VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 8d. |
Kaip būda Audroni, dėl skonio ar noro išgert?
Jei dabar vakare būtų atėjes , kas su bonke ar po ranka būtų alkoholio tai ne žinia kaip būtų . Bet dabar viskas tvarko , pirkti tikrai nebėgsiu , o tokių darugų kuris grasytūsi su bonke jau neturiu .
Neprisijungęs
snaigė rašė:
Na kad tai nera lengva jau isitikinau,man sunkiausia turbut bus nepamirst kuom sergu ir kad negalima nei laso, labai noreciau si syki geresniu rezultatu sulaukti nu viska po zingsniuka,gera,kad yra kam isipasakoti
Jei tik turÄ—si noro tai tikrai taip bus .
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 3d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 21d. |
žvejys rašė:
Juokauji, o taip būna?
Na prieš savaite buvau pas daktare , po keturių mėnesių pertraukos , tai "pabaudai" pasiuntė darytis kraujo tyrimus , pagal pilna programa, na nieko blogo nerado . Bet tai ką rašiau man būna dažnokai. Šiaip dabar šiuo momentu baigiu puse kilo saldainių suraityt.
Kraujo tyrimas cukraus kiekiui nustatyti. O tu sakei, kad tau taip būna? Gydytojai? Šiaip, tai tas tyrimas daromas ryte, negėrus, nevalgius... Žvejy, nejuokauk. Diabetas ne sloga. O tyrimas nieko nekainuoja.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 8d. |
plym žvejy, stiprus potraukis cukrui nÄ—ra stabilios fizinÄ—s sveikatos požymis. Man susinormalizavo kai pasirÅ«pinau vitaminais ir mineralais. Mano atveju buvo disbiozÄ—, antinskÄių nuovargis..gal tavo atveju yra kažkas. O kaip tu Å¡iaip fiziÅ¡kai jauties, nevargina nuovargis,miego sutrikimai, dirglumas? nenoriu bereikalo gÄ…sdinti, bet atidžiau ir primigtyniau pakankink savo Å¡eimos gydytojus dÄ—l tyrimų ir dÄ—mesio.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mÄ—n. | 14d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 26d. |
žvejys rašė:
Jei dabar vakare būtų atėjes , kas su bonke ar po ranka būtų alkoholio tai ne žinia kaip būtų . Bet dabar viskas tvarko , pirkti tikrai nebėgsiu , o tokių darugų kuris grasytūsi su bonke jau neturiu .
DÄ—l noro, žinoma. JauÄiasi tavo žinutÄ—se nostalgija gÄ—rimui, pasimÄ—gavimas... Gal vertÄ—tų kitÄ… negÄ—rimo bÅ«dÄ… pamÄ—ginti, pas kokius psichologus ar psichiatrus apsilankyti. KažkÄ… pakeisti reikia...
Neprisijungęs
kiek pastebiu vyrus, tai jei nelabai noriai savo fizine sveikata rūpinasi, bet visgi žvejy.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
žvejys rašė:
Jei dabar vakare bÅ«tų atÄ—jes , kas su bonke ar po ranka bÅ«tų alkoholio tai ne žinia kaip bÅ«tų . Bet dabar viskas tvarko , pirkti tikrai nebÄ—gsiu , o tokių darugų kuris grasytÅ«si su bonke jau neturiu .DÄ—l noro, žinoma. JauÄiasi tavo žinutÄ—se nostalgija gÄ—rimui, pasimÄ—gavimas... Gal vertÄ—tų kitÄ… negÄ—rimo bÅ«dÄ… pamÄ—ginti, pas kokius psichologus ar psichiatrus apsilankyti. KažkÄ… pakeisti reikia...
Taip reikia.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Taip reikia.
Tai kame bėda? Reikia ir daryti kažką, juk pats puikiai žinai, kad niekas už tave to nepadarys...
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mÄ—n. | 1d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 18d. |
žvejys rašė:
Jo jo, žvejy, man irgi kažkaip stringa ta tavo nuolatinė nostalgija aprasojusiam buteliui :(.
Pasakai, kad ai va tik kÄ… vos vos neužgÄ—riau ir kaip niekur nieko eini ÄiauÅ¡kÄ—ti bilekokiom temom. Man yra panaÅ¡iai kelis kartus užėjÄ™, bet po to bent kelias dienas kaip perknistas bÅ«davau :(. O tu kažkaip į galvÄ… neimi. Reikia gi iÅ¡mokt kažkaip su mintimis apie alkoholį tvarkytis, pastangų dÄ—t... Juk pats žinai kuo baigiasi, ne pirmÄ… dienÄ… blaivas.
