VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
labas rytas, pasirodo mano skaitliukas artÄ—ja prie 2 mÄ—n. AntrÄ… mÄ—nesį net nebeskaiÄiavau dienų kiek negeriu, net retai užmesdavau akį į skaitliukÄ…. PaprasÄiausiai viskas tekÄ—jo savo vaga. O pirmÄ… mÄ—nesį kentÄ—jau, skaiÄiavau dienas, kada gi sueis tas mÄ—nuo. O dabar net nepastebÄ—jau, kad artÄ—ja antras. Ä®domu koks bus treÄias mÄ—nuo?
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 6mÄ—n. | 22d. |
jei pasistenksi toks kaip ir kiti , blaivūs, sėkmės.
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 11mÄ—n. | 6d. |
Nerūkau | 9m. | 10mėn. | 30d. |
pariuke rašė:
labas rytas, pasirodo mano skaitliukas artÄ—ja prie 2 mÄ—n. AntrÄ… mÄ—nesį net nebeskaiÄiavau dienų kiek negeriu, net retai užmesdavau akį į skaitliukÄ…. PaprasÄiausiai viskas tekÄ—jo savo vaga. O pirmÄ… mÄ—nesį kentÄ—jau, skaiÄiavau dienas, kada gi sueis tas mÄ—nuo. O dabar net nepastebÄ—jau, kad artÄ—ja antras. Ä®domu koks bus treÄias mÄ—nuo?
Bet sakyk, Pariuke, pirmą mėnesį prakenti ir po to įsijungia kita pavara?
Neprisijungęs
Artaz rašė:
[quote
Bet sakyk, Pariuke, pirmą mėnesį prakenti ir po to įsijungia kita pavara?
Ne visada,Artazai,ne visada..Bet Äia tik mano nuomonÄ—.
Paskutinis taisÄ— Lekso (2014-04-15 09:45:25)
Neprisijungęs
PirmÄ… mÄ—nesį buvo dienų skaiÄiavimas ir kažkoks kentÄ—jimas, kažkoks nepasitikÄ—jimas kad įmanoma taip gyventi, galvojau kad netenku vienintelio džiaugsmo gyvenime. O dabar kažkaip tai kitaip. Nesu dar laiminga, bet blogiau tikrai nÄ—ra.
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 3mÄ—n. | 5d. |
Taip Pariuke šis gyvenimas yra kitos , ten buvo viena didelė problema buvo iš kur gaut . Jinai buvo vakar , šiandien ir taip toliau , pastovi . O dabar vakar viena , šią diena kita , rytoj kitokia , betgi jos palyginus tai lengvos . Daug įdomiau . Tad užsilik šitam gyvenime . OK .
Neprisijungęs
Bijau tik kad kada nebÅ«tų taip sunku, kad į viskÄ… spjauÄiau ir iÅ¡gerÄiau. ArtÄ—ja velykos, visi turi Å¡eimas, arba mano vieniÅ¡os draugÄ—s eina pas tÄ—vus . O kÄ… man per velykas daryti? anksÄiau gerdavau, tai greit praeidavo. Oi kaip nelaukiu velykų, nemÄ—gstu Å¡venÄių
Neprisijungęs
šventės ateina ir išeina , lieka tik prisiminimai , geriau kad jie liktų geri. Velykos tai netik sėdėjimas prie stalo ir gėrimas, bet yra ir renginai, beto bus geras oras , norint galima ką nors sugalvot. Negalvok taip su dideliu pesimizmu , duok laikui nešt tave ir bus gerai. Gerian užmušinėt laiką yra žiauru, laikykis , Pariuke.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 10mÄ—n. | 15d. |
Nerūkau | 18m. | 11mėn. | 1d. |
pariuke rašė:
Bijau tik kad kada nebÅ«tų taip sunku, kad į viskÄ… spjauÄiau ir iÅ¡gerÄiau. ArtÄ—ja velykos, visi turi Å¡eimas, arba mano vieniÅ¡os draugÄ—s eina pas tÄ—vus . O kÄ… man per velykas daryti? anksÄiau gerdavau, tai greit praeidavo. Oi kaip nelaukiu velykų, nemÄ—gstu Å¡venÄių :(
NepatikÄ—si, Pariuke, kiek daug žmonių nekenÄia Å¡venÄių, gimtadienių ir panaÅ¡ių linksmybių. AÅ¡ vienas iÅ¡ tokių ... Visai neseniai buvo organizuotas seminaras Å¡ita tema. SakÄ—, kad žmonÄ—s netilpo salÄ—je. Pasirodo Å¡itaip aktualu!
Tas nežmoniÅ¡kai iÅ¡aÅ¡trÄ—jantis vieniÅ¡umo jausmas, kai kiti Å¡venÄia nÄ—ra kažkokia iÅ¡skirtinÄ— gÄ—da. Tai nereiÅ¡kia, kad esam nenormalÅ«s, ar kad nÄ—ra iÅ¡eiÄių.
