VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 25d. |
Sveika Saulyte.Puse metu is vienos puses yra daug.Is kitos puses,paziurejus i kitus skaiciukus,dar turi kur pasireiksti.Stiprybes ir......
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mėn. | 7d. |
Audronis rašė:
Mes čia nė prie ko, sau padėkok, juk pati visko pasiekei
Kaip tai ne prie ko? Jūs net neįsivaizduojat kaip man padėjot. Tapot mano antra šeima. Ir liūdna kai senbuviai nustoja rašyti. O taip norėtus sužinoti kaip jiems sekasi. Tara, kur tu??
Ačiū mielieji už sveikinimus.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 10d. |
Negėrei tai pati, o mes visi (išskyrus vieną) tik liežuviais malėm ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 4mėn. | 13d. |
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''Sveika, Saulyte!'''''''''''''''''''''''''''''''''''
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Sveikinu Tave su gražiu pusmečiu. Linkiu palankaus vėjo Tavo gyvenime.
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 6d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 30d. |
O jūs, kolegos-profesionalai, ar greitai atskiriate "mūsiškius" viešoje erdvėje: pardoj ar prie jos (čia lengviausia), visuomeniniame transporte... Aš tai staigiai suprantu, ypač po išeiginių/švenčių - pagal veidus. Ir man nuoširdžiai jų gaila, ir, prisiminus save, darosi baisu.
Šiandien, važiuodamas trūliku, mačiau, kai "padorus" vyriškis laaabai sunkiai žymėjo talonėlį - jį taip kratė, kad ojoj... Ir abejoju, kad ten parkinsonas ar kas panašaus... Bėdniaga.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 1mėn. | 0d. |
Sveika Saulyte!
Nuosirdziausi sveikinimai pusmecio proga!Linkiu dar nors 60 metu islikti BLAIVIAI!
As tau sveikai jau pavydziu;)
Neprisijungęs
Saulyte, ar sunki pradzia buvo? as cia naujokas
Neprisijungęs
Ka darote,kai jauciate,kad galite paluzti? Kuo uzsiimate?
Neprisijungęs
Tomas123 rašė:
Man labai padeda pirtis,na bepigu patarti,aš gyvenu kaime,tai galiu kada noriu pasikūrenti,išprakaituoju gerai ir arbatų daug prisitaisau,melisų mėtų na tokių raminančių,dar kartais,kai labai neramumas širdį graužia tai neuromed tokių tablečių išgeriu,jos žolinės,tik nereikia perdaug piknaudžiauti,na ir pasivaikščiojimas mo mišką,tada labai gerai apie gyvenimą pamastyti,gero vakaro.
Neprisijungęs
skorpionas rašė:
Man labai padeda pirtis,na bepigu patarti,aš gyvenu kaime,tai galiu kada noriu pasikūrenti,išprakaituoju gerai ir arbatų daug prisitaisau,melisų mėtų na tokių raminančių,dar kartais,kai labai neramumas širdį graužia tai neuromed tokių tablečių išgeriu,jos žolinės,tik nereikia perdaug piknaudžiauti,na ir pasivaikščiojimas mo mišką,tada labai gerai apie gyvenimą pamastyti,gero vakaro.
Kaip puiku,kad turi pirti,tai tikrai prisigalvočiau visokių organizmo valymo budų
Neprisijungęs
Turiu knyga ALLENAS CARRAS<Lengvas budas suvaldyti alkoholį>atsiverciu bet kur ir skaitau.Kaip malda pakartoju.Argi ne nuostabu! .Pražūtis(alkoholis)daugiau nebevaldys mano gyvenimo!Aš laisva!
Tomas123 rašė:
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 10d. |
anna, slapuke, pasirodo skaitiklis jau per du mėnesius perlipo :) Smagu, sveikinu :)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mėn. | 7d. |
Tomas123 rašė:
Saulyte, ar sunki pradzia buvo?
as cia naujokas
Labas Tomai123. Dabar galvoju, kad buvo sunku. Tuo momentu, galvojau kad ne. Labai sunku buvo savaitgaliais, bijodavau kad tik niekas niekur nepakviestų. Tad išjungdavau telefoną, kad būtu ramiau.
