VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 22d. |
skorpionas rašė:
nesu kofemanas,bet 3-4 puodeliai stiprio per dieną,nežinau tai daug ar mažai.
Aš nuo tiek kavos tai pas Abraomą tiesiu taikymu iškeliaučiau. Nors skorpionas, gerdamas 3-4 puodelius stiprios, nežino, ar jis kofemanas, tai aš, gerdama tik visada vieną, rytinį, buvau šimtaprocentinė kofemanė ir turėjau dar vieną žiaurią priklausomybę. Kai atėjo ta diena, kai nutariau kavos daugiau nebegerti, tai maniau, kad neišgyvensiu. Galvojau, kad galva suplyš, net vemti teko. Ir antra diena panaši buvo, o toliau jau lengviau. Atsikračiau ir šitos priklausomybės, kuo džiaugiuosi O saldumynų kad norisi, tai - suprantama. Juk iš cukraus skrandyje alkoholis pasigamina, tai todėl, matyt
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 6mėn. | 7d. |
Kai pradėjau stabdyt ligą, perėjau ant saldumynų ir energetinio gėrimo , plius kava , kaip Audronis rašo 6 didelius puodus perdiena be vargo. Po to atsisakiau energetinio, sunkiai bet sekėsi, rūkyt nerūkiau nei kai gėriau nei dabar, atsisakyt to energetinio. Liko saldumynai na palengva atsisakau ir jų . Bet kavos na nežinau , tai nors koks malonumas turi likti šiam gyvenime, nu ar netaip:)
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 4mėn. | 25d. |
Audronis rašė:
Energetikais lyg be reikalo niekad nesimėgavau, nors nespjaunu į juos, o kavos išpliūrindavau 5-7 didelius puodelius. Tokios tirštos tirštos... Kartu su rūkymu mečiau ir kavą, dabar geriu tik arbatą, bet taip pat nemažai. Priklausomiems saikingai neegzistuoja niekas, jei jau imti, tai, kaip už Tėvynę
Nu jo mes esam tokie žmonės kurie nori pasiimti viska iš gyvenimo, kai mečiau gert tai arbatos belenkiek išgeriu kokius 6 puodelius minimum, o vakaras be bandeliu ar ledu neisivaizduojamas Tikrai nemanau, kad arbata man gadina gyvenima todėl geriu kiek tik noriu;) svarbiausia tu velnio lašu pavyksta išvengti...
Neprisijungęs
Kava as irgi megstu,bet kava ir cigaretes tai visada buna pas mane poroj:)
Siaip cigaretes nera pigios uzsieny,tad kaip atostogauju prisivezu pigiau...siuo metu rukau suktines is tabako,nes prisipirkau gal pusmeciui i prieki(1.5kg)...dar liko kokiem porai menesiu,bet galvoju,kad kaip pasibaigs reiktu mesti.
Nu nemokam saikingai nieko vartot,jei geriam,tai geriam,jei valgom,tai valgom...visko turi buti daug:)
Neprisijungęs
Kai prisiliuobdavai tai nejusdavau kad turiu priklausomybe maistui , kavai, saldumynams, kai viena stabdai išlenda sekanti. Bet visų tikrai nemesiu.
Neprisijungęs
Siap tai galima vardinti begales priklausobymiu...svarbiausiai ismokt balansuoti viska.
Bet jau geriau tortus valgyt nei gert:)))Pomete gi liks,nereiks pavalgius "grybaut"))
Neprisijungęs
Bent skonį torto gali jaust.
Neprisijungęs
Sveiki šiandien užsikodavau su torpeda ant metu laiko puikus jausmas, busiu laisvas metus laiko nuo tu prakeiktu velnio lašu
Neprisijungęs
Tik nepamiršk brūkštelk , kaip jautiesi, sėkmės.
Neprisijungęs
Dėkui, brūkštelsiu brukštelsiu Kažkaip baisu buvo, bet daktaras toks geros nuotaikos pasitaikė tai baime greit išgaravo:) nemanau, kad daug prarasiu per tuos metus buvo mintis ant 2 koduotis, bet pabijojau kažkodėl
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 2mėn. | 21d. |
Na Svety tai jau gerai , bet nepamiršk , kad tas velnias su savo tais prakeiktas lašai tai netoli .
Neprisijungęs
Na jo visa gyvenima mane jis persekios, bet aš puikiai isikaliau, kad man negalima ir nereikia nei truputi, nei ant kairės nei ant dešinės kojos reik dabar išmokt gyvent, nes perdaug laisvo laiko turiu...