Neprisijungęs
Snaige, Dama, kaip šiandien mergaitės laikos?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Sveiki sveikieji,as nebenoriu rasyti apie savo depresine bukle.Cia provincijos ligonine tai psichiatras atvaziuoja is Viln tik antradieni,nezinau ar kuo pades jei ne tai laukia tik durnynas.Atsikeliau 5 30 ir iki dabar negaliu nusausinti akiu,jei ne forumas tai aplamai netureciau kur detis
Neprisijungęs
Mieloji, jeigu išrašytum, gal palengvėtų? Gerai, kad gali verkt, išverksi skausmą kuris susikaupęs viduje... Aš tikrai neesu pasveikus, ir tokia nebūsiu iki gyvenimo galo. Taigi, esu tokia, kaip ir tu. Man alkoholizmas, kaip skylė, kaip žaizda, gal dabar skauda mažiau, bet skauda... Ir manau skaudės dar ilgai...
Neprisijungęs
laikykis Dama, labai suprantu kas yra depresija, nuostaba, kad tu neneigi savo bÅ«klÄ—s, tikiesi pagalbos, bandysi, ir tikiuosi tau pavyks, bet jei kÄ… žinok nÄ—ra pasaulyje tik dviejų kelių, durnynas versus tavo minÄ—toji pagalba, paprasÄiausiai taip nÄ—ra, kaip nÄ—ra vienodų žmonių. Nesustok stengtis, kapstytis ir ieÅ¡koti. BÅ«Äiau sustojus, bÅ«Äiau paskendus, man tai užtruko deÅ¡imt metų. Apkabinu mintyse. , nes neviltis persiduoda..
Neprisijungęs
Dama rašė:
Sveiki sveikieji,as nebenoriu rasyti apie savo depresine bukle.Cia provincijos ligonine tai psichiatras atvaziuoja is Viln tik antradieni,nezinau ar kuo pades jei ne tai laukia tik durnynas.Atsikeliau 5 30 ir iki dabar negaliu nusausinti akiu,jei ne forumas tai aplamai netureciau kur detis
Na, nenurašyk taip savęs, tikrai nėra viskas tik juoda ir tik blogai. Pažiūrėjus iš kitos pusės, tai provincijos ligoninės turi ir privalumų, dažniausiai ten gerokai mažesnis „konvejeris“, nei apskrities ligoninėse ir gydytojai gali daugiau dėmesio skirti pacientams.
O Å¡iaip jei nenori raÅ¡yti, tai ir neraÅ¡yk, tik bent karts nuo karto duok žiniÄ…, kaip laikaisi. RÅ«pim mes Äia vieni kitiems, ne Å¡iaip iÅ¡ mandagumo praÅ¡om. O ir iÅ¡sikalbÄ—jimas savo duoda...
Neprisijungęs
O as dziaugiuosi kad baigiu turbut isslysti is sitos busenos,vakar pasipasakojau kitai gyditojai ne tai kuri skyre gydyma visa bukle,paskyre kitus vaistus ir siandien pastebejau koks grazus dangus buvo ryte ,tai va
Neprisijungęs
Džiaugiuos, mieloji, už tave. Gražūs rytai tavęs laukia Pamažu, žingsnelis po žingsnelio ir visa išsitiesi
Neprisijungęs
Dama rašė:
O as dziaugiuosi kad baigiu turbut isslysti is sitos busenos,vakar pasipasakojau kitai gyditojai ne tai kuri skyre gydyma visa bukle,paskyre kitus vaistus ir siandien pastebejau koks grazus dangus buvo ryte ,tai va
Faina kad prašviesėjo, tik nesustok ties šitu. Neužmesk, ir tada toliau gerės :)
Neprisijungęs
Marijus rašė:
žvejys rašė:
Jei dabar vakare būtų atėjes , kas su bonke ar po ranka būtų alkoholio tai ne žinia kaip būtų . Bet dabar viskas tvarko , pirkti tikrai nebėgsiu , o tokių darugų kuris grasytūsi su bonke jau neturiu .Jo jo, žvejy, man irgi kažkaip stringa ta tavo nuolatinė nostalgija aprasojusiam buteliui
.
