VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Jau suÄ—jo draugÄ—s į sveÄius, pasiruošėme stalÄ…, visos džiaugiasi, kad grįžtu į jų draugijÄ…, tai suÄ—jo net su dovanomis. Kaip pasiilgau bendravimo su draugÄ—mis prie buteliuko. Tai iÅ¡jungiu skaitliukÄ…. Noriu nustatyti kada aÅ¡ laimingesnÄ—- gerdama ar ne? Vis tiek anksÄiau ar vÄ—liau padaryÄiau eksperimentÄ…, kuris neduoda ramybÄ—s.
Å iandien 8 blaivybÄ—s mÄ—nesiai.
Paskutinis taisÄ— pariuke (2014-10-17 16:56:26)
Neprisijungęs
grįžtu į forumą po savo eksperimento. gėriau penktadienio vakarą, visą šeštadienį ir sekmadienį. Vos vos dar šiandien eidama po darbo nenusipirkau. Dabar esu tikra- turiu priklausomybę, sustoti taip paprastai negaliu, reikia labai daug pastangų. Nuo vieno savaitgalinio išgėrimo vėl visos mintys apie alkoholį.
Vienu žodžiu įjungiu skaitliuką ir vėl viską pradedu nuo pradžių. Tik daugiau jokių eksperimentų. Gyvenimas be alkoholio 100 kartų geresnis.
Neprisijungęs
Pariuke,papasakok pojuÄius...koks buvo pirmas gurkÅ¡nis po blaivių mÄ—nesių?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mÄ—n. | 27d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 20d. |
Aha, Pariuke, tai ar bent gerai pagėrei? Kai atsigausi, būtinai parašyk.
Neprisijungęs
Pirmas gurkÅ¡nis lygiai toks pat kaip ir seniau, net neatrodÄ—, kad 8 mÄ—n. negÄ—riau. Buvo labai gera vÄ—l pabendrauti su draugÄ—mis prie stalo, nukrauto gÄ—rimais ir skaniu maistu. atsigÄ—riau kiek norÄ—jau kaip senais laikais. Tik labai greit pasigÄ—riau. Bet po to dvi dienas, vis taisiau sveikatÄ…, buvo bloga kaip ir anksÄiau, vos sustojau. Bent jau man nebuvo nieko kitaip nei anksÄiau bÅ«davo. Ir vÄ—l liÅ«dna pasidarÄ—, vÄ—l nuotaika kita, vÄ—l gyvenimas blogas.
Bet dabar esu tikra, kad negaliu net paragauti alkoholio. Ir kad jo aš tikrai daugiau nebenoriu.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 1mÄ—n. | 27d. |
pariuke rašė:
Pirmas gurkÅ¡nis lygiai toks pat kaip ir seniau, net neatrodÄ—, kad 8 mÄ—n. negÄ—riau. Buvo labai gera vÄ—l pabendrauti su draugÄ—mis prie stalo, nukrauto gÄ—rimais ir skaniu maistu. atsigÄ—riau kiek norÄ—jau kaip senais laikais. Tik labai greit pasigÄ—riau. Bet po to dvi dienas, vis taisiau sveikatÄ…, buvo bloga kaip ir anksÄiau, vos sustojau. Bent jau man nebuvo nieko kitaip nei anksÄiau bÅ«davo. Ir vÄ—l liÅ«dna pasidarÄ—, vÄ—l nuotaika kita, vÄ—l gyvenimas blogas.
Bet dabar esu tikra, kad negaliu net paragauti alkoholio. Ir kad jo aš tikrai daugiau nebenoriu.
PanaÅ¡iai kaip man, nuotaika tragiÅ¡ka, gyvenimas pasidaro juodas, o kol aÅ¡ iÅ¡lipu iÅ¡ to taip mano vadinamo "transo-užgÄ—rimo" tai dar visÄ… savaitÄ™ naktimis nemiegu . Nu net paÄiai bjauru, kai pagalvoju.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mÄ—n. | 12d. |
Turi stiprybės gerai kad gryžai į forumą, turi jėgų kovot su liga?
