VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 17d. |
Taip esi teisi , pastaruoju laiku susidūriau su grupelia aukštesniųjų, todėl smarkiai svarstau keist grupe.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 23d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 5d. |
Vienišas Vilkas rašė:
tai jei jau" pasitikslinai tai, ką pati tik ką parašiau", daugiau klausimų, manau, nebus
Nesuprantu žmonių, kurie rėkia kokie jie nelaimingi, o kai juos bandai pašnekinti, šoka į akis... Niekas nepasikeitė, tik atėjusi elgeisi lygiai taip pat, kaip dabar – užsipuldinėjai žmones kurie tau bandė ištiesti pagalbos ranką.
Neprisijungęs
tuoj mano postus pašalins:) įspėjimą jau gavau, gausiu ir bloką
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
tai jei jau" pasitikslinai tai, ką pati tik ką parašiau", daugiau klausimų, manau, nebus
Nesuprantu žmonių, kurie rėkia kokie jie nelaimingi, o kai juos bandai pašnekinti, šoka į akis... Niekas nepasikeitė, tik atėjusi elgeisi lygiai taip pat, kaip dabar – užsipuldinėjai žmones kurie tau bandė ištiesti pagalbos ranką.
oj Audroni, kaip tu klysti... gal iš savo aukštos varpinės nebesugebi nusileisti ten, kur pats kažkada buvai? sorry, vėl būsiu apkaltinta puolimu. žinai, atėjau į šį forumą krizinės būklės, negalėjau tada elgtis adekvačiai, tiesiog ieškojau pagalbos, kad nepasikabint
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 23d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 5d. |
Tik ką rašei, kad neturi problemų su alkoholiu, o čia forumas bandantiems susitvarkyti su alkoholio priklausomybe. Tikriausiai todėl su niekuo ir nerandi bendros kalbos...
Neprisijungęs
paskui atsiprašiau, bet liko įsižeidusių, vardų neminėsiu, pasirodo, tame tarpe ir tu. manau, tu vienas iš adminų. tiek to, blokuokit mane, nesugebu bendraut. liksiu pati su savimi, sėkmės jums.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Tik ką rašei, kad neturi problemų su alkoholiu, o čia forumas bandantiems susitvarkyti su alkoholio priklausomybe. Tikriausiai todėl su niekuo ir nerandi bendros kalbos...
va čia tai geeeras... kuris iš mūsų durnas?
Neprisijungęs
keista, dar manęs neužblokavo:) rašau trečią postą, patys kalti, atėmėte redagavimo galimybę.
Audronis mane apkaltino, kad forume be reikalo keliu sumaištį neturėdama priklausomybės. jis neteisus. turiu priklausomybę nuo alkoholio, turiu labai nestabilą psichologinę būseną, todėl bandau rasti palaikymą ir pasidalinti būsena. kur mano agresija? nelabai suprantu?
Neprisijungęs
Audronis rašė:
faktus į studiją
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Taip esi teisi , pastaruoju laiku susidūriau su grupelia aukštesniųjų, todėl smarkiai svarstau keist grupe.
skaitinėjau forumą, kur susidūrėte „grupelia aukštesniųjų"? ką tai reiškia? labai smalsu suprasti, nes skaičiau skaičiau čia tuos ginčus, bet nesupratau.
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 4mėn. | 4d. |
Vienišas Vilkas rašė:
keista, dar manęs neužblokavo:) rašau trečią postą, patys kalti, atėmėte redagavimo galimybę.
Audronis mane apkaltino, kad forume be reikalo keliu sumaištį neturėdama priklausomybės. jis neteisus. turiu priklausomybę nuo alkoholio, turiu labai nestabilą psichologinę būseną, todėl bandau rasti palaikymą ir pasidalinti būsena. kur mano agresija? nelabai suprantu?
