VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
joa,suintrigavo ir mane tas straipsnis
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 10mÄ—n. | 14d. |
Nerūkau | 18m. | 11mėn. | 0d. |
Uoha ha! Bulviniai blynai, atostogos oj lylia...
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 1mÄ—n. | 25d. |
Nerūkau | 8m. | 5mėn. | 24d. |
Veronika rašė:
Nida rašė:
juodos kavos ledo kubeliai, pienas ir klevų sirupas-neblogas kokteilis ir kofeino dozė, šovė į galvą ir visai neblogai gavosi tokią ypatingai karštą dieną
Nida, kavos ledo kubelius darai iš expresso?
taikliai Veronika, pataikei
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 6mÄ—n. | 5d. |
Pumputis rašė:
''Garsi žaliavalgė neberekomenduoja ilgalaikės žaliavalgystės''
Daugiau skaitykite: http://lzinios.lt/lzinios/Sveikata/gars … tes/207071
© Lietuvos žinios
Labai teisingas straipsnis. Apie 80 proc. natÅ«ralaus, neperdirbto, termiÅ¡kai neapdoroto maisto ir apie 20 proc. įprasto yra labai liuks. V.Butenko yra viena iÅ¡ mano mokytojų. Esu iÅ¡klausiusi daug jos paskaitų. Maitinantis tokiu principu, kaip siÅ«lo jinai, organizmas vis tiek labiau valosi, nei terÅ¡iasi. Å imtaprocentinÄ— žaliavalgystÄ— reikalinga tuo atveju, jei norima iÅ¡sigydyti konkreÄias, tradicinÄ—s medicinos neįveikiamas ligas. Liežuvis nesiverÄia vadinti jų ligomis, nes jos praeina be jokio gydymo. PaprasÄiausia hipertonija „gydoma“ visÄ… gyvenimÄ… iki mirties, kas dien saujomis ryjant tabletes, praeina per 10 dienų. Bet tradicinei medicinai Å¡i „liga“ yra neįkandama. Su laiku vaistų kiekiai tik didÄ—ja.
Visa tai patyriau savo kailiu. Žmonės tiesiog yra labai gudriai apmulkinti. Pradžioje jie yra maitinami „nekaltu“, aibe chemikalų apdorotu, arba aplamai vien iš chemikalų pagamintu maistu, o tada pasipila pinigėliai farmacijos pramonei. Vieno gydytojo knygoje teko skaityti sąrašą, kokios cheminės medžiagos naudojamos, norint sukurti braškių skonį. Tas sąrašas užėmė visą A4 formato lapą, o pavadinimai... O žmonės laižo „braškinius“ ledus, ar kabina „braškinį“ jogurtą ir mintyse įsivaizduoja, kad valgo raudonas, prisirpusias braškes.
O V.Butenko siūloma mityba patraukli yra dar ir dėl to, kad tuos 20 proc. galima susidaryti iš savo mėgstamiausių produktų. Žinoma, turint tikslą maitintis sveikai, reik manyt, užteks proto į tuos 20 proc. neįtraukti visokių majonezų, margarinų ar panašių dalykų.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 6mÄ—n. | 21d. |
Pritarsiu Trojai kas lieÄia ledus ar jogurtus ar dar kitokius maisto produktus. Tai taspats kaip su ekologiniais Å«kiais , tai darosi nebeįmanoma , taip galima auginti galima gaminti , bet kas pirks? kokia to produkto savikaina gaunasi? Tie vaisių ar uogų gabaliukai jogurte ar pyrage tai tik pigi žaliava apdirbta stipriais koncervantais, netikit pabandykit namų salygomis pasigamyt jogurta ar ledus iÅ¡ natÅ«ralių savo daržo uogų , kiek laiko iÅ¡silaikys ? suÅ¡aldysi , o kai iÅ¡sileis mesi į konteinerį, kalbu iÅ¡ praktikos.
