VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 18d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 5d. |
Labas rytas,
Su rugsėjo pirmąja
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 19d. |
Su pirmąja rudens diena! Liūdna
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Man neliūdna, neliūdna Mėgstu auksinį rudenį
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 19d. |
Veronika rašė:
Egle13 rašė:
Man neliūdna, neliūdna
Mėgstu auksinį rudenį
Džiaugiuosi už tave ir pavydžiu sveikuoju pavydu, kad gali džiaugtis ir be liūdesio gėrėtis rudeniu. Man ruduo asocijuojasi su praėjusia jaunyste. Šiemet gerai nors tiek, kad, vakar pagalvojau, kaip problemų sumažėjo prieš rugsėjo pirmąją: nereikia užsipirkimo daryti, galvoti kur suslėpti viską... Dieve, kaip gerai, kad negeriu
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 16d. |
Nerūkau | 18m. | 10mėn. | 2d. |
Veronika rašė:
Labas rytas,
Su rugsėjo pirmąja ;)
Su! Kaip švęsim? :D
Neprisijungęs
Eisiu į mokyklą Su kardeliais
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 23d. |
savaitgalį matėm verkiančius, besiožiuojančius, įsiutusius lialius, sakau vaikai jaučia, kad artėja egzekucija..viena bjauriausių datų ever..neperdedu.. gryna represija..uij ..kaip jumi matot tame romantiką..nu bet suprantu..
Neprisijungęs
Sveiki,mūsų egzakucija,kaip
Eglė sako,įvyko su šypsenom!Aš galvoju kaip mes nuteikiam vaikus,taip ir būna.Abi esame laimingos,kad galėsime atvesti naują,pradmingą puslapį.Kaip nusiteiksime taip ir bus!Sveikinu visus su pirma rudens diena!
Neprisijungęs
Pagaliau mano mažieji draugai studentai (juokauju, ne tokie ir mažieji, aš menkesnė jaučiuosi už minėtus studentukus, nes jie išdrįso) tampa kritiški.
http://kauno.diena.lt/naujienos/kaunas/ … E.facebook
Taikią akciją norėjo užčiaupti policija į rugsėjo pirmosios temukę
Neprisijungęs
Labas rytas
Kvapnios kavos puodelis, rūku apsisiautusiam mieste.
Geros dienos visiems.
Neprisijungęs
viskas negaliu, Veronika pasiilgau tavo balso, kur tu?
Neprisijungęs
Labas rytas. Aš čia, su stiprios kavos puodu Vyksta interesnos transformacijos su manimi
Gražios dienos Eglaite tau, ir visiems šių namučių gyventojams
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 27d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 26d. |
Veronika rašė:
Labas rytas. Aš čia, su stiprios kavos puodu
Vyksta interesnos transformacijos su manimi
Gražios dienos Eglaite tau, ir visiems šių namučių gyventojams
ir kokios transformacijos pas tave, Veronika, vyksta? nes pas mane tik rutina ir daugiau nieko
Neprisijungęs
Nida rašė:
Veronika rašė:
Labas rytas. Aš čia, su stiprios kavos puodu
Vyksta interesnos transformacijos su manimi
Gražios dienos Eglaite tau, ir visiems šių namučių gyventojamsir kokios transformacijos pas tave, Veronika, vyksta? nes pas mane tik rutina ir daugiau nieko
Veronika, pasidalinsi?
Neprisijungęs
Jeigu trumpai, tai ateina supratis, kad tikslas, dėl kurio keliauji, nėra pats svarbiausias dalykas. Svarbiausia - yra pats kelias (su visais savo vingiais) link tikslo
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Jeigu trumpai, tai ateina supratis, kad tikslas, dėl kurio keliauji, nėra pats svarbiausias dalykas. Svarbiausia - yra pats kelias (su visais savo vingiais) link tikslo
Ahaaa...
Man jau anksčiau buvo užkliuvusi kažkur perskaityta sentencija, kad -
... nėra kelio į laimę ... kelias - ir yra laimė
Neprisijungęs
Po fizinių ir psichinių lomkių atėjo prašviesėjimas
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Oj kaip smagu smagu už tave, Veronika
Neprisijungęs
Veronika rašė:
man turbūt dar toli iki prašviesėjimo, na bent sportuot pradėjau
Neprisijungęs
Juk būna šviesių minučių? Ir jų visai nemažai. Ar ne? Kalbu apie tai, kai saulė šviečia, kai nieko neskauda, kai nebloga nuo savo blogumo... Paskutinė savaitė tikrai buvo sunki tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Ir kai ryte prabundi ir jauti, kad blogumas atsitraukė, prašviesėja...
Bet gyvenime viskas vyksta pakilimais ir nuosmukiais. Kaip po penktadienio ateina sekmadienis, taip po sekmadienio tikrai ateis penktadienis. Taigi, stengiuosi nepamiršti, kad visada taip gerai nebus kaip ir nebus visada blogai.
Man labai patinka stebėt ženklus. Tiesiog. Ateina girdimas žodis ar antraštė, ar knyga, ar vaizdas ir prasideda palengvėjimas, lyg naujos durelės atsidaro.
Vakaras, sau rašau į Laboryto skyrelį. Labanakt visiems.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Juk būna šviesių minučių? Ir jų visai nemažai. Ar ne? Kalbu apie tai, kai saulė šviečia, kai nieko neskauda, kai nebloga nuo savo blogumo... Paskutinė savaitė tikrai buvo sunki tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Ir kai ryte prabundi ir jauti, kad blogumas atsitraukė, prašviesėja...
Bet gyvenime viskas vyksta pakilimais ir nuosmukiais. Kaip po penktadienio ateina sekmadienis, taip po sekmadienio tikrai ateis penktadienis. Taigi, stengiuosi nepamiršti, kad visada taip gerai nebuskaip ir nebus visada blogai.
Man labai patinka stebėt ženklus. Tiesiog. Ateina girdimas žodis ar antraštė, ar knyga, ar vaizdas ir prasideda palengvėjimas, lyg naujos durelės atsidaro.
Vakaras, sau rašau į Laboryto skyrelį. Labanakt visiems.
na va ir pakėlei nuotaiką prieš miegą...mintys mano daugiausia šviesios ir skausmai nekamuoja, ir darbas suteikia malonumą,bet vat kažko trūksta iki pilnatvės, o ko niekaip nesuprantu ir negaliu išsiaiškint...saldžių sapnų-neužilgo kavą gersim
Neprisijungęs
VV, tavo parašas prasmingas
Neprisijungęs
Veronika rašė:
VV, tavo parašas prasmingas
Mokytojas pasirodo tada, kai mokinys tam pasiruošęs...
Šeštadienį draugė padovanojo knygą, kurioje perskaičiau citatą, nors originalo knygą turiu jau keletą metų. Vakar ją susiradau ir pasidėjau lovoje šalia pagalvės. Atiduosiu jai visą laisvą laiką...
Neprisijungęs
Labas rytas.Vėl giedras rytas,nauja diena ,kas buvo vakar praeitis.Gražios visiems blaivios dienos.Kaip sakydavo Benderis posėdis tesiamas.
Neprisijungęs
Labas iš ryto
Kažkodėl negalėjau užmigti, pasiėmiau detektyvą/trilerį, įsitraukiau ir apie miegą minčių nebebuvo
Lauksiu vakaro.
Geros dienos
Neprisijungęs