VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 11d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 23d. |
pariuke rašė:
<...>Vakar buvo nuobodu klausytis jų nesąmoningų kalbų apie nieką. Veltui važiavau tokį kelią virš 100 km. Bet džiaugiuos kad neprisidėjau prie jų gerti. Kaip išdumsiu net kelias dulkės :lol:
Atsimenu, kaip prigėrę valandomis diskutuodavome apie feodalinės santvarkos privalumus prieš vergovinę :D Ir visą tai darydavome karštai ir rimtais veidais... Labai retai, bet kartais tenka pabendrauti su gerai išgėrusiais ir po keliasdešimt kartų klausytis niekam neįdomiu istorijų... Kažkaip visiškai neturiu noro būti jų vietoje.
Šaunuolė, pariuke, savo draugėse pamatei save iš šalies ir tau tai nepatiko. Ir ne be reikalo, blaivus gyvenimas daug įdomesnis ;)
Neprisijungęs
Be draugių jausiuos dar vienišesnė. O naujų juk nebesusirasi. Kiek turiu tai visos vaikystės jaunystės draugės. Bet džiaugiuosi kad šiandien gera savijauta. Paskaičiau , kaip ir kiti puikiai išsilaikė. Sveikinimai Ožkai.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 5d. |
Sveikinu sukaktuvininkus, stiprybės.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 19d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 12d. |
pariuke rašė:
Be draugių jausiuos dar vienišesnė. O naujų juk nebesusirasi. Kiek turiu tai visos vaikystės jaunystės draugės. Bet džiaugiuosi kad šiandien gera savijauta. Paskaičiau , kaip ir kiti puikiai išsilaikė. Sveikinimai Ožkai.
Paprasčiausiai gal rekėtų pakoreguoti draugysčių "nustatymus"? Kaip pvz.: orgijose nedalyvauju, girtų neišvežioju, pas save į svečius "pod šafe" neįleidžiu ir pan. Tai su laiku nusistovės ir visi pripras prie tavo nusistatymų bei taisyklių. Nors ne visada gaunasi. Aš pvz. vakar iš " bičiulių naujai įsigytos sodybos trumpo apžiūrėjimo" grįžau 1.30 val. nakties, kai keltis šiandien turėjau 5ą. Tai dar, lekiant namo, nufotkino už greitį...
Bala nematė. Visko būna.. Gero sekmadienio.
Neprisijungęs
šiaip tai niekada pas mane orgijų nebūdavo, girti nieks neidavo, gerdavau viena tyliai ramiai arba su viena ar dviem draugėm mano arba jų butuose arba vienos draugės sodyboje vasarą. Jokių žygių, jokio triukšmo, jokių nukrypimų nuo tokio anksčiau buvosio „tradicinio" savaitgalio- išgeri, pavalgai , pamiegi ir t.t. kol ateina pirmadienis. Na bet nieko, dar mažai laiko praėjo, kad viskas pasikeistų. Kol kas viskas gerai- nesijaučiu laiminga, bet nesijaučiu ir nelaiminga.
Neprisijungęs
O aš tai tikrai galiu pasakyti,kad jaučiuosi laiminga.Labai visiems dėkoju už sveikinimus ir palaikymą.Be jūsų man nebūtų pavykę,nes niekad ir nepavykdavo,vis suklupdavau.Kitą savaitę žada šiltą,smagu ,gal į lengvesnius batelius bus galima įšokti(aš jau nusipirkau naujus kelionei).Visiems linkiu šviesių minčių ir geros pavasariškos nuotaikos.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
O dėl draugų,tai nesutinku.Tikrai galima susirasti.Aš pvz.susupažinau su Lekso ir esu labai patenkinta.Seni draugai,kurie supranta mane ir atitinkamai elgiasi irgi išliko,tik pasikeitė bendravimas.Dabar po 3 blaiviu mėnesių atsirado godumas ir aš jau žūt būt noriu pusmečio blaivybės.Labai pasitaisė fizinė sveikata,tik priaugau svorio,matyt nuo saldumynų.Teks nukrapštyti pora kg.Na,einu picos kepti.
Neprisijungęs
rytis su devintuoju mėnesiu, sėkmės ir blaivybės.
Neprisijungęs
Sveikinu sukaktuvininkus:)
Neprisijungęs
pariuke rašė:
šiaip tai niekada pas mane orgijų nebūdavo, girti nieks neidavo, gerdavau viena tyliai ramiai arba su viena ar dviem draugėm mano arba jų butuose arba vienos draugės sodyboje vasarą. Jokių žygių, jokio triukšmo, jokių nukrypimų nuo tokio anksčiau buvosio „tradicinio" savaitgalio- išgeri, pavalgai , pamiegi ir t.t. kol ateina pirmadienis. Na bet nieko, dar mažai laiko praėjo, kad viskas pasikeistų. Kol kas viskas gerai- nesijaučiu laiminga, bet nesijaučiu ir nelaiminga.
