VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 6m. | 6mÄ—n. | 23d. |
Liepa rašė:
kaip nevartoti alko iki vestuviu, vestuvese ir po ju.juk vasara tik prasideda
Sveika Liepa.Veronika teisi negerk viena diena ir viskas , šventės ne šventės koks skirtumas, ar tave kas kontroliuos ką geri, atsipalaiduok pasiausk kap reikalas ir viskas, nepradėk tokiomis mintimis , su pakilia nuotaika ir viskas.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 6mÄ—n. | 23d. |
Pasiklydes rašė:
Egle rašė:
ot nu, ne tavo vestuvÄ—s gi
Nu pas mane ju apskritai nebus, bet kas trukdo iÅ¡sakyti savaja pozicija tuom klausimu ypaÄ jei aÅ¡ matau kaip degraduoja pati savoka kaip santuoka apskritai, feeee...
Ir su kuo , santuoka iš lempos na nežinau , gerai sako "šiam pasaulį visko būna".
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Niekada nesakyk niekada
Sutiksi šaunią mergiotę ir net pats nepastebėsi...
Būsi susituokęs
O gal man ne merginos, o vaikinai patinka ir tai neiteisinta Lietuvoje, mm? taip kad tokiu atveju ir susituokti nėra kaip.. Ir šiaip santuoka kaip institucija aš esu totaliai nusivylęs ir net nesvarstau tos galimybės..
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mÄ—n. | 18d. |
Nerūkau | 0m. | 3mėn. | 5d. |
Pasiklydes rašė:
Veronika rašė:
Niekada nesakyk niekada
Sutiksi šaunią mergiotę ir net pats nepastebėsi...
Būsi susituokęs
O gal man ne merginos, o vaikinai patinka ir tai neiteisinta Lietuvoje, mm? taip kad tokiu atveju ir susituokti nÄ—ra kaip..
Ir šiaip santuoka kaip institucija aš esu totaliai nusivylęs ir net nesvarstau tos galimybės..
Na, PasiklydÄ™s, jei tau patiktų nemerginos , tu Äia su mumis forume nelindÄ—tum. SÄ—dÄ—tum kokiam krÅ«tam Vilniaus klube su briliku ausyje ir miauktum apie madÄ…
Neprisijungęs
Pariuke, kaip laikaisi?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Na, PasiklydÄ™s, jei tau patiktų nemerginos , tu Äia su mumis forume nelindÄ—tum. SÄ—dÄ—tum kokiam krÅ«tam Vilniaus klube su briliku ausyje ir miauktum apie madÄ…
Ale kokia visko žinovė... Žinok realybėje viskas daug banaliau, jei jau kalbame apie seksa, nereikia net jokiu klubu, o paprasto lietuviško buitinio "ploto"... o ten kaip sake Liolikas iš Briliatinės rankos, vapros technyki..
Lytis man jau seniai neproblema
Neprisijungęs
Nu chebra, nuotaikÄ… pakÄ—lÄ—t su tokiom diskusijom, prajuokinot. Fainiai
Neprisijungęs
Verda šiandien forumas
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
O kas juokingo?? Pats gyvenimas toks??...
Neprisijungęs
į pokalbius galima eiti
Neprisijungęs
pariuke rašė:
į pokalbius galima eiti
O jei esi ten blokuotas kaip aš už išraiskingas kalbas ir necenzūrini teksta, ka tada??...
Informacija
Neturite teisÄ—s skaityti ir raÅ¡yti žinuÄių. Esate blokuojamas
Neprisijungęs
tai tada liekam Äia . pabandyk. Ar tikrai negali?
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Iškaimo rašė:
O kas juokingo?? Pats gyvenimas toks??...
Gyvenimas juoko nekelia. Juoką kelia tamstos požiūris į jį..Ne todėl, kad tas požiūris nepriimtinas. Tiesiog pasisakymai tokie rimtai juokingi
O kÄ…? Negaliu pakikent sau, jei norisi???
