VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
labas rytas,geros dienos bei gražaus savaitgalio visiems,lauke oras fantastiškas,nesėdėkite namuose,gamta ir grynas oras,kas gali būti geriau.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 24d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 6d. |
Troja, kaip tie tris mėnesiai? Sveikinu! Geras dalykas būti blaiviai ar ne? :)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mėn. | 3d. |
Sveikinu, Troja. Šaunuolė. Džiaugiuosi už Tave.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 4mėn. | 9d. |
Troja, linkiu palankaus vėjo blaiviam kely
Pasiilgau Tavųjų postų. Tykiai tykiai...
Kai sekasi, kokie pamąstymai per šį laikotarpį?
Neprisijungęs
Sveiki visi,sveikinu visus su Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena,linkiu visiems būti nie nuo ko nepriklausomiems,laisvė tai labai brangus dalykas,o mums visiems linkiu atsikratyti priklausomybės kurią jau turime,išsilaisvinti nuo to blogio,į kurį nejučiom patekome,geros dienos.
Neprisijungęs
Skorpione, sveikinu! Senbuviu patapai
Tai jau su tom priklausomybėm liūdni reikalai... Va, su rūkymu - kas per makaulė - žinau, jog dūmas moters nepuošia, tačiau vis norisi jį užtraukt...
Neprisijungęs
Žuvis rašė:
Skorpione, sveikinu! Senbuviu patapai
Tai jau su tom priklausomybėm liūdni reikalai... Va, su rūkymu - kas per makaulė - žinau, jog dūmas moters nepuošia, tačiau vis norisi jį užtraukt...
Na kas dėl rūkymo tai negaliu nieko pasakyti,nes esu nerūkantis,tą daryti moku,ir rūkes esu,netaip jau daug,bet niekd nebuvau nuo to priklausomas,o Tau žuviuk,tikrai linkiu tą daiktą numesti,kuo toliau,tikrai kad nepuošia,na kai iveiksi galutinai vieną priklausomybę,griebkis kitos,linkiu sėkmės.
Neprisijungęs
Žinai, šiai dienai aš esu rūkyta žuvis... Kai juokaudavom - rūkyta mėsa ilgiau laikosi
Neprisijungęs
Žuvis rašė:
Žinai, šiai dienai aš esu rūkyta žuvis... Kai juokaudavom - rūkyta mėsa ilgiau laikosi
Na jeigu vyras rūkantis dar galiu suprasti,užsigerdamas alumi dar gali vartoti,bet jei ne tai
Neprisijungęs
Tai tas pats au alko - vyras girtuoklis - nenustebinsi... O moteris alkoholikė... Ojojojoj...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 2d. |
Žuvis rašė:
Troja, linkiu palankaus vėjo blaiviam kely
Pasiilgau Tavųjų postų. Tykiai tykiai...
Kai sekasi, kokie pamąstymai per šį laikotarpį?
Manau, kad vėjas šiame kelyje man yra tikrai palankus ir neša teisinga linkme. Na, o kažkokie pamąstymai apie tai galvoje makaluojasi nuolat. Nors dar tik ketvirtas mėnuo, bet džiaugiuosi, kad "prašokau" povandeninius rifus - į trečio mėnesio pabaigą užgerdavau. Tiesą pasakius, tai rifus praėjau labai lengvai, be nė vienos abejonės. Toks jausmas, kad kažkokia užuolaida nuo akių nukrito. Nors viską jau seniai lyg ir žinojau apie blaivybę ir gėrimą, bet dabar atsidūriau kažkokiame tikresniame ir aiškesniame lygmenyje. Kažkaip visu kūnu pradėjau jaust, kad alkoholis yra aplamai "per os" nevartotina medžiaga, nebent gal tiktų langams plaut Kita vertus jau kurį laiką rengiuosi pabandyti žaliavalgystę ir tam teoriškai ir psichologiškai jau rimtai ruošiuosi, tai kažkaip atrodo, kad šalia žaliavalgystės alkoholiui na, niekur nesurasčiau nė menkiausio plyšelio, pro kurį jis prie manęs galėtų pričiurlent
Ačiū saulytei ir Audroniui už pastabumą
Paskutinis taisė Troja (2013-03-11 16:16:56)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 21d. |
Sveiki.Trojai gerai-3 menesiukai.Man tik 3 savaites.Rytoj bus.Ziurint TV kaip koks personazas megaujasi vyneliu ar kuo kitkuo pradedu cepseti ir issiskiria daug seiliu.Tai reiskia kad esu dar labai trapus.Siam vakarui pacepseti nueisiu i AA.Arbatos galesiu su bendraminciais kad ir 3 puodukus susupilt.
