VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Vilke,negi nera sitoj asaru pakalnej nei vieno dalyko kuris tave dziugina.Na netikiu kazkaip parasyk jei gali kas nors truputi kelia dziaugsma nes man jau ko tai daros nejauku skaitant tavo eiles.
Neprisijungęs
nebenoriu niekam drumsti ramybės. geriau liksiu su savimi.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
nebenoriu niekam drumsti ramybės. geriau liksiu su savimi.
Kiekvienas ,aišku,renkasi pats savo gyvenimo kelią.Bet juk mes visi atsiradom šiame forume tam,kad "drumstumėm "vienas kitam ramybę,nes vienatvė blogas palydovas kritinėm dienom
Neprisijungęs
Puikus oras, puiki nuotaika, viskas tiesiog puiku:)
Neprisijungęs
Manau, jog radau savo kelią, kuris atves mane į aukštesį sąmoningumo lygmenį
Linkiu visiems kuo geriausios sėkmės ir smagių švenčių
Neprisijungęs
o koks tas kelias?
Neprisijungęs
pariuke rašė:
o koks tas kelias?
Atstatyti nuo alkoholio vartojimo sutrikusią organizmo biochemiją ląstelių lygmenyje natūralia, termiškai neapdoroto maisto mityba.
Keturios savaitės 95% žaliavalgystės, penkios savaitės be alkoholio. Viena diena per savaitę nevalgiadienis.Pokyčiai per tą laiką: pastebimai gerėja fizinė ir psichinė sveikata, stabilizuojasi nervų sistema - nebesu tokia nervinga ir irzli, mažėja sąnariu skausmai, krinta svoris - palengvėjau 8kg. šiai dienai(esu priaugusi nemažai antsvorio besiblaškydama ir rydama viską iš eilės), žymiai daugiau energijos ir noro veikti. Mintys apie alkoholį ateina ir be reakcijos nuplaukia ramiai toliau, nesukeldamos to nesuvaldomo noro išgerti. Toliau dar imsiuosi dvasinio tobulėjimo ir fizinės veiklos. Tai tokie reikalai pas mane šiuo metu.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 14d. |
Žinai W imi įtikinti, reiks ir man nes artėja sezonas naujo derliaus , jau sodinu ir kai kas jau sudyge pas mane. Tikrai džiugu girdėt kad padeda.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Žinai W imi įtikinti, reiks ir man nes artėja sezonas naujo derliaus , jau sodinu ir kai kas jau sudyge pas mane. Tikrai džiugu girdėt kad padeda.
Pasodink ir dėl manęs ką nors skanaus ir naudingo;)
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
pariuke rašė:
o koks tas kelias?
Atstatyti nuo alkoholio vartojimo sutrikusią organizmo biochemiją ląstelių lygmenyje natūralia, termiškai neapdoroto maisto mityba.
Keturios savaitės 95% žaliavalgystės, penkios savaitės be alkoholio. Viena diena per savaitę nevalgiadienis.Pokyčiai per tą laiką: pastebimai gerėja fizinė ir psichinė sveikata, stabilizuojasi nervų sistema - nebesu tokia nervinga ir irzli, mažėja sąnariu skausmai, krinta svoris - palengvėjau 8kg. šiai dienai(esu priaugusi nemažai antsvorio besiblaškydama ir rydama viską iš eilės), žymiai daugiau energijos ir noro veikti. Mintys apie alkoholį ateina ir be reakcijos nuplaukia ramiai toliau, nesukeldamos to nesuvaldomo noro išgerti. Toliau dar imsiuosi dvasinio tobulėjimo ir fizinės veiklos. Tai tokie reikalai pas mane šiuo metu.
Na tikrai įspūdingai ir sveikai atrodo. Gal galima būtų nors vienos dienos meniu?
Paskutinis taisė pariuke (2014-04-19 12:39:17)
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
pariuke rašė:
o koks tas kelias?
Keturios savaitės 95% žaliavalgystės, penkios savaitės be alkoholio. Viena diena per savaitę nevalgiadienis.Pokyčiai per tą laiką: pastebimai gerėja fizinė ir psichinė sveikata, stabilizuojasi nervų sistema - nebesu tokia nervinga ir irzli, mažėja sąnariu skausmai, krinta svoris - palengvėjau 8kg. šiai dienai(esu priaugusi nemažai antsvorio besiblaškydama ir rydama viską iš eilės), žymiai daugiau energijos ir noro veikti. Mintys apie alkoholį ateina ir be reakcijos nuplaukia ramiai toliau, nesukeldamos to nesuvaldomo noro išgerti. Toliau dar imsiuosi dvasinio tobulėjimo ir fizinės veiklos. Tai tokie reikalai pas mane šiuo metu.Na tikrai įspūdingai ir sveikai atrodo. Gal galima būtų nors vienos dienos meniu?