Neprisijungęs
tai aišku gali, gi juokas sako kaip terapinė priemonė labai efektyvi, tik žinai ir kitiems gal pasijuokti kartu norisi, nes iš tam tikru dalyku kaip ir nematau ko juoktis, bet gal kažkas įžvelgia kokia humoro kitokia gyslele tai visad idomu sužinoti..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
tai aišku gali, gi juokas sako kaip terapinė priemonė labai efektyvi, tik žinai ir kitiems gal pasijuokti kartu norisi, nes iš tam tikru dalyku kaip ir nematau ko juoktis, bet gal kažkas įžvelgia kokia humoro kitokia gyslele tai visad idomu sužinoti..
Pasiklydęs, galėsi juoktis, kai gausi laišką, rašytą ranką O kadangi, pašto dėžės neturi, tai jį tau atneš pašto karvelis
Neprisijungęs
Tai kam karvelis, gi adresa galiu pasakyti kad atneštu Lietuvos paštas..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Iš savęs sunku juoktis. Gali verkt, jei nejuokinga..Tavo sarkazmas man juoką kelia.
Neprisijungęs
Vo sarkazmas, tas irgi gerai..
Neprisijungęs
Sulaukiau blaivybės mėnesio. gerai. bet kažko tai man trūksta...
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Tai yra ne tik, kad gerai, tai yra super, esi tikra šaunuolė !!! Dėl kažko trūkumo, tai nelabai supratau, bet turbūt kalbi ne apie alko., nes kaip gali trūkti jausmo, kad plyšta galva, pykina, dreba rankos... tfu, o kur dar visos nemigos, savigraužos, gėdos, baimės, visiško vienišumo jausmas... tfu, tfu, o kur dar visiškas savęs negerbimas ir nemylėjimas ... dėl kelių valandų narkotinio sapno
. Visa mano aplinka, kurioje būdavau blaivi laikė mane faina, o kur gerdavau, nu...taip
. Čia kaip paksius pasakytų, kad aplinka kalta
. O jei rimtai, gyvenime visi turi problemų, tik nelakant jos tiesiog yra langviau išsprendžiamos (man). Kaip sakoma, negali pakeisti situacijos, pakeis požiūrį į ją, o girta, gulėdama ant sofkės, išjausdavau tokias dramas iš kiekvieno š
, ką ten dramas, tai išvirsdavo į tragedijas :.
Neprisijungęs
Vika, kodėl skaitiklį išjungei?
Neprisijungęs
Tikrai ne alkoholio trūksta, o kažko kito . Tik pati nežinau ko- gal laimės, gal dvasinės ramybės, gal gyvenimo tikslo ar dar ko. Nežinau. Bet manau kad kada nors sužinosiu.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Tikrai ne alkoholio trūksta, o kažko kito
. Tik pati nežinau ko- gal laimės, gal dvasinės ramybės, gal gyvenimo tikslo ar dar ko. Nežinau. Bet manau kad kada nors sužinosiu.
Pariukėle, man sakė, kad metus laiko, atsisakius alkoholio, jausti kokią tai tuštumą/trūkumą yra normalu Aš jau beveik patikėjau tuo ir nesiparinu
Kol kas nežinau ko noriu
Bet tikrai ne alko
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 1mÄ—n. | 27d. |
Nerūkau | 8m. | 5mėn. | 26d. |
pariuke rašė:
sveikinimai
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 3mÄ—n. | 23d. |
Veronika rašė:
pariuke rašė:
Tikrai ne alkoholio trūksta, o kažko kito
. Tik pati nežinau ko- gal laimės, gal dvasinės ramybės, gal gyvenimo tikslo ar dar ko. Nežinau. Bet manau kad kada nors sužinosiu.
Pariukėle, man sakė, kad metus laiko, atsisakius alkoholio, jausti kokią tai tuštumą/trūkumą yra normalu
AÅ¡ jau beveik patikÄ—jau tuo ir nesiparinu
Kol kas nežinau ko noriu
Bet tikrai ne alko
pamparam, numanau ko galimai galima mums moteris norėti, bet vidinis cendzorius sako, phst...ša.
Neprisijungęs