VšД "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#351 2015-08-24 18:41:59

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  9m.  9mėn.  24d. 
Nerūkau  9m.  9mėn.  17d. 

Re: Vienišo Vilko tankynė

Bebras rašė:

Vienišas Vilkas rašė:

Tai kad pykstu ne aš wink
Šiandien mano nuotaika gera - atvažiavo naujos garso kolonėlės, tai visą dieną muzikos klausausi smile
O jei tu mano mintį supratai taip, kaip supratai tu, tai čia jau ne mano problema smile

Kolonėlės ir muzika viena iš mano silpnybių. Visą savo sumautą gyvenimėlį svajojau apie Hi - Fi sistemą, t.y. atskiros kolonėlės, atskiras "amplifajeris", atskiras grotuvas. Ir ką? Ir nieko, negaliu sau leisti tokios prabangos, nors kokia jau čia prabanga - atsiprašant štukė jevrų. Taip kad džiaukitės išvykėliai (taip knieti pasakyti - emygeriai), kad gerai gyvenat, nėchui jums ten gert iš nupizdėjimo, eikit dirbt ir užsidirbsit savo gerbūvį. Tai ne mes čia toj suknistoj Lietuvėlėj, aš nei sušiktam remontui negaliu sau leisti, tai kas čia per gyvenimas??

Nereikia niekur emigruoti dėl aparatūros. Galima padorią ir iš second hand'o susirinkti:
http://www.thelonious.lt
O emigracijoj retas kuris, jei ir nusiperka, tai ne į savus namus (nuomojamus) - šaibų yra, bet ne viską gali nusiprkti.

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

2015-08-24 18:41:59

Google

#352 2015-08-24 19:21:48

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Vienišas Vilkas rašė:

Tara, kaip gyvas šiandien? smile

Normaliai VV, ryte buvo truputi sunku, gerai kad vakar nepadauginau, nusnekinai tu mane smile Nuspirkau fleskute, labai atsargiai taisau sveikata. Si karta gan legvai "praslydau", sendien nelabai ir geriasi, rytoj uzrisiu. Keistai pas mane - atsgeriu (solidziai) ir kuri laika i alkoholi net paziureti negaliu. Bandysiu suprasti kodel taip atstiko, visumoj nejauciau poreikio alkoholiui. Mano atveju AA nebloga mokykla, vis gi 6 men blaivybes be ipatingu pastagu! Ziuresiu kiek dabar laiko busiu blaivas. Jokiu isankstiniu nuostatu!

Neprisijungęs

#353 2015-08-24 20:00:30

Vienišas Vilkas
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-13
Žinutės: 991

Supratau. Tikiuosi, šiandien nebenorėsi atsargų palildyti, man nereikės gaminti troškinio ir tavęs kviest ? wink

Laisvi ir laimingi laiko neskaičiuoja... 😎

Neprisijungęs

#354 2015-08-24 20:15:15

Tara
Senbuvis

Atsargu nepildysiu tongue , troškinio neatsisakyčiau... Kiek supratau iš Bebro postu, negyveni Lietuvoje ??? Apgaudinėjai tu mane vakar wink

Neprisijungęs

#355 2015-08-24 20:18:59

Vienišas Vilkas
Senbuvis

Tara rašė:

Atsargu nepildysiu tongue , troškinio neatsisakyčiau... Kiek supratau iš Bebro postu, negyveni Lietuvoje ??? Apgaudinėjai tu mane vakar wink

Čia jau Bebro klausk, iš kur jis tai ištraukė. Pati tik šiandien sužinojau, kad emigravau wink

Neprisijungęs

#356 2015-08-24 20:33:13

Tara
Senbuvis

Vienišas Vilkas rašė:

Tara rašė:

Čia jau Bebro klausk, iš kur jis tai ištraukė. Pati tik šiandien sužinojau, kad emigravau wink

Na, tada rašyk Adminui prašymá, kad tavo AŽ įjungtu.... wink

Neprisijungęs

#357 2015-08-24 20:39:48

Vienišas Vilkas
Senbuvis

Tara rašė:

Na, tada rašyk Adminui prašymá, kad tavo AŽ įjungtu.... wink

Kodėl turėčiau?roll

Neprisijungęs

#358 2015-08-25 16:11:22

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Vienišas Vilkas rašė:

Tara rašė:

Skaniai pakvatojau balsu big_smile Turbūt sumaišiau su kokia kita forumiete. Bet tai kad jūs visos panašios, tos kur keturiasdešimtmetį perkopusios. Bendravimas labai panašus, kažką iš savęs laužiat to ko nėra, dedatės tokiom, kokios nesat. Turbūt kai užaugę vaikai pakelia sparnus iš namų, jums šarai susisuka big_smile

Neprisijungęs

#359 2015-08-26 10:00:45

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889

Blaivus  4m.  0mėn.  13d. 
Nerūkau  8m.  4mėn.  12d. 

