VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 6mėn. | 21d. |
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Sveikinu Simutę su .... šešiais blaiviais mėnesiais. O tai jau pusė metų! Sėkmės Tau.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 15d. |
Sukaktys: Batuotas katinas 1mėn. 0d., Lukas 1m. 0mėn. 0d., Artaz 10mėn. 0d., simute 6mėn. 1d., dugnas 1mėn. 0d., maradona 0m. 0mėn. 1d.
Sveikinimai visiems.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 6d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 18d. |
Va čia tai užderėjo sukakčių! Sveikinu visus :)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 14d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 7d. |
Ooo.. Sveikinu visus su datom. Arto tai kaip kad ir jubiliejus vizualiai atrodo.
Kažkaip pagalvojau, kad gerai skambėtų per tv sveikiinimų koncertus įsiterpęs tarp diedukų ir bobučų tox tipo: ..sulaukus gražaus jubiliejaus, Artą sveikina draugai-draugaičiai, buvę sugerovai-sugerovaičiai ir siunčia dainą...
Beje neįsivaiduoju koks kurinys tai temai tiktų? Mozart "Requiem", AC/DC "Hells Bells"?.. Va, bus proga pafantazuoti.
Geros dienos visiems.
Paskutinis taisė Artaz (2013-10-30 09:40:17)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 14d. |
Sveikinu visus jubiliatus su jų sukaktimis. O išskirtinės stiprybės linkiu maradonai, nes tas, kas perėjo šitą ugnį ir varines triūbas , puikiai žino, kokios sunkios yra pirmosios blaivybės dienos. Sėkmės visiems
Neprisijungęs
Sveikinu visus sukaktuvininkus,linkiu sėkmės,ir visiem kitiem,keliaukime visi drauge,gero vakaro.
Neprisijungęs
Audroni, ką reiškia -11 dienų Tavo skaitliuke? Atgal laiką pradėjai skaičiuoti?
Neprisijungęs
Programuotojui pranešta, kas skaitliukas nesąmones daro, sakė pakrapštys, kad normaliai rodytų. Kažkas ten priprogramuota neteisingai ir skaitliukas pradėjo skaičiuoti iki 14 metų likusias dienas, „navartotas“ toks ;)
Neprisijungęs
Matai, Audroni, net kompiuterio skaitliukas nesugeba suvokt tokio ilgo blaivybės laiko
Neprisijungęs
saulyte, o kur tavo skaitliukas?
Neprisijungęs
Troja rašė:
Matai, Audroni, net kompiuterio skaitliukas nesugeba suvokt tokio ilgo blaivybės laiko :D
Nieko, išmokinsim ;) Tikiuosi pavyks ir didesnius skaičius jam demonstruoti, tai dar ne pabaiga. Pačios skaitliukas, beje, irgi dailius skaičiukus piešia ;)
Neprisijungęs
Ja, ja, Audroni. Man irgi patinka mano skaičiukai. O kompiuterio skaitliukas tegul morališkai ruošiasi priimt tuos tavo paminėtus daug didesnius skaičiukus. Jie tikrai bus
Neprisijungęs
Troja rašė:
saulyte, o kur tavo skaitliukas?
Greitu laiku žadu įsijungti.
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 8mėn. | 18d. |
Va turbut cia geriausia pirma posta rasyti:)
As nezinau sergu ar nesergu, bet man neramu. Mano draugams visai neneramu, baliavoja, kaifuoja ir mane durna laiko kad as jau susirupinu persibalevojimu tema.
Pastebejau kad jau kartais norisi ir taip kad uz paskutinius pinigus nusiperki kokio gerimuko ir kaifuoji, ir atrodo ir gyvenimas sviesesnis, ir vienatve ne tokia sunki. Ir jau pastebejau kad norisi, kad jei eini pro alko. skyriu tai ir uzsuki ar su proga ar ir be progos ir nesvarbu jei net pinigai paskutiniai.
Manau tai yra rimtas signalas.
Ot nezinau kiek cia man gausis visai nepavartoti.
Reik bandyti. Gal dar viskas bus gerai.
As ne is tu kur patys taurele kilnoja bet savyje problemu nemato, o tik i kitus pirstu rodo.
Tai va, pamasciau kad gal atejo man laikas visiskai blaivybei. Nezinau kas is to gausis. Ilgaiusiai esu nevartojusi 3 menesius , bet tai kazkada seniai pries keleta metu. Po to gyvenimas mete, vete, ir tada raminimasis ir linksmumas buvo randamas baliukuose ir vienatves skandinime.
