VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 6d. |
Sveikinu , Audroni , su gražiu blaivybės stažu. Gražūs pavyzdžiai teikia viltį , kad ir pats gali to pasiekt.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 15d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 8d. |
Sveikinu ir aš lyderius!
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 6d. |
Nu gražumėlis Audroni,jau 14 metukų.Linkiu ir toliau būti kelrode žvaigžde kovoje už blaivybę.
Neprisijungęs
Sveikinu Aurdoni,Tu esi tikras pavyzdys,sėkmės Tau ne tik blaivybėje,bet ir gyvenime.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 15d. |
Audroni, bet pagal mane kažkas su tavo skaitliuku ne taip, man atrodo, kad tavo blaivaus laiko buvo 14 metų su kažkiek mėnesių. O dabar tik 14 metų. Ar gal čia aš susapnavau kažką?
Paskutinis taisė Troja (2013-11-18 14:27:52)
Neprisijungęs
Audroni,-su gražia sukaktimi,net baltas pavydas ima.Tavo pazyzdys užkrečiantis,taip ir toliau..
Neprisijungęs
Sveikinu ir aš, gyvenant blaivų gyvenimą jau daugiau nei 14 metų. Pas Audronį skaitiklis sugedo, matyt, nebepatempia tokių skaičių
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 7d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 19d. |
Norėčiau kažką tokio parašyti, kad „kietai“ ir iškilmingai skambėtų, bet jokios mintys į galvą nelenda, taip kad atleiskite, paprasčiausiai visiems nuoširdžiai dėkoju už sveikinimus ir linkiu šiandieną pragyventi blaiviai :) Užtikrintai galiu pasakyti, kad tikrai įmanoma nustoti gerti ir išgyventi be alkoholio.
Troja, skaitiklis šiuo metu rodo teisingus skaičius, jis tikrai nerodė kelių mėnesių viršaus. Jei neklystu, tai pradėjo rodyti sukaktį ~10 dienų anksčiau laiko. Bet kadangi kompiuteriai protingi, tai iškart pats pasitaisė ir rodė jas su minuso ženklu :)
Einu atvaizdui veidrodyje pasakysiu žodžius kuriuos pirmą kartą ištariau prieš 14 metų – Ačiū Dievui vakar negėriau, pasistengsiu to nedaryti ir šiandien. (Atvaizdas iš ten spoksantis į mane kiek pasikeitęs ;))
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 9d. |
Audroni,su gražia sukaktim:D Smagu,kai tikro,gražaus gyvenimo skaitliukas tokius gražius skaičius rodo:D
Sėkmės ir toliau rodant pavyzdį visiems!
Neprisijungęs
Audroni, sveikinimai:)
Neprisijungęs
Rita64, Jeronimai sveikinu su blaiviai pragyventais mėnesiais :)
O mano skaitiklis, panašu, visai išprotėjo, o gal prisigėrė... Įdomu iki ko likusį laiką skaičiuoja tas atbulinis laikmatis? :D
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 9d. |
Sukaktuvininkai,sveikinu!
Labai smagu,kai mūsų gretos neretėja,bet auga.
Laikykitės ir toliau taip,tai geras pavyzdys pradedantiesiems!
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 6d. |
Audronis rašė:
Rita64, Jeronimai sveikinu su blaiviai pragyventais mėnesiais
O mano skaitiklis, panašu, visai išprotėjo, o gal prisigėrė... Įdomu iki ko likusį laiką skaičiuoja tas atbulinis laikmatis?
Dėkui, Audroni.
Man smagu būt blaiviai, tikrai. Nors dar širdyje yra baimės..
O tavo skaitliukas turbūt "lyginasi" prie kitų...
Neprisijungęs
Sveikinu Rita64 su visai rimta blaivybės sukaktimi. Žengtas labai vykęs, didelis ir įtaigus žingsnis. Linkiu tokiais žingsniais neklumpant žingsniuoti visą likusį gyvenimą
Neprisijungęs
Tai gi žinoma, kad sveikinu Audronį. Vakar parašiau tau, Audroni, sveikinimo žinutę, o po to kažkaip man ėmė atrodyti, kad tavo skaitliukyje jau mačiau tą 14 ir dar su mėnesiais, tai sveikinimą ištryniau. Todėl sveikinu dar kartą ir neįsivaizduoju, kaip tave reikėtų pavyti. Net skaitliukas tokių terminų "nesupranta", nes vis tiek kažkokias "sbitkas" krečia
Neprisijungęs
Tavo sveikinimą aš dar suskaičiau, papildomai jau nebūtina sveikinti, dėkoju ir tiems kurie vėliau parašė :)
Skaitiklis tai užtikrintai kvailioja, bandžiau datas pakaitalioti, panašu, kad 14 yra magiškas skaičius, kurio jis negali perlipti... Tikriausiai laikinai skaitiklį išjungsiu, kad akių nebadytų savo keistais parodymais.
Neprisijungęs
Sveikinu Jeronimą su 9 mėnesiais.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 6d. |
Visiems AČIŪ,aš su Jumis.
Neprisijungęs
Sveikinimai Jeronimui ir Ritai64,sėkmės ir toliau žengiant blaivybės keliu..
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 1d. |
malonu kai nenuleidžia rankų ir vėl kabinasi iš pradžių, sveikinu.
Neprisijungęs
O aš manau,kad tau jo ir nebereikia,reikalingas esi čia,kad padėti besikabinantiems blaivybės kelio,paskatinti ,pamokyti,esi jau išbrides iš to liūno,lieka tik toliau gyventi be skaitliuko:)
Audronis rašė:
Tavo sveikinimą aš dar suskaičiau, papildomai jau nebūtina sveikinti, dėkoju ir tiems kurie vėliau parašė
Skaitiklis tai užtikrintai kvailioja, bandžiau datas pakaitalioti, panašu, kad 14 yra magiškas skaičius, kurio jis negali perlipti... Tikriausiai laikinai skaitiklį išjungsiu, kad akių nebadytų savo keistais parodymais.
Neprisijungęs
Smagu kai tiek metų gali pasiekti.
Neprisijungęs
smiltis rašė:
O aš manau,kad tau jo ir nebereikia,reikalingas esi čia,kad padėti besikabinantiems blaivybės kelio,paskatinti ,pamokyti,esi jau išbrides iš to liūno,lieka tik toliau gyventi be skaitliuko:)
Skaitiklis jau gerai rodo, jei dar kokios nesąmonės nepradės skaičiuoti :)
smiltis, tavo skaitiklis labai solidžiai atrodo, nereikia čia kuklintis :) Manau, kad pradedantiesiems dar ieškantiems kelio į blaivybę, tavo skaičiukai ir žodžiai daug priimtinesni, nei kažkokio veikėjo, kuris per tiek metų tikriausiai šnapso skonį pamiršo, ir išvis greičiausiai jam jau stogas pavažiavęs ;)
Neprisijungęs
vat kaip tik atsilaikyt tiek metelių yra rimtas reikalas ir ko dėl vis girdžiu kartojant pavažiavo protas kodėl taip reik galvot
Neprisijungęs
Yra žmonių kurie įsivaizduoja, kad norint gerai atsipalaiduoti būtinai reikia kartais truputi įkalti. Gal ir ne truputi, o stipriai, jei jau gerai atsipalaiduoti noras yra. O jei jau visai nevartoja, nei taurės vyno, nei šimtgramėlio, tai su galva ne visai gerai tikriausiai, nes negali gi žmogus tiek patempti :)
Neprisijungęs