Alkoholis yra depresantas, jis sukelia depresija, kai jo negauni nuotaika kaitaliojas, žmogus, nesuprasdamas, kad tai narkotiko šalinimosi pasekmės (šiuo atveju alkoholis) kaltina gyvenima, aplinkinius darba ir t.t... pasamonėje jis galvoja, kad viska gali sutvarkyti alkoholis, kai išgeri viskas užsimiršta, bet tik tam, kad išsiblaivius viskas atrodytu dvigubai baisiau. Jei tave kamuoja depresija, kreipkis i psichologa jis paskirs tau tinkamiausius vaistus, na o gyditis su priklausomybe sukeliančiu nuodu, kuris viska tik apsunkina yra didžiausia kvailystė...
Paskutinis taisė svetys (2014-02-12 07:21:24)
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Audronis rašė:
faktus į studiją
Tu ne vilkas, tu tik pavargusi vilkiukė užspeista į kampą. Prisimeni pasakėlę „bėkim vilke dangus griūva“.... Patikėk manim: Alkoholis ir Fortūna niekada nebūna kartu. Atsikratai Alkoholio tada sugrįžta Fortūna, tik ne taip greitai kaip mums to norisi. Neužsigauk Vilkiuke, daugelis iš mūsų visa tai praėję ir ne po vieną kartą.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 20d. |
Kažko čia daros baisiai painu,tarp šių aukštų materijų.Ar nebūtų paprasčiau bendrai ir draugiškai gilintis į blaivybę,nes manau kad visi šito mes siekiame.Geros dienos.
Neprisijungęs
Taip gal ir nevieta apie tai rašyt, susiskirstymo čia forume nepastebėjau. Aš turėjau mintį AA grupe nes pradėjau blaivybe joje , o dabar turiu tylėt net negaliu išsižiot nes tuoj pasipali priekaištai, gerai jei tai vyksta nevisose grupese. Todėl daug diskutuoju forumuose, tik jų dėka lieku blaivas kasdien.
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 1d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 25d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Audronis rašė:
O gal verta padaryti atvirkščiai, pradžioje pašalinti pasekmę, o tada šviesia galva lengviau bus ir priežastį panaikint? Nes „užpylus“ pasekmės galima suktis užburtame rate ir gainiotis priežastį metų metus...
ką Tavo supratimu reišia "užpylus"? aš negeriu nei kibirais, nei kasdien, daugiadienių pas mane nebūna.
alkoholis yra saugiklis, kuris saugo smegenis nuo perteklinės įtampos, kitaip jos perdegs. kai išspręsiu įtampos ir streso priežastis - jo nebereiks. jei pastaruoju metu jo būčiau atsisakiusi - čia jau neberašyčiau...
Manau daugelio, tame tarpe kadaise buvo ir mano, iliuzija tame, kad šiuo klausimu pozicija būna tokia: "kai išsispręs problemos, vat tada ir nebegersiu". Taip NEBŪNA. Na, nebent aš negirdėjau tokių atvejų. Sutinku stresus, įtampas galima numalšinti, bet tai laikina ir tai nieko nekeičia. Ir apsktitai parodykit man žmones, kuriems alkoholis sutvarkė gyvenimus. Būtu smalsu pažiūrėti.
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 11mėn. | 23d. |
Vienišas Vilkas rašė:
paskui atsiprašiau, bet liko įsižeidusių, vardų neminėsiu, pasirodo, tame tarpe ir tu. manau, tu vienas iš adminų. tiek to, blokuokit mane, nesugebu bendraut. liksiu pati su savimi, sėkmės jums.
Vienišas Vilke, manau kad labiausiai įsižeidęs( -usi) esi pats.....
Ambicijos- geras dalykas siekiant ambicingų tikslų..... ( pvz. atsikratyt priklausomybių). Teisiog atsipalaiduok, rašyk laisvai, be pykčio, be ieškojimų "paslėptų" minčių.
Pamatysi, tai labai gerai veikia. Sėkmės.
Neprisijungęs
Aš ta proga noriu pacituoti iš vienos knygos,kurią skaitau Tėvo Stanislovo žodžius:
,,..Jums ,alkoholikams lengviausia.Kai tik klynas iš baimės sušlampa,tuoj galva nulinksta ir puikybė išgaruoja,o būtent pastaroji yra pati didžiausia žmogaus nelaimė.,,
Ten buvo sakoma,kad reikia dėkoti Dievui,jog jis atsiuntė mums tą lygą,...reiškia tam,kad nugalėtume savo PUIKYBĘ.
