VšД "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1251 2013-07-01 17:20:54

saulyte
Senbuvis
Registravosi: 2012-04-11
Žinutės: 249

Blaivus  10m.  4mėn.  12d. 

Re: Paplepėkim...

Iš jūsų pusės tai tikrai viskas gerai. smile Tik va aš pati  jaučiuosi kaip prasikaltus. Tiek buvo stengtasi, džiaugtasi, svajota, norėta... Ir še kad nori, atkritau. Sėdžiu ir galvoju, kas toliau. Nebėra tokio užsidegimo kaip ankšiau kai džiaugdavausi kiekviena blaivia diena ar savaite.

Neprisijungęs

2013-07-01 17:20:54

Google

#1252 2013-07-01 17:24:38

Žuvis
Senbuvis
Registravosi: 2012-07-26
Žinutės: 606

Blaivus  13m.  6mėn.  18d. 

Pradėk ir atsiras įkvėpimas smile Jau kelią žinai.

Paskutinis taisė Žuvis (2013-07-01 17:24:58)

Neprisijungęs

#1253 2013-07-02 11:23:42

simute
Aktyvus narys
Registravosi: 2013-05-02
Žinutės: 104

Blaivus  12m.  2mėn.  22d. 

Anna, sveikinu tave labai smile šaunuolė, taip ir toliau smile

...yesterday you said tomorrow...

Neprisijungęs

#1254 2013-07-02 14:25:43

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739

Blaivus  12m.  7mėn.  11d. 

Sveikinu anna ir džiaugiuosi kartu su tavimi, kad taip gražiai tie skaičiukai blaivybės skaitiklyje didėja ir didėja. Linkiu sėkmės, ir toliau taip laikyk big_smile

Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

#1255 2013-07-02 14:33:20

Jeronimas
Senbuvis
Registravosi: 2013-02-24
Žinutės: 254

Blaivus  12m.  5mėn.  2d. 

Sveikinimai Annai.

Neprisijungęs

#1256 2013-07-02 16:24:35

Rita64
Senbuvis
Registravosi: 2013-05-30
Žinutės: 218

Blaivus  12m.  2mėn.  2d. 

Troja rašė:

simute rašė:

Troja rašė:

mane visada domino pasiklaust pas žmogų katras yra žaliavalgis pora klausimų smile) ar nestinga jėgų fiziniams darbams smile ? nesisapnuoja kotletai smile ?

simute, dviem žodžiais į tavo klausimą atsakyt yra sunku, nes visą žaliavalgiavimo laiką kažkas keičiasi. Savaitę pažaliavalgiavus buvo vienaip, dvi - kitaip, o po mėnesio - dar kitaip. Neabejoju, kad po  pusmečio bus visiškai kitaip, nei yra dabar. Jau prasideda trečias mėnuo ir galiu pasakyt, kad nei jėgų stinga, nei kotletai sapnuojasi. Prieš žaliavalgiavimą tai savo viduje vien dėl kavos kruvinom ašarom verkiau, kaip aš be tokio Dieviškai nuostabaus gėrimo - kavos su sojų pienu ir imbieru - išgyvensiu bent dieną. Gyvenu jau trečią mėnesį ir dabar jau aš jos ir negerčiau. Viskas nusistovėjo, organizmas priprato ir viskas yra tikrai nuostabu. Nukrito 10 kg svorio, dingo aukštas kraujospūdis, kuris būna pas dažną nesaikingai alkoholį vartojantį, ar vartojusį žmogų, savijauta labai gera, lengva, prašviesėjo smegeninė, nustojo skaudėti kepenis. Prieš tai jau kasdien gerdavau kepenų veiklą stimuliuojančius kokius preparatus. Visi vaistai aplamai padėti į stalčiuką ir ramiai užmiršti. Pažiūrėkite į savo liežuvių apnašas ir suprasit, kad reikia kažką keist mityboje. Pas mane tų apnašų neliko nė pėdsako, net mano gydytoja pažiūrėjusi pasakė "Oho!" smile
Ir dar parašysių, kad mūsų situacijoje kažkuo panašiu susidomėti yra labai gerai jau vien dėl to, kad nutolsta mintys apie alkoholį, nes mintys užimtos kitkuo. O ir daug alkoholio vartojusio žmogaus organizmui oi, kaip yra kur valytis smile Tai tiek beletristikos big_smile

Troja, ar galėtum aprašyt šią mitybą smulkiau. Būčiau dėkinga. Mane labai vargina virškinimo sutrikimai.