Pasakai, kad ai va tik kÄ… vos vos neužgÄ—riau ir kaip niekur nieko eini ÄiauÅ¡kÄ—ti bilekokiom temom. Man yra panaÅ¡iai kelis kartus užėjÄ™, bet po to bent kelias dienas kaip perknistas bÅ«davau. O tu kažkaip į galvÄ… neimi. Reikia gi iÅ¡mokt kažkaip su mintimis apie alkoholį tvarkytis, pastangų dÄ—t... Juk pats žinai kuo baigiasi, ne pirmÄ… dienÄ… blaivas.
Va taip ir buvo , Å¡iandien daug ramiau baigia praeit. Matyt organizmas negauna ko pageidauja ir po to vÄ—l nusiramina iki kito karto. Kalbu tartum aÅ¡ to proceso nevaldyÄiau , ne nuo manes priklausytų.
O kas lieÄia ÄiaukÅ¡telÄ—jimÄ… . Turiu durnÄ… mada kai prisijungiu į forumus tai raÅ¡au gal trijuose ar dar dirbu su kita programa , paraÅ¡ai žodį ir galvoji apie kita , vis neina atprast nuo to, kad devyni amatai -deÅ¡imtas badas ar kalida , kaip kam lengviau įvardinti.
Neprisijungęs
Å iaip kai paraÅ¡au niekad neieÅ¡kokit jokių palÄ—ptų ten minÄių , paprasÄiausiai paskaitykit ir tiesiogiai supraskit.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Va taip ir buvo , Å¡iandien daug ramiau baigia praeit. Matyt organizmas negauna ko pageidauja ir po to vÄ—l nusiramina iki kito karto. Kalbu tartum aÅ¡ to proceso nevaldyÄiau , ne nuo manes priklausytų.
.......................
Tai tas ir yra, kad daugelio procesų organizme valdyt neįmanoma. DÄ—l to ir yra tos atsargumo priemonÄ—s, Äia, forume, ne kartÄ… apraÅ¡ytos. TaÄiau mintis kažkiek galima valdyt. bent jau stengtis. Turiu omeny tas nostalgijas apie gÄ—rimus.
žvejys rašė:
........................
O kas lieÄia ÄiaukÅ¡telÄ—jimÄ… . Turiu durnÄ… mada kai prisijungiu į forumus tai raÅ¡au gal trijuose ar dar dirbu su kita programa , paraÅ¡ai žodį ir galvoji apie kita , vis neina atprast nuo to, kad devyni amatai -deÅ¡imtas badas ar kalida , kaip kam lengviau įvardinti.
Tai visi Äia ne po viena foruma skaipÄ… ir feisbukÄ… varo. Kai kurie dar ir dirba ir Å¡eimas turi... Bet kas tas ÄiaukÅ¡telÄ—jimas vistiek neaiÅ¡ku.
Neprisijungęs
Taip situacijos daugelis nesikeiÄia , bet gyvenimas vietoj nestovi juda ir daug kas buvo apraÅ¡yta yra pasene ir kiekvieno situacija yra iÅ¡skirtinÄ— ir unikali . Pvz. seniau narkotikai kaimuos sunkiai buvo prienami dabar , kone nelaisvai gaut gali . Tai taip pat labai manau rimta.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Å iaip kai paraÅ¡au niekad neieÅ¡kokit jokių palÄ—ptų ten minÄių , paprasÄiausiai paskaitykit ir tiesiogiai supraskit.
Neįsižeisk, žvejy, nežinau, kaip kiti, bet aš dažnai bandau rasti ne tai, kad paslėptą, o mintį išvis...
Neprisijungęs
Kas iš vis Audroni?
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Neįsižeisk, žvejy, nežinau, kaip kiti, bet aš dažnai bandau rasti ne tai, kad paslėptą, o mintį išvis...
jau buvo sakyta dešimtis kartu, minties net nėra, bet ai apie kažka pakalbėti reikia po kaimus besimaldamant per babulkas, ane Žvejy???
Neprisijungęs
Blaivus | 8m. | 10mÄ—n. | 20d. |
Veronika rašė:
Sveikute, na vis dar laikausi:) keista tai jog anksciau kol nemasciau nustot vartot alkoholio iki savaitgalio istverdavau lengviau nei dabar ta prasme visur lydi mintys kaip taip visa gyvenima reikes nugyventi ir visai be alkoholio, aisku suprantu jog tuo tik dziaugtis reiktu,bet kol kas vyksta minciu karas:) dar stebina jog esu nepaprastai jautri bet kokiam grieztesniui zodziui ar kritikai is kart i asaras puolu.Nuo rytojaus prasides sunkiausias isbandymas...
Neprisijungęs