Nežinau gal kas galÄ—tų pakomentuot iÅ¡ praktikos , tik nesausais straipsniais nes jie užsakomi, apie skonio stipriklius , tai grynas narkotikas manau. Å iaip aÅ¡ taip pat esu tam priklausomas, naktį ar ankstų rytÄ… visad vieno kolnkÄ— pilu kura (0,96eur. super kaina) kito perku kava ir deÅ¡rainį. Kaip seniau negalÄ—davau pravažiuot pro makdonaldus , tÄ… dabar jau sÄ—kmingai iÅ¡gyvendinau. Man ta kava su tuo deÅ¡rainiu tai tarsi to darbo pagrindinis tikslas, kaip va tas gÄ—rimas neiÅ¡eina iÅ¡ galvos. KaroÄia pas mane dar daug nedirbtų plotų , o kiti tiek apžėle kad apdirbinÄ—siu iki žilos senatvÄ—s.
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 11mÄ—n. | 5d. |
Nerūkau | 9m. | 10mėn. | 29d. |
Samopal'nas jogurtas pagaminamas per naktį. Optimalus kiekis ~4l. Ir savikaina gaunasi nedidelė (turint pramoninių bakterijų). + daug erdvės skonių fantazijoms. Jei šeimoje visi vartoja - apsimoka.
Neprisijungęs
Ko jau ko bet šiais metais kopūstų ir cukinijų tai baisinis derlius , trešim laukus , nes vištos jau nelesa.
Atsakysiu PumpuÄiui beÅ¡ansų su ta žaliavalgyste ir sveiku maitinimusi, vakar pasidarÄ—m kopÅ«stų miÅ¡rainÄ—s bliÅ«delį , Å¡aukÅ¡tas aliejaus ir truputis druskos, na užteko dviejų paragavimų ir toliau sekÄ— neprognozuojami veiksmai, didžiulis Å¡aukÅ¡tas majonezo truputis paprikos ir pipiriukų , kirtom net ausys linko. Turgui pagrindinis savaitgalio pirkinys Å¡alto rÅ«kymo laÅ¡inukai, apie 1,5 kg. ir 1kg (pas mane) mažų svogÅ«niukų. Perka kas antras , nes vakare bryziukas laÅ¡iakų ir svogÅ«niukas veikia kaip migdomieji ir drabužių pramonÄ— turi kÄ… veikt.
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 6mÄ—n. | 20d. |
žvejys rašė:
Ko jau ko bet šiais metais kopūstų ir cukinijų tai baisinis derlius , trešim laukus , nes vištos jau nelesa.
Atsakysiu PumpuÄiui beÅ¡ansų su ta žaliavalgyste ir sveiku maitinimusi, vakar pasidarÄ—m kopÅ«stų miÅ¡rainÄ—s bliÅ«delį , Å¡aukÅ¡tas aliejaus ir truputis druskos, na užteko dviejų paragavimų ir toliau sekÄ— neprognozuojami veiksmai, didžiulis Å¡aukÅ¡tas majonezo truputis paprikos ir pipiriukų , kirtom net ausys linko. Turgui pagrindinis savaitgalio pirkinys Å¡alto rÅ«kymo laÅ¡inukai, apie 1,5 kg. ir 1kg (pas mane) mažų svogÅ«niukų. Perka kas antras , nes vakare bryziukas laÅ¡iakų ir svogÅ«niukas veikia kaip migdomieji ir drabužių pramonÄ— turi kÄ… veikt.
Kopūstus galim nupirkti už minimalią kainą.
Neprisijungęs
Kita savaite bus lytaus tai ir pas tave bus girdėt kaip galvos sproginės. Pjauk dykai jei važiuosi prošalį, šiais metais puse kaimo apdalinau.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 6mÄ—n. | 5d. |
žvejys rašė:
Kita savaite bus lytaus tai ir pas tave bus girdėt kaip galvos sproginės. Pjauk dykai jei važiuosi prošalį, šiais metais puse kaimo apdalinau.
Gaila, kad aš pro šalį nevažiuosiu
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 3mÄ—n. | 21d. |
Troja pasiilgau beja, ruošiausi tau pasakyt, bet taip ir likdavo kišenėj..