Neprisijungęs

#1257 2013-07-02 17:27:34

saulyte
Senbuvis
Registravosi: 2012-04-11
Žinutės: 249

Blaivus  10m.  4mėn.  12d. 

Anna, sveikinimai. smile

Neprisijungęs

#1258 2013-07-02 23:02:38

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  8mėn.  3d. 
Nerūkau  16m.  8mėn.  15d. 

Sveikinu, anna, 4 blaivūs mėnesiai tai puiku :)

Neprisijungęs

#1259 2013-07-02 23:24:15

anna
Aktyvus narys
Registravosi: 2013-01-02
Žinutės: 91

Blaivus  12m.  4mėn.  19d. 

Didelis Ačiū visiems smile))
Šis menesis kažkoks labai jau sunkus buvo, tikrai džiaugiuos jo sulaukusi smile

Neprisijungęs

#1260 2013-07-03 10:08:28

simute
Aktyvus narys

Labas rytas visiems smile norėjau pasiklaust, ar yra pasitaikę Jum NETYČIA paimt svetimą stiklinę ir gurkštelt laipsnių? ką paskui darėt?

Neprisijungęs

#1261 2013-07-03 13:08:56

Žuvis
Senbuvis

Teko norėti tai padayti, tačiau ''susgribau''tongue
Tačiau jei taip  nutiko nesąmoningai -  nėa atkrytis. Gei daug vandens ar saldžios arbatos, kad greičiau išsivalytų. Ir jokiu būdu toliau NETYČIA negukšnoji....

Neprisijungęs

#1262 2013-07-03 13:11:30

Žuvis
Senbuvis

"'''''''''''''''''''''''''''''''Sveikinu, Anna, su gažiu ketvirtuku big_smile """""""""""""""

Šaunuolė. Džiugu už Tave.

Neprisijungęs

#1263 2013-07-03 14:35:10

Troja
Senbuvis

Rita64 rašė:

Troja rašė:

simute rašė:

Troja, ar galėtum aprašyt šią mitybą smulkiau. Būčiau dėkinga. Mane labai vargina virškinimo sutrikimai.

Tos mitybos esmė yra nevalgyti jokių termiškai apdorotų produktų. Net arbatos. Valgomi tik vaisiai, daržovės, riešutai, sėklos, džiovinti vaisiai. Bet tai tik primityvus aprašymas, nes yra labai daug dar visokių niuansų, taisyklių, rekomendacijų. Todėl aš čia nesiplėsiu, nes viską čia aprašyti niekaip nesugebėčiau. Jei domina – lendi į internetą, ir ieškai info. Taip pat ieškai knygų apie tai,  jas įsigyji ir atidžiai perskaitai. Yra ir žaliavalgių forumas.
     Beja, kai vienas neprognozuojamas asmuo šiame, mūsų forume išsityčiojo iš skorpiono pamokymų ir mano žaliavalgiavimo, tai tu labai jam pritarei ir plojai katučių, kad jis taip padarė ir taip teisingai viską parašė. Kodėl dabar pati tuo susidomėjai?

Neprisijungęs

#1264 2013-07-03 14:41:06

Rita64
Senbuvis

Troja rašė:

Rita64 rašė:

Troja rašė:

Tos mitybos esmė yra nevalgyti jokių termiškai apdorotų produktų. Net arbatos. Valgomi tik vaisiai, daržovės, riešutai, sėklos, džiovinti vaisiai. Bet tai tik primityvus aprašymas, nes yra labai daug dar visokių niuansų, taisyklių, rekomendacijų. Todėl aš čia nesiplėsiu, nes viską čia aprašyti niekaip nesugebėčiau. Jei domina – lendi į internetą, ir ieškai info. Taip pat ieškai knygų apie tai,  jas įsigyji ir atidžiai perskaitai. Yra ir žaliavalgių forumas.
     Beja, kai vienas neprognozuojamas asmuo šiame, mūsų forume išsityčiojo iš skorpiono pamokymų ir mano žaliavalgiavimo, tai tu labai jam pritarei ir plojai katučių, kad jis taip padarė ir taip teisingai viską parašė. Kodėl dabar pati tuo susidomėjai?