Neprisijungęs
Tai nesakau kad blogai. Bet man tada labai liÅ«dna vienai sÄ—dÄ—ti kai kiti Å¡venÄia. Kam savas bÄ—das ir džiaugsmus papasakoti, su kuo pasitarti? O tada visada noriu iÅ¡gerti.
Neprisijungęs
O blaivi tai padaryt negali.
Neprisijungęs
Sveikinu Pariu su dviem mėnesiais , na matai laikas kap vėjas bėga , taip pat greit kaip ir begeriant , tik daug daugiau naudingų darbų nudirbi ir jauti kad gyveni, sėkmės ir stiprybės.
Neprisijungęs
jau liūdna...
Neprisijungęs
PariukÄ—le,taigi toks geras oras.Galima rytoj kiauÅ¡inius marginti įvairiais bÅ«dais,velykinį pyragÄ… kepti ir vaikÅ¡Äioti po visokias parduotuves.
Neprisijungęs
Nu ožka gerai sako toks geras oras , eik kur tik nori. Nevaryk dievo į medį, didmiestį kur nueit tikrai yra kur, seniau galvodavau kad gyvenimas kaime yra pražūtis nÄ—r kur nÄ— kÄ… nuveikt ar nueit. Bet dabartiniu laiku, soÄiai veiklos, naudojuosi tÄ… ka turiu, aÄių dievui butelis iÅ¡ mano gyvenimo , kaip nuotaikos skaidrintojas nyksta. Laikykis Pariuke nereik pult į neviltį, ir neik į parduotuve atlaikyk Å¡ventes be to brudo , matysi antradienį laimingesnÄ— bÅ«si. SÄ—kmÄ—s.
Neprisijungęs
Jau prasilaksÄiau po miestÄ…, nudažiau 4 kiauÅ¡inius (be dažų tik su žolelÄ—mis), darau pyragÄ…. Vos nenusipirkau Å¡ampano, nes buvo mintis- juk jau 2 mÄ—n. negeriu, o Å¡ventÄ—s tai atÄ—jo, tai gal galiu saikingai vienÄ… buteliukÄ…... Dar eisiu į parduotuvÄ™, dar miÅ¡rainei ingradientų trÅ«ksta.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mÄ—n. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 7mėn. | 10d. |
Dėl viso pikto primenu, kad šampanas į mišrainės sudėtį neįeina ;) O šiaip šaunuolė :)
Neprisijungęs
jau buvau parduotuvėje, vos nenusipirkau mažo buteliuko kiaušininio likerio. Toks gražus buteliukas buvo, o dar akcija. Vos vos atsilaikiau.
Neprisijungęs
Į gatvę pilną mašinų juk nešoki, nes žinai, kad tai pavojinga. Alkoholio skyrius pavojingas nė kiek ne mažiau... Jei vis taip maga jame apsilankyti, tai gal verta pakeisti parduotuvę į tokią, kurioje jo nėra arba išvis turguje apsipirkinėti. Kažin ar skani balta mišrainė gautųsi vietoj kiaušinių panaudojus kiaušininį likerį ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 11mÄ—n. | 6d. |
Nerūkau | 9m. | 10mėn. | 30d. |
pariuke rašė:
jau buvau parduotuvėje, vos nenusipirkau mažo buteliuko kiaušininio likerio. Toks gražus buteliukas buvo, o dar akcija. Vos vos atsilaikiau.
Jo, kiaušininis likeris rytojui toks "į temą", proginis...
Neprisijungęs
Visus su Å¡v. Velykom. Nebeatsimenu kada aÅ¡ jas turÄ—jau, nes alkoholis jas atimdavo iÅ¡ manÄ™s. O dabar aÅ¡ jas jauÄiu, jauÄiu pavasarį, jauÄiu kad gyvenu. Su Å¡ventÄ—mis, margų ir kietų marguÄių.
Neprisijungęs
Su Å¡v. velykomis džiugu puriuke kad nepirkai, gerų smagių ir blaivių Å¡venÄių.
Neprisijungęs
štai ir praėjo velykos. pati dar savimi netikiu, kad jos praėjo be lašelio alkoholio. Niekada negalvojau, kad tai įmanoma. Kad ir viena buvau, bet nebuvo taip jau ir liūdna. Pradėjau knygą skaityti, buvau gamtoje, skaniai valgyt dariausi. Reikės dabar dietos laikytis .
Sveikinu Aušrę su mėnesiu.
Kaip kitiems praÄ—jo velykos, blaiviai?
Neprisijungęs
Smagu, pariuke :) Blaivios šventės yra gėris, ir pamatai daugiau, ir darbe nereikia mirtimi galuotis... Tiesa pasigirti kaip „kietai atšventei ir kaip tau dabar bloga“ nebegali, bet aš to kažkodėl nepasiilgstu ;)
Neprisijungęs
niekada ir nesigirdavau, kaip tik nenorėdavau kad kas žinotų, kad iš neturėjimo su kuo švęsti geriu.
Neprisijungęs