VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Kaip įterpti šypsenėles,niekaip nesigauna,paaškinkit,gi,kvailai galvai.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 18d. |
Lekso rašė:
Lekso, šypsenėlės čia dedamos rankiniu būdu: su skliaustelių, dvitaškio ir "D" raidės klavišais. Na, bent jau aš taip dedu. Gal yra ir koks mandresnis būdas, bet man patinka posakis, kad "Genealumas slepiasi paprastume"
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 10d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 22d. |
Virš žinutės rašymo lauko yra šypsenėlių komplektas, paspausk norimą šypsenėlę ir į žinutę bus įterptas reikiamas kodas. Nekreipk dėmesio, kad tai simbolių kratinys, išsiuntus žinutę matysis šypsenėlė. Nors aš jas rašau taip pat, kaip Troja.
Neprisijungęs
Troja rašė:
Lekso rašė:
Lekso, šypsenėlės čia dedamos rankiniu būdu: su skliaustelių, dvitaškio ir "D" raidės klavišais. Na, bent jau aš taip dedu. Gal yra ir koks mandresnis būdas, bet man patinka posakis, kad "Genealumas slepiasi paprastume"
Ir aš taip maniau,bet kodėl man šitą surinkus:D,tas dvitaškis ir D raidė rodoma ir žinutėje?
Neprisijungęs
Lekso rašė:
Troja rašė:
Lekso rašė:
Ir aš taip maniau,bet kodėl man šitą surinkus:D,tas dvitaškis ir D raidė rodoma ir žinutėje?
Štai,prašau jums pavyzdys=D ir rodo,kad šypsenos įjungtos.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Virš žinutės rašymo lauko yra šypsenėlių komplektas, paspausk norimą šypsenėlę ir į žinutę bus įterptas reikiamas kodas. Nekreipk dėmesio, kad tai simbolių kratinys, išsiuntus žinutę matysis šypsenėlė. Nors aš jas rašau taip pat, kaip Troja.
Ir šypsenėles bandžiau spaust ir rankiniu būdu ir tas pats š....(atsiprašau už išsireiškimą)
Neprisijungęs
Uoj,gavosi,negaliu patikėt savom akim:D,žiūrėsiu dabar:/
Neprisijungęs
Sveiki gal pas ka nors siandien nutiko kas nors gero?Pasidalinkit pasidziaugsiu su jumis:|
Paskutinis taisė alikas (2014-02-01 20:41:05)
Neprisijungęs
Lekso su 4 menesiais .Sveikinu
Neprisijungęs
Lekso rašė:
Uoj,gavosi,negaliu patikėt savom akim:D,žiūrėsiu dabar:/
Manau, kad šypsenėlės simboliai negali liestis su kitais ir nuo jų turi būti atskirti tarpais.
Neprisijungęs
alikas rašė:
Sveiki gal pas ka nors siandien nutiko kas nors gero?Pasidalinkit pasidziaugsiu su jumis:|
Gerumų lyg ir nemažai, sveikinti yra ką, o ir šiaip smagiai pasiplepėjom :)
Neprisijungęs
Sveikinu batuotą katiną su 30 dienų.Sėkmės
Neprisijungęs
Sveika,ozka,kaip einasi,kaip nuotaikos?
Neprisijungęs
labas rytas visiems,einasi man puikiai,seeeniai bebuvau tokia rami(nes seniai buvau tiek dienų blaivi).Kadangi esu ožka,tai paprastai euforija po daugiau blaivių dienų mane privesdavo prie pakėlimo pirmos,o po to kas seka visiems aišku...Todėl šį kartą stengiuosi ,,nusinulinti",neleisti įsisausti emocijoms(taip patir geroms),nes žinau,kaip tai pavojinga.Beveik kasdien paskaitinėju forumą,nes kai kurias vietas esu praleidus,o kai kuriu temų išvis dar neatradus.Galvoju,kad reiktų parašyti prisistatymą,bet dar delsiu,laukiu mėnesiuko.Ruošiuosi kitą savaitę skristi į šiltus kraštus pailsėti ir pasisemti jėgų,nes mūsuose oras gali privesti iki depresijos .Va šiandien saulytė išlindo,visai nuotaika kita.Visiems linkiu blaivaus sekmadienio,puikios nuotaikos ir šilto bendravimo su artimaisiais.
