VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 24d. |
Egle rašė:
Egle13 rašė:
Iš kur žinai? Labai sumiškėjusi atrodau?
Miške gyvenu. Mano erdvėje medžiai pumpurėlius krauna
taip, kai tu ateini į forumą, atneši kažko tokio iš miško egliško
Jau prieš tūkstantį metų sakiau tau, kad esi labai šiltas žmogeliukas
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Egle13 pasierzino ir matyt pati sušveitė visus pyragėlius pasislėpusi, mus paliko seiles varvinti...
Egle13, aūūū...Aūūū, aūūū !!!
Nepasierzinau, tikrai prikepiau. Daug. Dar ir mažulyčių kūčiukų su aguonom - į užsienius siųsiu... Dėl pyragėlių: dabar siunčiu virtualiai, bet prisižadu, kad jeigu kada bus susitikimas, tikrai atsivešiu, natūroje
Niam niam kaip skanuuu Su pirmu kavos puodu šiandien. Ačiū
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 28d. |
Egle13 rašė:
Jau prieš tūkstantį metų sakiau <..>
visko galėjo būti... abipusiškai.
Neprisijungęs
Ketvirtadienį mano grobuonis išsireikalavo šampano.
Skaitliukas rodo 3d. Jaučiuosi labai nestabiliai. Pagrindinė problema, nulemianti viską - neišspręsta.
Skaitliuką išjungiu iki momento, kol sugrįš pasitikėjimas savimi.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mėn. | 4d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 16d. |
Kažin ar tas užragavimas pridėjo nors kiek pasitikėjimo savimi ar išsprendė problemų. Kuo daugiau nuolaidžiaujam priklausomybei, tuo ji užtikrinčiau jaučiasi...
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Kažin ar tas užragavimas pridėjo nors kiek pasitikėjimo savimi ar išsprendė problemų. Kuo daugiau nuolaidžiaujam priklausomybei, tuo ji užtikrinčiau jaučiasi...
Audroni, tu kaip visuomet teisus, bet man nuo to ne lengviau
Pasilieku sau teisę spręsti
Neprisijungęs
Suprantu, kad ne lengviau, gal net atvirkščiai, pagalvojai "ir vėl tas zanūda su savo pamokymais" ;) Tikrai nei bandau mokyti, nei moralizuoju... Sakykim taip, stengiuosi atkreipti dėmesį į akivaizdžius dalykus. Žinau, kad tai pykdo, bent aš tikrai pykčiau už tokius badymus pirštu, ne mažas gi vaikas, kad kažkas nurodinėtų ką turiu daryti...
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Suprantu, kad ne lengviau, gal net atvirkščiai, pagalvojai "ir vėl tas zanūda su savo pamokymais"
Tikrai nei bandau mokyti, nei moralizuoju... Sakykim taip, stengiuosi atkreipti dėmesį į akivaizdžius dalykus. Žinau, kad tai pykdo, bent aš tikrai pykčiau už tokius badymus pirštu, ne mažas gi vaikas, kad kažkas nurodinėtų ką turiu daryti...
Audronis jaučia, kurį gali ištraukt. Pagarba už pastangas. Aš pati su savimi.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
<...>Aš pati su savimi.
Kaip ir daugelis mūsų. Deja, dažnai klystame...
Neprisijungęs
Einu gyventi.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 24d. |
Audroni, tu gudriausias, na ir kaip padeti tokioje situacijoje?
Neprisijungęs
Visi mes vienodai gudrūs. Nežinau, kaip padėti :( Tik žinau, kad dabar būti "su savimi" ne pati geriausia išeitis.
Neprisijungęs
O aš žinau. Kiekvienas savo žaizdas turime užsigydyti patys. Padėti negali niekas. Kiek beieškotume pagalbos. Tai tiesiog savisaugos instinktas - ieškoti pagalbos.
Atsiprašau už silpnumo akimirką.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 23d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 10d. |
Vienišas Vilkas rašė:
O aš žinau. Kiekvienas savo žaizdas turime užsigydyti patys. Padėti negali niekas. Kiek beieškotume pagalbos. Tai tiesiog savisaugos instinktas - ieškoti pagalbos.
Atsiprašau už silpnumo akimirką.
Neatsiprašinėk, juk save labiausiai skriaudi. Aš pati viena nesugebėčiau savų žaizdų išsilaižyti
Neprisijungęs
Veronika, tik tu tai ir darai, tu - ir niekas kitas. Niekas negali gyventi su tavimi ir tavo gyvenimo, tik tu, jei nori.
Ir prašau - nereikia manęs gailėti tuščioms diskusijomis.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
<...> Ir prašau - nereikia manęs gailėti tuščioms diskusijomis.
Oki.
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 12d. |
Nerūkau | 9m. | 10mėn. | 5d. |
Ai nu įvyko ir įvyko.
Jei pralaimėtas mūšis, neraeiškia kad pralaimėtas karas.
Neprisijungęs
Kas kitiems atrodo ėjimas iš proto,kartais būna gryžimas į protą.Laikykis Vilke nepasiduok,būk savimi.Tikrai nėra to blogo,kas neišeitu į gerą.Tik taip galim įgyt patirties,kad galu gale pasijaust gerai,nesvarbu kas ką besakytų ar galvotu.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 28d. |
Laikykis W , nepasiduok , stiprybės linkiu.
Neprisijungęs
jau žadėjau ilgam sulysti į savo urvą ir ten tūnoti ... bet po jūsų žodžių negaliu užsičiaupti ... noriu ir galiu būti savimi, tik tuomet gyvenimas įgauna prasmę ... būtent - išdrįsti nusimesti kaukę - tik taip gali duoti sau ir kitiems
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Padėti negali niekas. Kiek beieškotume pagalbos..
Labai gerai pastebėta. Ta realiai pajutau gal prieš 5 metus, kreipkis kur to nori, daryk ka nori kiek nori, viskas vistiek liks "kosmetinio" pobūdžio bandymais kažka užmaskuoti, galų gale vistiek liksi vienas su tuo pačiu buteliu rankose. Gali graudentis, gali pykti, žliumbti, juoktis, pergyventi, nusispjauti - finalas daugumos vistiek laukia vienas. Makt!
Neprisijungęs
... odė VILKUI ...
... kai tik išvydau tas skvarbias akis
ir paliečiau jo pilką kailį -
širdis pasakė -
mes kartu
toliau keliausim šiam pasauly ...
pažint turėsim ir suprasti,
kiekvienas kitą savyje atrasti...
turėsime kovot, nekęsti ir mylėti,
kad vilką savyje pajėgtumėte mes nugalėti ...
bet aš sakau jums -
verta buvo
užmigti kailio pilko jo švelnume ...
Neprisijungęs
VV, tu vilkų karalienė
Neprisijungęs
Vilke kur dingai.Blyn lysk iš savo urvo,kas ir beatsitiktu .Negerai šitaip užsidaryt :rolleyes
Neprisijungęs
Paskutinė senųjų diena baigėsi nelaime - mano vilkė susitraumavo ir nevaldo galinių kojų... Naujieji prasidėjo sėdint šalia pasliko šuns ...
Neprisijungęs