VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 11d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 23d. |
Lekso rašė:
Tu teisus,Audroni,blogiau ne,bet geriau...nežinau,labai norėjau jaustis taip,kaip pirma kart pradėjau gert vaistus,bet šito nebuvo,vienu metu mama net pagalvojo,kad aš apsirijau tų vaistų,nors jie veikia visai ne taip,bet prieš užgėrimą tikrai jaučiausiu,kai apsirijus-noras bendrauti,dirbau ir dar norėjau dirbt daugiau ir aplamai-energija liejosi per kraštus,o dabar tuštuma..
Sunku pasakyti kas geriau, euforija ar tuštuma. Euforija, perdėtas darbingumas dažnai pakiša koją, prislėgta nuotaika negerai, bet bent jau verčia daugiau mąstyti ir ieškoti bent kokios išeities. Nepergyvenk taip labai, turi viskas susigulėti, o tam reikia laiko.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 5d. |
simute su vienuoliktu mėnesiuku, stiprybės einant blaivybės keliu.
Neprisijungęs
Oras fantastiškas, pavasaris jėga, rankos niežti ką nors nuveikti :) Lekso, jei gali nesėdėk namie, eik saulei pasirodyk.
Neprisijungęs
Blogi dalykai su laiku pasimiršta. Kaip moteris su kuria išsiskiri per rietenas, po kiek laiko atrodo, kad nebuvo tokia ir nesugyvenama, kol vėl skudurų nesumeti ir ji pati to neprimena. Taip ir su alkoholiu. Na skudurų su juo vėlei nesumečiau, bet vienos nakties nuotykį apturėjau, tad skaitliuką kolkas stabdau.
Neprisijungęs
o kiek rodė skaitliukas kai teko stabdyti? ir kodėl alkoholis naktį atėjo?
svetainės kūrėjai galėtų patobulinti svetainę ir padaryti, kad būtų galima pažiūrėti ne tik registravimosi datą, ir paskutinį skaitliuko rezultatą, bet ir skaitliuko statistiką, kada įjungtas, kiek dienų buvo, kada vėl pradėta nuo nulio. Tada būtų galima save analizuoti kiek dienų būta negėrus, kada vėl viską teko pradėti iš naujo ir t.t. Būtų faina skaitliuko istorizacija.
Paskutinis taisė pariuke (2014-04-01 07:25:45)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 10d. |
Sveikinu Žveją su ketvirčiu metukų.Tik pirmyn.
Neprisijungęs
Sveikinu Žveji,su trejetuku!!!
Linkiu neprisižvejot,ko nereikia:)
Neprisijungęs
O kur dingo Ožka?
Neprisijungęs
pariuke rašė:
o kiek rodė skaitliukas kai teko stabdyti? ir kodėl alkoholis naktį atėjo?
svetainės kūrėjai galėtų patobulinti svetainę ir padaryti, kad būtų galima pažiūrėti ne tik registravimosi datą, ir paskutinį skaitliuko rezultatą, bet ir skaitliuko statistiką, kada įjungtas, kiek dienų buvo, kada vėl pradėta nuo nulio. Tada būtų galima save analizuoti kiek dienų būta negėrus, kada vėl viską teko pradėti iš naujo ir t.t. Būtų faina skaitliuko istorizacija.
tris mėnesius beveik. atėjo vakare, bet pasiliko pernakvot
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 10d. |
Sveikinimai Žvejui. Sėkmės.
Neprisijungęs
žvejy, spaudžiu dešinę :)
Neprisijungęs
Dėkui, stenksiuosi kiek galėdamas apsilankyt forume, pavasaris darbai spaudžia. Sveikinu, visus sukaktuvininkus.
Neprisijungęs
AA-arminas su antru mėnesiuku, sėkmės.
Neprisijungęs
katyte rašė:
O kur dingo Ožka?
Sveiki visi.Niekur ta ožka nedingo,paprasčiausiai užsistripinėjo pavasaryje ir dabar kedena vilnas prieš naują kelionę.Skaičiau ,bet kažkaip nerašiau paskutiniu metu.Baisiai darbe nusibaigdavau,na ir žinoma,kai pradedi blaivėti tuoj visokiu darbų prisiplanuoji .Labai smagu,kad žvejui stuktelėjo 3mėnesiukai.Smagu ir kad Skersvėjis atsirado,prapuolenis tas.Kažkurią čia naktį sapnavau bjaurų sapną,tai po to ryte nuėjus į darbą pagavau save galvojant,kad anksčiau tai jau būčiau tuoj brendžio susiorganizavus tipo nuotaikai pataisyti,o dabar išgėriau stiklinę vandens ir to užteko.Artėja velykos,norisi namuose susitvarkyti,kažką gal naujo nusipirkti,gal kokį naują pyragą iškepti.O jau neduok tu dieve būtų užgerti...