Iš ryto žolelių arbata su šauksteliu medaus arba vanduo su citrina. Pusryčiai keletas vaisių, pietūs žaliasis kokteilis - vaisiai ir žalumynai, vakarienei įvairios salotos. Kartais daiginti grikiai, keletas riešutų. Aliejaus beveik nenaudoju, salotas gardinu citrinos sultimis. Visiškai nenaudoju druskos.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 29d. |
Vienišas Vilkas rašė:
pariuke rašė:
o koks tas kelias?
Labai pozityvu. Tokios žinutės suteikia optimizmo
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 20d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 2d. |
Beveik galima forume žaliavalgių skyrelį atidaryti, jau bent 2 forumiečiai žaliavalgiai :)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Beveik galima forume žaliavalgių skyrelį atidaryti, jau bent 2 forumiečiai žaliavalgiai
Oho, kiek daug;)
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 20d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 2d. |
Pagal Biblija visa žmonija nuo tiek prasidėjo... ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 14d. |
Tavo tiesa nuo obuolio.
Neprisijungęs
Senokai rašiau. Neatsiprašinėsiu. Jūs padėjote man - aš jums.
Toks jau esu - Vienišas Vilkas.
Neprisijungęs
o kaip sekasi Vienišui Vilkui? Skaitliukas tai išjungtas.
Neprisijungęs
Bet ir būdamas Vienišas Vilkas nepamiršau, kad forumo adminas neleidžia man bendrauti asmeniškai.
Jei kam tai bus aktualu - kreipkitės į svetainės adminą
Neprisijungęs
pariuke rašė:
o kaip sekasi Vienišui Vilkui? Skaitliukas tai išjungtas.
Skaitliukas niekada ir nebus įjungtas. Tai irgi savotiška priklausomybė.
Sekasi gerai. Kiek sudėtingiau tvarkytis su priklausomybe nuo nesveiko maisto. Po 6 savaičių žaliavalgiškos mitybos eksperimentas grįžti prie "žmoniškos" baigėsi visišku fiasko - du trečdalius valgomo alia maisto be sąžinės graužimo galime mesti velniop. Labiausiai gaila vaikų.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Bet ir būdamas Vienišas Vilkas nepamiršau, kad forumo adminas neleidžia man bendrauti asmeniškai.
Jei kam tai bus aktualu - kreipkitės į svetainės adminą
Ta prasme,negalima Vienišam Vilkui siųsti AŽ?Tai kaip čia suprasti?Jei taip yra iš tiesų,tai žiaaaurus minusas svetainei.Prašom visi pasidalinti samprotavimais šiuo klausimu.
Neprisijungęs
O kodėl negalima?kas atsitiko?
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 29d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Senokai rašiau. Neatsiprašinėsiu. Jūs padėjote man - aš jums.
Toks jau esu - Vienišas Vilkas.
Vienišas Vilke, gal gali pasidalinti apie pasikeitimus, pakeitus mitybą? Tiek apie teigiamus, tiek apie neigiamus?
Neprisijungęs
Troja rašė:
Vienišas Vilke, gal gali pasidalinti apie pasikeitimus, pakeitus mitybą? Tiek apie teigiamus, tiek apie neigiamus?
Turi omenyje perėjus nuo įprastinės prie žaliavalgystės?
Apie pokyčius sveikatos prasme jau rašiau anksčiau. Grįžus prie įprastinės grįžta ir visos problemos. Tad išvada viena - reikia grįžti prie natūralios mitybos. Savo klaidą žinau - perėjusi prie žaliavalgystės valgiau per mažai, norėjau greičiau sumažinti viršsvorį, nors skubėti negalima. Organizmas per daug išbadėjo ir tapo sunku suvaldyti apetitą. Vėl didinu natūralaus maisto kiekį ir mažinu nesveiko.
Nežinau, ar atsakiau į klausimą?
Neprisijungęs
... vis eina metai ...
ir žinai -
ne veltui Žemėj gyveni ...
bet verta vis
paklaust Savęs -
Žmogau, ar Tuo Keliu eini? ...
Neprisijungęs