VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 13d. |
Sveikinimai, Pariukei. Puikus skaičiukas -5. Sėkmės.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 10d. |
Pariuke,penki mėnesiukai-PUIKU:cool:
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 13d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 25d. |
pariuke, su penkiais tave :) Smagu, ypač smagu skaitant tavo žinutes jausti pasikeitimus į gerąją pusę. Juk ir pati jauti, kad viskas kitaip atrodo negu pradžioje...
Neprisijungęs
Ir aš prisidedu prie sveikinimų Pariukei.TIK PIRMYN,nors kai kada būna tikrai nelengva.
Neprisijungęs
Šaunuolė Pariukė sveikinu.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 7d. |
kai visada paskutinis sveikinu pariuke , na o sakei kad negalėsi , galėsi ir pasieksi netiek pamatysi tu gali , šaunu sėkmės ir stiprybės.
Neprisijungęs
Su 8 mėnesiais ,Agni.Parasyk,prapuolene.
Neprisijungęs
Vasara daro savo.Kas daug dirba,kas atostogauja.Rašyt nėra kam.Tikiuosi kad nevartoja.Aš tai buvau papuolęs į keistą situaciją.Važiavau į kelionę,kur buvo numatyta dvaro apžiūra ir vyno degustacija.Iš karto pasakiau,kad nevartoju ir neprisidedu 5 eurais.Buvo pasakyta,kad galėsiu ragaut sultis.Susimokėjau.Deja per degustaciją sulčių nerasta.Buvau netoli tos ribos,kai būčiau paragavęs vyno.Visi žiūrėjo kaip į 8 pasaulio stebuklą,ko čia keliu bangas ir neragauju vyno.Bet paskui pasiūlė stiklinę vandens ir net 5 eurus atidavė.Negaliu pasakyt,kad buvo malonu,juk galėjau ramiai paragaut,ar net vaidint ragaujantį.Bet dabar džiaugiuosi savo elgesiu,kad atstovėjau savo.Gal kam pasitaikys panaši situacija,nepslyskit.
Neprisijungęs
Smagu, Jeronimai, kad atsilaikei ir kad papasakojai. Tiesą sakai - vasara daro savo. Norisi tikėti, kad ne blogąja prasme...
Neprisijungęs
Negeriant pastebiu ir aš tas aplinkinių nuostabas,kad "anei vyno taurės???"...labai jau žmonės prisiriše prie alko-praktiškai visi susiėjimai su didesniu ar mežesniu kiekiu.Ir daugumoj barų neturi didelės pasiūlos bealkoholinių koteilių.
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 0d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 17d. |
katyte rašė:
Negeriant pastebiu ir aš tas aplinkinių nuostabas,kad "anei vyno taurės???"...labai jau žmonės prisiriše prie alko-praktiškai visi susiėjimai su didesniu ar mežesniu kiekiu.Ir daugumoj barų neturi didelės pasiūlos bealkoholinių koteilių.
Su laiku vis mažiau bus tokios trinties. Nežinau ar lemia tai, kad daug kas žino kad negeriu, ar atsisakyt išmokau taip tvirtai ir paprastai, kad abejonių nekyla, ar tiesiog jau instinktyviai išvengiu situacijų ir žmogaus, kurie įkyriai siūlys.
Problemos ir nepatogumai baigėsi, kai išmokau pats prieš save nesigėdyt ir nuo savęs neslėpt kad tiesiog negeriu. O tada ir kitam pasakyt labai paprasta.
Su laiku, Katyte pamatysi, pamatysi, kaip tas paprasta, ir kiek daug žmonių irgi vengia alkoholio. Gal tik juos pastebėt iškarto sunkiau, nes jie netriukšmauja, nepapuola į kvailas situacijas ar skandalus :)
Neprisijungęs
Kai pradėjau ramiai ir tvirtai atsisakinėt alokoholio, pastebėjau, kad ir daugiau žmonių (darbo kolektyve) -palieka pilnas taureles. O anksčiau to tiesiog nepastebėdavau ir galvojau tik apie save( kaip čia kvailai atrodysiu).
Apskritai- ilgėjant blaivybės stažui, mąstymas labai keičiasi. Atsigręžus į laikmetį prieš 1-1,5 metų, keista pačiai....
Neprisijungęs
Pritariu Rita64 ir Marijui, kažkaip man nepasitaiko tokių situacijų, kad reikėtų stipriai atsimušinėti nuo pasiūlymų ar matyti nustebusius žvilgsnius atsisakius. Viskam savas laikas ir pati pamatysi, jog užteks kartą pasakyti, kad negeri ir pasiūlymų nebebus, o dar po kiek laiko ir atsisakinėti nebereikės, nes nebus siūlytojų :)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 7d. |
jubiliatų daug nenoriu nėvieno išskirti visiems geros kloties toliau jei nepradingo noras būt blaiviam tai malonu girdėt, nežinau kaip išreikšti tą jausmą kai sėdi pavėsį blaivastikrai geras jausmas.
Neprisijungęs
Sveikinimai Katytei su 7 mėn. blaivybės stažu. Labai gražu... Sėkmės.
Neprisijungęs
Dėkui už sveikinimus....viskas einasi kaip ''sviestu patepta"
Smagu!!!
Mano sveikinimai jubiliatams!
Neprisijungęs
katyte, sveikinu. Smagu matyti didėjančius skaičius :) Tik atsargiai, nepaslysk ant to „sviestu patepta“...
Neprisijungęs
ir aš sveikinu katytę
Neprisijungęs
Katyte,7 gražus skaičius,na o 10 dar gražesnis.Linkėjimai pagražinti.Bet visur pilna tų bananų žievių,nepaslysk.
Neprisijungęs
Ačiū dar kart visiems už sveikinimus ir palaikymą ... žinau ir suprantu tuos paslidimus:)
Neturiu jokių minčių apie alko nors lašelį,kažkaip laikui einant mano galvoje pradėjo viskas dėliotis kitaip,nors niekad nebūčiau pagalvojus,kad tiek išbūsiu blaivi anei gurkšnio.
Tiesiog esu ramiai laiminga dėl savo pasirinkimo-gera savijauta,tikslingai planuojamas laikas,sąmoningi sprendimai ir mintys.Kad ir buna nenuotaikos momentų,bet jie laikini ir žinau,kad taip retkarčiais buna visiems.Šiaip visada pozotyvios mintys ir požiūris į gyvenimą.Tos buvusios baimės visai kitaip suvokiamos...tiesiog gal jų neliko,dingo nerimas.
Džiaugiuosi,kad esame ir bendraujame:)
Neprisijungęs
Sveikinu IŠKAIMO su mėnesiu. Tai jau didelis pasiekimas.
Neprisijungęs
Iškaimo, ar galime sveikinti, ar tik mus paprasčiausiai pamiršai?
Sachmatininkas, sveikinu su pirma blaivia diena, ji labai svarbi.
Neprisijungęs
Sveikinu Iškaimo su mėnesiuku:)
Neprisijungęs
Ačiū už pasveikinimą. Prisidedu prie sveikinimų kitiems. Puiku matyti blaivėjančius žmones.
Neprisijungęs
Sachmatininke, puiku, kad ir tu su mumis kartu blaivėji :) Tikrai turi viskas pavykti, nors pradžioj ir sunku, ir spjauti į viską norisi, bet rezultatas... Ai, ką čia ir kalbėti :)
Neprisijungęs