VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Äia iÅ¡ kito tavo pasisakymo ,turbÅ«t po užraÅ¡u PariukÄ—s autoironija?" Å iaip aÅ¡ niekuomet ir nesakiau kad iÅ¡geres darausi kažkoks protingesnis, ižvalgesnis, idomesnis, kad kažkas tokio spalvingo manyje atsiskleidžia. TebÅ«nie debilavotas, nusikalbantis, žviegiantis arogantiÅ¡kas nepraustaburnis cinikas, bat kaip ant dūšios tadum gerai.. big_smile "
Pasiklydes rašė:
pariuke rašė:
Aš pastebėjau štai ką ant savęs. Kai gėriau, jei man kas nepatiko, kas ką pasakė, tai iškart ir aš pradedu atgal aiškinti. O dabar ką nors ramiai atsakau, toks įspūdis kad manęs neįmanoma suerzinti. Tikrai pasidariau ramesnė. O geresnė tuo atžvilgiu, kad nebepasakau nieko blogo žmogui, jei kas negerai, visas situacijas kažkaip ramiau sprendžiu..
O aÅ¡ ka pastebejau i situacijas ikales pradejau ramiau reaguoti, net nesikeikiu, nes blaivas pradedu draskytis nesvietiÅ¡kai, dabar aÅ¡ daug stabilesniÅ¡nis ir atgal nieko neaiskinu nes ir ten viskas aisku, debilu Å¡aika. JauÄiu kad pasiekiu kažka naujo, Äiuju pradedu dvasiÅ¡kai bresti, tik va alaus ikalsiu ir paskui pasakysiu
Paskutinis taisÄ— smiltis (2015-01-26 20:39:39)
Neprisijungęs
Kad nieko neapsiverte, gaminu darzoviu troskini su vistiena , degtinyte gurksnoju, ka cia a
Neprisijungęs
SakyÄiau esi kultÅ«ringas pijokas
Pasiklydes rašė:
Kad nieko neapsiverte, gaminu darzoviu troskini su vistiena , degtinyte gurksnoju, ka cia a
Paskutinis taisÄ— smiltis (2015-01-26 20:40:03)
Neprisijungęs
smiltis rašė:
Pasiklydes rašė:
vakar prasukau gera ciki miki, galima ir norma atsiplaiduoti, nemegstu prabangos, bet kad tik produktai butu za...... vistienos slauneles, morkytes, bulvytes, razinos, svoguniukai, alaus ant viršaus, super troskinys išmokau pas broli kai buvau Uošvio jo zonoje.. dar kitokiu irgi
Pastaba: redaguota admin
Neprisijungęs
skaniai skamba,tik alus prie cepelinų gal labiau tiktu
Pasiklydes rašė:
smiltis rašė:
Pasiklydes rašė:
vakar prasukau gera ciki miki, galima ir norma atsiplaiduoti, nemegstu prabangos, bet kad tik produktai butu za... vistienos slauneles, morkytes, bulvytes, razinos, svoguniukai, alaus ant viršaus, super troskinys
išmokau pas broli kai buvau Uošvio jo zonoje.. dar kitokiu irgi
Paskutinis taisÄ— smiltis (2015-01-26 20:40:40)
Neprisijungęs
tarpk kitko ipilus alu i troskoni, alkoholio koncentracija išgaruoja, bet aisku kol viskas gaminasi aš turiu savo degtines koncentracija, ka galvojate save pamirsiu, nefyga..
Neprisijungęs
Aš atsimenu,mėgdavau gamint namie "Tiramisu" torta nes ten reikdavo ipilt kelioliką gramų brendžio ar romo...tai smagiai pirkdavau 0,7 ltr bonkutę ir likutį išgerdavom...paskui tortą atseit ragaudavom...ir eidavom pirkt "ant antros kojos"
Paskutinis taisÄ— katyte (2015-01-24 14:21:43)
Neprisijungęs
O mes su drauge po išgertuvių gamindavome dažnai cepelinus ir taisydavom sveikatą,viena kartą,taip pataisėm,kad atsidarėm langą ir pademonstravome savo dueto gabumus,taip plėšėm dainą"Reikėjo berniukams padangių žydrų" Susitikusi kaimynė juokės,paklausė,kas per ikvėpimas užplūdo?,nors iš akių matėsi ,kad žino to priežastį
katyte rašė:
Aš atsimenu,mėgdavau gamint namie "Tiramisu" torta nes ten reikdavo ipilt kelioliką gramų brendžio ar romo...tai smagiai pirkdavau 0,7 bonkutę ir likutį išgerdavom...paskui tortą atseit ragaudavom...ir eidavom pirkt "ant antros kojos"
'
Paskutinis taisÄ— smiltis (2015-01-26 20:41:18)
Neprisijungęs
smiltis rašė:
O mes su drauge po išgertuvių gamindavome dažnai cepelinus ir taisydavom sveikatą,viena kartą,taip pataisėm,kad atsidarėm langą ir pademonstravome savo dueto gabumus,taip plėšėm dainą"Reikėjo berniukams padangių žydrų"
Susitikusi kaimynė juokės,paklausė,kas per ikvėpimas užplūdo?,nors iš akių matėsi ,kad žino to priežastį
katyte rašė:
Aš atsimenu,mėgdavau gamint namie "Tiramisu" torta nes ten reikdavo ipilt kelioliką gramų brendžio ar romo...tai smagiai pirkdavau 0,7 bonkutę ir likutį išgerdavom...paskui tortą atseit ragaudavom...ir eidavom pirkt "ant antros kojos"
Tortu negaminu ir pro langa nešukauju, esu santurus jei niekas neuzkabina kagis pachmielui jau pats laikas vodka.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 6mÄ—n. | 24d. |
SantÅ«rumas Å¡vieÄia iÅ¡ tolo , sakei alų geri dabar jau votke, jau neskiri kÄ…?
