VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
:
Artaz rašė:
Sveikinu Lekso. Smagu girdėti tokias nuotaikas.
Ačiū,Artaz,šiandien už rytojų,čia aš neiškenčiau neapsidžiaugus,kitą sykį palauksiu tikros datos.O man l.gražūs tavo matuoklio parodymai,sėkmės.
Neprisijungęs
Šaunuoliai Lekso ir Žvejy, sveikinu ir džiaugiuosi kad žengiame kartu.
Neprisijungęs
skorpionas rašė:
Šaunuoliai Lekso ir Žvejy, sveikinu ir džiaugiuosi kad žengiame kartu.
Skorpione,ačiū tau,džiugu žingsniuoti su tokiu gražiu ir gausiu būriu,o tu rašyk daugiau,kažkaip tai aptilęs paskutiniu metu,malonu ir naudinga skaityti tavo patarimus ir pamokymus,mums,naujokams,jų l.reikia.
Neprisijungęs
Pijus rašė:
Prisidedu prie visu sveikinimu, nuosirdziai visus sveikinu. Galiu pasidziaugti, kad ir man visai neblogai einasi..... Aciu Jums.
Džiaugiuosi,Pijau,kad tau,tikrai,l.gerai sekasi.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Ir aš sveikinu Lekso. 4 mėn. tikrai labai jau daug į naują gyvenimą.
Pariuke,aukščiau galvą ir pirmyn,ateis(tikiu) šventė ir į mūsų namus,sėkmės ir ačiū.
Neprisijungęs
Žvejy,nuoširdžiausi sveikinimai su 30-dešimtadieniu,džiugu,kad tavęs tiek daug visose temose,gera skaitinėti paprastas ir nuoširdžias žinutes.
Neprisijungęs
Atsiprašau,kad tiek daug prirašiau,bet šiuo metu kitaip neišeina,ačiū,dar kartelį,visiems,gražaus,ramaus savaitgalio,nesušalkit.
Neprisijungęs
Ozka,parašyk,ar gavai asmeninę žinutę,nelabai dar gaudausi jose.
Neprisijungęs
Lekso rašė:
Gėda pripažinti,bet nežinau.El.pašte yra nuoroda,kad gavau asmeninę žin.,bet aš jos nematau .Parašykit ,kur turėčiau jos ieškoti.
Neprisijungęs
Lekso rašė:
Gavau,ačiukas.Parašiau tau atgal.
Neprisijungęs
Sveikinu ir aš Žvejį su 30 -tadieniu!!!
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 3d. |
O kiek mūsų užderėjo, likiu visiems kad sekantį mėnesį vėl visi vertumėm dar vieną blaivų mėnesį ir dėkui.
Neprisijungęs
Sveiki,tai bent sukaktuvininų, tikrai nuoširdžiai sveikinu visus, net nuotaika pakilo, džiugu kad kabinatės į gyvenimą, blaivų ir šviesų, linkiu visiems nepaslysti, manau kad visi jau supratome koks gražus tas blaivus gyvenimas, aišku kad žmogus būtu laimingas ir saugus yra dar daug dalykų, bet blaivybė mums viena svarbiausiu,geros dienos.
Neprisijungęs
Sveikinu visus sukaktuvininkus, šaunuoliai, sėkmės
Neprisijungęs
Sveikinu šiai dienai didelį būrį suskaktuvininkų!
Neprisijungęs
Sveikinu,sveikinu,sveikinu visus sukaktuvininkus,gražu žiūrėti į tokį didelį būrį,širdis džiaugiasi,sėkmės,mielieji,visiems!