Atsiprašau, Brangioji, bet pati kažką labai painioji. Nieko aš nesityčiojau ir neplojau jokių katučių.  Aš pati rytais jau daug laiko geriu kokteilius su žolėm. ( kadangi gyvenu prie miško).Taigi, kad prieš kaltindama , atidžiau  rašyk.....     Linkėjimai....

Neprisijungęs

#1265 2013-07-03 14:46:54

Troja
Senbuvis

Rita64 rašė:

Troja rašė:

Rita64 rašė:

Atsiprašau, Brangioji, bet pati kažką labai painioji. Nieko aš nesityčiojau ir neplojau jokių katučių.  Aš pati rytais jau daug laiko geriu kokteilius su žolėm. ( kadangi gyvenu prie miško).Taigi, kad prieš kaltindama , atidžiau  rašyk.....     Linkėjimai....

Atidumo lyg ir nestokoju. Apie kokius kaltinimus rašai? Juk ne aš po postu parašiau:

"Super, Marijau. Man patiko. juk iš esmės taip ir yra"

o prieš tai dar atskirai - susižavėjimo veidukas.

Neprisijungęs

#1266 2013-07-03 14:50:50

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  8mėn.  3d. 
Nerūkau  16m.  8mėn.  15d. 

simute rašė:

Labas rytas visiems :) norėjau pasiklaust, ar yra pasitaikę Jum NETYČIA paimt svetimą stiklinę ir gurkštelt laipsnių? ką paskui darėt?

Kai gėriau teko, kai esu blaivus – ne. Pirmais blaivybės mėnesiais prakandau saldainį su viskiu ar brendžiu. Visą turinį spjoviau per langą ir išėjau skalauti burnos. Jausmas, tiesą pasakius, buvo nemalonus. Beje, viskas vyko pasitarimo metu, grįžęs atsiprašiau, nei valdžia, nei niekas kitas nieko neklausinėjo.

O kad neparagauti iš stiklinės ko nors visuomet uostau tai ką geriu. Net jei pats atsuku kokio mineralinio buteliuką ir įsipilu į stiklinę. Bendradarbiai nepiktai pajuokauja dėl tokio įpročio ;)

Neprisijungęs

#1267 2013-07-03 16:50:08

simute
Aktyvus narys

tai vat, kad aš visada apsižiūriu kas stiklinėje...o sugebėjau susimaut smile netyčiom gurkštelėjau alaus,automatiškai išspjoviau (draugas nesidžiaugė,nes ant grindų) karštis,kad išpylė, nežinau gal iš strioko, bet labai nemalonu...reiks atidžiau žiūrėt ka darau smile burnoj kartu tik liko

Neprisijungęs

#1268 2013-07-04 07:31:54

Rita64
Senbuvis

Troja rašė:

Rita64 rašė:

Troja rašė:

Atidumo lyg ir nestokoju. Apie kokius kaltinimus rašai? Juk ne aš po postu parašiau:

"Super, Marijau. Man patiko. juk iš esmės taip ir yra"

o prieš tai dar atskirai - susižavėjimo veidukas.

Ger. Troja, matau , kad esi susiserzinusi, todėl daugiau Tavęs nekalbinsiu. Dar reikėtų pačiai padirbėt su psichologu, kad įžvelgtum esmę...   Linkėjimai....

Neprisijungęs

#1269 2013-07-04 08:34:22

simute
Aktyvus narys

Žuvis rašė:

Teko norėti tai padayti, tačiau ''susgribau''tongue
Tačiau jei taip  nutiko nesąmoningai -  nėa atkrytis. Gei daug vandens ar saldžios arbatos, kad greičiau išsivalytų. Ir jokiu būdu toliau NETYČIA negukšnoji....