Bebras rašė:

Vienišas Vilkas rašė:

Tara rašė:

Skaniai pakvatojau balsu big_smile Turbūt sumaišiau su kokia kita forumiete. Bet tai kad jūs visos panašios, tos kur keturiasdešimtmetį perkopusios. Bendravimas labai panašus, kažką iš savęs laužiat to ko nėra, dedatės tokiom, kokios nesat. Turbūt kai užaugę vaikai pakelia sparnus iš namų, jums šarai susisuka big_smile

gudrutis ir amžių pagal bendravimą sugeba nustatyti big_smile

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#360 2015-08-26 13:01:13

Bebras
Senbuvis

Nida rašė:

Čia elementaru. Ne paslaptis, kad forume "paneles" galima suskirstyti į du tipus. Vienos yra jauniklės iki 35 m. o kitos yra jau virš 40 - 45 m. ir išgyvenančios vidurio amžiaus krizę. Panašiai yra ir vyrų tarpe. Arba jaunuoliai iki 35 m. arba "seniai" virš 45 - 55 m. Kur dingsta tie vidutinio amžiaus? Simple, jie dažniausiai turi šeimas, dirba, augina vaikus, stresuoja, verčiasi per galvą, geria kibirais ir t.t. Paprastai mesti bando jau tie kur virš 40 - 55 m. - tada vaikai jau užauginti, šeima arba prarasta arba ant skyrybų slenksčio, sveikata beveik pragerta, darbas laikosi arba ant Marytės plauko arba jau prarastas, autoritetas visuomenėje irgi arba susvyravęs arba prarastas, nu čia dar "en" galėčiau vardinti. O jaunikliai kodėl bando mesti? Irgi Simple, juk tai naujoji "iks" ar "zet" karta, informacinio amžiaus vaikai. Jie viską sužino iš interneto. Sužino, kad yra tokie aa klubai ar forumai ir jau bando kabintis dar nepasiekę savo dugno. Tokie, kaip taisyklė, daug slidinėja, nes dar neatgėrė savo. Tai tiek

Neprisijungęs

#361 2015-08-26 13:44:25

Nida
Senbuvis

Bebras rašė:

Nida rašė:

Čia elementaru. Ne paslaptis, kad forume "paneles" galima suskirstyti į du tipus. Vienos yra jauniklės iki 35 m. o kitos yra jau virš 40 - 45 m. ir išgyvenančios vidurio amžiaus krizę. Panašiai yra ir vyrų tarpe. Arba jaunuoliai iki 35 m. arba "seniai" virš 45 - 55 m. Kur dingsta tie vidutinio amžiaus? Simple, jie dažniausiai turi šeimas, dirba, augina vaikus, stresuoja, verčiasi per galvą, geria kibirais ir t.t. Paprastai mesti bando jau tie kur virš 40 - 55 m. - tada vaikai jau užauginti, šeima arba prarasta arba ant skyrybų slenksčio, sveikata beveik pragerta, darbas laikosi arba ant Marytės plauko arba jau prarastas, autoritetas visuomenėje irgi arba susvyravęs arba prarastas, nu čia dar "en" galėčiau vardinti. O jaunikliai kodėl bando mesti? Irgi Simple, juk tai naujoji "iks" ar "zet" karta, informacinio amžiaus vaikai. Jie viską sužino iš interneto. Sužino, kad yra tokie aa klubai ar forumai ir jau bando kabintis dar nepasiekę savo dugno. Tokie, kaip taisyklė, daug slidinėja, nes dar neatgėrė savo. Tai tiek

žiauriai klysti, bet kiek suprantu save prie jauniklių priskiri? lol

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#362 2015-08-26 14:02:16

Bebras
Senbuvis

Nida rašė:

žiauriai klysti, bet kiek suprantu save prie jauniklių priskiri? lol

Aš taip, jauniklis per anksti sulaukęs pirmų žilų plaukų. Pirmas atėjimas į aa buvo karjeros viršūnėj - du darbai, pinigai, alkoholis ir t.t. Tada galvojau va čia tai chroniai blin tame aa susirinko, man iki jų kaip iki mėnulio. Deja, bet per kelis sekančius ateinančius metus alkoholizmas taip išprogresavo, kad netekau ir abiejų darbų ir būsimos žmonos ir karjeros ir pinigų ir brangiai valstybės apmokamų aukštesnės pakopos studijų. Liko viso labo tik Penktas aukštas ir keli patys artimiausi artimieji. Ir jei ne tie artimieji, tai net nebūtų buvę jokio penkto aukšto, o tik konteineriai. Taip kad nieko juokingo, Nida hmm

Neprisijungęs

#363 2015-08-26 18:24:16

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  1mėn.  4d. 
Nerūkau  0m.  1mėn.  22d. 