Paskutinis taisė Lekso (2014-02-01 11:48:14)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 17d. |
Ir as sveikinu Lekso ir zveji - tikrus sukaktuvininkus, o kitiems dar po dienele truksta Dziaugiuosi uz visus susipratusius
Neprisijungęs
Troja rašė:
Ir as sveikinu Lekso ir zveji - tikrus sukaktuvininkus, o kitiems dar po dienele truksta
Dziaugiuosi uz visus susipratusius
Ačiū,Troja,aš vakar per anksti pasidžiaugiau savo 4 mėnesiais,tai Audronis apibambėjo biški,aišku,mums,su tokia diagnoze ir viena diena gali virsti buvusiu ir aišku niekur nedingusiu košmaru,bet šiandien aš blaivi,pilna energijos ir laiminga,dar kartą ačiū,stengiuosi lygiuotis i patyrusius blaivininkus,nors,aišku,iki to man dar laaabai toli,o ir išbandymų,manau,dar bus ne vienas.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 9d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 21d. |
Sveikinu Lekso ir žvejį su gražiais skaičiukais :) Pykit nepykit, bet manau, kad geriau pavėluotai pasveikinti, nei paskubant prikarksėti...
P.S. Lekso, pažiūrėjęs į tavo avatarą, taip ir užuodžiu rūkomų kanapių kvapą :)
Paskutinis taisė Audronis (2014-02-01 17:09:02)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 8d. |
Sukaktuvininkus,aktyvius ir užsiregistravusius,su laimėjimais.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
P.S. Lekso, pažiūrėjęs į tavo avatarą, taip ir užuodžiu rūkomų kanapių kvapą
Audroni, liaudies išmintis byloja, kad kiekvienas mato pagal savo sugedimo laipsnį Man tai kanapės asocijuojasi su puodeliu kanapių pieno
(Juokauju, Audroni, žinoma
)
Neprisijungęs
Lekso rašė:
Troja rašė:
Ir as sveikinu Lekso ir zveji - tikrus sukaktuvininkus, o kitiems dar po dienele truksta
Dziaugiuosi uz visus susipratusius
Ačiū,Troja,aš vakar per anksti pasidžiaugiau savo 4 mėnesiais,tai Audronis apibambėjo biški,aišku,mums,su tokia diagnoze ir viena diena gali virsti buvusiu ir aišku niekur nedingusiu košmaru,bet šiandien aš blaivi,pilna energijos ir laiminga,dar kartą ačiū,stengiuosi lygiuotis i patyrusius blaivininkus,nors,aišku,iki to man dar laaabai toli,o ir išbandymų,manau,dar bus ne vienas.
Na, tai juk džiaugtis yra gerai, nesvarbu, kad kiek anksčiau. O ir džiaugtis yra kuo, 4 mėnesiai jau labai rimtas stažas, tikrai. Penktas mėnuo žingsniuoja Ir linkiu kuo mažiau išbandymų. Ir kad jokie košmarai negrįžtų. Lengva pasakyti, kad tik nuo mūsų tai priklauso. Būna visko, visokių kritinių aplinkybių, situacijų. Bet, kaip Artaz'as kažkur rašė, kad nė vienam žmogui alkoholis neišsprendė problemų, nesurado darbo, neišgydė nepagydomos ligos ir panašiai. Na, čia aš Artaz'o žodžius apytiksliai persakiau, dar ir nuo savęs kažką pridėjau.
Žodžiu, linkiu laikytis ir nepasiduoti. Na, kur girdėta, kad ne Žmogus nugalėtų kažkokį birzgalą, o birzgalas Žmogų.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 9d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 21d. |
Troja rašė:
Audroni, liaudies išmintis byloja, kad kiekvienas mato pagal savo sugedimo laipsnį :D Man tai kanapės asocijuojasi su puodeliu kanapių pieno :D (Juokauju, Audroni, žinoma :D)
Teko ragauti ir plikytą kanapių pienelį, bet rūkyti man patiko labiau ;) Tiesa to pienelio receptas labai skyrėsi nuo tavo duotojo :D
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Sveikinu Lekso ir žvejį su gražiais skaičiukais :) Pykit nepykit, bet manau, kad geriau pavėluotai pasveikinti, nei paskubant prikarksėti...
P.S. Lekso, pažiūrėjęs į tavo avatarą, taip ir užuodžiu rūkomų kanapių kvapą :)
Audroni,baik erzintis-čia dekoratyviniai kaštonai=D ir aš nepykstu visai,šaunu,kad pataisai,patari ir pamokai,ir ačiū už tikrus sveikinimus šiandien.
Paskutinis taisė Lekso (2014-02-01 18:30:14)
Neprisijungęs