VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Valio Valio Vaaalio, NerealŪs, Fantastiniai Vyrai, Lenkiu GalvĄ !!!!
Neprisijungęs
Ačiū, Veronika, už rūpestį ir palaikymą, žinau, nuvyliau. Neilgam. Sau iškeltą užduotį įvykdžiau, bus sekanti.
Važiavau šiandien, tiksliau, jau vakar, į Vilnių, vežiau dukrą palydėti išvykstant po viešnagės namuose, bendravau su sese ir jos dukros šeima, toks artimas giminingas pasibuvimas. Bet - jaudulio drugeliai pilve nuo ryto grojo - kaip seksis mūsų vyrams nors nuojauta sakė - didžiuosimės negausia tauta, išauginusia vyrus, galinčius profesionaliai įveikti dešimteriopai stipresnę jėgą
ne veltui poezijos grandas rašė:
tik nesiklaupk, o LIETUVA, ant kelių,
nes MILŽINAI stovėdami numiršta...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 8d. |
kas čia su tuo krepšiniu jumi darosi? (:man nesuprast, Klaipėda užaujo, naktį užėjom į tokį neformatinį kabaką, grojo jei neklystu bliuziukas, atsirėmiau į sieną ir sakau savininkei-kaip gera čia pas jus, nieks nežiūri krepšinio, visas bariukas juoktis ėmė..mistiškiausia smuklė Lietuvoje:P Kokios tai gladiatorių kovos, net ir aš įsijungus pataikiau ant paskutinės minutes, sveikinu.
niu atsigavai po rungtynių, kaip su tuo brendžiu toliau finale pavyko?
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Je je, hu hu hu
- čia apie krepšinį, fantastiniai vyrai
Parai išjungiu skaitliuką - trečias kokteilis su brendžiu. Tikiuosi, parai..
Joa, fantastika krepšinis, neišgerti tiesiog nuodėmė tokia proga...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 3d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 21d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Ačiū, Veronika, už rūpestį ir palaikymą, žinau, nuvyliau. Neilgam. Sau iškeltą užduotį įvykdžiau, bus sekanti. <...>
Mieloji, skaudžiausiai nuvilti gali tik pati save. Smagu, kai viskas einasi gerai. Bet, ne pasaulio pabaiga, jeigu ne taip gerai, kaip norėtųsi. Sėkmės vykdant naujas užduotis
Neprisijungęs
Egle rašė:
niu atsigavai po rungtynių, kaip su tuo brendžiu toliau finale pavyko?
Aga, atsigavau, tik užkimusi, balsą prarėkiau, reikia jį kažkokiu būdu atreanimuoti iki rytojaus
Brendžio nebaigiau iškokteiliuoti, išpyliau nafik, feee... Pasidaviau masinei psichozei
Finale jei ir bus kokteilis, tai be laipsnių
Yra galimybė patekti privačioms konsultacijoms pas aukšto lygio psichiatrę, keliausiu, kai biški pinigėlių pritaupysiu.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 8d. |
išpylei?..kažkas ženkliai su jumi mergičkos ..kaip man faina tai buvo išgirst..
Neprisijungęs
Na, chebra, balso stygas jau suderinot, kad stogai kilnotųsi?
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Gerklės paruoštos ir rėkimui klykimui ir alaus maukimui, aaaaaaaa!!!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Gerklės paruoštos ir rėkimui klykimui ir alaus maukimui, aaaaaaaa!!!
Kokiam maukimui, Pasiklydęs? Kad pas tave tik 4 buteliai
Melagis
Apsiribosiu dviem buteliais Gubernijos giros
Man jau nuo ryto pilve drugeliai groja iš jaudulio
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Kokiam maukimui, Pasiklydęs?
Kad pas tave tik 4 buteliai
Melagis...
Taigi sakiau, man kaip sykis 4 kėliniai, tai 4 buteliai alaus, čia normalus varžybu žiūrėjimas man, o jei laimėsime tada jau gersiu non stop visą savaitę Dievaži...
Neprisijungęs
Dar yra laiko pagriaudėti
https://www.youtube.com/watch?v=NT6mB8N24_g
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Melagis...
Taigi sakiau, man kaip sykis 4 kėliniai, tai 4 buteliai alaus, čia normalus varžybu žiūrėjimas man, o jei laimėsime tada jau gersiu non stop visą savaitę Dievaži...
Pas jį minimum 4 litrinės pūslės 7.3 abarotų alaus.
.....Tarp kitko, kaip norėčiau 0.5 tikro tiršto porterio....tik 0.5....
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Pas jį minimum 4 litrinės pūslės 7.3 abarotų alaus.Tarp kitko, kaip norėčiau 0.5 tikro tiršto porterio....tik 0.5....
Nea, stovi šaldytuve 4 bonkės po 0,5l ir tik 5 laipsniu stiprumo Švyturiuko, dvejojau kokio imti, vienu momentu tarsi Tauro Tradicinio norėjau, tarsi Kalnapilio Grando, bet matyt prisiminiau 2003 metu finala kai laimėjome auksa, tada dar reklama galima buvo alaus be apribojimų - Mus vienyja alus ir pergalės!...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Pasiklydes rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Melagis...
Pas jį minimum 4 litrinės pūslės 7.3 abarotų alaus.
.....Tarp kitko, kaip norėčiau 0.5 tikro tiršto porterio....tik 0.5....
Jo, kažkada man porteris buvo pats fainiausias. Bet - po sausio 1 "nuskridimo" laiptais alaus negėriau nė karto, man jis nebeegzistuoja. Dėsiu visas pastangas, kad nebeegzistuotų joks legalus narkotikas, kodiniu pavadinimu alkoholis.
Iškaimo, gira skaniau nei porteris
Neprisijungęs
pagriaudėjam, žiauriai palaikome ir laimime !!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=P11F0R8ON6I
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 3d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 21d. |
Bandau įsivaizduoti koks pas tave garsas dabar
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Bandau įsivaizduoti koks pas tave garsas dabar
Savo vilkus išsiunčiau į kiemo apartamentus, nes klausos organų operacijoms biudžete pinigai nenumatyti
MES LAIMĖSIM !!!!!
Neprisijungęs
Dar du kėliniai, mes nugalėėėsim !!!!!
Neprisijungęs
O aš nieko prieš ir gauti Sidabra, esmė kad važiuosime i Rio, o tai jau labai daug, jokiu atranku jokio streso, o ten pažiūrėsime kas yra kas visam Pasaulyje, ne tik Europoje...
Neprisijungęs
Vyrai JAU padarė labai daug. Šaunuoliai, didžiuojamės. Prieš pasaulį paimkime EUROPĄ !!!
Neprisijungęs
Ne nu, atrodo, pati nubėgčiau ir įmesčiau, gaila mūsų vyrų
Neprisijungęs
Norėjosi lygiavertiškos kovos, bet ispanai buvo žymiai pranašnesni. Lenkiu galvą prieš mūsų rinktinę, jūs - šaunuoliai mūsų sidabriniai !!!!
Neprisijungęs
... kai Tu žinai ...
arba - nebūtinai
esi tuo tikras ...
tada -
geriau sustok,
dar kartą pagalvok -
kur veda tikslas? ...
nes būna taip,
kad kartą pasirinkęs -
sugrįžt atgal nebegali ...
turi apnuogint savo Sielą ...
ją lies visi, ne tik, kuriems ji miela...
Tu tai ištversi?
Gyvenimą kančia paversi?
ir - atsidavęs mums tarnausi?
... tam pasiruošęs? ...
Neprisijungęs
redaguota
Neprisijungęs