VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 12d. |
Iš jūsų pusės tai tikrai viskas gerai. Tik va aš pati jaučiuosi kaip prasikaltus. Tiek buvo stengtasi, džiaugtasi, svajota, norėta... Ir še kad nori, atkritau. Sėdžiu ir galvoju, kas toliau. Nebėra tokio užsidegimo kaip ankšiau kai džiaugdavausi kiekviena blaivia diena ar savaite.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 6mėn. | 18d. |
Pradėk ir atsiras įkvėpimas Jau kelią žinai.
Paskutinis taisė Žuvis (2013-07-01 17:24:58)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 22d. |
Anna, sveikinu tave labai šaunuolė, taip ir toliau
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 11d. |
Sveikinu anna ir džiaugiuosi kartu su tavimi, kad taip gražiai tie skaičiukai blaivybės skaitiklyje didėja ir didėja. Linkiu sėkmės, ir toliau taip laikyk
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 2d. |
Sveikinimai Annai.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 2d. |
Troja rašė:
simute rašė:
Troja rašė:
mane visada domino pasiklaust pas žmogų katras yra žaliavalgis pora klausimų
) ar nestinga jėgų fiziniams darbams
? nesisapnuoja kotletai
?
simute, dviem žodžiais į tavo klausimą atsakyt yra sunku, nes visą žaliavalgiavimo laiką kažkas keičiasi. Savaitę pažaliavalgiavus buvo vienaip, dvi - kitaip, o po mėnesio - dar kitaip. Neabejoju, kad po pusmečio bus visiškai kitaip, nei yra dabar. Jau prasideda trečias mėnuo ir galiu pasakyt, kad nei jėgų stinga, nei kotletai sapnuojasi. Prieš žaliavalgiavimą tai savo viduje vien dėl kavos kruvinom ašarom verkiau, kaip aš be tokio Dieviškai nuostabaus gėrimo - kavos su sojų pienu ir imbieru - išgyvensiu bent dieną. Gyvenu jau trečią mėnesį ir dabar jau aš jos ir negerčiau. Viskas nusistovėjo, organizmas priprato ir viskas yra tikrai nuostabu. Nukrito 10 kg svorio, dingo aukštas kraujospūdis, kuris būna pas dažną nesaikingai alkoholį vartojantį, ar vartojusį žmogų, savijauta labai gera, lengva, prašviesėjo smegeninė, nustojo skaudėti kepenis. Prieš tai jau kasdien gerdavau kepenų veiklą stimuliuojančius kokius preparatus. Visi vaistai aplamai padėti į stalčiuką ir ramiai užmiršti. Pažiūrėkite į savo liežuvių apnašas ir suprasit, kad reikia kažką keist mityboje. Pas mane tų apnašų neliko nė pėdsako, net mano gydytoja pažiūrėjusi pasakė "Oho!"
Ir dar parašysių, kad mūsų situacijoje kažkuo panašiu susidomėti yra labai gerai jau vien dėl to, kad nutolsta mintys apie alkoholį, nes mintys užimtos kitkuo. O ir daug alkoholio vartojusio žmogaus organizmui oi, kaip yra kur valytisTai tiek beletristikos
Troja, ar galėtum aprašyt šią mitybą smulkiau. Būčiau dėkinga. Mane labai vargina virškinimo sutrikimai.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 12d. |
Anna, sveikinimai.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 3d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 15d. |
Sveikinu, anna, 4 blaivūs mėnesiai tai puiku :)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 19d. |
Didelis Ačiū visiems ))
Šis menesis kažkoks labai jau sunkus buvo, tikrai džiaugiuos jo sulaukusi
Neprisijungęs
Labas rytas visiems norėjau pasiklaust, ar yra pasitaikę Jum NETYČIA paimt svetimą stiklinę ir gurkštelt laipsnių? ką paskui darėt?
