VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Artaz rašė:
Nežinau kaip kiti, bet aš tai būtinai išleisiu knygutę savo vardu. Atleisk, bet nieko negaliu padaryti su savimi - kai pamatau genialią kūrybą, susilaikyti negaliu.
Savo sarkazmą gali sau ir pasilaikyti.
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Su liūdesiu skaitau tavo eiles. Tu juk rašai jas, kai išgeri? Būtų miela, jei klysčiau.
Ne visos jos parašytos išgėrus, ne visos ir publikuojamos čia.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Mielai dalinčiausi savo kūryba ir toliau, bet kadangi šioje svetainėje ji niekam neįdomi, nematau prasmės tai daryti. Sėkmės visiems, ir draudimas Vienišo Vilko eiles naudoti be autoriaus sutikimo galioja.
Stengiuosi tokiose diskusijose nekišti savo trigrašio. Bet įkišiu. Aš suprantu, kad tu nori grįžtamojo ryšio, bet... Pirma - tai yra asmeninis skyrelis labai konkrečiai pavadintas Vienišo Vilko tankynė. Lįsti į asmeninį skyrelį su savo komentarais tai tarsi lįsti į kažkieno miegamąjį. Jau pats pavadinimas byloja - čia Vienišo Vilko karalystė, čia jo valdos, čia jo tankynė pro kurią sunku prasibrauti. Užklydėliai Vilko valdose gali būti sudraskyti. Antra - be išimties skaitau kiekvieno forumiečio postus, tame tarpe ir tavo kūrybą. Nudžiuginti negaliu, paskaičius atpažįstu save patį - tai kaip jausdavausi prieš dešimtmetį juodžiausiais savo gyvenimo ir gėrimo metais. Juolab ir dabar nelengvas metas, todėl norisi pozityvo. Vilties.
Visų pirma, "tankynė" čia ne mano išradimas, čia adminas taip pavadino temą. Tiesą sakant, iki šiol nesuprantu, kodėl taip?
Nelabai supratau, kodėl asmeninėje temoje negalima rašyti komentarų, kitas klausimas - ar noro yra? Eilės mano keičiasi, bent jau aš tai jaučiu O viltį, kaip ir visa kita, iš ko susideda gyvenimas ir jo prasmė, kiekvienas turi atrasti pats, sau.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 6d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Egle13 rašė:
Su liūdesiu skaitau tavo eiles. Tu juk rašai jas, kai išgeri? Būtų miela, jei klysčiau.
Ne visos jos parašytos išgėrus, ne visos ir publikuojamos čia.
Šaunu
Neprisijungęs
... kas ...
įžengė į sceną –
jau nebebus, koks buvo ...
kad duoti – reikia daug turėti ,
savęs visai nebegailėti,
gal teks Tau ir sudegti,
bet - Tavimi privalo patikėti ...
kitaip – Tu – ne Kūrėjas ...
bet, gal, tiesiog – Žmogus?
... kuris? ...
Neprisijungęs
...Tu stovi ant ribos ...
bet dar svarstai,
kur link pasukti?
Arčiau gyvenimo?
Ar link mirties?
... truputį ...
... nes Sielą skauda taip,
lyg būtum perpjautas pusiau...
Viena dalis Tavęs dar čia,
kita – išėjus ...
Gyvenimas pasibaigė,
jam net neprasidėjus ...
Su juo – neliko ir Tavęs,
nors dar galėjai būti...
jei būtumei save mylėjęs, nors...
truputį...
Neprisijungęs
...kai išeini ...
į Kelią
ir pakeli Tu ranką -
ne visuomet žinai,
ar pasiruošęs jau keliaut ...
... nors ...
būti Savyje Tau jau
nebepakanka,
toliau Savęs nebegali apgaut,
nes supranti, kad -
Laikas Jau atėjo:
arba Dabar -
arba - jau Niekada -
tiesiog, Tu būni Savimi,
arba, Tavęs, tiesiog -
... nėra ...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 5d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 23d. |
Išbūti savyje sunku... Vis noris kažkur eit... Atrodo, kad už tvoros geriau (?)
Prieš gerus ketverius metus, senas vienuolis pažiūrėjęs į mano veidą (žiauriai nuvargusį), pasakė: viskas ko ieškai ir dėl ko taip blaškaisi yra sudėta tavyje... Tu tai turi, tik reikia nurimti ir atrasi...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Išbūti savyje sunku... Vis noris kažkur eit... Atrodo, kad už tvoros geriau (?)
Prieš gerus ketverius metus, senas vienuolis pažiūrėjęs į mano veidą (žiauriai nuvargusį), pasakė: viskas ko ieškai ir dėl ko taip blaškaisi yra sudėta tavyje... Tu tai turi, tik reikia nurimti ir atrasi...
Be abejo, negali būti savimi ten, kur tavęs nėra Eiti visada reikia, geriausia - į save. Tau tai pasakęs vienuolis buvo teisus, aš tai žinau pati.
Mano eilės - visuomet šiek tiek hiperbolės, nereikia jų tapatinti tiesiogiai su mano asmeniu, arba kitaip - tai tik viena dalis manęs, kaip ir pas bet kurį
Neprisijungęs
Paskaičiau, ir prisitaikiau sau ir prisiminiau...
