VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 2d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 20d. |
Vilke, tu turi su kuo gyvai pakalbėti, apie tai, kas tave slegia?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Vilke, tu turi su kuo gyvai pakalbėti, apie tai, kas tave slegia?
Kažkiek, paviršutiniškai - gal... Turiu vieną draugę, kuriai galiu sakyti viską, ji mane priims besąlygiškai, bet vargu ar pajėgs suprasti. Tai neįmanoma, kol pačiam netenka kažko panašaus pajausti. Bet su ja susitinkame labai retai, ji užimtas žmogus.
Šiandien jaučiuosi visiškai žlugusi...
Neprisijungęs
Tuomet pasirašom Antraip, gali tavo saugikliai neatlaikyt
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Tuomet pasirašom
Antraip, gali tavo saugikliai neatlaikyt
Netiesiogiai, bet šiandien guliu ant grindų, neturiu jėgų daugiau niekam, tik užsimerkt ir išnykt...
Neprisijungęs
Aha, aš irgi norėjau numirt. Ne žudytis, bet numirt. Verkiau ir meldžiausi, kad Dievas atsiųstų mirtį. Bet, nemiriau. Dabar galvoju, kad gerai
Neprisijungęs
Numirsim, kai ateis mums skirtas laikas...
Neprisijungęs
Laikykis VV, labai Tave suprantu, užjaučiu ir palaikau. Aš taip pat jaučiuosi labai prastai. Gal kaip nors atstiesime. Turime VV atsitiesti!! Laikykis!!! Laikas užgydys žaizdas.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Laikykis VV, labai Tave suprantu, užjaučiu ir palaikau. Aš taip pat jaučiuosi labai prastai. Gal kaip nors atstiesime. Turime VV atsitiesti!! Laikykis!!! Laikas užgydys žaizdas.
Ačiū, Tara, turime...laikykis.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 3d. |
VV-ke, kaip tu? Primink kokios veislės ten šunį turi? Ar pagaili jis tavęs?
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
VV-ke, kaip tu?
Primink kokios veislės ten šunį turi? Ar pagaili jis tavęs?
Dar nežinau, kaip šiandien jaučiuosi, kai suprasiu - parašysiu.
Turiu du - darbinių linijų vokiečių aviganius, patiną ir kalę, tai patiną ir vadinu - mano paguoda, jis toks meilus ir supratingas, o kalės net į glėbį paimt negali, tik akis išvertusi - ką dabar veiksim. Du mano sugyventiniai
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 11d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 10d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Egle13 rašė:
VV-ke, kaip tu?
Primink kokios veislės ten šunį turi? Ar pagaili jis tavęs?
Dar nežinau, kaip šiandien jaučiuosi, kai suprasiu - parašysiu.
Turiu du - darbinių linijų vokiečių aviganius, patiną ir kalę, tai patiną ir vadinu - mano paguoda, jis toks meilus ir supratingas, o kalės net į glėbį paimt negali, tik akis išvertusi - ką dabar veiksim. Du mano sugyventiniai
dievinu vokiečių aviganius- turėjau prieš kelis metus, bet teko užmigdyt dėl ligos
Neprisijungęs
Relaxing jazz music for stress relief and relaxation
https://www.youtube.com/watch?v=GFXIt1UEaBw
Ir tau, ir man Nors, mano streso (lyginant su tavuoju) tik siemkos...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Relaxing jazz music for stress relief and relaxation
https://www.youtube.com/watch?v=GFXIt1UEaBw
Ir tau, ir manNors, mano streso (lyginant su tavuoju) tik siemkos...
Ačiū, Veronika, tu tokia šilta ir supratinga. Man reikia mokytis žaboti savo egoizmą...
Neprisijungęs
Vakar perskaičiau, ką rašiau pirmadienį.
O siaube - užprogramavau save ir išvažiavau į mirtį... Kraujas stingsta gyslose suvokus,kas vyko tas kelias akimirkas iki smūgio... Nors šitiek laiko sąmoningai save naikinau - Angelas Sargas mane tebesaugo...
Reikėjo tokio sukrėtimo, kad nusižeminčiau ir imčiau atgailauti. Eglė buvo teisi - nepamatuojamas egoizmas manęs vos nepražudė...
Negaliu atsipalaiduoti - kaip gyvas priekaištas kieme stovi sudaužytas automobilis. Mintyse - siaubas, sąžinės graužimas ir savigaila... Vienintelė paguoda - kad neįvyko nepataisoma tragedija, nežuvo niekuo dėti žmonės.