Neprisijungęs
Teko norėti tai padayti, tačiau ''susgribau''
Tačiau jei taip nutiko nesąmoningai - nėa atkrytis. Gei daug vandens ar saldžios arbatos, kad greičiau išsivalytų. Ir jokiu būdu toliau NETYČIA negukšnoji....
Neprisijungęs
"'''''''''''''''''''''''''''''''Sveikinu, Anna, su gažiu ketvirtuku """""""""""""""
Šaunuolė. Džiugu už Tave.
Neprisijungęs
Rita64 rašė:
Troja rašė:
simute rašė:
Troja, ar galėtum aprašyt šią mitybą smulkiau. Būčiau dėkinga. Mane labai vargina virškinimo sutrikimai.
Tos mitybos esmė yra nevalgyti jokių termiškai apdorotų produktų. Net arbatos. Valgomi tik vaisiai, daržovės, riešutai, sėklos, džiovinti vaisiai. Bet tai tik primityvus aprašymas, nes yra labai daug dar visokių niuansų, taisyklių, rekomendacijų. Todėl aš čia nesiplėsiu, nes viską čia aprašyti niekaip nesugebėčiau. Jei domina – lendi į internetą, ir ieškai info. Taip pat ieškai knygų apie tai, jas įsigyji ir atidžiai perskaitai. Yra ir žaliavalgių forumas.
Beja, kai vienas neprognozuojamas asmuo šiame, mūsų forume išsityčiojo iš skorpiono pamokymų ir mano žaliavalgiavimo, tai tu labai jam pritarei ir plojai katučių, kad jis taip padarė ir taip teisingai viską parašė. Kodėl dabar pati tuo susidomėjai?
Neprisijungęs
Troja rašė:
Rita64 rašė:
Troja rašė:
Tos mitybos esmė yra nevalgyti jokių termiškai apdorotų produktų. Net arbatos. Valgomi tik vaisiai, daržovės, riešutai, sėklos, džiovinti vaisiai. Bet tai tik primityvus aprašymas, nes yra labai daug dar visokių niuansų, taisyklių, rekomendacijų. Todėl aš čia nesiplėsiu, nes viską čia aprašyti niekaip nesugebėčiau. Jei domina – lendi į internetą, ir ieškai info. Taip pat ieškai knygų apie tai, jas įsigyji ir atidžiai perskaitai. Yra ir žaliavalgių forumas.
Beja, kai vienas neprognozuojamas asmuo šiame, mūsų forume išsityčiojo iš skorpiono pamokymų ir mano žaliavalgiavimo, tai tu labai jam pritarei ir plojai katučių, kad jis taip padarė ir taip teisingai viską parašė. Kodėl dabar pati tuo susidomėjai?
Atsiprašau, Brangioji, bet pati kažką labai painioji. Nieko aš nesityčiojau ir neplojau jokių katučių. Aš pati rytais jau daug laiko geriu kokteilius su žolėm. ( kadangi gyvenu prie miško).Taigi, kad prieš kaltindama , atidžiau rašyk..... Linkėjimai....
Neprisijungęs
Rita64 rašė:
Troja rašė:
Rita64 rašė:
Troja, ar galėtum aprašyt šią mitybą smulkiau. Būčiau dėkinga. Mane labai vargina virškinimo sutrikimai.Tos mitybos esmė yra nevalgyti jokių termiškai apdorotų produktų. Net arbatos. Valgomi tik vaisiai, daržovės, riešutai, sėklos, džiovinti vaisiai. Bet tai tik primityvus aprašymas, nes yra labai daug dar visokių niuansų, taisyklių, rekomendacijų. Todėl aš čia nesiplėsiu, nes viską čia aprašyti niekaip nesugebėčiau. Jei domina – lendi į internetą, ir ieškai info. Taip pat ieškai knygų apie tai, jas įsigyji ir atidžiai perskaitai. Yra ir žaliavalgių forumas.