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mėn. | 13d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 25d. |
Nepersekios. Kai viskas apsitrina ir išmoksti normaliai gyventi be alkoholio, pradedi jo nebematyti. Jis yra šalia, bet tau jis neegzistuoja. Kažkada buvęs toks svarbus, visiškai praranda savo galią. Gyveni ir tiek :)
Neprisijungęs
Pilnai tikiu tavim, dabar tai nuotaika kaitaliojas, kartais išvis nieko nenoriu veikt, jaučiu apatija viskam, o kartais gera nuotaika būna, vis dar neisivaizduoju kaip vasara bus kai išvažiuosim su draugais i gamta bus meškere bus šašlai, o alaus ne
Neprisijungęs
Žinau pirmi metai ir man taip buvo , žvejyba be votkės , kažkas durno. Bet po kurio laiko , praėjo tas noras , tiksliau ta mada , tai dabar fantastika su šokiais išvykos, kitą dieną draugelis klausio kiek išgėrei , sakau nieko, vadinasi galima sako , galima būt linksmam ir normaliai praleist laiką ir be alkoholio.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Nepersekios. Kai viskas apsitrina ir išmoksti normaliai gyventi be alkoholio, pradedi jo nebematyti. Jis yra šalia, bet tau jis neegzistuoja. Kažkada buvęs toks svarbus, visiškai praranda savo galią. Gyveni ir tiek
Per kiek laiko viskas mazdaug apsitrina ir ismoksti normaliai gyvent?
Neprisijungęs
Manau, tai labai priklauso nuo paties žmogaus. Net neįvardinčiau kada man viskas į lentynėles susidėliojo. O ir didelio poreikio tai analizuoti nebuvo. Žmogus toks padaras, kai viskas gerai, tai ir galvos nekvaršini, pradedi galvoti tik tada, kai blogai pasidaro :)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 22d. |
svetys rašė:
Audronis rašė:
Nepersekios. Kai viskas apsitrina ir išmoksti normaliai gyventi be alkoholio, pradedi jo nebematyti. Jis yra šalia, bet tau jis neegzistuoja. Kažkada buvęs toks svarbus, visiškai praranda savo galią. Gyveni ir tiek
Per kiek laiko viskas mazdaug apsitrina ir ismoksti normaliai gyvent?
Bent jau aš, tai po pusės metų jau tikrai buvau užmiršusi, kad egzistuoja tokia nesąmonė, kaip alkoholis. Bet pusė metų, tai čia grubiai. Manau, kad dar greičiau, gal po 3 ar 4 mėn. alkoholio egzistavimas dingo iš mano gyvenimo. Bet žinoma, kad kiekvienam žmogui yra savaip. Žinau, kad yra žmonių, kurie negeria 15 metų bet kiekvieną dieną svajoja išgert.
Neprisijungęs
Yra mano keli draugai kurie pastoviai su torpeda koduojas, tai kai praeina tas laikotarpis jie geria daug daugiau nei gere iki tol... bijau, kad man taip neatsitiktu:/
Neprisijungęs
Viskas priklauso nuo tavęs. Jau daug kartų minėta, kad reikia keisti savo gyvenimą, vien negerti neužtenka. Jei negerdamas darysi tą patį ką ir gerdamas, tai kažin ar kas pasikeis. Negali visko palikti savieigai, turi įdėti ir truputi darbo...
Neprisijungęs
asta1028 rašė:
Užeinu į parduotuvę,kojos taip ir neša į "gaiviųjų"gėrimų skyriaus pusę.Ta savaitė beklaidžiojant su darbo paieškomis,nemiga,dapresija,nusivarymu nuo kojų ir ne visad sočiu pilvu prailgo.Atrodo,kad jau koks pusmetis praėjo.Bet aukščiausiasis pasigailėjo,ryt varau darban.Yes,ačiū tau anglija.Tad dabar nebebus noro plaut nuoskaudas,pyktį,neviltį.Aš tuo tikiu.
Sveika Asta 1028,kur prapuolei,kaip tau sekasi svečioj šaly,gal nebekankina jau tas bjaurus troškulys?Parašyk ką nors,mums be galo smalsu,manau,kad būni kartais online.
Neprisijungęs
Sveikas,Svety,sveikinu su sukaktim tave,kur prapuolei iš akiračio?
Neprisijungęs
Visi sukaktuvininkai kažkur išnykę,o apie kai kuriuos visiškai jokių žinių nebuvo(t.y.niekada nieko nerašė),o gal aš praleidau kažką kažkada?
Neprisijungęs
Pritariu Lekso del sukaktuvininkų....turbut kai kuriems tas pats
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 3mėn. | 26d. |
gal kiti tam kartui uzsiregistravo , tikedamesi "ismokti" gerti kaip kad as mokinausi bet va uzlipi ant korkiuko ir vel tas pats...
Neprisijungęs