VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
admin rašė:
Laukiame pasiūlymų dėl forumo darbo, naujų forumų sukūrimo ir pan.
laba diena,
nerandu galimybės redaguoti savo žinutes ? ar jos nėra, ar aš žioplas?
Paskutinis taisė Bimcius (2012-03-19 11:28:06)
Neprisijungęs
Žinučių redagavimo galimybė įjungiama parašius 10 žinučių ir iš Naujoko, tapus Nariu. Kadangi esi parašęs virš 10, jau turi galimybę redaguoti savo rašytas žinutes. Jei dar kažkas neveikia, prašau pasakyti, tvarkysim.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 18d. |
O kaip pakeisti vieną raide vienoje profilio pozicijoje?
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 25d. |
Sveiki, aš irgi negaliu redaguoti žinučių. Nors perkopiau dešimt. Nuorodos nėra.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 7mėn. | 27d. |
Nerūkau | 18m. | 8mėn. | 13d. |
pas mane vakar viskas veikė korektiškai.
Neprisijungęs
Yes, jau veikia redagavimas.
Neprisijungęs
Siūlau, kad forumo nariai būtų skatinami prisiregistravus parašyti atitinkamą kiekį žinučių. Arba, bent skyrelis ''Prisistatymas'' galėtų būti. Pastebėjau, jog yra narių SU ''NULIS'' zinuciu. Tai sąžininga būtų, jei nesidalina savo patirtimi o tik ją kaupia - bent kad prisistatytu.
Siūlau padaryti vieną uždarą skyrelį, ne tokiems viešiems pamąstymams, kuriame bendraut galėtų aktyvūs forumo nariai, o smalsuoliai liktų nuošaly. Norintys patekti turėtų atitinkamą žinučių kiekį (aišku, ne tokių : ,
), arba kreiptis i moderatorių užklausimu.
Paskutinis taisė Zuvis (2012-08-07 17:41:27)
Neprisijungęs
Zuvis rašė:
Siūlau, kad forumo nariai būtų skatinami prisiregistravus parašyti atitinkamą kiekį žinučių. Arba, bent skyrelis ''Prisistatymas'' galėtų būti. Pastebėjau, jog yra narių SU ''NULIS'' zinuciu. Tai sąžininga būtų, jei nesidalina savo patirtimi o tik ją kaupia - bent kad prisistatytu.
Siūlau padaryti vieną uždarą skyrelį, ne tokiems viešiems pamąstymams, kuriame bendraut galėtų aktyvūs forumo nariai, o smalsuoliai liktų nuošaly. Norintys patekti turėtų atitinkamą žinučių kiekį (aišku, ne tokių : :D , :P:P), arba kreiptis i moderatorių užklausimu.
o tai kuo gi juos paskatinti..? :/
vienintėlis realus paskatinimas- tai mūsų pačių, aktyvumas ir nuoširdumas.
O kad žmonės neskuba dalintis tai irgi nieko nuostabaus. Alkoholizmas nėra tai, kuo norėtusi girtis.
Dėl tų uždarų, ar advanced lygio skyrelių forume, tai aš kategoriškai prieš. Norisi kuo paprasčiau, kuo tiesiau ir be filosofijų ir paskirstymų. Jei žmogus domisi, smalsauja, reiškia ta problema jį palietė. Jį patį, ar jo artimą.
Supantama tai tik nuomonė. Galutinis žodis forume - admino.
Neprisijungęs
Na, galėtų būti , tarkim, bent prisistatymas narių. Juk asmens kodo, miesto ar pavardes skelbti nereikia - viskas anonimiska.
Neprisijungęs
taigi yra šitas:
http://www.bukblaivus.lt/viewtopic.php?id=13
prašom prisitatinėt
Neprisijungęs
Dėkui, Marijau. Neįsidėmėjau anksčiau.
Neprisijungęs
Zuvis rašė:
Siūlau padaryti vieną uždarą skyrelį, ne tokiems viešiems pamąstymams, kuriame bendraut galėtų aktyvūs forumo nariai, o smalsuoliai liktų nuošaly. Norintys patekti turėtų atitinkamą žinučių kiekį (aišku, ne tokių :
,
), arba kreiptis i moderatorių užklausimu.