Beja, kai vienas neprognozuojamas asmuo šiame, mūsų forume išsityčiojo iš skorpiono pamokymų ir mano žaliavalgiavimo, tai tu labai jam pritarei ir plojai katučių, kad jis taip padarė ir taip teisingai viską parašė. Kodėl dabar pati tuo susidomėjai?Atsiprašau, Brangioji, bet pati kažką labai painioji. Nieko aš nesityčiojau ir neplojau jokių katučių. Aš pati rytais jau daug laiko geriu kokteilius su žolėm. ( kadangi gyvenu prie miško).Taigi, kad prieš kaltindama , atidžiau rašyk..... Linkėjimai....
Atidumo lyg ir nestokoju. Apie kokius kaltinimus rašai? Juk ne aš po postu parašiau:
"Super, Marijau. Man patiko. juk iš esmės taip ir yra"
o prieš tai dar atskirai - susižavėjimo veidukas.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 3d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 15d. |
simute rašė:
Labas rytas visiems :) norėjau pasiklaust, ar yra pasitaikę Jum NETYČIA paimt svetimą stiklinę ir gurkštelt laipsnių? ką paskui darėt?
Kai gėriau teko, kai esu blaivus – ne. Pirmais blaivybės mėnesiais prakandau saldainį su viskiu ar brendžiu. Visą turinį spjoviau per langą ir išėjau skalauti burnos. Jausmas, tiesą pasakius, buvo nemalonus. Beje, viskas vyko pasitarimo metu, grįžęs atsiprašiau, nei valdžia, nei niekas kitas nieko neklausinėjo.
O kad neparagauti iš stiklinės ko nors visuomet uostau tai ką geriu. Net jei pats atsuku kokio mineralinio buteliuką ir įsipilu į stiklinę. Bendradarbiai nepiktai pajuokauja dėl tokio įpročio ;)
Neprisijungęs
tai vat, kad aš visada apsižiūriu kas stiklinėje...o sugebėjau susimaut netyčiom gurkštelėjau alaus,automatiškai išspjoviau (draugas nesidžiaugė,nes ant grindų) karštis,kad išpylė, nežinau gal iš strioko, bet labai nemalonu...reiks atidžiau žiūrėt ka darau
burnoj kartu tik liko
Neprisijungęs
Troja rašė:
Rita64 rašė:
Troja rašė:
Beja, kai vienas neprognozuojamas asmuo šiame, mūsų forume išsityčiojo iš skorpiono pamokymų ir mano žaliavalgiavimo, tai tu labai jam pritarei ir plojai katučių, kad jis taip padarė ir taip teisingai viską parašė. Kodėl dabar pati tuo susidomėjai?Atsiprašau, Brangioji, bet pati kažką labai painioji. Nieko aš nesityčiojau ir neplojau jokių katučių. Aš pati rytais jau daug laiko geriu kokteilius su žolėm. ( kadangi gyvenu prie miško).Taigi, kad prieš kaltindama , atidžiau rašyk..... Linkėjimai....
Atidumo lyg ir nestokoju. Apie kokius kaltinimus rašai? Juk ne aš po postu parašiau:
"Super, Marijau. Man patiko. juk iš esmės taip ir yra"
o prieš tai dar atskirai - susižavėjimo veidukas.
Ger. Troja, matau , kad esi susiserzinusi, todėl daugiau Tavęs nekalbinsiu. Dar reikėtų pačiai padirbėt su psichologu, kad įžvelgtum esmę... Linkėjimai....
Neprisijungęs
Žuvis rašė:
Teko norėti tai padayti, tačiau ''susgribau''
Tačiau jei taip nutiko nesąmoningai - nėa atkrytis. Gei daug vandens ar saldžios arbatos, kad greičiau išsivalytų. Ir jokiu būdu toliau NETYČIA negukšnoji....