Neprisijungęs
Å iandien po darbo taip ir nešė kojos į parduotuvÄ™, ilgai svarsÄiau kÄ… daryti. Bet nebepirkau nei maisto ir išėjau. Teks pradÄ—ti viskÄ… vÄ—l nuo pradžių- parduotuvÄ— tik ketvirtadieniais ir t.t. Tik vienas savaitgalis ir viskas dingo kÄ… pasiekiau per 8 mÄ—n.
O jėgų ir noro kovoti turiu, Žvejy. Noriu būti laiminga.
Neprisijungęs
Smagu,Pariuke,kad grįzai.
Neprisijungęs
Ir bÅ«si , alkoholis laimÄ—s neatneÅ¡a laime randam patys , patikÄ—k pradÄ—t iÅ¡ naujo nÄ—ra blogai , nepajusi kad vÄ—l devyni mÄ—nesiai, nors praÄ—jusio laiko neskaiÄiuojam ir nesižvalgom , einam pirmyn , bendraudami padedam vienas kitam.
Neprisijungęs
Pariuke,o graužaties neturi?nesigaili,kad eksperimentą apturėjai?
Šiaip gerai ,kad grįžai ir esi nuoširdi:)
Viskas atsistos į savo vėžes
Neprisijungęs
ne Katyte, nesigraužiu, nes norÄ—jau labiau pažinti save. Sužinojau, kad ir vÄ—l lygiai taip pat sunku sustoti, reiÅ¡kia tikrai turiu priklausomybÄ™. Dabar esu tikra, kad man reikia gyventi be laÅ¡o alkoholio. kad reikia vengti vakarÄ—lių ir parduotuvių.Graužtis bÅ«Äiau pradÄ—jusi, jei bÅ«Äiau nesustojusi bent savaitÄ™.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mÄ—n. | 18d. |
Puiku, Pariuke.
Savęs pažinimas- labai vertingas dalykas. Juk pats didžiausias draugas- yra tavasis "aš". Ir jis tau sufleruoja - kuriuo keliu pasukt. Sėkmės.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
ne Katyte, nesigraužiu, nes norÄ—jau labiau pažinti save. Sužinojau, kad ir vÄ—l lygiai taip pat sunku sustoti, reiÅ¡kia tikrai turiu priklausomybÄ™. Dabar esu tikra, kad man reikia gyventi be laÅ¡o alkoholio. kad reikia vengti vakarÄ—lių ir parduotuvių.Graužtis bÅ«Äiau pradÄ—jusi, jei bÅ«Äiau nesustojusi bent savaitÄ™.
Labas,gaila,kad as uz "kameros".:)Labai norejau atkalbeti,kad Tu negertum,nebandytum.Bet-gal tai net ne paskutinis.Tiesiog galvojau,kad galim susitikt,pabendraut,be "alko",kodelgi ne.Mes daugelis jauciamias vienisi,bet tuo paciu mes kartu,nes cia esame.Labai visomis su Tavim pariuke.Parasyk,jei noresi susibiciuliaut.
Neprisijungęs
opapa rašė:
pariuke rašė:
Labas,gaila,kad as uz "kameros".:)Labai norejau atkalbeti,kad Tu negertum,nebandytum.Bet-gal tai net ne paskutinis.Tiesiog galvojau,kad galim susitikt,pabendraut,be "alko",kodelgi ne.Mes daugelis jauciamias vienisi,bet tuo paciu mes kartu,nes cia esame.Labai visomis su Tavim pariuke.Parasyk,jei noresi susibiciuliaut.
Gerai, kitÄ… kartÄ… galÄ—sit atkalbÄ—ti
O Å¡iaip tai Å¡iandien jau linksmiau, matyt valosi organizmas. Jau planuoju kuo reikÄ—s žiemÄ… savaitgaliais užsiimti. Ir bent jau Å¡iandien esu tikra, kad daugiau eksperimentų nebenoriu. KÄ… norÄ—jau sužinot- sužinojau. Jei daugiau eksperimentuoÄiau, tai paprasÄiausiai pateisinÄiau gÄ—rimÄ….
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mÄ—n. | 27d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 20d. |
Manau dauguma iš mūsų tokiais "pabandymais" nori(-ėjo) pasijusti kaip "karjeros pradžioj" - kaip buvo linksma (iš tikrųjų linksma), buvo polėkiai, veiksmas... Bet "taip kaip tada" jau tikrai nebus. Niekada. Nes tai negali tęstis amžinai.
