VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 3mėn. | 29d. |
Su tom priklausomybėm tai klynas gaunasi... Jei skaitau - tai iki akysna dulksna užeina, jei mezgu, tai kol pirštai konvulsiškai traukaliotis pradeda... O jei tingiu - tai indaplovėn lėkštę sunku įkišti... Jei turgelin nueinu daržovių - grįžtu kaip kupranugaris tašėm ir maišeliais nukarstyta... Na,nusikamuoju ir kitus nukamuoju savo nusialinimu...
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 13d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 25d. |
Jei jau yra polinkis į priklausomybę, tai nesvarbu į kokią, bet būtinai įrioglinsi... Belieka tik save stebėti ir panašiai, kaip priklausomybe alkoholiui elgtis. Mano manymu vis tiek geriau priklausomybė mezgimui, skaitymui ar pan., negu gėrimui :)
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 0d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 17d. |
Aha, čia net verta būtų atskirą temą sukūrinėt apie tą polinkį maksimalumus. Čia kažkoks specifinis perfekcionizmas. Kai jei kažkas neišeina - atrodo kad pasaulio pabaiga. Nesugebėjimas darbo pradėt ar nuosekliai užbaigt. Begaliniai gumos tempimai, kai atrodo kad ir tas dar negerai ir tas ne taip...
Arba jei kavą geri, tai būtinai kuo stipresnę ir puodą kuo didesnį...
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 0d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 17d. |
Arba kokio maistelio kiniško, kad kuo aštresnis...
Neprisijungęs
Jooo....arba jei ledais pasimėgauti, tai pusė kilo suryti ir stebėtis:''kodėl man taip bloga...''
O jei jau tortą su kremu darau - tai taip, kad net per kraštus varvėtų ir tokio dydžio, kad tik po to susimąstau ''o kas jį suvalgys?''
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 5mėn. | 6d. |
Žuvis rašė:
Jooo....arba jei ledais pasimėgauti, tai pusė kilo suryti ir stebėtis:''kodėl man taip bloga...''
O jei jau tortą su kremu darau - tai taip, kad net per kraštus varvėtų ir tokio dydžio, kad tik po to susimąstau ''o kas jį suvalgys?''
Pakviestum kada. Jei liktų nesuvalgyto.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 22d. |
Pumputis rašė:
Žuvis rašė:
O jei jau tortą su kremu darau - tai taip, kad net per kraštus varvėtų ir tokio dydžio, kad tik po to susimąstau ''o kas jį suvalgys?''Pakviestum kada. Jei liktų nesuvalgyto.
Labai protingas pasiūlymas/paraginimas, Pumputi. Sakyčiau, netgi - išmintingas. Aš irgi pagelbėčiau Žuviai šiame reikale
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 5mėn. | 6d. |
Troja rašė:
Labai protingas pasiūlymas/paraginimas, Pumputi. Sakyčiau, netgi - išmintingas. Aš irgi pagelbėčiau Žuviai šiame reikale
Apie ką ir kalba. Kad tik būtų ką, o jau torto valgytojų visada atsiras.
Neprisijungęs
-------------------SU 13 METŲ BLAIVYBĖS JUBILIEJUMI SVEIKINU KOLEGĄ ALKOHOLIKĄ-------------------
-------------------***************************************************************--------------------
Nuoširdžiai sveikinu Audronį su gražiu blaivybės jubiliejumi. Linkiu dvasinio tobulėjimo, garažaus ir kokybiško gyvenimo blaivybėje!
Lai Tavo dori tikslai ir norai pildosi! Lai Tavo pagalba kenčiantiems būna išgirsta ir pastebėta! Sėkmės Tau ir neužmiršk kas esi, ligos broli, bendrakeleivi!
Paskutinis taisė Žuvis (2012-11-17 12:04:45)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 23d. |
Prisidedu prie sveikinimų!!!!!!