Neprisijungęs
Dažniausiai pasakom taip – jei domiesi alkoholizmu ir esi tokiame forume, tai didesnė ar mažesnė problema jau yra. Patikėk, nieko neprarasi nustojusi vartoti alkoholį, net jei didelių bėdų dėl jo vartojimo ir neturi. Nustoti gerti negali būti per anksti :)
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 8mėn. | 18d. |
Na prarandu ta atsipalaidavima ir uzsimirsima, kai alkoholio nevartoju, ir tada vel norisi isgerti kokio vyno ir uzsimirsti, kazkaip linksmiau pasidaro, viskas graziau atrodo, ir net miegasi geriau:)
Reik sumastyti kazkokius sveikus pakaitalus tam alkoholiui, kad kazkas ne prasciau teiktu atsipalaidavima. Va kiti seksomanais pasidaro, dar kiti i persivalgymus metasi ir t.t. Kitu nervai neatlaiko ir agresija pradeda verztis kaip kokiam negerianciam Kirkorovui.
Taip kad reikia mastyti. Kol kas dar tokio pakaitalo nesu radusi.
Va gal pasiplepejimas internete naudingesnis atpalaiduojamas narkotikas? Savotiska psichoiskrova gaunasi kita karta:)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 5d. |
Ram rašė:
Na prarandu ta atsipalaidavima ir uzsimirsima, kai alkoholio nevartoju, ir tada vel norisi isgerti kokio vyno ir uzsimirsti, kazkaip linksmiau pasidaro, viskas graziau atrodo, ir net miegasi geriau:)
Reik sumastyti kazkokius sveikus pakaitalus tam alkoholiui, kad kazkas ne prasciau teiktu atsipalaidavima. Va kiti seksomanais pasidaro, dar kiti i persivalgymus metasi ir t.t. Kitu nervai neatlaiko ir agresija pradeda verztis kaip kokiam negerianciam Kirkorovui.
Taip kad reikia mastyti. Kol kas dar tokio pakaitalo nesu radusi.
Va gal pasiplepejimas internete naudingesnis atpalaiduojamas narkotikas? Savotiska psichoiskrova gaunasi kita karta:)
Išsikalbėjimas su žmonėmis metusiais vartoti ir tai suprantančiais man tai labai daug duoda.Su vartojančiais kalbėdamasis paprasčiausiai lieki nesuprastas.Juk metus gerti labai daug kas keičiasi ir iškyla daug klausimų.Čia irgi galima pasireikšti ir yra ko siekti,kad ir Audronio skaičiuko.
Neprisijungęs
Na mano pakaitalas yra sportas. Praitą žiemą, kai negėriau 6mėn. lankiau sporto salę. Dabar bandžiau bėgioti. Bet teko nutraukti, nes peršalau ir pasigavau plaučių uždegimą.
Troja, kiek pamenu Tu žinai liaudiškų gydimo būdų. Jei gali pagelbėk. Būsiu be galo dėkinga.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 0mėn. | 24d. |
Sveiki. Vėl buvau pradinges, nesusitvarkau su laiku, drausmingumu, apie Jus visus prisimenu, bet tik tada kai neesu prie kompo. Retai ir prie kompo būnu, bijau naują priklausomybę įsigyti.
O su manim viskas superrrrr......gyvenu blaiviai,ramiai, gražiai....... dar neatkritau, kartais tenka pakariauti su pagundomis....kartais norisi įkalti.....bet bijau pasekmių. Svarbu nepamiršti patirtų košmarų, dėl to ir laikausi, noriu LABAI, LABAI GYVENTI BLAIVIAI. Bet kažkur pasamonės gilumoje tupi.....gerai būtų ir kokį....šimgramį, ne daugiau.....tik atsipalaidavimui...... Baisu.....veju tas mintis....
Reikia man labai jūsų ......ateisiu dažniau padrumsti jums vandenį...
Neprisijungęs
Tai ką, Saulytę, sveikinu! Tyliai, tyliai sau tik opa ir yra mėnesiukas :)
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 1mėn. | 12d. |
Ir as prisidedu, prie Saulytės sveikinimo:cool:
Neprisijungęs
Sveikinu suskstuvininkus o ypač saulyte,šaunuolė kad vėl grįžai pas mus,gero savaitgalio visiem.
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 1mėn. | 12d. |
Uoj dabar tik pamačiau, kad ir Marijai su Ryčiui šaunios sukaktys, sveikinu šaunuoliai:cool:
Neprisijungęs
Ačiū!!!
Audroni, kažkaip nenorėjau nuo pirmos dienos jungtis skaitliuko. Norėjosi bent jau mėnesiuko.
Neprisijungęs
saulyte, svarbiausia, kad tu vėl su mumis :)
Neprisijungęs