Dabar jau jaučiuosi sutvirtėjusi. Nebeliko ir baimės, kad neatsispirsiu pakvietimui atšvęsti savaitgalio. Na kad ir tie patys savaitgaliai tapo kaip eilinė diena.
Uch, kaip man patinka blaivus gyvenimas.
Anna, šiandien tik pamačiau tavo skaitliuko rodmenis. SVEIKINU!!! Taip ir toliau.
Neprisijungęs
Na jo,gerai kas kaime, kai pats isvaziuoju ramiau buna... O kai mieste buni,tas surmulys, veiksmas.... Zodziu kazkaip itraukia, na, manau imanoma, tik nezinau kaip cia seksis. Jusu paklausius stipriau darosi
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 14d. |
Ačiū ačiū Aš tik šiandien prisijungiau. Saulyte ir tave su pusę metukų
Gražus jau skaičiukas
Tomas123 rašė:
Man tai dar (pju pju pju) nėra tos tokios palūžimo būsenos, ar net noro išgerti, bet būna tokių momentų, ypač va pavasarėjant kai matau, lauko kavinėse jaukiai gurkšnojančius ar kur restorane blizgančią vyno taurę kilnojančius ir tada tokia mintis ateina, kad ooojei, ką aš prarandu
Va tokiais momentais galiu pasidalinti kas man labiausiai padeda - kaip ranka nuima tas kvailas mintis Pradedu įsivaizduoti save toje vietoje, pagalvoju ar man užtektų tos vienos vyno taurės vakarui? Atsakymas net negalvojus ateina
Tai toks pasirinkimas gaunasi, ar aš noriu išgerti taurę vyno ar bokalą alaus kaip tie normalūs žmonės? Ne, nes po vienos tas pats kas limonado atsigėrus
Tada klausimas, ar aš noriu kesti ryto kančias po to jei išgerčiau tiek kiek norėčiau ištikrūjų? Atsakymas: Tikrai NE. Nusiraminu iškarto...
Neprisijungęs
Na taip,gera mintis, tik atrodo,kad na, tik viena bokaliuka, gi nieko nenutiks, isgeriu ir judu namo )) huh,dar viena dienele praejo
siaubas kaip jos letai eina...atrodo,kad jau menesis...
Neprisijungęs
Žuvis,negaliu tau atsakyti,nes perpildytos gautos zinutes
Neprisijungęs
Lydekai paliepus, Tau panorėjus - ištryniau
Paskutinis taisė Žuvis (2013-05-04 01:00:05)
Neprisijungęs
Reikia tiketis,kad jis bus grazus,dar tik 5dienis praejo,mazokai...
Neprisijungęs
Nezinau , kaip jums ,bet man rimtai padejo , skaičiau saulutes , żuvytes ir visu kitu pasisakymus ..
Paskutinis taisė Jūra (2013-05-04 08:15:36)
Neprisijungęs
Tomas123 rašė:
Reikia tiketis,kad jis bus grazus,dar tik 5dienis praejo,mazokai...
Tomai tu žiuriu drasus jau skaitliuka imetei ))!!
Paskutinis taisė Jūra (2013-05-04 08:03:59)
Neprisijungęs
As tik nuo siandien cia pas jus, o jau tiek daug man dave beveik visa diena skaiciau istorijas,komentarus, labai suzavejo
Neprisijungęs
Kazkaip atrodo lengviau su skaitliuku, esu bandes su kalendoriumi, nedaug teko pazymeti
Neprisijungęs
Jūra rašė:
(...)seniai tuoj prabus tuoj užpakali išspardys
) , bet tu kelk nosi ir i prieki
)!!
Atvirkščiai pasveikins, kad žmogus drąsus ir skaitliuko įjungimas vienas iš vidinių rodiklių, jog žmogus stengiasi ir jam svarbi kiekviena diena. Aš menu, kaip lėtai ta pirmoji savaitė slinko. Džiaugiuosi ryžtingais žmonėmis. Tačiau mūsų pasisakymus šitus į ''Paplepėjimai'' permes. Garantas
Neprisijungęs
Tomas123 rašė:
As tik nuo siandien cia pas jus, o jau tiek daug man dave
beveik visa diena skaiciau istorijas,komentarus, labai suzavejo
Sveikinu iš visos širdies , kad bent jau supratai kad nori każka keisti savo gyvenime )!
Neprisijungęs