Mano supratimu,esame labai išdydus,kad priimtume ir išgirstume kitų patarimus,kad nusileistume ant žemės.
Sveikimas-tai nuolatinis puikybės tirpdymas.
Neprisijungęs
Dėkoju visiems už patarimus. Geros dienos.
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 11mėn. | 23d. |
katyte rašė:
Aš ta proga noriu pacituoti iš vienos knygos,kurią skaitau Tėvo Stanislovo žodžius:
,,..Jums ,alkoholikams lengviausia.Kai tik klynas iš baimės sušlampa,tuoj galva nulinksta ir puikybė išgaruoja,o būtent pastaroji yra pati didžiausia žmogaus nelaimė.,,
Ten buvo sakoma,kad reikia dėkoti Dievui,jog jis atsiuntė mums tą lygą,...reiškia tam,kad nugalėtume savo PUIKYBĘ.
Mano supratimu,esame labai išdydus,kad priimtume ir išgirstume kitų patarimus,kad nusileistume ant žemės.
Sveikimas-tai nuolatinis puikybės tirpdymas.
Visiškai su Tavim sutinku. Gal galėtum parašyti tos knygos pavadinimą. Aš dažna skaitau dvasinio pobūdžio literatūrą. O Tėvo Stanislovo mintys man visuomet imponavo.
Neprisijungęs
man tai šitas forumas padėjo pradėti atsisakyti alkoholio. Jo dėka kai kartą planavau jau eiti į parduotuvę ir nusipirkti, bet prieš tai įjungiau kompiuterį, paskaičiau visų patarimus, tai taip ir nebenuėjau į parduotuvę. Ir dabar negaliu gerti, nes privalau įrodyti, kad mano skaitliukas skaičiuos mėnesį.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 1d. |
pariuke rašė:
man tai šitas forumas padėjo pradėti atsisakyti alkoholio. Jo dėka kai kartą planavau jau eiti į parduotuvę ir nusipirkti, bet prieš tai įjungiau kompiuterį, paskaičiau visų patarimus, tai taip ir nebenuėjau į parduotuvę. Ir dabar negaliu gerti, nes privalau įrodyti, kad mano skaitliukas skaičiuos mėnesį.
Ne mėnesį, pariuke, ne mėnesį. O daug daug mėnesių Dėl forumo, tai aš nežinau, ar jis mano blaivybę įtakojo, ar ne, bet tokios ilgos blaivybės, ir, tikiuosi - amžinos
, susilaukiau dalyvaudama šiame forume. Ką gi, ačiū jam
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 2mėn. | 0d. |
Kai kas man pasako tu jau tiek metų negeri . Man tai neatrodo , kad daug jau tų metų , rodosi kad taip nesenai gyvenau aną gyvenimą . O anas manau ir lydės visą laiką , tik tiek gerai jokio potraukio nėra ir parduotuvėj nedomina kokių naujų etikečių ant butelių priklijavo . Nematau tarp mūsų jokio skirtumo . Ypač dėl to laiko kas negere daugiau laiko o kas mažiau . Kelis žinau kol veikia kodas labai niekina gerenčius , tada pasakau pirmiausia prisimink apie save tai žmogus pasikelia ir išeina . Ir dar dažnai per youtube pasižiūriu V. Dovgan tai atsiranda šypsena . O jeigu Pariuke bus noro bus ir tų mėnesių .
Neprisijungęs
taip. privalau visais įmanomais būdas atsikratyti šitos bėdos.
Neprisijungęs
Pritariu kestui jei bus noro bus ir mėnesių bus ir metų.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Dėkoju visiems už patarimus. Geros dienos.
Kaip ten mūsų vienišai vilkiukei sekasi? Gal geriau, gal parašys kokį gražų eilėraštį su šviesiomis spalvomis.
Įdomu kaip ir ožkytei kelionė? Ar išsilaikė negėrusi kai viskas įskaičiuota. Aš tai neišsilaikyčiau, nes dar nesu tokia sąmoninga šiuo atžvilgiu.
Neprisijungęs