Tikrai faina man-
-labai neseniai užraukti kopūstai, saulėgrąžų aliejus, kuo rūstesnis tuo man labiau duoda į galvą ir žolės, aš maišau labai nedaug raudonėlio ir daug sultenės..-
keliu į dienorasÄius foto iÅ¡ grybų karo po turgaus, aij nežinau tokia nuotaika, gal vÄ—l nepatiksiu,kad reiÅ¡kiuosi, bet tebÅ«nie, man galima, iÅ¡protÄ—jau iÅ¡ džiugesio jog galiu atsipÅ«st..
Neprisijungęs
prie to viso dar tinka kepti grybai su miltingom bulvėm ir nepramoninė grietinė ( nes ji irgi duoda į galvą..)..
viskas mane jau rauna kaip grybÄ… nuo kompo lauk, kad neužstrigÄiau.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mÄ—n. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 3mėn. | 3d. |
Eglel, tikras skanumas Maunu ir aš nuo PC, tiesiai į mišką
Neprisijungęs
na ir kaip? turėtų būti ir nemažai..
Neprisijungęs
Ant sviestuko keptos šilbaravykių ir lepšiukų kepurėlės grietienės padaže Niam niam
Grybų nedaug, miške drėgmės mažai
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Ant sviestuko keptos šilbaravykių ir lepšiukų kepurėlės grietienės padaže
Niam niam
Grybų nedaug, miške drėgmės mažai
oiiiii sugundei-noriu grybauti, bet neturiu su kuo o viena į mišką bijau eiti, nes galiu pasiklyst tarp trijų medžių
Neprisijungęs
Sustoji miške, imi siūlų kamuolį, pririši prie mašinos buferio ir pirmyn Juokauju
Atmauk pas mane
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Sustoji miške, imi siūlų kamuolį, pririši prie mašinos buferio ir pirmyn
Juokauju
Atmauk pas mane
mielai, bet dar viena bėda-bijau erkių, o kaip tau su jom pavyksta susitart/
Neprisijungęs
Matyt esu tokia bjauri, kad net erkės nekanda Vyras buvo pasigavęs, šią vasarą, vieną. Nėra jų tiek daug pas mus.
Neprisijungęs
savaitgalį džiovinsiu Äili, kaip kokia gera žmona, jauÄiu bus bÄ—dų ) bet keturi kg Äili žiÅ«ri į mane su siaubu, kam aÅ¡ tiek pirkau...pikta moteris, pikti Äiliai.
Neprisijungęs
Va, Äiliukas, dabar man bÅ«tų labai gerai Kaipmat akys iššsoktų ant kaktos
o dabar markstausi kaip pelėdžiukas.
Neprisijungęs
Egle rašė:
keturi kg Äili
4 kilai? taigi sutiek galima gaisrÄ… netik burnojear skrandyje sukelti
Neprisijungęs
įisivaizduoji kaip atrodo keturi kg?jie gi lengvi ir dabar nebrangÅ«s..Veronika, bÅ«tum Kaune, sakyÄiau užvažiuok ir paimk nuo mano galvos nors puskilį ) laukia aÅ¡arinÄ—s dujos gal..che che, bet man linksma, nesu niekad tiek turÄ—jus..gobÅ¡uolÄ—, susipažinsiu su Äili dvasia..
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 11mÄ—n. | 5d. |
Nerūkau | 9m. | 10mėn. | 29d. |
Egle rašė:
savaitgalį džiovinsiu Äili, kaip kokia gera žmona, jauÄiu bus bÄ—dų
) bet keturi kg Äili žiÅ«ri į mane su siaubu, kam aÅ¡ tiek pirkau...pikta moteris, pikti Äiliai.
tai gal kimÄi konstruosi?
Neprisijungęs
nia, vakar tiesiog išėjau nusipirkt ko nors skanaus..
kimÄi nesigavo paskutinį kartÄ…, ne aÅ¡ gaminu namie dabar, gal kompleksÄ… įsivariau..tai ir nežinau, svarbiausia pracies, nupirkti, parneÅ¡ti ir dar pasistengt , nesupÅ«dyti..mano senelis toks ir aÅ¡ tokia viens prie vieno, neturiu tiek jegų it balanso savyje, kad dar ir gamint...
plym kalbu ir kompleksuoju, nesiteisink Eglute..viskas ok, tu parneši mamutą namo...
Neprisijungęs