VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 23d. |
Na taip darbymetis ir pas mane , tolyn diena greityn, bet kas padeda blaiviai pragyvent diena neužmirštu kitakart pasižiūriu ir nėra jėgų parašyt. Laikykimės visi toliau nuo to brudo alkoholio ir vasarą parodys visas spalvas.
Neprisijungęs
Sveiki iš ryto!
Noriu pasigirti,kad vakar šventėm mano draugo jubiliejų...be alko:)
Pirmas kartas per mūsų gyvenimą turbut nuo tada ,kaip pirmą kart paragavom alkoholio t.y. nuo paauglystės...
Galima sakyti,kad abu išlaikėm sudėtingą egzaminą ...rezultate - šis rytas NUOSTABUS:)
Neprisijungęs
katyte rašė:
Sveiki iš ryto!
Pirmas kartas per mūsų gyvenimą turbut nuo tada ,kaip pirmą kart paragavom alkoholio t.y. nuo paauglystės...
Galima sakyti,kad abu išlaikėm sudėtingą egzaminą ...rezultate - šis rytas NUOSTABUS:)
As irgi vakar dirbau pas teva ir jo draugas buvo atvaziaves is reiso. Aisku snapsas visa kita, tai ziurejau ir stovejau koki bruda jie pila i save. O kad tokios mintys kiekviena diena butu.
Neprisijungęs
katyte rašė:
Sveiki iš ryto!
O,katyte,va čia tai gera naujiena.Tiesiog NUOSTABI.Sveikinu.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 10mėn. | 17d. |
Nuostabu gyventi blaiviai, kiek daug visokių įdomių prasmingų užsiėmimų prisigalvoju, tiesiog nespėju visko įgyvendinti. Kai gėriau niekam nebuvau reikalingas,o dabar žmogumi laiko.
Neprisijungęs
Pijus rašė:
Nuostabu gyventi blaiviai, kiek daug visokių įdomių prasmingų užsiėmimų prisigalvoju, tiesiog nespėju visko įgyvendinti. Kai gėriau niekam nebuvau reikalingas,o dabar žmogumi laiko.
Mane taip pat )
Neprisijungęs
Jonai24,sveikinu blaiviai pragyvenus savaitę.Kaip tavo kodavimas?Ar neapsigalvojai?
Neprisijungęs
Pijus rašė:
O kokių prasmingų užsiėmimų? Gal kokių gerų minčių . Nes man kol kas tai kažko trūksta
Neprisijungęs
Aušre.su 3 blaiviais mėnesiais,bet ar tikrai tie mėnesiai blaivūs?
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Pijus rašė:
O kokių prasmingų užsiėmimų? Gal kokių gerų minčių . Nes man kol kas tai kažko trūksta
Pijus teisus darbų milijonas kartais taip trūksta norisi prisijugti parašyt bet laikas ,skuba nestovi , nespėju. Spėk suktis pariuke minčių yra tik turi sugalvot.
Neprisijungęs
ozka rašė:
Jonai24,sveikinu blaiviai pragyvenus savaitę.Kaip tavo kodavimas?Ar neapsigalvojai?
Ačiū, bet kodavimasis nusikėlė kitai savaitėj. Giminės prieš kodavimasi visi, eina jie visi šikti, kaip man reikia taip ir padarysiu
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 11mėn. | 29d. |
Jonai24, manau turi elgtis taip, kad pačiam būtų geriau. Giminių galvos -skirtos giminėms, o Tavo gyvenimui skirta Tavo galva.
Jokie santykiai, jokios draugystės niekada nebus svarbiau už blaivų žmogaus gyvenimą. Ne taip seniai ir aš galvojau- kaip čia bus be alko, kaip čia reiks bendraut. Patikėk- super.... Jautiesi laisvas žmogus- o tai svarbiausia. Ir niekam nieko nesiaiškink, ir nesiteisink.....
