VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 5d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 29d. |
Sutinku, Troja, svarbiausia rezultatas. Taip, šaunuoliai mes. Sąžiningai pasiknisęs pasamonėj, galiu pasakyti, kad į geriančius jau žiūriu su gailesčiu - kaip kas čia gerai paminėjo: ligoniai ne mes, o jie - geriantys. Aišku tai neliečia adekvačius, saikingai išgeriančius.
Neprisijungęs
Saulytė maladiec, kas be ko. Ir apskritai visi mes - jėga. :-)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mėn. | 6d. |
Artaz rašė:
...
Negi paprasti, banalūs pakvietimai pasisėdėtį pas kaimynus sukelia tokį stresą, Saulyte?
Kaip jau rašiau, diena buvo nekokia. Ir į kvietimą pasisėdėt (pagert) suregavau labai ramiai. Tik nuėjus tenai aš supratau, kad paprasčiausiai nenoriu gerti. Ir buteliukas stovintis ant stalo, buvo visiškai bevertis. Sėdėti ir gaišti savo laiką klausant moteriškių plepalus nenorėjau. Girtoj ar išgėrusioj kompanijoj sėdėti, man yra laiko švaistymas.
Troja, dėl to tave ir perspėjau, kad nebūtų širdasopio. Bet jei kas kreipkis. Turiu melisos lapų arbatėlėj. Atsiųščiau jei ką, sako raminamai veikia. Ir katinas apsidžiaugtų. Rašei kad ir jam patinka.
Neprisijungęs
Ačių už sveikinimus, man kaip alkoholikui pabuvojusiam „kitoje barikadų pusėje“ be galo malonu matyti geras nuotaikas ir svarbiausia dinamiškus skaitilių parodymus. Grįžo kaimynė, kaimyną rado lovoje su buteliu rankose, tą pačią minutę išgabeno į klinikas, būklė kritinė. Man „diplomatiškai“ buvo pasakyta: jų šeimoje visam laikui esu „persona non grata“.
Baisi liga ir dar baisesnės ligos pasekmės. Brangūs draugai, kas dar sprendžiate „dilemą“ gerti ar negerti, linkiu neerzinti likimo, po pirmos tarelės alkoholikas sau nebe šeiminkas.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 5d. |
Artaz rašė:
Aišku tai neliečia adekvačius, saikingai išgeriančius.
O mano smegenėlės jau suminkštėjo iki tiek, kad net ir tuos adekvačius ir saikingai išgeriančius pradėjau laikyt beveik savižudžiais, savo noru, nors ir gal nedidelėmis dozėmis, į save nuodus besipilančius. Na, kokią naudą tas birzgalas, iš tikrųjų, gali atnešt? Arba, ką teigiamo galima gaut iš užstalinių pasisėdėjimų? Teisi saulytė, kad gaila tam laiko. Kai pagalvoju, apie ką ten kalbama tose užstalėse, tai... Žodžiu, baisu kam ir pasisakyt, kad taip galvot pradėjau
Paskutinis taisė Troja (2013-04-07 18:00:43)
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 27d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 9d. |
saulyte rašė:
<...> Pirma mintis kuri šovė į mano tuo metu tuščią galvęlę, tai kaip grįžus nunulinsiu skaitliuką ir daugiau čia nebesilankysiu. Nes bus gėda.<...>
O ką čia šventieji su nimbais virš galvų renkasi? ;) Prisipažinkit, ar yra čia tokių, kurie niekada nėra sulaužę savo duoto pažado, kad šis kartas buvo paskutinis...
Neprisijungęs
Troja rašė:
<...>Teisi saulytė, kad gaila tam laiko. Kai pagalvoju, apie ką ten kalbama tose užstalėse, tai... Žodžiu, baisu kam ir pasisakyt, kad taip galvot pradėjau :D
Nebijok, žinok, kad ne viena tokia esi... ;) Aš jau dasigyvenau iki to, kad tiesiai į akis tai pasakau... Būnu nesuprastas, bet man kažkaip „iki lemputės“ viskas :)
Neprisijungęs
saulyte rašė:
Turiu melisos lapų arbatėlėj. Atsiųščiau jei ką, sako raminamai veikia. Ir katinas apsidžiaugtų. Rašei kad ir jam patinka.
Ačiū, saulyte Melisa man tiktų, bet mano ūsuota gauruota ponička tai Tėvynę galėtų parduot už valerijonus
Paskutinis taisė Troja (2013-04-07 18:44:40)
Neprisijungęs
ar yra kas nors prisijunge noreciau su kuo pabendraut siandiena,nieko kitko neismastau,sededamas namie
Neprisijungęs
Ištisai prie kompiuterio nesėdžiu, bet karts nuo karto prieinu. Nežinau ar sugebėsiu padėti, bet bent pamėginčiau :)
Neprisijungęs
Sveiki,labai tikiuosi kad Kebebui viskas gerai,kai užeina bloga nuotaika reikia turėti būtinai gero draugo telefono nr bet tokio kur supranta ir moka išklausyti,tokio kur žino kas tai yra,mums iš ligoninės liepė susikeisti tel bent su keliais likimo draugais,kad galėtume bėdoje pasiskambinti,turiu pasakyti kad iki šiol bendraujame su ne vienu,ir tai labai gerai,gražios dienos visiems.