Neprisijungęs
GirdÄ—ti Å¡imtÄ… kartų yra vienÄ… , o pajaust savo kailiu yra kita , pastarasis duoda daugiau naudos , malu girdÄ—t apie tavo apsisprendimÄ… pariuke ir dar bÅ«tų Å¡auniau jei dar atsirastų norinÄių iÅ¡lipti iÅ¡ to traukinio (alkoholizmo) , yra gyvenimas tik jį reik pasiimti .
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Manau dauguma iš mūsų tokiais "pabandymais" nori(-ėjo) pasijusti kaip "karjeros pradžioj" - kaip buvo linksma (iš tikrųjų linksma), buvo polėkiai, veiksmas... Bet "taip kaip tada" jau tikrai nebus. Niekada. Nes tai negali tęstis amžinai.
Taigi taigi -polÄ—kis...Visiems mums Äia esantiems bÅ«davo linksma geriant.Kol neįsitikini,kad tai jau bÅ«tasis laikas,tol ir bandai...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mÄ—n. | 2d. |
Padekit prasau.Esu labai uzdara.Nedrasi.Bet jau panasu kad su diiidelia problems
Neprisijungęs
pupa rašė:
Padekit prasau.Esu labai uzdara.Nedrasi.Bet jau panasu kad su diiidelia problems
Labas, manau pradėk nuo to, kad išdrįsk įvardinti savo problemą, nors trumpai aprašyti kokios mintys kankina. Tikrai gausi daug naudingų patarimų iš forumo dalyvių.
Neprisijungęs
Aciu,kad atsiliepet.Pasirodo sunku issakyt savo problema....vyras sako,mad gal cia as paskubejau,bet ryt isnes visa alkoho
li is namu.sako,kad per daug smerkiu save,o man toooookia geda
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mÄ—n. | 18d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 0d. |
Sveika prisijungus, pupa. Smagu, kad iÅ¡drįsai paraÅ¡yti, tai labai svarbus žingsnis į blaivybÄ™. MÅ«sų gÄ—dintis tikrai nÄ—ra ko, visi mes vienoje baloje sÄ—dim. Mesti gerti negali bÅ«ti per anksti... DrÄ…siai raÅ¡yk, klausk, pasakok, Äia tave tikrai supras ir galbÅ«t kÄ… naudingo patars.
Neprisijungęs
Vakar isdrysau prisiregistruot.O paskui ir vyrui prisipazinau ka ilgai slepiau.Gi ne kvailas,mate,suprato.O buvo visko.Pirmas kartas kada supratau,kad jau ne taip turi but,kai uz vairo pradejo stot sirdis.Ligoninej neprieme,siuntimo reikejo.Gavau is apylinkines siuntima.Sulasino laseline,atsigavau ir pati save itikinau,mad sirdis.Antras kartas kai buvo taip negerai,kad galvojau viskas.Ir pati nesupratau.Vaziavom darbo reikalais,o atsiduriau ligoninej.Vyruj stresas,o as paskui galvoju,negi tu nesupranti.Ir paneslo.Niekas nesupranta,visit kvaili,as moku maskuotis.Dar ir dabar Mano Geri draugai klausia,o tu aplamai ar nors kartais isgeri.Butu juokinga,bet jau negaliu net saves apgaudinet.Pavargau,o valios nulis.Vakar blioviau,gal penkis metus nesu taip verkus.Kas nenuzudo padaro stipresniais?O kaip nezut?
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mÄ—n. | 18d. |
Sveika, Pupa. Kas dėl maskavimosi-tai labai laikina, kaip ir dėl kitų "kvailumo".
Žmonės dažniausiai, net jeigu ir pastebi, tai nelabai tuo rūpinasi( patyli dėl "šventos" ramybės). Taip, kad šis tavo suvokimas, kad reikia "stot"- labai puikus.
Tai , kad stoja širdis- labai rimtas įspėjimas, kad reikalingos didelės permainos. Manau, tau tikrai pavyks, tik nesikrimsk labai ir bandyk atverst naują -švarų savo gyvenimo lapą. Mes bandysim padėt( kiek tai leidžia forumo galimybės),- bet starterį turi nuspaust pati.
Sėkmės ir būtinai rašyk( apie viską).
Neprisijungęs
Aciu aciu aciu
Neprisijungęs