VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Siandien sapnavau labai bloga sapna, kad su visais susipykau, viska isdauziau.. Kadangi visi buvo paveikti alko per mano gimtadieni kuris 24d. bus, tai atsikeliau piktas ir iskart mintys apie alkoholi.. uzknisa toikios nuotaiku kaitos. Viena diena gali laisvai eiti liksmintis girtu kompanijoje visiskai isitikines, kad man alko nereik, o kita diena del savo minciu bijau is namu iseiti.
Neprisijungęs
Atsiprašau, pamiršau rašyti lt raidėmis.
Neprisijungęs
Geriau nesilankyk ten,kur geriama jei neesi tikras,kad neatsilaikysi
Neprisijungęs
katyte rašė:
Geriau nesilankyk ten,kur geriama jei neesi tikras,kad neatsilaikysi
Tai vieną dieną esu įsitikines, kitą ne
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 13d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 25d. |
Nuotaikų kaita metus gerti yra normalus dalykas. Kad tai stabilizuotusi reikia laiko, vieniems mažiau, kitiems daugiau.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Nuotaikų kaita metus gerti yra normalus dalykas. Kad tai stabilizuotusi reikia laiko, vieniems mažiau, kitiems daugiau.
Siandien tik katik is lovos islipau, pavalgiau ir vel i ja. Depresija, nuotaika keiteliojasi kaip nzn kas.
Kazkaip i sale reiks nueiti nors..
Neprisijungęs
Taigi Jonai24.tik 5 blaivios dienos,stabilumo ir ramios nuotaikos sulaukti reikia daugiau blaivybės.Aš atsimenu išvis durniavau pora savaičių ir po to dar toliau,kol atėjau i vėžes.Po truputį,po žingsnelį.Sportas irgi gerai,svarbu fiziniu jėgų sportuoti yra.Vadinasi,sveikata nepragerta,aišku ir jaunystė daro savo.Laikykis ir tik pirmyn.
Neprisijungęs
ozka rašė:
Taigi Jonai24.tik 5 blaivios dienos,stabilumo ir ramios nuotaikos sulaukti reikia daugiau blaivybės.Aš atsimenu išvis durniavau pora savaičių ir po to dar toliau,kol atėjau i vėžes.Po truputį,po žingsnelį.Sportas irgi gerai,svarbu fiziniu jėgų sportuoti yra.Vadinasi,sveikata nepragerta,aišku ir jaunystė daro savo.Laikykis ir tik pirmyn.
Na taip tikrai suprantu. Vitaminai eina visokie i trasa, neurobinas, kalis, jodas ir t.t
Visai seksas nepamaisytu siuo metu
Neprisijungęs
Jonas24 rašė:
ozka rašė:
Na taip tikrai suprantu. Vitaminai eina visokie i trasa, neurobinas, kalis, jodas ir t.t
Visai seksas nepamaisytu siuo metu
Na,vyrams gal kitaip...Man asmeniškai labai tinka plaukimas ir visokios vandens procedūros.
Neprisijungęs
ozka rašė:
Jonas24 rašė:
ozka rašė:
Visai seksas nepamaisytu siuo metuNa,vyrams gal kitaip...Man asmeniškai labai tinka plaukimas ir visokios vandens procedūros.
Cia vietoje vitaminu ar sekso ar sporto sales?
Neprisijungęs
Čia vietoj sekso kuriam laikui,kol savijauta pasikeičia.O vitaminai ir sporto salė savo ruožtu.
Paskutinis taisė ozka (2014-06-19 19:31:14)
Neprisijungęs
ozka rašė:
Čia vietoj sekso kuriam laikui,kol savijauta pasikeičia.
O vitaminai ir sporto salė savo ruožtu.
Aiškumėlis ožka
Neprisijungęs
Žodžiu kas norės daugiau pabendrauti parašykite į skype - ltmodel, nes čia nelabai aktyvus žiūriu;)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 7d. |
aušre sveikinimai.
Neprisijungęs
Prisijungiau ir matau,kad yra 11 svečių šiuo metu musų forume.Ei,svečiai,parašykit.Gal kažkam šiandien labai bloga,gal kas vienišas ir nenori gerti.Manau,kad per šventes sunkus laikas visiems.Dalinkimės savo vienatve,nes tai pats tiesiausias kelias į blaivybę.
Neprisijungęs
Galėtu naujokai kažkaip nors keliais žodžiais pasireikšt....jau labai kuklūs
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 7d. |
šiaip galėėtų , čia nėra nei kas mes tokie nei ši kur rašyk ką nori jei tau padeda išlikti blaiviam tai svarbiausia .
Neprisijungęs
Niekas negalvojo apie tokį dalyką, kaip priklausomybės pakeitimą kitų negeru dalykų. Pvz : susirasti meilužę?
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 12d. |
Turėdamas priklausomybę nuo alkoholio, vargu ar ilgai meilužę išlaikysi?.....
Neprisijungęs
Rita64 rašė:
Turėdamas priklausomybę nuo alkoholio, vargu ar ilgai meilužę išlaikysi?.....
Tiesiog alternatyva būtų, pakeisčiau kituom alkoholį.
Neprisijungęs
Seksas irgi gali tapti priklausomybe...ir dar priklausomybe nuo partnerio - baisus reikalas
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 12d. |
Aš - už laisvą nuo priklausomybių asmenybę......
Neprisijungęs
Sveiki, sveikinu visus sukaktuvininkus bei visus žengiančius blaivybės keliu, gražaus visiems savaitgalio bei, bei blaivios vasaros.
Neprisijungęs
Kokia graži šiandien diena,tikra vasara.Sveikinu visus jubiliatus,o ypač tai mūsų katytę.Labai džiaugiuosi už tave,atrodo ir visa gamta džiaugiasi,saulė šviečia.O katytė turbūt pučia žvakutes nuo torto...
Neprisijungęs