VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Vienišam Vilkui siunčiu dainelę. Man ji labai pakelia bjaurią nuotaiką. Negalima taip liūdnai rašyti, net negalima taip galvoti. Aš tikrai blogai jaučiuos, bet Vienišam Vilkui matau dar blogiau.
http://www.youtube.com/watch?v=PTrCtbldRtE
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 18d. |
Man taip pat būna labai blogai , bet vis tiek kabiniesi darai kažka. Numot ranka , mest yra lengviausia reik kovot , nes liga nugalės , nepasiduok ligai nugalėt tave.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 4mėn. | 9d. |
Vienišas vilke, jei išsaugojai iš AŽ mano Tel. nr. - paskambink man, ar parašyk- perskambinsiu. Negaliu Tau parašyti, dėja, AŽ funkcija forume nebeveikia. Negaliu asmeniškai susisiekti. Lauksiu, nesikuklink.
Neprisijungęs
jaučiuosi baisiai, bet gyva. ačiū Žuvyte už rūpestį, gal kada išdrįsiu paskambinti, turiu nr. iš kito forumo, atrodo jis Jūsų. AŽ neveikia
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 2mėn. | 1d. |
Na Vienišas Vilke , kai kada liūdna būna , o dar Tavo skaitau tai visai . Bet rašyk ir rašyk skaityti tai malonu . OK .
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 3mėn. | 9d. |
sendiena grupeja vienas zmogutis paminejo si posaki vienisas vilkas, keista ar tai sutapimas ar ne is kur tu vienisas vilke
Neprisijungęs
kestas rašė:
Na Vienišas Vilke , kai kada liūdna būna , o dar Tavo skaitau tai visai . Bet rašyk ir rašyk skaityti tai malonu . OK .
man kartais būna jau nebeliūdna, o tiesiog tragiškai, kai eilinį kartą kovoji su savimi ir nežinai, ar jis bus paskutinis... nors psichologiškai nestabiliai, bet šiandieną jaučiuosi geriau.
ačiū visiems už palaikymą.
Neprisijungęs
AA-Arminas rašė:
sendiena grupeja vienas zmogutis paminejo si posaki vienisas vilkas, keista ar tai sutapimas ar ne
is kur tu vienisas vilke
Niekada nesu buvusi grupėje.
Redaguota admin
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 4mėn. | 9d. |
Vienišas vilkė, nelygu kokioj gilumoj esi.
Neprisijungęs
Žuvis rašė:
Vienišas vilkė, nelygu kokioj gilumoj esi.
pakankamoj, jei niekaip su savimi nebesusišneku...
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 24d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 6d. |
Tai, kad su savimi susitarti visuomet sunkiausia... Bet, tikiu, turi pavykti kažkaip.
Neprisijungęs
gal ir pavyks iki gyvenimo galo... dabar tai tokia priepuolių stadija - tai euforija, tai juoda neviltis...
Neprisijungęs
Kažin... Tikriausiai nedaugelis žmonių gali pasigirti visiška harmonija.
Netaikau būtent dabartinei tavo būsenai, bet visiems žmonėms gyvenimas sinusoide eina: tai duobė, tai pakilimas. Neturintis priklausomybės kažkaip sugeba tvarkytis, o mes, priklausomi, visą tai būtinai turim užpilti alkoholiu – todėl, kad labai gera arba todėl, kad vis tiek gyvenimo nėra. Tik gėrimas viską į vieną pusę nutempia, jei buvo gerai, tai tapo prasčiau, o jei buvo prastai, tai problemą dar labiau pagilina.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Netaikau būtent dabartinei tavo būsenai, bet visiems žmonėms gyvenimas sinusoide eina: tai duobė, tai pakilimas. Neturintis priklausomybės kažkaip sugeba tvarkytis, o mes, priklausomi, visą tai būtinai turim užpilti alkoholiu – todėl, kad labai gera arba todėl, kad vis tiek gyvenimo nėra. Tik gėrimas viską į vieną pusę nutempia, jei buvo gerai, tai tapo prasčiau, o jei buvo prastai, tai problemą dar labiau pagilina.
