VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 12d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 5d. |
Sveiki. Aš taipogi atsižymiu - viskas puiku. ;-)
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 4d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 16d. |
Pas mane viskas gerai, savaitgalis praėjo puikiai :)
Neprisijungęs
Sveiki,katik grįžau iš palangos,viskas gerai,jokių nukrypimų,žmonių daug,buvau spektaklyje"Žirklės" nuostabus spektaklis,prasijuokiau dvi valandas,tikrai rekomenduoju jei kam pasitaikys,šiaip viskas po senovei,gero vakaro.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 3d. |
Sveiki visi. Savaitgalis praėjo labai puikiai. Nudirbau darbelių namuose,iškėliau prie namo vėliavą......, o sekmadienį buvau Panaroje. Man ten labai puiki aura. Graži koplyčia, puikus dvasininkas.
Labai daug pasikroviau geros energijos. Jos reikės, nes darbe -sunki darbinė savaitė. Visiems linkėjimai.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 0mėn. | 14d. |
Sveiki. Laukia oras puikus, o as buvau uzgeres tai guliu visas uztines net pirstai nesilanksto nuotaika tai bijau uzmigti kad nenumirciau .Vakar susitariau su vyrukais is AA. Tai rytoj i pirma susitikima laukiu nesulaukiu manau verta pabandyti.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 12d. |
Rytis rašė:
Sveiki. Laukia oras puikus, o as buvau uzgeres tai guliu visas uztines net pirstai nesilanksto nuotaika tai bijau uzmigti kad nenumirciau .Vakar susitariau su vyrukais is AA. Tai rytoj i pirma susitikima laukiu nesulaukiu manau verta pabandyti.
Laikykis, Ryti. Jei norėsi, tikrai išsikapanosi. Tie AA susirinkimai padėjo begalei žmonių, gal ir tau jie tiks. Aš pati tai nesilankau tenai, bet žinau, kad labai daug kam padeda. Na, ir tavo noras gyvent blaivų, kokybišką gyvenimą taip pat yra labai svarbus. Net svarbiausias Laikykis ir sėkmės tau užsikabint ne už gėrimo, o už blaivybės
Neprisijungęs
Sveikas prisijungęs, Rytis. Smagu, kad bandai kabintis, jei pavyko mums, tai kodėl turėtų nepavykti tau :)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 3d. |
Sveikas,Ryti.Pamėgink nueiti į AA,nes niekas už tave to nepadarys.Juk tai nieko nekainuoja,tik trupučiuką noro.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 3d. |
Rytis rašė:
Sveikas, Ryti. Kaip tu gyvuoji?
Neprisijungęs
Jau po truputi judu, galva dar nelabai dirba bet turetu praeiti. Laukiu vakaro vaziuosiu i AA susitikima kazkaip tas pakelia nuotaika.
Neprisijungęs
Labas Ryti,džiaugiuosi kad prisijungei,bei ieškai pagalbos,jei pats to nori,vadinasi viskas bus gerai,tik to turi norėti nuoširdžiai,ir niekada neapgaudinėti saves,linkiu tau sėkmės.
Paskutinis taisė skorpionas (2013-07-09 14:12:47)
Neprisijungęs
Aciu jum uz palaikyma. As nuosidziai noriu bet jau man pora kartu buvo kad alus nugalejo mano nuosirduma . Dabar galvoju kad trecia karta nenugales. Dar AA nesu bandes tikiu kad pades.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 12d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 5d. |
Sveikas Ryti. Malačius jau vien to, kad nutarei kapstytis. Dabar svarbiausia prakentėti, išsivalyti nuo tų dalykų. Laikykis - laikas gydo.
Neprisijungęs
Šaunuolis, Ryti. Trečias kartas paprastai būna laimingas Pritariu Artaz'ui, kad dabar svarbiausia prakentėt kažkurį laiką, kol sveikata apsitvarkys ir didžioji dalis alkoholio iš organizmo išsigaruos. O paskui blaivybė ima imti pagreitį, nespėsi sekt, kaip blaivus mėnuo kitą blaivų mėnesį keičia
Parašyk po AA, ar tiko tas dalykas tau Ir didžiausios sėkmės!
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 13d. |
Troja,skorpionai, sveikinimai. Jūs tikri šaunuoliai.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 23d. |
Labas rytas visiems Troja ir Skorpijonai, sveikinu abu
Saunuoliai
Labas Ryti, sėkmės, pasitikėjimo savim ir tik pirmyn negalvok apie tai, kad ir šitą kartą turi nepasisekt,galvok apie tai kad viskas bus gerai
Man asmeniškai labai patinka AA ir darbas su globėja, tik gaila, kad dėl darbo nevisuomet galiu ten nukeliaut
Neprisijungęs
Smagu :) Troja, skorpione sveikinu.
