VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 9m. | 9mėn. | 24d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 17d. |
Bebras rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Tai kad pykstu ne aš
Šiandien mano nuotaika gera - atvažiavo naujos garso kolonėlės, tai visą dieną muzikos klausausi
O jei tu mano mintį supratai taip, kaip supratai tu, tai čia jau ne mano problemaKolonėlės ir muzika viena iš mano silpnybių. Visą savo sumautą gyvenimėlį svajojau apie Hi - Fi sistemą, t.y. atskiros kolonėlės, atskiras "amplifajeris", atskiras grotuvas. Ir ką? Ir nieko, negaliu sau leisti tokios prabangos, nors kokia jau čia prabanga - atsiprašant štukė jevrų. Taip kad džiaukitės išvykėliai (taip knieti pasakyti - emygeriai), kad gerai gyvenat, nėchui jums ten gert iš nupizdėjimo, eikit dirbt ir užsidirbsit savo gerbūvį. Tai ne mes čia toj suknistoj Lietuvėlėj, aš nei sušiktam remontui negaliu sau leisti, tai kas čia per gyvenimas??
Nereikia niekur emigruoti dėl aparatūros. Galima padorią ir iš second hand'o susirinkti:
http://www.thelonious.lt
O emigracijoj retas kuris, jei ir nusiperka, tai ne į savus namus (nuomojamus) - šaibų yra, bet ne viską gali nusiprkti.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Tara, kaip gyvas šiandien?
Normaliai VV, ryte buvo truputi sunku, gerai kad vakar nepadauginau, nusnekinai tu mane Nuspirkau fleskute, labai atsargiai taisau sveikata. Si karta gan legvai "praslydau", sendien nelabai ir geriasi, rytoj uzrisiu. Keistai pas mane - atsgeriu (solidziai) ir kuri laika i alkoholi net paziureti negaliu. Bandysiu suprasti kodel taip atstiko, visumoj nejauciau poreikio alkoholiui. Mano atveju AA nebloga mokykla, vis gi 6 men blaivybes be ipatingu pastagu! Ziuresiu kiek dabar laiko busiu blaivas. Jokiu isankstiniu nuostatu!
Neprisijungęs
Supratau. Tikiuosi, šiandien nebenorėsi atsargų palildyti, man nereikės gaminti troškinio ir tavęs kviest ?
Neprisijungęs
Atsargu nepildysiu , troškinio neatsisakyčiau... Kiek supratau iš Bebro postu, negyveni Lietuvoje ??? Apgaudinėjai tu mane vakar
Neprisijungęs
Tara rašė:
Atsargu nepildysiu
, troškinio neatsisakyčiau... Kiek supratau iš Bebro postu, negyveni Lietuvoje ??? Apgaudinėjai tu mane vakar
Čia jau Bebro klausk, iš kur jis tai ištraukė. Pati tik šiandien sužinojau, kad emigravau
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Tara rašė:
Atsargu nepildysiu
, troškinio neatsisakyčiau... Kiek supratau iš Bebro postu, negyveni Lietuvoje ??? Apgaudinėjai tu mane vakar
Čia jau Bebro klausk, iš kur jis tai ištraukė. Pati tik šiandien sužinojau, kad emigravau
Na, tada rašyk Adminui prašymá, kad tavo AŽ įjungtu....
Neprisijungęs
Tara rašė:
Na, tada rašyk Adminui prašymá, kad tavo AŽ įjungtu....
Kodėl turėčiau?
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Tara rašė:
Atsargu nepildysiu
Skaniai pakvatojau balsu Turbūt sumaišiau su kokia kita forumiete. Bet tai kad jūs visos panašios, tos kur keturiasdešimtmetį perkopusios. Bendravimas labai panašus, kažką iš savęs laužiat to ko nėra, dedatės tokiom, kokios nesat. Turbūt kai užaugę vaikai pakelia sparnus iš namų, jums šarai susisuka
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 13d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 12d. |
Bebras rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Tara rašė:
Atsargu nepildysiu
Skaniai pakvatojau balsu
Turbūt sumaišiau su kokia kita forumiete. Bet tai kad jūs visos panašios, tos kur keturiasdešimtmetį perkopusios. Bendravimas labai panašus, kažką iš savęs laužiat to ko nėra, dedatės tokiom, kokios nesat. Turbūt kai užaugę vaikai pakelia sparnus iš namų, jums šarai susisuka
gudrutis ir amžių pagal bendravimą sugeba nustatyti
Neprisijungęs
Nida rašė:
Čia elementaru. Ne paslaptis, kad forume "paneles" galima suskirstyti į du tipus. Vienos yra jauniklės iki 35 m. o kitos yra jau virš 40 - 45 m. ir išgyvenančios vidurio amžiaus krizę. Panašiai yra ir vyrų tarpe. Arba jaunuoliai iki 35 m. arba "seniai" virš 45 - 55 m. Kur dingsta tie vidutinio amžiaus? Simple, jie dažniausiai turi šeimas, dirba, augina vaikus, stresuoja, verčiasi per galvą, geria kibirais ir t.t. Paprastai mesti bando jau tie kur virš 40 - 55 m. - tada vaikai jau užauginti, šeima arba prarasta arba ant skyrybų slenksčio, sveikata beveik pragerta, darbas laikosi arba ant Marytės plauko arba jau prarastas, autoritetas visuomenėje irgi arba susvyravęs arba prarastas, nu čia dar "en" galėčiau vardinti. O jaunikliai kodėl bando mesti? Irgi Simple, juk tai naujoji "iks" ar "zet" karta, informacinio amžiaus vaikai. Jie viską sužino iš interneto. Sužino, kad yra tokie aa klubai ar forumai ir jau bando kabintis dar nepasiekę savo dugno. Tokie, kaip taisyklė, daug slidinėja, nes dar neatgėrė savo. Tai tiek
