VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 10d. |
Katytę su pusmetuku.Linkiu neprarasti to puikaus pasiekimo ir žengt pirmyn.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 13d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 25d. |
katyte, su pusmečiu! Greitai prabėgo ar ne? ;)
Melanija, jei dar lankaisi kartais, tave taip pat su pusmečiu, valanciukas - su dviem mėnesiais.
Neprisijungęs
sveikinu ir aš katyte. Ir visus kitus. Pusmetis tai jau daug.
Neprisijungęs
Ačiū visiems už sveikinimus!!!
Greit prabėgo laikas ir be kančių.Jei budavo kokių situacijų,kad atsisakyt alko, tai darydavau su dideliu malonumu ir pasididžiavimu.Kaip čia kažkada Pariukė minėjo,kad dabar atėjo nauja mada negert:)))
Tai linkiu sau ir visiems būti madingiems,nekelt pirmos...tik tiek nedaug:)
Neprisijungęs
Pijau, sveikinu su 2 blaiviais metais :)
Neprisijungęs
žvejy, sveikinu su blaiviu pusmečiu! Smagu :)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 13d. |
Sveikinimai Žvejui su sukaktuvėmis. Sėkmės.
Neprisijungęs
Sveikinu sukaktuvininkus!!!
Neprisijungęs
Dideliausi sveikinimai Žvejui su pusmečiu blaivybės,taip pat ir visiems kitiems jubiliatams stiprybės ir sėkmės.Kaipgi sekasi Iškaimo?Aš vakar nusipirkau knygą ,,bėgančios su vilkais''.Brangoka,bet atostogoms galima sau pasidovanoti.Tai man atrodo namiškiai manęs ilga-a-ai nematys,knyga labai įdomi.Ačiū Viktorijai ir Katytei už patarimą.Visiems linkiu ,kad nustotų pagaliau lyti ir išlįstų saulutė
Neprisijungęs
Sveikinimai žvejui,pusmečiui padžiovusiam butelaičių tinklus.
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 6mėn. | 25d. |
sveikinu žvejy su pusmečiu
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 7d. |
dėkui visiems , po truputį net nesitikėjo kad taip greit , teisybe pasakius per tuos darbus buvau ir pamiršes, tikrai dėkui.
Neprisijungęs
ozka rašė:
Dideliausi sveikinimai Žvejui su pusmečiu blaivybės,taip pat ir visiems kitiems jubiliatams stiprybės ir sėkmės.Kaipgi sekasi Iškaimo?Aš vakar nusipirkau knygą ,,bėgančios su vilkais''.Brangoka,bet atostogoms galima sau pasidovanoti.Tai man atrodo namiškiai manęs ilga-a-ai nematys,knyga labai įdomi.Ačiū Viktorijai ir Katytei už patarimą.Visiems linkiu ,kad nustotų pagaliau lyti ir išlįstų saulutė
Kad namiškiai tave matys, tai net neabejoju. Ir matys tokią labai, labai..., na, kaip čia pasakius, išmintingesnę, gal laimingesnę. Šitą gardėsį pradėjau, bet pasilikau atostogoms . Jau minėjau, kad į mano gyvenimą ateina knygos kaip žmonės. Anksčiau nesupratau kaip tai. Kažkur (net nežinau kur) praplasnojo vienos knygos pavadinimas. Apsėdo manija - apsi.., bet gausiu. Nusipirkau (legaliam knygyne) . Perskaičiau vieną, nusipirkau antrą to paties autoriaus. Knygos yra "tipo" apie NLP, kas man visą gyvenimą kėlė tokį pat siaubą kaip pasakymas "ekstasensai" ,"religija" ar dar kas . Autorius yra medikas, psichotereppeutas, psichologas. Apsivertė smegeninė, dar ir dabar vartaliojasi.
Neprisijungęs
Viktorija rašė:
ozka rašė:
Kad namiškiai tave matys, tai net neabejoju. Ir matys tokią labai, labai..., na, kaip čia pasakius, išmintingesnę, gal laimingesnę. Šitą gardėsį pradėjau, bet pasilikau atostogoms
. Jau minėjau, kad į mano gyvenimą ateina knygos kaip žmonės. Anksčiau nesupratau kaip tai. Kažkur (net nežinau kur) praplasnojo vienos knygos pavadinimas. Apsėdo manija - apsi.., bet gausiu. Nusipirkau (legaliam knygyne) . Perskaičiau vieną, nusipirkau antrą to paties autoriaus. Knygos yra "tipo" apie NLP, kas man visą gyvenimą kėlė tokį pat siaubą kaip pasakymas "ekstasensai" ,"religija" ar dar kas . Autorius yra medikas, psichotereppeutas, psichologas. Apsivertė smegeninė, dar ir dabar vartaliojasi.
O tai,Viktorija,čia ta smegeninė apsivertė gerąją ar blogąją prasme?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 22d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 15d. |
Sveiki visiems. Patiko aforizmas: kad užpildyti savo vidinę tuštybę - gerti beprasmiška.
Neprisijungęs
Žvejy,sveikinu,tu mūsų siela
Neprisijungęs
Skaitau visas žinutes
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 7d. |
sveikinu ožką su dviem mėnesiais , kaip tau ten sekasi
Neprisijungęs
sveikinu Ožka ir linkiu dideliausios sėkmės
Neprisijungęs
Sveiki visi,Ožka dar atostogauja.Turiu ivairių minčių,bet kaip Žvejys sakė dar dėliojuosi.Per atostogas knygos nepavyko paskaityti.Vakar grįžus paskaičiau forumą.Smagu,kad visiems sekasi.Kažkaip užpuolus buvo nekokia nuotaika,mat atostogos gavosi visai ne tokios,kokias planavau.Labai padeda senų forumiečių patarimai,ypač Žuvies,Marijaus,Artaz.Įdomu buvo panaršyti,kas vyko forume prieš metus ir du.Ačiū visiems,kad esat.
Neprisijungęs
Ir aš prisidedu prie sveikinimu Ožkai. Sveikinu.
Neprisijungęs
ozka, su dviem mėnesiais :)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 13d. |
Ožka, prisidedu prie sveikinimų. Taip ir toliau. Sėkmės.
Neprisijungęs
Linkėjimai Ožkai,du mėnesiukus išlikus blaiviai.
Neprisijungęs
Sveikinu Pariuke!!!
Neprisijungęs