Neprisijungęs
Labas rytas!
Kaip fainai Ožka,kad skrendi kur daug saulės...linkiu gražiai idegti,pasisemti energijos,patirti neišdildomų įspūdžių,žodžiu, grižti puikiai pailsėjus:)
Smalsu į kokią šalį?
Neprisijungęs
Na taip išėjo,kad į Egiptą.Nors paskutinius 2 metus buvau atsisakius šios šalies,bet suviliojo kaina.Tai jau dabar gyvenu gerais prisiminimais,na ir traukiu vasarinius rūbus iš spintos.Tarp kitko,s-ma all inclusive 24 val.,tai būtinai papasakosiu,kaip sekėsi,kai grįšiu.
Neprisijungęs
ozka rašė:
Na taip išėjo,kad į Egiptą.Nors paskutinius 2 metus buvau atsisakius šios šalies,bet suviliojo kaina.Tai jau dabar gyvenu gerais prisiminimais,na ir traukiu vasarinius rūbus iš spintos.Tarp kitko,s-ma all inclusive 24 val.,tai būtinai papasakosiu,kaip sekėsi,kai grįšiu.
Džiaugiuosi,Ožka,už tave,gerai pailsėk,tik būk budri su tuo all inclusive 24val
Neprisijungęs
Šįkart visai nebijau ,nes turiu 3 saugiklius-žmogus,su kuriuo važiuoju,negers alkoholio kaip ir aš;turiu knygą neskaitytą mums visiems rūpima tema ;na ir svarbiausia turiu savo vidinę nuostatą negerti,nes anksčiau tai galvoj buvo tokios mintys-vienas kokteiliukas gal nieko gi neatsitiks...Gal neatsitiks,bet jau blaivybės dienos bus nubrauktos.Per daug sunkiai man šįkart ėjosi jas rinkt...
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 4d. |
Sėkmės atotogaut susiruošusiems , sveikinu visus švenčiančius sukaktis, šiandien, sėkmės
Neprisijungęs
ozka rašė:
Šįkart visai nebijau ,nes turiu 3 saugiklius-žmogus,su kuriuo važiuoju,negers alkoholio kaip ir aš;turiu knygą neskaitytą mums visiems rūpima tema ;na ir svarbiausia turiu savo vidinę nuostatą negerti,nes anksčiau tai galvoj buvo tokios mintys-vienas kokteiliukas gal nieko gi neatsitiks...Gal neatsitiks,bet jau blaivybės dienos bus nubrauktos.Per daug sunkiai man šįkart ėjosi jas rinkt...
Tikiuosi,kad tie trys skaitikliai labai patikimi ir stiprūs,nors dar neišvykai,bet jau laukiu,kada grįši ir papasakosi savo įspūdžius,sėkmės.
Neprisijungęs
Batuotas katine, cherkasov sveikinu su mėnesiu blaivybės :)
Kitus sukaktuvininkus taip pat sveikinu, tik nelabai jie forume ką rašo, tai kažin ar sveikinimus susirankios...
Neprisijungęs
Dėkui , dėkui , rašau kai galiu.
Neprisijungęs
žvejy, ne tave turėjau omeny, tu aktyviai dalyvaujantis :)
Neprisijungęs
Sory:)
Neprisijungęs
Rytas vėl didelis būrys švenčiančių sukaktis , sėkmės ir nepraraskit blaivybės skaitliukjo parodymų.
Neprisijungęs