VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Eilės skirtos jaunam ambicingam LT atlikėjui.
Neprisijungęs
Vienas iš mano mylimiausių ir gerbiamiausių aktorių A.Sakalauskas, mūsų likimo brolis, jau vakar organizavo akciją atkreipti dėmesį į žiaurų savižudybių mastą LT. Iš spaudos žinių susidariau įspūdį, kad panašiai tik trečdalis iš tariamų savižudžių sugulė aikštėje, apie 300 žmonių iš 1000 kasmet nusižudančių Lietuvoje.Nesu vilnietė, negalėjau simboliškai atsigulti ant grindinio, bet, solidarizuodamasi, publikuoju savo jau anksčiau parašytas eiles :
...Tu stovi ant ribos ...
bet dar svarstai,
kur link pasukti?
Arčiau gyvenimo?
Ar link mirties?
... truputį ...
... nes Sielą skauda taip,
lyg būtum perpjautas pusiau...
Viena dalis Tavęs dar čia,
kita – išėjus ...
Gyvenimas pasibaigė,
jam net neprasidėjus ...
Su juo – neliko ir Tavęs,
nors dar galėjai būti...
jei būtumei save mylėjęs, nors...
truputį...
ištieskime savo ranką šiandien tam, kam labiausiai reikia pagalbos, nelikime abejingi ir nepavėluokime, nes gyvenimą visi turime tik vieną ...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 3d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 21d. |
Vienišas Vilkas rašė:
<...> ištieskime savo ranką šiandien tam, kam labiausiai reikia pagalbos, nelikime abejingi ir nepavėluokime, nes gyvenimą visi turime tik vieną ...
pirmiausiai, išsigandusiam ir verkiančiam mažam vaikui manyje...
Ačiū V.
Neprisijungęs
Tai tau ačiū, Veronika ne kažkas supranta ir gali atliepti mano emocijoms, na, nebet Eglė dar, bet ji man - per daug sudėtinga, arba mano problemos jai per paprastos
Neprisijungęs
Eglaitės bangų vibracijas suprantu Tavo irgi, kai nebūni pikta
antenos geros ant smegeninės styro.
Neprisijungęs
Kai lošė finalą - buvau žiauriai pikta, emocijų netramdžiau, adminas mane užtrumpino žinoma
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 8d. |
:p
Neprisijungęs
...pilnatis... ir dar kruvinoji... durniams - man - blogas metas...
Pasiduodu - parsivežiau butelį absoliuto... galvoje - apsoliuti sumaištis, neviltis, nerimas ir sąžinės graužimas...
... aš esu nebe aš ... manęs nebėra ...
Neprisijungęs
Mieloji, tu esi. Savęs nepraradai. Dabar, šmėkla ima viršų. O tu (tikroji, prigimtinė) tūnai kamputyje. Manau, kol sąžinė graužia, tol yra vilties išlipti.
Neprisijungęs
aš pavargau ... labai ...
- nuo savęs ... kitus gali ignoruoti, mylėti arba nekęsti, savęs ne.
Neprisijungęs
Suprantu tave. Man irgi taip būna Neignoruok savo jausmų. Išjausk, jei turi jėgų...
Neprisijungęs
ir aš pavargau Vienišoji Vilke, fizinis nuovargis dažniausiai ima viršų, aš kaip Eglė judu, darau klaidas..ne viena tu tokia, nekęsti savęs tai nekęsti panašių į save..bet jei jau apsispręndei, ty nusipirkai manau nieks nesustabdys..bet nuo alkoholio pavargsi dar kelis kartus labiau..rašyk..
Neprisijungęs
neviltis dalis gyvenimo..
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Suprantu tave. Man irgi taip būna
Neignoruok savo jausmų. Išjausk, jei turi jėgų...
Ačiū, Veronika. Aš tik žinau, kad nieko nebežinau...
Neprisijungęs
Egle rašė:
ir aš pavargau Vienišoji Vilke, fizinis nuovargis dažniausiai ima viršų, aš kaip Eglė judu, darau klaidas..ne viena tu tokia, nekęsti savęs tai nekęsti panašių į save..bet jei jau apsispręndei, ty nusipirkai manau nieks nesustabdys..bet nuo alkoholio pavargsi dar kelis kartus labiau..rašyk..
viskas dalis gyvenimo,Egle, ir mes tame tarpe, nuo mūsų nepriklausomu būdu ...
aš, bent jau man taip atrodo, NeNekenčiu alkoholio pagalba kitas problemas slopinančių žmonių. Nebant tave ne taip supratau?
Taip, dabar geriu absoliutą ir kalbu, pasirinkau šį variantą. Ačiū tau ir Veronikai už supratimą. Gal, tikiuo ...si, ateis diena, kai ir aš galėsiu padėti
Neprisijungęs
Laikykis ir rašyk.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Laikykis ir rašyk.
Gal padariau klaidą - reikėjo paimti didesnę apimtį, kad kitokios mintys tiesiog nebeturėtų galimybės šiuo metu ateiti - sugrįžti į galvą.
Labai jums ačiū, nesijaučiu užsitarnavusi toliau naudotis jūsų palaikymu. Jūs šaunuolės.
Neprisijungęs
išeinu į savo demonų karalystę ...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Neužsibūki su jais ilgai. Tavęs laukia žalia pieva ir giedras dangus
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
jeigu užgyvenai kontraktą su demonais, nesvarbu kada, svarbu kad galima nutraukti, net geriant nuktraukti, Siela žino kaip..
Neprisijungęs
...Tu stovi ant ribos ...
bet dar svarstai,
kur link pasukti?
Arčiau gyvenimo?
Ar link mirties?
... truputį ...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
<...> Labai jums ačiū, nesijaučiu užsitarnavusi toliau naudotis jūsų palaikymu <...>
Mesk tokias mintis iš galvos. Sutariam. Ką žinai, gal man kada reikės tavo palaikymo. Šituos namuos tam ir esam. Kad ramsčiuotis vienas kitu Ar ne?
Neprisijungęs
Gal ... bet esminai sprendimai priimami asmeniškai, ir tik mes už juos atsakingi ...
Neprisijungęs
baigiasi absoliutas. sąmonė gyva. ją reikia atjungti, kad šiandien išlikti ...
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 14d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 26d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Paprašyk, kad perduotų linkėjimus maniškiams... :|
Neprisijungęs