Taigi- sėkmės. Nežiūrėk koks Tavo amžius, kiekvienam savo kelias ir savo laikas. Aš pati nesu kodavusis, bet pritariu - bandyk ir tikėk, kad tai padės.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 26d. |
Siekiant būti blaiviam labai svarbu artimos aplinkos palaikymas.Deja man irgi teko kapstytis vienam,išskyrus porą draugų.Už tai dabar daugelis pamatė rezultatus ir palaiko.Taigi Jonai 24 ,viskas tavo rankose.
Neprisijungęs
Sveiki iš ryto visiems blaivios darbingos , nuotaikingos , tikrai vasariškos savaitės , darbai pilnai įsibėgėja, laiko kaip ir gėrimo laikais trūkumas, nors tada darbų per puse ir dar mažiau atlikdavau, o ypač pirmadienį po audringo savaitgalio , puikios nuotaikos visiems. Valančiukas dar savaitė praeis ir matysi mintys savaime susitvarkys nereik nieko daryt, o su prisidegimu žinai skonio reikalas
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 10mėn. | 17d. |
Sveiki iš ryto. Sako pirmadienis sunki diena. Man blaivybėje atvirkščiai. Pirmadienis pilnas įdėjų, kilnių minčių, planų visai savaitei. Galvos neskauda jau du metai, nuotaikų kaitos valdomos, paprasčiausiai gyvenu prasmingai ir tiek, ir už tai dėkoju Jums bendraminčiams kurie esame tame blaivybės kelyje. Puikiai žinau, kad vienam tai neįmanoma. Visiems linkiu geros dienos ir savaitės.
Neprisijungęs
taip geros savaitės darbai spaudžia laikas negailestingas ,nėr kada net parašyt dorai , pažiūri kompe orus ir pirmyn. Blaivios likusios savaitės.
Neprisijungęs
taip pirmadienis susikaupimas prieš darbo savaite , darbų suplanavimas , pasiruošimas , kokia jums ši savaitė ar puikiai prasidėjo , šiaip iš ryto puiki diena saulė dangus be debesėlio, nors meluoju iš žemaitijos grūmoja debesiukas bet tai niekis mes jam iš teisingos nemuno pusės bagmintono rakete paruoše atmušim. Kaip pralėkė savaitgalis tik nepradėkit rašyt kad sveikata bloga ir norisi pahmieliuko, kas geriau ar kvepianti kava iš juodo ar balto puodelio ar alaus skardinė. Suprantu visi dirba nuo aštunių ar dar ankščiau , aš kai nenormalus dirbu anksti saulei tekant ir ilsiuosi kai visi tik įgauna pagreitį darbe, stebiu skubančius ratuotus ir sunkiai šliaužiančius pėščius. Iškaimo na pagalvok ar neturi kokio tikslo gyvenime, jei ne tai susikurk ir jo siek , juk šaunu kai žinai kad tu gali tai pasiekti. O kad gali tai nėra abejonių dar nėra tokio žmogaus kad ko nors nesugebėtų. Aš pradėjas blaivėt keliata mėnesių važinėjau po miestus po renginius sėdėjau stebėjau žmonis turguose , super marketuose kol surikiavau savo tikslus. Visko dar nebuvau pragėres bet jau jau riba buvo griežta. Neturiu vilų ir nevairuoju bmw x man jų ir nereiks esu ant žemės ir darau kas man patinka , bandyk, klausk kabinkis , tam mes ir esam kad vienas kitam padėtume. Geros darbingos savaitės visiems.
Neprisijungęs
sveiki iš ryto,
o aš turėjau vakar tokios patirties...teko pabuvoti bare,buvo toks susitikimas...uzsisakiau sulciu ir stebejau aplinkinius,kaip jie siauteja girti....o girtų moterų durnumas neišpasakytas:))vienu žodžiu taip dar stipriau užsitvirtino man tas noras negerti.pasėdėjau gal valandą ir nėriau namo,nes nebuvo daugiau ką ten veikt ir laiko gaišt.Šį ryt galiu visus buvusius vakarykščiam bare tik užjaust...
