VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Sveikinu sukaktuvininkus:)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 4d. |
katyte rašė:
Valerijono arba mėtų arbata...negerti jokios kavos!
JO valerijonų, juokauju katyte:)
Neprisijungęs
Kodėl tie kindziuliai neatsidaro:)
Neprisijungęs
JO:)
Katėms valerijonai liuks:D
Aš savo katinui kartais duodu pauostyt...oi buna tada su juo cirkų
Neprisijungęs
Kai kada stringa:/
Neprisijungęs
Vat , vat ir įvarysi katinui priklausomybe valerijonams
Neprisijungęs
kinziulai ko čia striginėja
Neprisijungęs
ne dažnai jis to kaifo gauna:)
žinau,kad gali but priklausomas...
Neprisijungęs
Įdomu,kur dingsta mūsų naujokai,parašę vos kelias žinutes?
Neprisijungęs
Niekur nedingau Lekso mindau to pacio miesto gatves kaip ir tu su Ozka:).
Neprisijungęs
Geras klausimas,Lekso.Čia Audronis man atrodo galėtų teisingiausiai atsakyti.Man asmeniškai atrodo,kad galimi keli variantai,arba toliau sėkmingai ragauja ir dzin viskas iki sekančių daugiadienių,arba nusprendžia,kad jau yra viskas labai gerai ir nebenori prisiminti visų bjaurasčių,susijusių su alkoholiu.Aišku,labiau norėtųsi tikėti antruoju...
Neprisijungęs
alikas rašė:
Štai kaip?Įdomu,įdomu...
Neprisijungęs
ozka rašė:
alikas rašė:
Štai kaip?Įdomu,įdomu...
Ne tik įdomu,bet ir gera girdeti,kažkada maniau,kad aš vienintelė taip žemai puolusi
Neprisijungęs
Ožka,kada išvyksti,liūdna bus be tavęs
Neprisijungęs
Išskrendu penktadienį,dar šią savaitę atidirbti reikia.Prabėgs savaitė greitai,aš irgi pasiilgsiu forumo.Galėčiau aišku vežtis kompą,bet jeigu poilsis,tai tegu bus poilsis ir nuo kompo
Neprisijungęs
ozka rašė:
Išskrendu penktadienį,dar šią savaitę atidirbti reikia.Prabėgs savaitė greitai,aš irgi pasiilgsiu forumo.Galėčiau aišku vežtis kompą,bet jeigu poilsis,tai tegu bus poilsis ir nuo kompo
Uoj,tu,gudruole,na bet jei ilsėtis,tai tikrai ilsėtis.
Paskutinis taisė Lekso (2014-02-03 21:00:12)
Neprisijungęs
Lekso rašė:
ozka rašė:
alikas rašė:
Štai kaip?Įdomu,įdomu...
Ne tik įdomu,bet ir gera girdeti,kažkada maniau,kad aš vienintelė taip žemai puolusi
Hmm,na aš tai taip negalvoju,nes per visus savo gėrimo ir metimo gerti metus esu prisiklausius begales ivairiausiu istoriju ir mačius tikrai nemažai žmonių,kurie kovoja su šia priklausomybe,kurių jokiu būdu nepavadinčiau puolusiais.Netgi pasakyčiau,kad tie visi saikingai geriantys atrodo man kai kuriais klausimais(ypač alkoholizmo)gerokai riboti ,nepakantūs ir gan dideli savimylos.Na ,bet jie gali sau tą leisti,o mes ne.Visiems linkiu geros savaitės ir blaivių minčių...
Neprisijungęs
Labas rytas,visiems bendražygiams,šiandien nusimato graži saulėta diena-nuostabu .Pariuke,parašyk nors porą žodelių,o kaip,gi,laikosi mūsų nebegersiantis,ar pavyko ištverti be tos fleškės?Sėkmės visiems,blaivios ir saulėtos dienos,iki vakaro
Neprisijungęs
Sveikinu ožka ir skersvėji su mėnesiuku, blaivybės
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 6mėn. | 21d. |
ozka rašė:
Lekso rašė:
ozka rašė:
Štai kaip?Įdomu,įdomu...Ne tik įdomu,bet ir gera girdeti,kažkada maniau,kad aš vienintelė taip žemai puolusi
Hmm,na aš tai taip negalvoju,nes per visus savo gėrimo ir metimo gerti metus esu prisiklausius begales ivairiausiu istoriju ir mačius tikrai nemažai žmonių,kurie kovoja su šia priklausomybe,kurių jokiu būdu nepavadinčiau puolusiais.Netgi pasakyčiau,kad tie visi saikingai geriantys atrodo man kai kuriais klausimais(ypač alkoholizmo)gerokai riboti ,nepakantūs ir gan dideli savimylos.Na ,bet jie gali sau tą leisti,o mes ne.Visiems linkiu geros savaitės ir blaivių minčių...
Pataisysiu, jie pakolkas gali sau ta leisti, o kai kurie tik taip galvoja. Mes visi kažkada buvom saikingai geriantys... tiesiog mums priklausomybė greičiau išsivystė, vieni prasigeria 16 metu kiti 60 ir nėra jiems čia kuo puikuotis:P
Neprisijungęs
Sveikinu Ožka su blaiviu mėnesiu!!!
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 10d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 22d. |
ozka rašė:
Geras klausimas,Lekso.Čia Audronis man atrodo galėtų teisingiausiai atsakyti.Man asmeniškai atrodo,kad galimi keli variantai,arba toliau sėkmingai ragauja ir dzin viskas iki sekančių daugiadienių,arba nusprendžia,kad jau yra viskas labai gerai ir nebenori prisiminti visų bjaurasčių,susijusių su alkoholiu.Aišku,labiau norėtųsi tikėti antruoju...
Oho, vos ne Saliamonu pasijutau, galėčiau dabar baisiai pasipūtęs būti :D
Aš manau, kad greičiausiai vis dėlto pirmas variantas. Koks 90 procentų prisiregistruoja, kai kurie dar pasirašinėja, pamato, kad stebuklingos tabletės niekas neišduoda, o liepia dar ir pačiam kažką daryti. Spjauna į viską, nutaria, kad neturi jie dar didelės problemos, ne taip, kaip tie alchašai ir ragauja toliau. O tie laimingieji 10 procentų, kurie tikrai užsikabina, nemato reikalo rašyti, jiems gerai, tai kam čia vargintis...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 18d. |
Audronis rašė:
ozka rašė:
O tie laimingieji 10 procentų, kurie tikrai užsikabina, nemato reikalo rašyti, jiems gerai, tai kam čia vargintis...
Reikia, reikia pasivargint, nes kitaip forumas numirs Ja, ja, aš save taip pat priskiriu prie laimingųjų. Kažkam esu labai labai dėkinga už tai
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 10d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 22d. |
Tu gi parašai, neprapuolei, čia pradingėlius linksniuojam :) Tik gal per drąsiai 10 procentų priskaičiavau...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 18d. |
Audronis rašė:
Tu gi parašai, neprapuolei, čia pradingėlius linksniuojam
Tik gal per drąsiai 10 procentų priskaičiavau...
Tai aš suprantu, bet aplamai panorau pasisakyt
Neprisijungęs