Neprisijungęs
Sveikinu, Troja, su keturiais mėnesiais. Prašom taip tęsti ir toliau :) Ką norit tą sakykit, bet laikas greitai bėga...
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Sveikinu, Troja, su keturiais mėnesiais. Prašom taip tęsti ir toliau
Ką norit tą sakykit, bet laikas greitai bėga...
Prisijungiu prie Sveikinimu !!
Eh , kad man begtu laikas
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 24d. |
Audronis rašė:
Sveikinu, Troja, su keturiais mėnesiais. Prašom taip tęsti ir toliau
Ką norit tą sakykit, bet laikas greitai bėga...
Keturi menesiai-puikumelis.Taip ir toliau.
Neprisijungęs
Ačiū Audroniui, Jūrai ir Jeronimui už sveikinimus. Na, keturi mėnesiai - tikrai dar nedaug. Bet bėga tas laikas, iš tikrųjų. Jūra, daugiau optimizmo
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mėn. | 6d. |
Troja, sveikinimai. Linkiu Tau, sau, ir visiems kitiems nepasiduoti savo silpnybems.
As Tau nepasiduodu, bet ir stenkis nuo manes neatsilikti.
P.S. Atsiprasau uz nelietuviskas raides. Problemos su kompiuteriu.
Paskutinis taisė saulyte (2013-04-11 23:28:51)
Neprisijungęs
Sveikinu Troja ižengus į penktą mėnesį,kažkaip žuvies nebmatau,kur gal plaukioja nežinomuose vandenyse,sveikinu visus pagaliau sulaukus tikro pavasario,geros dienos,bei artėjančio savaitgaio.
Neprisijungęs
Ačiū, saulyte ir skorpione. Nedaug dar tie keturi mėnesiai. Bet vis tiek - gerai. Galvoje dažnai prasisuka filmas apie tai, kas vykdavo, kai gėriau, tai filmas - tikrai baisus. Todėl ir tie keturi mėnesiai dar didesnės vertės įgauna
saulyte, mes čia su tavimi viena už kitos pasilaikydamos taip ir keliaukim
Neprisijungęs
Sveiki,gal kas žinote kur pradingo Žuvis,labai senai berašė,tikiuosi nieko nenutiko,ir kebabas paskutinį tokį keistą laišką parašęs dingo,anna taipat neberašo,alio kur jūs visi,geros dienos visiem,bei ramaus savaitgalio.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 14d. |
Nerūkau | 18m. | 10mėn. | 0d. |
va ką sutikau eidamas pietaut:
Neprisijungęs
Aš vakar musę ant priekinio stiklo vežiausi porą kilometrų. Emigrantė tikriausiai, laikėsi įsikibus, sparnai sulinkę nuo vėjo, kai sustojau ramiausiai nuskrido. O jei jau ir tokie kaip Marijaus nuotraukoj didžiasparniai padarai pasirodė, tai tikrai pavasaris atkeliavo :)
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 14d. |
Nerūkau | 18m. | 10mėn. | 0d. |
Audronis rašė:
Aš vakar musę ant priekinio stiklo vežiausi porą kilometrų. Emigrantė tikriausiai, laikėsi įsikibus, sparnai sulinkę nuo vėjo, kai sustojau ramiausiai nuskrido. O jei jau ir tokie kaip Marijaus nuotraukoj didžiasparniai padarai pasirodė, tai tikrai pavasaris atkeliavo :)
Atrodo sulaukėm... Net uodų, ir tų pasilgau..
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 24d. |
Nu tai va.Vakar prasigreziau i kieme auganti kleva.Tai siandien jau pririnkau 5 litrus puikaus gerimelio.Jis be laipsniuku ir neputoja.Virtualiai ir jus kvieciu prie sulos.
Neprisijungęs
Jeronimas rašė:
Nu tai va.Vakar prasigreziau i kieme auganti kleva.Tai siandien jau pririnkau 5 litrus puikaus gerimelio.Jis be laipsniuku ir neputoja.Virtualiai ir jus kvieciu prie sulos.
Geras. Neragavęs. Aš mėgėjas tokių dalykėlių. Tai ne tas pats kaip kanadietiškas klevų sirupas? Technika kaip ir iš beržo?
Neprisijungęs
Technika ta pati, o va iki sirupo tai jai toli toli... Šiaip klevų sula saldesnė už beržų ir kol dar naktimis laikosi minusinė temperatūra reikia leisti, nes jau greitai baigsis.
Neprisijungęs