Neprisijungęs
Sveiki. Vakar buvau susitikime. Buvau suzavetas ! Dave knyga. Gryzes perskaiciau pirmus 20 puslapiu atsiguliau miegoti tai atstsikeliau po 5 min ir perskaiciau dar 20 lab idomiai raso. Kazkaip nusiramino nervai miegojau dauk ramiau ir ilgiau. Dabar laukiu nesulaukiu kito susitikimo
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 6d. |
Sveiki visi:D
Troja,Skorpionai didžiausi sveikinimai JUMS!Šaunuoliai,aš stengsiuosi Jus vytis:D
Sveikas Ryti!Šaunu,kad ieškai pagalbos.Jeigu tikrai nori,tai rezultatas bus:D:DGreit pajausi,kad AA taps nauja šeima.Tai kaip nauja priklausomybė.Bet superfine!Aš pradžioj pati netikėjau,kad įmanoma įveikti tokį žvėrį,kaip alkoholis tik valios pastangų dėka.Pasirodo galima forumo draugų ir AA pagalba.Dabar džiaugiuosi kiekviena blaivia diena.Koks nuostabus gyvenimas be alko.Pasirodo ir prie ežero ir svečiuose galima puikiai leisti laiką blaiviai.Sėkmės TAU!
Visiems geros,blaivios dienos!
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 3d. |
Po lauko gėlių puokštę Trojai ir Skorpionui.Nesiduokit aplenkiami!
Neprisijungęs
Sveikinu savo brolį dvynį skorpioną su mūsų bendru „gimtadieniu“
Tuo pačiu dėkoju visiems, pasveikinusiems mane. Pasakysiu, kad pirmieji mėnesiai, o ir savaitės bei dienos slinko labai lėtai. O dabar jau nespėju sekt, kaip mėnuo keičia mėnesį. Svarbiausia, kad aš visiškai nesiekiau alkoholio atsisakyti visiškai. Buvau susitaikiusi su ta situacija, kuri buvo nusistovėjusi paskutiniais metais: kas 2-3 mėnesius užgert. Vienintelis dalykas tik gniuždė mane, kad užgėrimai buvo labai ilgi. Jei tęsdavosi savaitę, tai būdavau patenkinta, nes šeip jie tęsdavosi dvi savaites ir daugiau. Galvojau, kad išgerti 4-5 kartus per metus nėra labai blogai, palyginus su tais žmonėmis, kurie, pvz., kas vakarą geria 4-5 butelius alaus, ar geria kiekvieną savaitgalį. Jie, tarp kitko, savęs alkoholikais dažniausiai nelaiko. Bet paskutiniu metu be medikų pagalbos jau nelabai galėdavau sustot. Bet kaip atsitiko tas stebuklas, kad galvoje įvyko kažkoks smegenų persirikiavimas, tai aš iki šiol nesuprantu. Bet manau, kad alkoholio aš jau nebegersiu niekada gyvenime. Ir ne todėl, kad sau to neleisiu ir tramdysiuosi, bet todėl, kad net pagalvot negaliu apie tai. Man atrodo, kad jei išgerčiau kokius 50 g degtinės, tai apgirsčiau kaip nuo pusės butelio. O jei išgerčiau 100 g, tai tikrai numirčiau. Manau, kad pagrindinė viso to priežąstis yra gyvenimo būdas, kurį atradau, o dar tiksliau, tai – mityba. Jinai yra nesuderinama nei su alkoholiu, nei su rūkymu, nei net su kavos gėrimu. Jos atsisakiau skausmingai, su narkomaniškais kaulų laužymais, vėmimu ir nežmoniškai bloga savijauta. Irgi priklausomybė. Bet ir jos jau neturiu. Džiaugiuosi. Džiaugiuosi dėl visko, kas man buvo duota sužinot, suvokt ir suprast.
Visiems linkiu ieškoti, domėtis, planuoti, siekti, bandyti. Gyvenime tikrai yra daug visokių įdomių dalykų, bet girtomis akimis jų pamatyti neįmanoma. Visiems blaivybės, sveikatos ir sėkmės
Neprisijungęs
Rytis rašė:
Sveiki. Vakar buvau susitikime. Buvau suzavetas ! Dave knyga. Gryzes perskaiciau pirmus 20 puslapiu atsiguliau miegoti tai atstsikeliau po 5 min ir perskaiciau dar 20 lab idomiai raso. Kazkaip nusiramino nervai miegojau dauk ramiau ir ilgiau. Dabar laukiu nesulaukiu kito susitikimo
Ryti, labai džiaugiuosi dėl tavęs, kad viskas taip tau susiklostė su tuo susirinkimu, kad tau tenai patiko. Net kažkiek neramu buvo, kad jei nepatiks, tai vėl liksi neatradęs savo kelio, toliau blaškysiesi ir neaišku, kaip vėl viskas pasisuks. Laikykis, žmogau. Kai pagyvensi blaivus vieną-kitą mėnesį, tikrai įvertinsi blaivaus gyvenimo kokybę ir privalumus. O dabar mažais žingsneliais žingsniuok po truputį į priekį ir tikėk, kad viskas bus gerai. Nes juk taip ir bus
Neprisijungęs
Sveiki visi nuoširdus ačiū už sveikinimus,tikrai net nepažiūrėjau,ryte išlėkiau su reikalais į Klaipėdą,taip visą dieną dabar grįžes žiūriu kad sukaktis šiokia tokia,sveikinu savo sese troją,ženkime ir toliau koja kojon,o visiems gero vakaro,bei gražių minčių,iki.
Paskutinis taisė skorpionas (2013-07-11 08:58:55)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 20d. |
Sveikinimai dvynukams:)))
Neprisijungęs
Ir as nuosirzdiai prisidesiu prie Sveikinimu !
Neprisijungęs