šis kartas buvo netyčia smile norėčiau pasigirt, kad net negalvojus spjoviau laukan smile ir dar pasigirsiu, kad buvo labai neskanu smile labai vertinu 2mėn žetonuką ir viską ką jis simbolizuoja, kad save apgaudinėčiau smile o jei jau kiltų negerų minčių-žinau kam skambint wink

Neprisijungęs

#1270 2013-07-04 11:21:57

skorpionas
Senbuvis
Registravosi: 2012-12-13
Žinutės: 441

Labas rytas,gražios dienos visiems,bei artėjančios šventės,pasižiūrėjau į laikrodį netoks jau ir rytas,greit pietūs,kai darbas darbą veja tai tas laikas bėga,kaip elektros skaitiklis,noriu kelis žodžius parašyti simutei ir saulytei taip aišku reikia saugotis betkokio gėrimo kur yra alkoholio,gerai ir padarei kad išspjovei,dar noriu tokį patarimą,bent jau kam to reikia,nei per šventes ar balius,niekada nereikia saves nuteikinėti taip kad vaje kaip čia padaryti,kaip elgtis kad neužgerti,tiesiog reikia gyventi blaivų gyvenimą,ramiai ir be stresų,nereikia žiūrėti į šnapsą,ir galvoti kaip čia daryti kad jo tik nepaimti,reikia psihologiškai save nusiteikti,jog gyveni blaivų gyvenimą,ir nei minties apie jokį gėrimą,nereikia galvoti kaip neužgerti,bet reikia galvoti jog negeri ir taves tai nejaudina,nereikia kentėti be alkoholio,bet rikia gyventi blaivų ir laimingą gyvenimą,to visiems ir linkiu.(noriu pasakyti kad nepats išgalvoju kada rašau kokį patarimą,bet viskas paimta iš psihologų paskaitų šplc.)

Neprisijungęs

#1271 2013-07-05 08:34:53

simute
Aktyvus narys

skorpionas rašė:

Labas rytas,gražios dienos visiems,bei artėjančios šventės,pasižiūrėjau į laikrodį netoks jau ir rytas,greit pietūs,kai darbas darbą veja tai tas laikas bėga,kaip elektros skaitiklis,noriu kelis žodžius parašyti simutei ir saulytei taip aišku reikia saugotis betkokio gėrimo kur yra alkoholio,gerai ir padarei kad išspjovei,dar noriu tokį patarimą,bent jau kam to reikia,nei per šventes ar balius,niekada nereikia saves nuteikinėti taip kad vaje kaip čia padaryti,kaip elgtis kad neužgerti,tiesiog reikia gyventi blaivų gyvenimą,ramiai ir be stresų,nereikia žiūrėti į šnapsą,ir galvoti kaip čia daryti kad jo tik nepaimti,reikia psihologiškai save nusiteikti,jog gyveni blaivų gyvenimą,ir nei minties apie jokį gėrimą,nereikia galvoti kaip neužgerti,bet reikia galvoti jog negeri ir taves tai nejaudina,nereikia kentėti be alkoholio,bet rikia gyventi blaivų ir laimingą gyvenimą,to visiems ir linkiu.(noriu pasakyti kad nepats išgalvoju kada rašau kokį patarimą,bet viskas paimta iš psihologų paskaitų šplc.)

pasijaučiau kaip iš medžio išpuolus...kokia šventė artėja smile))?

Neprisijungęs

#1272 2013-07-05 08:40:01

Rita64
Senbuvis

simute rašė:

skorpionas rašė:

pasijaučiau kaip iš medžio išpuolus...kokia šventė artėja smile))?

Simute,-Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo- valstybės diena...  ( liepos 6-oji).     smile

Neprisijungęs

#1273 2013-07-05 22:36:45

simute
Aktyvus narys

darbe mane jau nušvietė kokia šventė smile)) išklausiau istorijos mini kursą kas kaip kur kada smile))
Marijau, kur pradingai???

Neprisijungęs

#1274 2013-07-07 13:33:10

Jeronimas
Senbuvis
Registravosi: 2013-02-24
Žinutės: 254

Blaivus  12m.  5mėn.  2d. 

Sveiki,vasara savaitgaly išbaidė visus nevartojančius ir siekiančius nevartot.Jeigu dar yra gyvų,duokit apie save žinot.Varau ir aš prie jūros.cool

Neprisijungęs

#1275 2013-07-07 14:46:32

Troja
Senbuvis

Aš esu gyva ir duodu apie save žinot big_smile Viskas yra labai nuostabu, oras atvėso, todėl - puikus. Nors puiku buvo ir tada, kai buvo karšta. Nuotaika - nuostabi, savijauta - taip pat. Visiems to paties linkiu smile

Neprisijungęs

Forumo apačia