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Nida rašė:
Čia elementaru. Ne paslaptis, kad forume "paneles" galima suskirstyti į du tipus. Vienos yra jauniklės iki 35 m. o kitos yra jau virš 40 - 45 m. ir išgyvenančios vidurio amžiaus krizę. Panašiai yra ir vyrų tarpe. Arba jaunuoliai iki 35 m. arba "seniai" virš 45 - 55 m. Kur dingsta tie vidutinio amžiaus? Simple, jie dažniausiai turi šeimas, dirba, augina vaikus, stresuoja, verčiasi per galvą, geria kibirais ir t.t. Paprastai mesti bando jau tie kur virš 40 - 55 m. - tada vaikai jau užauginti, šeima arba prarasta arba ant skyrybų slenksčio, sveikata beveik pragerta, darbas laikosi arba ant Marytės plauko arba jau prarastas, autoritetas visuomenėje irgi arba susvyravęs arba prarastas, nu čia dar "en" galėčiau vardinti. O jaunikliai kodėl bando mesti? Irgi Simple, juk tai naujoji "iks" ar "zet" karta, informacinio amžiaus vaikai. Jie viską sužino iš interneto. Sužino, kad yra tokie aa klubai ar forumai ir jau bando kabintis dar nepasiekę savo dugno. Tokie, kaip taisyklė, daug slidinėja, nes dar neatgėrė savo. Tai tiek
žiauriai klysti, bet kiek suprantu save prie jauniklių priskiri?
Neprisijungęs
Nida rašė:
žiauriai klysti, bet kiek suprantu save prie jauniklių priskiri?
Aš taip, jauniklis per anksti sulaukęs pirmų žilų plaukų. Pirmas atėjimas į aa buvo karjeros viršūnėj - du darbai, pinigai, alkoholis ir t.t. Tada galvojau va čia tai chroniai blin tame aa susirinko, man iki jų kaip iki mėnulio. Deja, bet per kelis sekančius ateinančius metus alkoholizmas taip išprogresavo, kad netekau ir abiejų darbų ir būsimos žmonos ir karjeros ir pinigų ir brangiai valstybės apmokamų aukštesnės pakopos studijų. Liko viso labo tik Penktas aukštas ir keli patys artimiausi artimieji. Ir jei ne tie artimieji, tai net nebūtų buvę jokio penkto aukšto, o tik konteineriai. Taip kad nieko juokingo, Nida
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 4d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 22d. |
Vieniša Vilke Kaip jauties? Gyva?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Vieniša Vilke
Kaip jauties? Gyva?
Gyva, Veronika ☺Kaip jaučiuosi- net nežinau kaip čia pasakyt.Nuo ilgo sėdėjimo prie kompo visa sustirusi,miegojau gal pora valandų naktį.Reikėjo nuspręsti,ar užsisakyti brangią(man) garso sistemą,tai buvau užsiciklinus tame.Užsisakiau,o euforijai praėjus tur būt vėl save graušiu.Apie alkoholį kartais šmėsteli mintis,bet net nupurto,kai pagalvoju,ką su savimi darau ir kaip naikinu.Gal nemokėjau,bet aplink save neradau privačių psichiatrų.Į PLC nenoriu kol kas kreiptis.Kai normaliau išmiegosiu ir galva prašviesės-ieškosiu toliau.
Neprisijungęs
Jeigu užsisakei, jokiu būdu nesigraužk. Dabar reikia tik džiaugtis
Reik maut į pievą pasiganyt tik kad, pieva apdžiūvusi, ir vos kanopėles pavelku po darbų
Neprisijungęs
Atsigausi pievoje belaigydama kaip ožkytė
Darbų milijonai, o man nekyla rankos ką nors daryt.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Atsigausi pievoje belaigydama kaip ožkytė
Darbų milijonai, o man nekyla rankos ką nors daryt.
Nejuokink Matei, kaip laksto rudnosės. Iki ožkelės man toli
Reiktų iki pavasario be perstojo lakstyt. Pailsėk
Neprisijungęs
Oj, sujuokinai Jo laukiu da biški kad griūt į lovą, gal pavyks geriau numigti. Matyt, prireiks ilgesnio laiko normaliau atsipeikėti.
Neprisijungęs
Tara, kur dingai? Kaip laikaisi?
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Nu, neramu kažkaiptais
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Nu, neramu kažkaiptais
mano mintys negeros
Neprisijungęs
Nida rašė:
Veronika rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Nu, neramu kažkaiptais
mano mintys negeros
Supuolė daug visokiû reikalû, diená dirbu vakare geriu, "persikvalifikavau", niekada nepvykdavo taip "kontroliuoti" alkoholio. Jeigu prieš miegâ neîkalu, negaliu baigti darbo". Labai didelė įtampa darbo dienos metu. Išsikrauščiau į palėpę - dagiau laisvės.
P.S. VV, nustosiu gerti, parašysiu, tau nuoširdû trieilį.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Tara, aš labai nekantri
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Tara rašė:
Tara, aš labai nekantri
VV, aś śiandien aß lūžtu.. Sorrrrrrr....
Neprisijungęs
Tara, sakei, kai nustosi. Kartoju - aš labai nekantri
Neprisijungęs