Tik šiltu ir atviru bendravimu galime paskatinti žmones rašyti, užsidarę po penkiais užraktais dar labiau nutolsime nuo ieškančių kelio į blaivybę. Nėra ko stebėtis, kad žmonės nedrįsta, vien skaityti tokį forumą pripažįstant, jog ieškai pagalbos sau ar artimam žmogui reikia drąsos, o parašyti viešai, kad ir anonimiškai...
Dėkoju visiems rašantiems ir besidalinantiems savo patirtimi, tai – didžiulis turtas.
Neprisijungęs
Nepataikauju administratoriui, tačiau dėkoju už argumentuotą nuomonę. Permasčiau ir pritariu tam, ką išdėstėt.
Menu, sekiau anksčiau vieną forumą, tačiau niekad nepasisakydavau. Praėjo kiek laiko, atrodė, jog daugelį narių pažystu. Ruošėsi jie susitikimui, paskelbė. O aš nevykau, nes jų postus skaičiau, o jie nieko apie mane nežinojo... O čia mūsų nedaug kol kas - maniau, jog suaktyvintu esamus narius. Tačiau nepagrįsti mano argumentai.
Neprisijungęs
Man smalsu, kas įkūrė šį forumą? Ar tai grupelė žmonių, ar vienas kas nors (pvz, adminas). Ar šis forumas kokio projekto dalis? Jei - ne, tai kas jį finansuoja? Vis gi įdomu, nes čia aktyviai dalyvauju, forumas greit metukus švęs, o įsikūrimo istorijos nežinau... Manau, jog ir kitiems būtų smalsu.
Neprisijungęs
Forumas įkurtas ir finansuojamas privataus asmens (padedant artimiems žmonėms ir įsiklausant į bendraminčių patarimus), nėra jokio projekto dalis ar organizacijos ruporas. Tikslas – vienoje vietoje pateikti informacijos apie alkoholizmo gydymo būdus, neišskiriant nė vieno, paliekant žmogui pačiam apsispręsti kas jam priimtina, o kas ne.
Forumo formatas pasirinktas tikintis priklausomų žmonių ar jų artimųjų bendravimo, pasakojimų, pasidalinimo patirtimi. Gyvų žmonių pasakojimai su jų klaidomis ir emocijomis geriau suprantami ir artimesni nei teoriniai straipsniai, kurių nesunkų rasti internete ir knygynuose.
Neprisijungęs
Dėkoju už atsakymą.
Manau, jog prasmingas įkūrėjo darbas padės žmonėms siekti blaivybės. Kiekvienas atsirinks sau priimtinus būdus. Vienam reikia daug eksperimentuoti su savimi, kitam - gali praversti dalyvių patirtis. Geriau, be abejo, mokintis iš svetimų klaidų... Tačiau man taip norėjosi iš savųjų...
Tikiuosi, jog forumo pagalba lengviau ir aiškiau bus susivokti savyje. Juk kiekvienam yra savasis kelias į blaivybę, ameninės paieškos ir patirtis... Man labai patinka užrašas viršuje: Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Alkoholizmas, kaip voratinklis - atrodo toks silpnas, lengvai plyštantis tinklelis, tačiau kuo daugiau įsivynioji į jį, tuo sunkiau ištrūkti... Juo labiau kartais nusialini visiškai, jau ir lenvas tinklelis patampa neįveikiamu...
Tikslingų paieškų visiems.
Neprisijungęs
Forume atsirado galimybė skaičiuoti apytikslį* savo blaivybės laiką! Nurodykite pradžios datą ir Jūsų blaivybės trukmė bus rodoma prie kitų profilio duomenų.
Norinčius prašome tiesiog papildyti savo profilio nustatymus (Profilis > Asmeniška > Blaivus)
Kilus neaiškumams, kreiptis į administratorių.
* Skaičiuojamas ne kalendorinis laikas, o vidurkis, t.y. mėnuo trunka 30 dienų
Neprisijungęs
jau pasinaudojau :) , ačiū.
Paskutinis taisė Marijus (2012-09-24 13:53:45)
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 4mėn. | 3d. |
Kažkur ''prasidanginau'' savo PM. Nerandu išvis tokios ''knopkės'' - PM. Kas galėtų padėti?
Neprisijungęs
Pas mane irgi nebėra to AŽ
Admine, HEELP
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 4mėn. | 3d. |
Pas mane nėra jau keletą dienų. Norėjau atsakymą Tarai parašyti, bet žiūriu likęs tik E-paštas.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 19d. |
Pas mane taipogi dingo AŽ.
Neprisijungęs