Įdomus tas dalykas, kelias į save, kai šitiek laiko bėgau. Nuo savęs
Neprisijungęs
Pavėlavau redaguoti, ot durnos taisyklės,
niekada nežinai, kuris tavo kūrinys ar kuris jo žodis padės kitam žmogui, todėl tebesidalinu forume, todėl jį ir tebeskaitau, nors nediskutuoju.
Žodis gali daug.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Paskaičiau, ir prisitaikiau sau ir prisiminiau...
Įdomus tas dalykas, kelias į save, kai šitiek laiko bėgau. Nuo savęs
Juk žinai - nuo savęs nepabėgsi kuo anksčiau stosi į akistatą su savimi - tuo daugiau gyvenmo tau liks.Apie tai eilėse rašiau
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
<...> Žodis gali daug.
Gali pradžiuginti, gali išgelbėti, bet gali ir žeisti.
Šiaip, pagalvojau, kiek tūkstančių žodžių paleidžiu per dieną net nesusimąsčius
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
<...> Žodis gali daug.
Gali pradžiuginti, gali išgelbėti, bet gali ir žeisti.
Šiaip, pagalvojau, kiek tūkstančių žodžių paleidžiu per dieną net nesusimąsčius
Žodis gali daug. Labai daug. Todėl ir rašau. Žodis kviečia diskusijai, apmąstymui, žodžius galima reikšti meilę, pagarbą, neapykantą ir begalę emocijų. Todėl už žodį esame atsakingi, nes jis neša žinią jau ne tik tau, jei ištartas viešai.
Neprisijungęs
Įgungiu skaitliuką.
Nežinau kaip, bet reikia stot... per savaitę - 0.5 absoliuto ir 7 buteliai vyno. Artinasi ragai...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Nežinau kaip, bet reikia stot... per savaitę - 0.5 absoliuto ir 7 buteliai vyno. Artinasi ragai...
Po bonke vynčenzo i diena ir kažkuria dar vodkes puslitris ant viršaus, sakyčiau savitas pasirinkimas... Nepripratau matyt aš prie vyno, "nelenda" jis man kažkaip...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Įgungiu skaitliuką.
As savo isjungiu, gyvenimas pilnas netiketumu...
Neprisijungęs
Tara rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Įgungiu skaitliuką.
Nežinau kaip, bet reikia stot... per savaitę - 0.5 absoliuto ir 7 buteliai vyno. Artinasi ragai...As savo isjungiu, gyvenimas pilnas netiketumu...
Tai jau tikrai... Tara, bandom keliaut iš naujo, a?
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Tara rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Įgungiu skaitliuką.
Nežinau kaip, bet reikia stot... per savaitę - 0.5 absoliuto ir 7 buteliai vyno. Artinasi ragai...As savo isjungiu, gyvenimas pilnas netiketumu...
Tai jau tikrai... Tara, bandom keliaut iš naujo, a?
Galim, bandysiu prisijungti nebent nuo rytojaus, siandien labai chrienova savijauta.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Tara rašė:
As savo isjungiu, gyvenimas pilnas netiketumu...Tai jau tikrai... Tara, bandom keliaut iš naujo, a?
Galim, bandysiu prisijungti nebent nuo rytojaus, siandien labai chrienova savijauta.
Aš iki 7 ryto baliavojau...Pusdienį bandžiau miegot, neseniai išgėriau saldžios kavos, tai pusė velnio dabar jaučiuosi. Gaminuosi daržovių troškinį vakarienei, tai tikiuosi kad pavalgius bus dar truputį geriau.
Nelabai tikiu, kad ilgai mano skaitliukas tiksės, bet bandyti reikia, kitos išeities nėra. Kažkaip visiškai praradau tikėjimą savimi...
Neprisijungęs
Nusivyles ir as, turejau labai didele svente, dusia dziaugesi. Siandien prakencisu iki vakaro, dabar "tyliai" taisau sveikata, rytoj turiu buti darbingas - tikiuosi kad pavyks nepadauginti?
Neprisijungęs
Tara rašė:
Nusivyles ir as, turejau labai didele svente, dusia dziaugesi. Siandien prakencisu iki vakaro, dabar "tyliai" taisau sveikata, rytoj turiu buti darbingas - tikiuosi kad pavyks nepadauginti?
Bandyk nepadauginti, laikykis, Tara...
Neprisijungęs
Aciu VV, mano atsargos labai ribotos, gal kaip nors isilaikysiu. Manes iki 300 gr. nesuseka, jeigu padauginu tada turiu problemu. Bandom laikytis. Tavo troskinys kvepia, apetita suzadinai.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Aciu VV, mano atsargos labai ribotos, gal kaip nors isilaikysiu. Manes iki 300 gr. nesuseka, jeigu padauginu tada turiu problemu. Bandom laikytis. Tavo troskinys kvepia, apetita suzadinai.
Atvaryk, vaišinu
Neprisijungęs
As mielai, bet mudu uzbalevosim, rytoj bus sakes, atidedam kitam savaitgaliui
Neprisijungęs