Nepasigendu aš tų senų draugysčių-viskas atsisijojo,"nebeidomi" turbut pasidariau:)Jaučiuosi daug laimingesnė psichologine prasme ir fizine.Man kaip tik svoris augdavo nuo baliukų,nes kitą dieną prisikimšdavau visokių nesąmonių nesuprasdama ar aš noriu ar ne.Veido patinimai praeidavo gal tik po tryjų dienų negėrimo.Nekesdavau savęs dėl tokios išvaizdos.
Dabar nereikia maskuotis kas pirmadienį po audringų savaitgalių,jau vien tas mane džiūgina.Draugės neprapuls,jei jos tikros....gal kada ir pačios susimąstys,kad laikas sustot.
Neprisijungęs
Sveiki, sveikinu visus sukaktuvininkus su blaiviu gyvenimu, sėkmės visiems.
Neprisijungęs
žvejy, papasakok, kaip tą blaivi paroda praėjo. Smalsu taigi :)
Neprisijungęs
O taip , pernai nebuvo galimybės sudalyvaut, priedo ir sniegas buvo. Šiais metais " Ką pasėsi?" puiki buvo, svarbiausia be užkandinių lankymo ir alaus degustavimo. "agrobaltas" daug reklamos o naudos nulis. Žmonės ateina į parodą kaip į zoosodą pasižvalgyt. Nors kiekviena paroda kažka naujo duoda, šaip šeimos nuotaika buvo gera ne paskui girta vaikščiot.
Neprisijungęs
Sveikinu Niko su 7mėn.Kažkaip paskutiniu metu dingai,Niko.Parašyk kaip sekasi blaivėjant antrą pusmetį.Ir daug sėkmės.
Neprisijungęs
Sveiki,visi,seniai berašiau forume,bet,kažkaip mintys nesidėlioja taip kaip anksčiau,naujienų daug,o parašyt nesugebu.Šeštadienį išskrendu i Airiją dirbti,nežinau,ar tai nebus eilinė klaida,bet ir čia sudėjus rankų jau nebegaliu sėdėt.Kankina nerimas ir baimė,bet vistiek reikia,kažkaip,judėti į priekį,dabar jau net bijau rašyt,kad man pavyks,bet bandysiu daryt viską,kad pavyktų.
Neprisijungęs
Smagu, kad pasirodei, Lekso. Gal tas išvažiavimas ir labai į naudą bus, aplinkos pakeitimas neturėtų pakenkti. Tik nesislėpk nuo mūsų, parašyk, kaip sekasi.
Neprisijungęs
Labai gerai pakeisti aplinką, bus nauji draugai, nauja aplinka, nuotaika bus visai kita. Lauksim Lekso žinių.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Smagu, kad pasirodei, Lekso. Gal tas išvažiavimas ir labai į naudą bus, aplinkos pakeitimas neturėtų pakenkti. Tik nesislėpk nuo mūsų, parašyk, kaip sekasi.
Tikrai nesislėpsiu,Audroni,būtinai rašysiu,kaip sekasi.Labai norėjau sužinot,kaip sekasi Astai1028,išvykus i Angliją,bet ji visai prapuolė ir jau senokai.
Paskutinis taisė Lekso (2014-04-10 20:05:34)
Neprisijungęs
Linkiu sekmės Lekso...nebijok,nes baime tik jausmas...juk dar nieko neatsitiko, o tu jau bijai:-):-):-) Aš irgi Airijoj gyvenu ir man visai kol kas neblogai sekasi.
Tarp kitko irgi darbą keičiu-einu į nežinią,bandžiau bijot,bet pagalvojau,kad iš bet kokios padeties atsiras išeitis:-)
Tad tik pirmyn Lekso,jei turi tokia galimybę.
Paskutinis taisė katyte (2014-04-11 09:25:25)
Neprisijungęs
Aš ir jau antras mėnuo Airijoj. Man i naudą, nors čia ir paragavau, bet jaučiuos daug geriau pakeitęs aplinką ir gyvenimą, tai mažiau niūrių minčių, ir nebėra visokių liūdesių tiek daug, kuriuos reik butely skandint.
Neprisijungęs
Ačiū už pozityves mintis ir už palaikymą,sėkmės visiems.
Neprisijungęs
Svajone su penktu mėnesiu, stiprybės.
Neprisijungęs
Štai ir skaičiuoju paskutines minutes Lietuvoje,gaila truputį palikt Tėvynę,bet taip jau išėjo.o be to ir ten juk žmonės gyvena,o ir internetas yra-brūkštelsiu vis retkarčiais,kaip sekasi,o jūs laikykitės,Ožka,girdi?
Neprisijungęs
Gero kelio, Lekso, sėkmės tau naujoje vietoje svečioje šalyje. Tikėsimės viskas bus gerai, dar žiūrėk, po kiek laiko ir grįžti nenorėsi :)
Neprisijungęs
Pamiršau sukaktuvininkus pasveikinti, visiems blaivaus dar šio mėnesio. Kia niekas nerašo tai kažkaip pasimiršta.
Neprisijungęs