Vieniša Vilke smile Kaip jauties? Gyva?

Neprisijungęs

#364 2015-08-26 18:45:30

Vienišas Vilkas
Senbuvis

Veronika rašė:

Vieniša Vilke smile Kaip jauties? Gyva?

Gyva, Veronika ☺Kaip jaučiuosi- net nežinau kaip čia pasakyt.Nuo ilgo sėdėjimo prie kompo visa sustirusi,miegojau gal pora valandų naktį.Reikėjo nuspręsti,ar užsisakyti brangią(man) garso sistemą,tai buvau užsiciklinus tame.Užsisakiau,o euforijai praėjus tur būt vėl save graušiu.Apie alkoholį kartais šmėsteli mintis,bet net nupurto,kai pagalvoju,ką su savimi darau ir kaip naikinu.Gal nemokėjau,bet aplink save neradau privačių psichiatrų.Į PLC nenoriu kol kas kreiptis.Kai normaliau išmiegosiu ir galva prašviesės-ieškosiu toliau.

Neprisijungęs

#365 2015-08-26 19:05:19

Veronika
Senbuvis

Jeigu užsisakei, jokiu būdu nesigraužk. Dabar reikia tik džiaugtis  tongue
Reik maut į pievą pasiganyt smile tik kad, pieva apdžiūvusi, ir vos kanopėles pavelku po darbų sad

Neprisijungęs

#366 2015-08-26 19:09:22

Vienišas Vilkas
Senbuvis

Atsigausi pievoje belaigydama kaip ožkytė smile
Darbų milijonai, o man nekyla rankos ką nors daryt.

Neprisijungęs

#367 2015-08-26 19:14:30

Veronika
Senbuvis

Vienišas Vilkas rašė:

Atsigausi pievoje belaigydama kaip ožkytė smile
Darbų milijonai, o man nekyla rankos ką nors daryt.

Nejuokink lol Matei, kaip laksto rudnosės. Iki ožkelės man toli big_smile Reiktų iki pavasario be perstojo lakstyt. Pailsėk smile

Neprisijungęs

#368 2015-08-26 19:17:19

Vienišas Vilkas
Senbuvis

Oj, sujuokinai big_smile Jo laukiu da biški kad griūt į lovą, gal pavyks geriau numigti. Matyt, prireiks ilgesnio laiko normaliau atsipeikėti.

Neprisijungęs

#369 2015-08-26 19:40:37

Vienišas Vilkas
Senbuvis

Tara, kur dingai? Kaip laikaisi?

Neprisijungęs

#370 2015-08-26 20:03:00

Veronika
Senbuvis

Vienišas Vilkas rašė:

Nu, neramu kažkaiptais sad

Neprisijungęs

#371 2015-08-26 21:00:10

Nida
Senbuvis

Veronika rašė:

Vienišas Vilkas rašė:

mano mintys negeros roll

Neprisijungęs

#372 2015-08-26 23:03:00

Tara
Senbuvis

Nida rašė:

Veronika rašė:

Vienišas Vilkas rašė:

mano mintys negeros roll

Supuolė daug visokiû reikalû, diená dirbu vakare geriu, "persikvalifikavau", niekada nepvykdavo taip "kontroliuoti" alkoholio. Jeigu prieš miegâ neîkalu, negaliu baigti  darbo". Labai didelė įtampa darbo dienos metu. Išsikrauščiau į palėpę - dagiau laisvės.
P.S. VV, nustosiu gerti, parašysiu, tau nuoširdû trieilį. smile

Neprisijungęs

#373 2015-08-27 00:13:03

Vienišas Vilkas
Senbuvis

Tara rašė:

Tara, aš labai nekantri wink

Neprisijungęs

#374 2015-08-27 00:21:14

Tara
Senbuvis

Vienišas Vilkas rašė:

Tara rašė:

Tara, aš labai nekantri wink

VV, aś śiandien aß lūžtu.. Sorrrrrrr....

Neprisijungęs

#375 2015-08-27 00:23:49

Vienišas Vilkas
Senbuvis

Tara, sakei, kai nustosi. Kartoju - aš labai nekantri wink

Neprisijungęs

Forumo apačia