Reikia užrakinti sąmonę/pasąmonę, pasilikti tik protą ir eiti toliau, nes kitaip pati save sunaikinsiu iš vidaus.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 7d. |
tuk tuk, realybė grįžo, pasveikink ją ir padėkok kad grįžo ir tegu saugo Tave, Tas jausmas. **
p.s egoizmas ..neklausyk manęs dėl to..aš manau kad egoizmas yra labai geras, kosmiminis dalykas, individualybės sargas,niekam neleisčiau jo iškastruot, tik kartais jis iškrypsta, man tik iškreiptas nepatinka, jau kaip ir atpažystu ir savyje..
Neprisijungęs
Tebesiblaškau - tai realybėje, tai praeityje, tai ateityje. Neišbūnu realybėje. Reikia gerai trinktelėti sau į kaktą ir pasakyti - ei, atsipeikėk, būk čia ir dabar.
Normalus egoizmas būtinas, blogai, kai jo per daug.
Neprisijungęs
Puiki dienelė už lango Saulutė šviečia, neigiamos emocijos po truputį rimsta, palengva grįžta vidinis stabilumas.
Kadangi vienu metu galvoje gali būti tik viena mintis, įvedu sąmoningą jų kontrolę.
Einu į kiemą pavarlinėti, paganyti savo vilkus, gal tuos penkis burokus darže nurausiu
Geros dienelės visiems
Neprisijungęs
pažystami bandymai stabilizuotis )
aš irgi einu..prisėdau trumpam vadinasi, ir sakiau sau kad šiadien saulėgrąžų galvų neliesiu, truputėlį tik grįbžtelėjau ir viskas sėdžiu, vakumas galvoj, visa siemkos galva į pabaigą...turbūt visa valanda aš jau taip įsiklampinus.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 3d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Puiki dienelė už lango
Saulutė šviečia, neigiamos emocijos po truputį rimsta, palengva grįžta vidinis stabilumas.
Kadangi vienu metu galvoje gali būti tik viena mintis, įvedu sąmoningą jų kontrolę.
Einu į kiemą pavarlinėti, paganyti savo vilkus, gal tuos penkis burokus darže nurausiu
Geros dienelės visiems
Pavarlinek Grynas oras- sveikata.! Smagu kad jau linksmesne
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 11d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 10d. |
Egle rašė:
pažystami bandymai stabilizuotis
)
aš irgi einu..prisėdau trumpam vadinasi, ir sakiau sau kad šiadien saulėgrąžų galvų neliesiu, truputėlį tik grįbžtelėjau ir viskas sėdžiu, vakumas galvoj, visa siemkos galva į pabaigą...turbūt visa valanda aš jau taip įsiklampinus.
labai pažįstama būsena
Neprisijungęs
Istorijėlė kaip Vilkas Romeo atėjo į žmonių ir šuniukų bendruomenę jis norėjo Žaisti.
Istorija su fotkėm (angliškai)
http://boredomtherapy.com/romeo-wolf-ju … 3942791084
Neprisijungęs
Gavau minimalią galimą nuobaudą už savo pažeidimą - 1158 eurai bauda, išsimokėsiu per 2 metus, ir 3 metams netekau teisės vairuoti. Po pusės termino galiu kreiptis dėl pirmalaikio grąžinimo.
Kabinete buvo vienas pats teisėjas, nieko neklausinėjo ir neauklėjo, viską išaiškino, paskyrė nuobaudą ir viskas. Apie atlyginimą už nulaužtą medį nieko nesakė, o aš vėliau ir pamiršau apie tai paklausti.
Neprisijungęs
nieko sau, bet bent jau aišku ką daryti..ar ramiau jau V.Vilke?
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Gavau minimalią galimą nuobaudą už savo pažeidimą - 1158 eurai bauda, išsimokėsiu per 2 metus, ir 3 metams netekau teisės vairuoti.
brr, visai jau atsilikęs, nemaniau kad baudos jau tokios didelės.
VV, nuoširdžiai linkiu išlaukti tuos 1,5 m, atsikratyti skolos/baudos ir rašyti nelabai "juodus" eilėraščius.
Neprisijungęs
Dėl medelio, jei tave paguos, galiu atsiūsti ąžuolo gilių,prisirinkau Vingio parko glūdumose, reik šią savaitę pasodint, jei man pasiseks, užaugs dvidešimt ąžuoliukų vazone po pusantrų metų, juokauju..bet labai tikiuosi kad nors vienas sudigs.
Neprisijungęs