberfest-kakim … -pokazhut/
garsioji šventė
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 20d. |
Nida rašė:
Viktorija rašė:
Išėjau šįryt pasivaikščioti po dar tamsų miegantį Vilnių. Barbakano kalno papėdėje Oro balionininkai
, jau ruošėsi skrydžiui. Paklausiau, ar neišprotėjo, sakė, kad ne, nes nori pakilti su saule ir...ir pasiūlė skristi kartu
. Žinau, kad žmonės moka didelius pinigus už tokią pramogą, o čia, še tau, man nemokamai
. Atsisakiau šį kartą ( bijau aukščio labai). Grįžau namo ir mačiau per savo namuko langą kaip saulei tekant TIKRAI kyla "mano" oro balionas į dangų ir vyniojasi link Karoliniškių... Na, atsisakiau, tai atsisakiau, bet kitą kartą tikrai skrisiu
. Fantastika... kur ritasi pasaulis, o kartu ir aš
.
skridau parasparniu-nuostabūs pojūčiai, planuoju ir oro balionu...na ir, jei nepritrūksiu drąsos, tai šokti parašiutu dar planuoju
Tiesiog "ekstrymių" kompanija Šaunuolės, drąsuolės
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Nida rašė:
Viktorija rašė:
Išėjau šįryt pasivaikščioti po dar tamsų miegantį Vilnių. Barbakano kalno papėdėje Oro balionininkai
, jau ruošėsi skrydžiui. Paklausiau, ar neišprotėjo, sakė, kad ne, nes nori pakilti su saule ir...ir pasiūlė skristi kartu
. Žinau, kad žmonės moka didelius pinigus už tokią pramogą, o čia, še tau, man nemokamai
. Atsisakiau šį kartą ( bijau aukščio labai). Grįžau namo ir mačiau per savo namuko langą kaip saulei tekant TIKRAI kyla "mano" oro balionas į dangų ir vyniojasi link Karoliniškių... Na, atsisakiau, tai atsisakiau, bet kitą kartą tikrai skrisiu
.
skridau parasparniu-nuostabūs pojūčiai, planuoju ir oro balionu...na ir, jei nepritrūksiu drąsos, tai šokti parašiutu dar planuoju
Tiesiog "ekstrymių" kompanija
Šaunuolės, drąsuolės
siūlau prisijungti
Neprisijungęs
Nida rašė:
Egle13 rašė:
Nida rašė:
skridau parasparniu-nuostabūs pojūčiai, planuoju ir oro balionu...na ir, jei nepritrūksiu drąsos, tai šokti parašiutu dar planuojuTiesiog "ekstrymių" kompanija
Šaunuolės, drąsuolės
siūlau prisijungti
Oi, ne ne ne! Aš geriau ant žemės pabūsiu, saugiai
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 24d. |
Viktorija rašė:
.
Nekartok klaidų gyvenimo , tai gal pasiūlymas buvo vienkartinis . Tai nėra baisiau už mūsų baime ,t.y.alkoholiui.
Neprisijungęs
Sveiki iš ryto , ką tik atsikėliau ... ir tai tik bado genama
, nes darbo dienomis tokiu laiku jau važiuojam pietauti
. Taip nėra buvę nuo mokyklos laikų, tai ir vėl sakau, kur pasaulis ritasi, o kartu ir aš
.
Neprisijungęs
Viktorija rašė:
Sveiki iš ryto
, ką tik atsikėliau ... ir tai tik bado genama
, nes darbo dienomis tokiu laiku jau važiuojam pietauti
. Taip nėra buvę nuo mokyklos laikų, tai ir vėl sakau, kur pasaulis ritasi, o kartu ir aš
.
Oras toks - minkštas, tingus, švelniai rudeniškas
Neprisijungęs
Ir rudeniskas pachmieliukas, makt!
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 24d. |
jau buvau išlindus nosį laukan, bet kaip Viktorija sako, badas parginė namo, noriu dar ir dar dar, kažkoks rūpestingas, švelnus, maitinantis, gražus oras..dar tik biškį namie fitimiti ir artgal su oru nuveikt paslaptingų dalykų galima, jaučia širdis..mrrr..gaila nepajūris. Skanaus pietaujčioms merginoms
Neprisijungęs
Egle rašė:
jau buvau išlindus nosį laukan, bet kaip Viktorija sako, badas parginė namo, noriu dar ir dar dar, kažkoks rūpestingas, švelnus, maitinantis, gražus oras..dar tik biškį namie fitimiti ir artgal su oru nuveikt paslaptingų dalykų galima, jaučia širdis..mrrr..gaila nepajūris. Skanaus pietaujčioms merginoms
Egle, jūra rami kaip bala, atrodo, kad laikas sustojo...žmonių daug, bet tokia keista tyla ir ramybė-ką reiškia, kai negirdi bangų ošimo-labai keisti jausmai apima ir nuotaika keista-nežemiška...