Neprisijungęs
Tai kur šį kartą dumsi Ožka?
Neprisijungęs
Šį kartą į Turkiją,kelionė nupirkta iš anksto,viskas suplanuota.Tik dar neatsispaudinau kelionės dokumentų,kompas kažko durniuoja.Praneša,kad bus geri orai,galima jau bus atidaryti šašlykų kepimo sezoną ir atsipūtus laukti vasaros.Nežinau,man kažkaip laiko trūkumas,niekaip nespėju visur,pasidariau flegma .Ar įsivaizduojat flegmą ožką?
Neprisijungęs
O kaipgi Pariukei sekasi išeiginiauti?Ar negundo velniukas?
Neprisijungęs
su trimis mėniasiais ozka, stiprybės ir sėkmės.
Neprisijungęs
labas rytas, aš pas drauge sodybon atvažiavau, bet ji vakar su kita drauge gėrė vynelį, aš buvau už vairuotoją, atsibodo girtų kalbų klausyti. Permiegojau, jau geriu kava, išeisiu laukan pasiskinti dilgėlių arbatai ir dumsiu namo. Pakeliui sustosiu žibučių, berželio šakelių. Vakar buvo nuobodu klausytis jų nesąmoningų kalbų apie nieką. Veltui važiavau tokį kelią virš 100 km. Bet džiaugiuos kad neprisidėjau prie jų gerti. Kaip išdumsiu net kelias dulkės
Neprisijungęs
pariuke rašė:
labas rytas, aš pas drauge sodybon atvažiavau, bet ji vakar su kita drauge gėrė vynelį, aš buvau už vairuotoją, atsibodo girtų kalbų klausyti. Permiegojau, jau geriu kava, išeisiu laukan pasiskinti dilgėlių arbatai ir dumsiu namo. Pakeliui sustosiu žibučių, berželio šakelių. Vakar buvo nuobodu klausytis jų nesąmoningų kalbų apie nieką. Veltui važiavau tokį kelią virš 100 km. Bet džiaugiuos kad neprisidėjau prie jų gerti. Kaip išdumsiu net kelias dulkės
Sveiki.Vakar atsisakiau dalyvaut bendradarbio gimtadienyje pirtyje .Sėdėt tarp girtų iki paryčių,paskui juos išvežiot...Koks besijauščiau stiprus,bet čia jau man per didelis išbandymas. Tegu galvoja ką nori.
Neprisijungęs
Ožka šaunuolė,sveikinu.
Neprisijungęs
Skaitau ir džiaugiuosi jumis visais,kad atsispiriat,ar darot sprendimus kaip negert...
O po to užplusta toks geras jausmas-va,aš nugalėjau!...ir kaip kitą dieną atsikeli ryte(pvz:kaip šįryt aš),ir jautiesi puikiai...tada dar stipriau užsitvirtina tas NE
Neprisijungęs
ozka rašė:
Šį kartą į Turkiją,kelionė nupirkta iš anksto,viskas suplanuota.Tik dar neatsispaudinau kelionės dokumentų,kompas kažko durniuoja.Praneša,kad bus geri orai,galima jau bus atidaryti šašlykų kepimo sezoną ir atsipūtus laukti vasaros.Nežinau,man kažkaip laiko trūkumas,niekaip nespėju visur,pasidariau flegma .Ar įsivaizduojat flegmą ožką?
Nebuvau aš dar Turkijoj,bet gundausi irgi...gal rudenį susiplanuosim.Man labai patinka tų kraštų saldumynai,vadinami "baklava",ten viskas iš visokių riešutų,medaus,tešla tokia sluoksniuota ir tų pyragėlių yra visokių rūšių,jie labai gražūs ir skanūs...mmmm,net dabar seilė tysta.
Vien dėl Turkish delight ir kebabų ten verta važiuot:)
Gerai pasibūk Ožka ,ir viską išskanauk!
Paskutinis taisė katyte (2014-04-05 10:30:18)
Neprisijungęs
Ožka,sveikinu su 3-jų mėnesių sukaktim,nuoširdžiai džiaugiuosi už tave.
Neprisijungęs
ozka, su trimis mėnesiais tave, smagu :)
Lekso, kaip tau sekasi? Orai saulėti, gal nuotaika truputi pagerėjo? Gyventi jau norisi?
Neprisijungęs