Geros dienos visiems:)
Neprisijungęs
sveiki visi pavarges nuo kaitros , bet patenkintas kad ne nuo girtumo , darbymetis kap sako tokiu laiku net akmuo kruta , geros dienos , balivios savaitės , pariuke kap sekas?
Neprisijungęs
Sveiki , pagalvosit sveikinuos pavakarį skyrelį iš ryto , taip yra jau darbas, hobis ,darbas. Laikas kap šūvis lekia , noriu pasidžiaugt tuo kad blaivas ir nėra jokių minčių užgert , pasiklydes tuoj mestels koks kvailas , kas neleidžia , kam save žudyt ir panašiai gal jis nepasiklydes gal Jovita , na nežinau , šiaip koks skirtumas svarbu žmogus lankosi čia bet vis nenori peržengti per savo AŠ ir pripažint kad liga valdo, bet yra būdas ir nugalėti liga , žinoma skeptikai pasakys nu bet ankščiau ar vėliau vis tiek gersi , bet šiai dienai blaivas ir net ne kyla noras burbuliuot alaus ar šiaip kokių alkoholinių gėrimų . Kaip sako Erlickas degtine varomas vyras pigesnis nei alumi , bet yra ir mišrių kokteiliukais varomų na bet jų orentacija neaiški. Na aš iš tų pigesnių , per karščius nevaliodavau paeit ne dėl nuovargio ar šiaip kaitros bet nuo blogos savijautos ir pagirių. Lenkiu galva prieš dirbančius užsienį ir stabdžiusius , nes uždirbant daugiau kyla didelis noras prisiliuobt , kai pagalvoji koks biznis sunkiai dirbti ,o po darbo dalį uždirbto paleist vandenėliu, užuot nuėjus į kokį koncertą ar šiaip pasėdėjus kokioj jaukioj kavinukė , Pariukė taip pat nesitikėjo kad kai pradėjo stabdyt kad galės kaliaut be alkoholio ,pamatyt tai ko ankščiau nematė tik girdėjo ir laikui bėgant atras save , kaip sakant sukomplektuos gyvenimą taip kad alkoholiui jame nebus vietos ir daugelis kitų rašančių ir bandančių stabdyt , sakau reik iškarto rišt ir viskas. Labai džiaugiuos kad galiu parašyt forume , šaunu kad yra žmonių turinčių daug metų net dešimt su virš , Audroni puiku kad esi pavyzdys kad galima tai pasiekt . Šiandien nuotaika puiki , neskaitant karščio , bet esant lietuviškam būdui tai normalu vis tiek bumbėsim per šalta , per šilta , per daug lyja, pažvelkim su optimistine nata geras poilsis gera darbo savaitės pradžia ir darbas taip nenualins , pažvelkim su gera nuotaika. Sėkmės , na bet jei atsiras skaitantis ir žadantis nuo pirmadienio stabdyt , tai taip ir padaryk , aš pradėjau stabdyt nuo šeštadienio. Geros savaitės.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 26d. |
Kai oro temperatūra laipsniais netoli degtinės stiprumo laipsnio,tai tik savižudis gali lupt degtinę.Medikai nerekomenduoja ne tik alkoholio,bet ir kavos,aštrių valgių.Aš tai šaldausi arbūzais ir mineraliniu iš šaldytuvo.Vakare reiks numint kur nors nusimaudyt,nors vandenėlis kaip sisalėlis.
Neprisijungęs
Cha,vandenėlis tekantis,pvz.mūsų upėj Šventojoj visai ne silalėlis,gerai gaivina.Aš per tas dienas net kelis kg sugebėjau numesti dėka plaukymo ir mažesnio maisto kiekio,žinoma.Smagu ,kad visi gerai laikosi .O kaipgi Jonas24?
Neprisijungęs
sveiki visi gamto darbuos nėr kada net parašyt blaivios dienos savaitės ir geros nuotaikos
Neprisijungęs
kad ir nerytas bet linkiu visiems blaivios savaitės , darbingos ir sveiki iš ryto
Neprisijungęs
sveiki iš ryto , blaivaus savaitgalio visiems
Neprisijungęs