Neprisijungęs
mhm...huhh.., kad pastebi niuansus Nida.
Neprisijungęs
penktadienis ) Didžiosios Vilties diena, vat kas mane lydi nuo darželio laikų , tai Tas jausmas penktadienį. Keliu puodelį žalios ta proga.
Neprisijungęs
Egle rašė:
penktadienis
) Didžiosios Vilties diena, vat kas mane lydi nuo darželio laikų , tai Tas jausmas penktadienį. Keliu puodelį žalios ta proga.
Kai dirbu ,taip,ypač penktadienio vakaras,visiškas atsipalaidavimas.Dabar nedarbingas jau mėnuo tai visos dienos vienodos,kartais net susimaišau dienose.Labas rytas visiems:)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 6d. |
Labas rytas, visiems
Jeigu kam nelengva:
"If you are going through hell, don't stop."
Neprisijungęs
tikros Vėlinės - tamsu, ūkanota, drėgna....
nepasiduokime liūdesiui, sočoai pusrtčiaukime, skania kava ar arbata tonizuokimės
Neprisijungęs
Kavos ar ko kito?man kažkoks kalėdų rytas, trūksta tik sniego, bet tai koks įpatingas ruduo,oro švelnumas laipkritį tai.Gal žiū ir nebus purvynės, šlabdribų, kad jau taip pradėjo, gal tieisiai užsnigs. Įdomu.
Neprisijungęs
Sveiki iš ryto , Lapkričio pradžia , gana smagi šiltesniais orais ir ilgesniais vakarais. Malonu. Bet mūsų technologijų laikais šviesa kiekvieno pakryšė, nereik balanų ir tai gerai. Kas like iš tų ilgų vakarų tai gėrimas su rudeniu visad būdavo mano ilgasis gėrimas , atrodydavo kad naktis ir naktis , nes visad trūkdavau paryčiais ,kol atsiparpaliodavau vėl sutemdavo ir vėl iš naujo , niekas net nematydavo girto , tik namiškiai . O tai ir yra pagrindinis geriančio daroma blogybė. Gerdamas žudai ne tik save , bet visą būrį artimųjų. Tad reik džiaugtis išaušusiu nauju rytu ir džiaugtis gyvenimu , kuris nesites amžinai.
Neprisijungęs
Kažkaip gerdamas nekada nesusimąsčiau , kodėl piktas iš ryto , kodėl nesiseka , nes žinojau atsakymą . Pagiringas. Kaltas alkoholis , bet dabar negeriu ir ta savijauta tapati ir dar iš ryto , Sako koks ryte atsikeli tokia ir diena bus , na ne taip nebus. Taip teisingai žmogus vakar rašė , taip pagal specialybe esu auto inžinierius, taip pastaruoju laiku turiu daug knygų apie blaivybe ir perskaites gal vieną, susitinku daug blaivių žmonių ir bendrauju su daugeliu ne tik internetu bet ir gyvai, neturiu ką slėpt. Gerai viskas šiai dienai pakas to "gėrio" , pasinersiu į darbo diena , į rudenine rutiną, o gal į malonius darbus lauke?
Neprisijungęs
Va, va, teisingai Marijus rašė, reikia nesibodėt rankų tepalais ir purvais išsitept, kad bolidas pajudėtų Čia kaip ir su visais kitais gyvenimo iššūkiais. Sveika mityba, sportu, dienos režimu... Lengva pakvaksėt (čia aš apie save rašau), planą pasipaišyt, tik reik daug pastangų įdėt, kad to plano nuo kito ryto nepamirštum laikytis... Dažniausiai man būna, prisimenu vakare, kad dieną susiplanavus buvau. Nedykinėjau, dyrbau, bet ne tiek ir ne visai tą, ką nusiplanavau
Neprisijungęs
Kam skanios, stiprios rytinės kavos? Barbena į duris savaitgalis
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Kam skanios, stiprios rytinės kavos? Barbena į duris savaitgalis
aš, aš keliu ranką ir noriu su tavim kvapnios kavos puodeliu susidaužt
Neprisijungęs
Valio, valio, mergaitės renkas
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Valio, valio, mergaitės renkas
taip, taip pas mane jau įprotis atsirado kiekvieną rytą geriant kavą čia užsukt, taip prasideda mano darbo dienelė
Neprisijungęs