VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Nelabai tikiu, chrienovai jauÄiuosi...
Neprisijungęs
Tara rašė:
Beveik trys metai esu Å¡iame forme, bet niekas nesikeiÄia. PanaÅ¡u, kad prakiÅ¡au bivybÄ™, net pats netikiu, kad galima gyventi be alkoholio.
Ir man nesikeiÄia, Tara ... nieko nekeiÄiu, tik pasyviai laukiu, kol sąžinÄ— mane mirtinai užgrauÅ¡ ...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 9d. |
iÅ¡ Å¡ono atrodo, kad jums abiems verta iÅ¡bandyt psihoterapijÄ… bent pusmeÄiui, paskui daryti galutines iÅ¡vadas ..nes iÅ¡vados yra labai rimta, nuo jų priklauso kryptis link kur eisit toliau..
Neprisijungęs
Oi Tara, Tara... Taip gražiai mane auklėjai ir bandei man padėti (net ne vieną kartą), kai negalėjau sustoti. Man tikrai patiko tavo pastangos, bet atrodė, kad negalėsiu. Bet reikia 1-2 dienas smarkiai pakentėti, kad gryžtų protas, kad galėtum bandyti sustoti. Žinau, kad sunku. Bet bandyk sustoti.
Neprisijungęs
Kitus pamokyti ar jiems patarti lengviau nei daryti paÄiam. Deja, puikiai tÄ… žinau.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 4d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 22d. |
Arba, atrodo, kad kitiems pavyksta greitai, iškart ir lengvai... O pati jauties tokia nevykėlė... Žinau, išgyvenau tai...
Neprisijungęs
Jei kam ir galiu padÄ—koti už savo prablaivÄ—jimÄ…, tai tik likimo kolegoms. Jei neiÅ¡manantys apie tai žmonÄ—s man pradÄ—davo patarinÄ—ti "Ä—... stabdyk, Ä—... gana, Ä—... už pragertus pinigus jau kvepalų galÄ—jai nusipirkti....", kÄ… aÅ¡ žinau:rolleyes:, noras man bÅ«davo tik vienas - tuo paÄiu buteliu trinktelti patarÄ—jui per galvÄ…, arba nupirkti tų paÄių kvepalų ir sukiÅ¡ti jam juos į sub... Nežinau, bet kol manÄ™s neklausia nuomonÄ—s, tai ir dabar esu linkus susilaikyti su tais paÄiais patarimais. Oi, ai ne, vienas yra, jei jau taip nutiko, geriau pasirÅ«pinti "dobavke" kol esama ne itin apsvaigus. Kaip Virgilijus sakÄ— "Deja, puikiai tÄ… žinau"
.
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 9mÄ—n. | 24d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 17d. |
Mano "gelbÄ—jimo komanda" paskutiniais kartais pasodindavo mane į karantinÄ…: priperka maisto, sulÄių, cigareÄių... ir užrakina namuose kokiom 2 parom. Kad nebÅ«tų pagundų ir "durniai iÅ¡eitų". Pasiteisino.
Neprisijungęs
o man patinka kai man pataria, pamoko, tada susimąstau, gėda pasidaro, kad aš taip elgiuosi, matau kad kažkam rūpiu, tai stengiuosi pasitaisyti.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Tara, kaip tu?
Neprisijungęs
pariuke rašė:
o man patinka kai man pataria, pamoko, tada susimąstau, gėda pasidaro, kad aš taip elgiuosi, matau kad kažkam rūpiu, tai stengiuosi pasitaisyti.
o jei nepataria, nepamoko, nerūpi, tai tada anei susimąstai anei gėda anei pati sau rūpi?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Tara rašė:
Tara, kaip tu?
jo Tara, kaip tu,dar neišmetė šeimyna iš namų?
Neprisijungęs
Egle rašė:
o jei nepataria, nepamoko, nerūpi, tai tada anei susimąstai anei gėda anei pati sau rūpi?
Pikta šiandien Eglė, spygliai bado
Neprisijungęs
Šaltas dušas arba šoko terapija, kad neužsiliūliuotume Viskas teisinga.
Neprisijungęs
Virgilijus rašė:
Egle rašė:
Pikta šiandien Eglė, spygliai bado
tai kas tas mano pyktis, nieko jis nekeiÄia..anei trugdo, yra kaip yra.
Neprisijungęs
Vakar per dienÄ… iÅ¡gÄ—riau vienÄ… 0,7 ir 2 litrus alaus. Å iandien darbe. Savijauta prastoka, bet pakenÄiama. Bandysiu užriÅ¡ti, tik nežinau ar ilgam. Namuose karo stovis. Prasti mano "popieriai"...
Neprisijungęs
Tara rašė:
Bandysiu užrišti, tik nežinau ar ilgam.
Na daug dar tvirtumo turi, jei Å¡iandien darbe. O ilgam užriÅ¡ti nereikia, užtenka užriÅ¡ti tik vienai dienai, bet kasdien. Rimtų mazgų užriÅ¡imui pavyzdžiai http://www.15min.lt/galerija/kariams-it … 815/804848
Neprisijungęs
Susimaišė diena su naktim.
Neprisijungęs
Nusivilkau į kavinę, didžiulis noras gerti. Prdės dilti mėnulis gal "sudils" noras gerti??? Neturiu vilties gyventi blaiviai. Pasiklydęs buvo teisus: tik laiko klausimas kada užgersi.
Neprisijungęs
Nenoriu tokios būsenos (dabartinės) gal būt Iškaimo buvo teisi!!!!! Kokia prasmė TAIP gyventi????
Neprisijungęs
Nemažai pasiekta, bet kas iÅ¡ to jeigu viso to nereikia?? AA moko: "Dieve neuždÄ—k naÅ¡tos, kurios negalÄ—Äiau pakelti" ???
Neprisijungęs
Pasinadosiu Veronikos patarimu: "Išmiegok savo bėdà " gal bút kas ir pasikeis. Dar pridursiu: retai pasitaiko protingú Motrú. Veronika tu turi suprasti: vynas buvo neblogas.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Pasinadosiu Veronikos patarimu: "Išmiegok savo bėdà " gal bút kas ir pasikeis. Dar pridursiu: retai pasitaiko protingú Motrú. Veronika tu turi suprasti: vynas buvo neblogas.
Tara, nenori susibÄ—gt arbatos?
Neprisijungęs
Tara rašė:
Dvesiu.
Varyk į mano vietÄ…, aÅ¡ iÅ¡einu 5dienį, nors pora savaiÄių blaivas pabÅ«si. IÅ¡protÄ—jai gal - parom gert
Neprisijungęs