Neprisijungęs
Saulyte, matai, kaip šaunu - viena kitos nepažįstame, o priklausomybė suvedė virtualiai bendrauti. Šiandien ir aš žygiavau į paštą karvelio atsiimti. Matomai, vargšas paštininkas nesugebėjo per užrakintas lauko duris pas mane prasibrauti, tad pašto dėžutėn įmetė ''poviestką''
Dėkoju Tau už pastagas ir knygą
(tačiau Tavo pačios laiško tikėjausi kur kas ilgesnio)
Neprisijungęs
Aš manau Žuvyte, kad dar bus progų parašyti ir daugiau. Nors nelabai esu mėgėja rašyti. Kad ir šiame forume, prisiregistravau balandi. O kada parašiau pirma žinute? Minčių atrodo daug, o kai reikia rašyti, nulis.
O kai siunčiau tau knygą turėjau labai mažai laiko.
Tikiuosi patiko.
Neprisijungęs
Tikiuosi tikiuosi, kad parašysi Matai, ir Tavo karvelis lyg petarda po uodega būtų parišta - greit atskriejo
Neprisijungęs
Žuvis rašė:
Tikiuosi tikiuosi, kad parašysi
Matai, ir Tavo karvelis lyg petarda po uodega būtų parišta - greit atskriejo
Neprisijungęs
-------------------SU 13 METŲ BLAIVYBĖS JUBILIEJUMI SVEIKINU KOLEGĄ ALKOHOLIKĄ-------------------
---------------*******************************************************************------------
Nuoširdžiai sveikinu Audronį su gražiu blaivybės jubiliejumi. Linkiu dvasinio tobulėjimo, garažaus ir kokybiško gyvenimo blaivybėje!
Lai Tavo dori tikslai ir norai pildosi! Lai Tavo pagalba kenčiantiems būna išgirsta ir pastebėta! Sėkmės Tau ir neužmiršk kas esi, ligos broli, bendrakeleivi!
Audroni, kaip taip apgaulingai spidometras mane išdūrė Juk jubiliejus tai šiandien!
Paskutinis taisė Žuvis (2012-11-18 16:52:49)
Neprisijungęs
Dėkui, dėkui už sveikinimus :) Nesureikšminu laiko, nors meluočiau sakydamas, kad man nesmagu, jog tiek laiko pragyvenau blaiviai. Jei kas būtų pasakęs, tikrai nebūčiau patikėjęs, kad pats tapsiu „kosmonautu“ (taip pirmom blaivybės dienom vadinau žmones negeriančius 3-5 metus)... :D
Neprisijungęs
Neblogai būtu sukurti atskirą temą sveikinimams.
Neprisijungęs
Ai, galima... Tačiau kol aktyvių narių nedaug - manau, galime ir šiame skyrelyje ''plepaluose'' vienas kitą pasveikint, padrąsint, paguosti ar šiaip patapšnoti klaviatūra Ne taip oficialu
Neprisijungęs
Nu jo. Visi į pogrindį sulindę.
Neprisijungęs
A va, tegul tie „pogrindininkai“ mums pavydi :P
Neprisijungęs
Audronis rašė:
A va, tegul tie „pogrindininkai“ mums pavydi
Padėk Audroni suprasti? Pavydį dėl to kad mes reiškiamės, ar dėl ko nors kitko?
Neprisijungęs
Tegu pavydi, kad mes čia taip smagiai bendraujam, kai kas receptais ir net knygomis dalinasi ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 22d. |
Audronis rašė:
A va, tegul tie „pogrindininkai“ mums pavydi
Ja, ja, aš pavydžiu
Neprisijungęs
Na ne apie Troją mes čia... :) O apie tuos, kurie net nesiregistruoja, o tik skaito, ką jau ten apie rašymą kalbėti...
Neprisijungęs
O man kaip žirafai, kol per ilgą kaklą daėjo. :DDDDDD
Neprisijungęs