šis kartas buvo netyčia norėčiau pasigirt, kad net negalvojus spjoviau laukan
ir dar pasigirsiu, kad buvo labai neskanu
labai vertinu 2mėn žetonuką ir viską ką jis simbolizuoja, kad save apgaudinėčiau
o jei jau kiltų negerų minčių-žinau kam skambint
Neprisijungęs
Labas rytas,gražios dienos visiems,bei artėjančios šventės,pasižiūrėjau į laikrodį netoks jau ir rytas,greit pietūs,kai darbas darbą veja tai tas laikas bėga,kaip elektros skaitiklis,noriu kelis žodžius parašyti simutei ir saulytei taip aišku reikia saugotis betkokio gėrimo kur yra alkoholio,gerai ir padarei kad išspjovei,dar noriu tokį patarimą,bent jau kam to reikia,nei per šventes ar balius,niekada nereikia saves nuteikinėti taip kad vaje kaip čia padaryti,kaip elgtis kad neužgerti,tiesiog reikia gyventi blaivų gyvenimą,ramiai ir be stresų,nereikia žiūrėti į šnapsą,ir galvoti kaip čia daryti kad jo tik nepaimti,reikia psihologiškai save nusiteikti,jog gyveni blaivų gyvenimą,ir nei minties apie jokį gėrimą,nereikia galvoti kaip neužgerti,bet reikia galvoti jog negeri ir taves tai nejaudina,nereikia kentėti be alkoholio,bet rikia gyventi blaivų ir laimingą gyvenimą,to visiems ir linkiu.(noriu pasakyti kad nepats išgalvoju kada rašau kokį patarimą,bet viskas paimta iš psihologų paskaitų šplc.)
Neprisijungęs
skorpionas rašė:
Labas rytas,gražios dienos visiems,bei artėjančios šventės,pasižiūrėjau į laikrodį netoks jau ir rytas,greit pietūs,kai darbas darbą veja tai tas laikas bėga,kaip elektros skaitiklis,noriu kelis žodžius parašyti simutei ir saulytei taip aišku reikia saugotis betkokio gėrimo kur yra alkoholio,gerai ir padarei kad išspjovei,dar noriu tokį patarimą,bent jau kam to reikia,nei per šventes ar balius,niekada nereikia saves nuteikinėti taip kad vaje kaip čia padaryti,kaip elgtis kad neužgerti,tiesiog reikia gyventi blaivų gyvenimą,ramiai ir be stresų,nereikia žiūrėti į šnapsą,ir galvoti kaip čia daryti kad jo tik nepaimti,reikia psihologiškai save nusiteikti,jog gyveni blaivų gyvenimą,ir nei minties apie jokį gėrimą,nereikia galvoti kaip neužgerti,bet reikia galvoti jog negeri ir taves tai nejaudina,nereikia kentėti be alkoholio,bet rikia gyventi blaivų ir laimingą gyvenimą,to visiems ir linkiu.(noriu pasakyti kad nepats išgalvoju kada rašau kokį patarimą,bet viskas paimta iš psihologų paskaitų šplc.)
pasijaučiau kaip iš medžio išpuolus...kokia šventė artėja ))?
Neprisijungęs
simute rašė:
skorpionas rašė:
pasijaučiau kaip iš medžio išpuolus...kokia šventė artėja
))?
Simute,-Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo- valstybės diena... ( liepos 6-oji).
Neprisijungęs
darbe mane jau nušvietė kokia šventė )) išklausiau istorijos mini kursą kas kaip kur kada
))
Marijau, kur pradingai???
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 2d. |
Sveiki,vasara savaitgaly išbaidė visus nevartojančius ir siekiančius nevartot.Jeigu dar yra gyvų,duokit apie save žinot.Varau ir aš prie jūros.
Neprisijungęs
Aš esu gyva ir duodu apie save žinot Viskas yra labai nuostabu, oras atvėso, todėl - puikus. Nors puiku buvo ir tada, kai buvo karšta. Nuotaika - nuostabi, savijauta - taip pat. Visiems to paties linkiu
Neprisijungęs