Neprisijungęs
žvejys rašė:
SantÅ«rumas Å¡vieÄia iÅ¡ tolo , sakei alų geri dabar jau votke, jau neskiri kÄ…?
Viska skiriu, yra 0,5 pipirinesvodkes ir pora alaus, kolkas viskaqs super, bet ciuju reikes dasipirkti. o tavo koks reikalas?? perdaug matau lendi kur tau nereikia, snukis panižo??
Neprisijungęs
Tai kad nusišneki
Neprisijungęs
o tavo koks reikalas, jurbarkas, bl.. kaimas dar cia mane diorgina
Pastaba: redaguota admin
Neprisijungęs
Å iaip aÅ¡ ne iÅ¡ Jurbarko, Äia yra neprivaloma raÅ¡yt iÅ¡ kur, rašė kad pipirinÄ— degtinÄ— prapleÄia kraujagysles , bet tavo atveju jas užspaudÄ—, gaila kad paskutinį kartÄ… bendraujam
Neprisijungęs
man laime kad paskutini karta bendraujame, sudie debile
Neprisijungęs
Va taip panai ir ponios jei dar kas abejoja gert ar negert , jūsų pasirinkimas , pamąstykit kuo galima tapt besaikiu gėrimu
Neprisijungęs
Pumputi Äia mes vyriÅ¡kai su Pasiklydusiu atsisveikinom.
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 6mÄ—n. | 23d. |
žvejys rašė:
Su troliu gali atsisveikinti tik visiškai nereaguodamas į jį. Visi kiti atsisveikinimai ir pasisveikinimai tik skatina jį trolinti toliau.
Neprisijungęs
matyt kai kurie nereaguoti negali, kniežti liežuvis, kaip beje ir Pumpio.
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
žvejys rašė:
Su troliu gali atsisveikinti tik visiškai nereaguodamas į jį. Visi kiti atsisveikinimai ir pasisveikinimai tik skatina jį trolinti toliau.
Pritariu , ai ir nesigailiu kai su tokiu pabendrauji , kai imu primiršt kas aš toks tai su tokiu susitnki , ramus būni , kur bonka ant stalo ten manes nėra , nes va kokios kalbos.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 11mÄ—n. | 18d. |
AÅ¡ su juo senai atsisveikines,beprasmiÅ¡ka diskutuoti, tuÅ¡Äias reikalas.Tik tiek gerai,kad jis primena į kÄ… pavirsiu aÅ¡, jei pakelsiu pirmÄ…. Manau visi forumieÄiai puikiai suvokia kas gresia ir kokie taptume jei pabandytume gyventi tokio negatyvo pavyzdžiu.Juk jis nirÅ¡ta iÅ¡ pavydo ir neapykantos mums, kad mes sugebame gyventi kitaip ir nereikia vergauti alkoholiui.
Neprisijungęs
Spaudžiu penkis brol, taip lygiai mąstau. Tik va bėda pas mane vis dar išlenda , o gal susipras , o gal ... . Bet beviltiška. Bet yra pavyzdžių neseniai viena iš mūsų kaimo išvežė į reabilitacijos centrą, suveikė pavyzdžiai mūsų , kad galim negert , žinai tokia ugnis atsiranda kad uh , dar vieną ištraukėm, kad ir trumpam , kas žino gal dievas duos visam žmogui prilips . Reik tikėtis.
Neprisijungęs
Pijus rašė:
Juk jis niršta iš pavydo ir neapykantos mums, kad mes sugebame gyventi kitaip.
Absurdas. Nusišneki ir dar viešai. Prašom turek ta savo blaivybe negi man gaila ir netgi labai linkiu sėkmes tavo tam kelyje i pažinima, džiaugsma ir tobulybe. Bet ant kitu purvo ner ko pilti, juolab prisidengiant "sugebėjimais".
Neprisijungęs
Gerai ,grystam į senas vėžias , Pariuke kap sekasi?
Neprisijungęs
Sekasi gerai, tik neraÅ¡au, nes neturiu kÄ… paraÅ¡yti. Kol laikausi gerai, tai pagalbos man nereikia. Bet nesu tokia stipri, kad jau galÄ—Äiau padÄ—ti kitiems. TodÄ—l tik paskaitau kas Äia vyksta forume, mÄ…stau apie savo gyvenimÄ…. Nei ten labai džiaugiuos, nei ten man labai bloga, paprasÄiausiai ramiai gyvenu ir tiek.
Neprisijungęs