tikra teisybė. Ir aš dažnai pagaunu save galvojan „Jei mėnesį išbūsiu negėrusi, tai tada atšvesiu, išgersiu kiek norėsiu"
Neprisijungęs
Audronis rašė:
sinusoide vyksta visos gyvos materijos vystymasis, mes ne išimtis. alkoholis, kaip saugiklis, atsiranda tada, kai tu nesugebi rasti iseities. jo vartojimas yra pasekmė, o ne priežastis. savo priežastis aš žinau, jei sugebėsiu su jomis susitvarkyti - alkoholis išnyks savaime, bet ne anksčiau.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
tikra teisybė. Ir aš dažnai pagaunu save galvojan „Jei mėnesį išbūsiu negėrusi, tai tada atšvesiu, išgersiu kiek norėsiu"
tai yra prievartinė metodika, kuri negali būti komfortiška ir stabili. nuo priežasčių reikia pradėti, ką ir bandau su savimi daryti po eilinės krizės, bet tai nėra paprasta. bet - kitos išeities tiesiog nėra, jei nori gyventi
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
<...>jo vartojimas yra pasekmė, o ne priežastis. savo priežastis aš žinau, jei sugebėsiu su jomis susitvarkyti - alkoholis išnyks savaime, bet ne anksčiau.
O gal verta padaryti atvirkščiai, pradžioje pašalinti pasekmę, o tada šviesia galva lengviau bus ir priežastį panaikint? Nes „užpylus“ pasekmės galima suktis užburtame rate ir gainiotis priežastį metų metus...
Neprisijungęs
Audronis rašė:
O gal verta padaryti atvirkščiai, pradžioje pašalinti pasekmę, o tada šviesia galva lengviau bus ir priežastį panaikint? Nes „užpylus“ pasekmės galima suktis užburtame rate ir gainiotis priežastį metų metus...
ką Tavo supratimu reišia "užpylus"? aš negeriu nei kibirais, nei kasdien, daugiadienių pas mane nebūna.
alkoholis yra saugiklis, kuris saugo smegenis nuo perteklinės įtampos, kitaip jos perdegs. kai išspręsiu įtampos ir streso priežastis - jo nebereiks. jei pastaruoju metu jo būčiau atsisakiusi - čia jau neberašyčiau...
Neprisijungęs
Jei teisingai supratau, tai problemų su alkoholiu tu neturi? Naudoji „saugiklius“, kaip vaistukus, pagal gydytojo išrašytą receptą?
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Jei teisingai supratau, tai problemų su alkoholiu tu neturi? Naudoji „saugiklius“, kaip vaistukus, pagal gydytojo išrašytą receptą?
Audroni, ironizuok ir šaipykis kiek nori, aš jau gavau pamoką, kad šiame forume nelabai paatvirausi. jis pasidalinęs į kastas. ir mane gali bet kada užblokuot.
tiesiog bandau būti savimi su savo problemomis, bandau rasti išeitį. jei ne pagal visiems priimtiną reglamentą - sorry - tokia jau esu - užsispyrusi kaip 100 velnių
Neprisijungęs
Nei šaipausi, nei ironizuoju, paprasčiausiai norėjau pasitikslinti tai, ką pati tik ką parašei. Panašų klausimą jau uždaviau tau tik pradėjus rašyti forume. Tuomet atsakymo taip pat nebuvo. Kur jau čia tas atviravimas...
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 18d. |
W užsiminei apie kastas, jei jos ir yra galim nekreipt dėmesio ir jos išnyks.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Nei šaipausi, nei ironizuoju, paprasčiausiai norėjau pasitikslinti tai, ką pati tik ką parašei. Panašų klausimą jau uždaviau tau tik pradėjus rašyti forume. Tuomet atsakymo taip pat nebuvo. Kur jau čia tas atviravimas...
tai jei jau" pasitikslinai tai, ką pati tik ką parašiau", daugiau klausimų, manau, nebus
Neprisijungęs
žvejys rašė:
W užsiminei apie kastas, jei jos ir yra galim nekreipt dėmesio ir jos išnyks.
tik ne šiame forume
Neprisijungęs
man užblokavo AŽ, užblokavo posto redagavimą, ir šį mano postą admin redaguos arba pašalins. aš nekeliu niekam grėsmės, tik noriu būti savimi. ne kaip visi - o SAVIMI tai - nusikaltimas?
Neprisijungęs