Neprisijungęs
beata.gaudvile rašė:
Ačiū labai už informaciją, kaip tik rašau darbą šia temą, tai labai pravers
Gal yra dar kokios vertingos knygos, kurias vertėtų perskaityti?
Neprisijungęs
Šiaip, klausimus gali užduoti temoje ''Knygos''
Tačiau, kažin ar jų reikia, juk pati pegasą reklamuoji
P.S. Na štai, kaip vikriai mūsų adminas išvalė bereikalingas ''užslaptintas'' reklamas.
Paskutinis taisė Žuvis (2013-03-13 08:50:03)
Neprisijungęs
Tai kad ši reklama su mūsų forumo pagrindine tema neturi nieko bendro. Kažkas čia pasiklydo biškutį.
Neprisijungęs
Jeronimas rašė:
Sveiki.Trojai gerai-3 menesiukai.Man tik 3 savaites.Rytoj bus.Ziurint TV kaip koks personazas megaujasi vyneliu ar kuo kitkuo pradedu cepseti ir issiskiria daug seiliu.Tai reiskia kad esu dar labai trapus.Siam vakarui pacepseti nueisiu i AA.Arbatos galesiu su bendraminciais kad ir 3 puodukus susupilt.
Taip, Jeronimai, neseniai ir aš, kokiame romantiškame filme matydama, kaip filmo personažai iš gražių taurių geria gražios spalvos gėrimą, net subanguodavau visa. Dabar jau žiūriu abejingai, arba net su priekaištu, kad jei tokias scenas mato jaunuoliai, tai jie jas ir mato būtent taip, kaip jas filmo kūrėjai nori parodyt, o ne taip, kaip jas mato žmonės, stipriai nuo to gražaus taurių turinio nudegę ir tai supratę, ir teisingas išvadas pasidarę
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 2d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 26d. |
Troja rašė:
Jeronimas rašė:
Taip, Jeronimai, neseniai ir aš, kokiame romantiškame filme matydama, kaip filmo personažai iš gražių taurių geria gražios spalvos gėrimą, net subanguodavau visa. Dabar jau žiūriu abejingai, arba net su priekaištu, kad jei tokias scenas mato jaunuoliai, tai jie jas ir mato būtent taip, kaip jas filmo kūrėjai nori parodyt, o ne taip, kaip jas mato žmonės, stipriai nuo to gražaus taurių turinio nudegę ir tai supratę, ir teisingas išvadas pasidarę
Tai kad iš taurių taip pat sėkmingai galima ir arbatą gerti (žr. mano paveikslėlius).
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Troja rašė:
Jeronimas rašė:
Tai kad iš taurių taip pat sėkmingai galima ir arbatą gerti (žr. mano paveikslėlius).
Tai kad skorpionas draudžia indus ne pagal paskirtį naudot. O jis remiasi profesionalų rekomendacijomis
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 2d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 26d. |
Tadu, anot meistrų, tik iš pialų. :-)
Neprisijungęs
Pialos gerai, bet tiks ir paprasti puodeliai ;) Kažkaip niekad nešovė į galvą mintis iš taurių arbatą gerti. Kai geriu vaisvandenius ar sultis ir jei yra galimybė renkuosi ne taurę, o stiklinę. Jei kas paklaustų kodėl, nežinočiau ką atsakyti, automatiškai taip gaunasi.
Neprisijungęs
Kaip čia dabar yra, kad niekas nerašo? Išmirė visi ar pasakyti nebėra ką, nes taip puiku viskas? O gal depresiją užpuolė, kad žiema vis nesitraukia? ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 10d. |
Daugiau gerų nuotaikų visiems pavasario belaukiant
Neprisijungęs
sveiki visi,tikrai kažkaip forumas apmirė,gal pavasaris veikia,prieš tai tiesiog kunkuliavo,net isiterpti nebuvo kaip,na bet nieko,tikiuosi pas visus viskas gerai,dabar labai domiuosi geoterminiu šildymu,esu nusprendes isivesti šiemet,tik niekaip negaliu nuspręsti kokį pasirinkti,pasirinkimas didžiulis,o ir kaina vos ne naujos mašinos,tad reikia neapsišauti,gal kas turite tam patirties,čia visiems aišku nebus idomu,jei kas galite gerų patarimų duoti tai parašykite į AŽ būčiau labai dėkingas,šiaip gyvenimas sukasi normaliai,neslėpsiu jog būna tokių akimirkų kai kartais pagalvoji,jog būtu neblogai šimtas gramų,bet tai ne nuolatos,bet vis pasikaroja po kažkiek laiko,esu mokytas kaip reikia tokiais atvejais būti atsargiam,ir kaip tai atpažinti,todėl tvarkausi puikiai,linkiu visiems geros nuotaikos.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 21d. |
Manau,kad pati gamta traukia debesi ant musu.Vietoj to,kad vazineti dviratuku,reikia apsisiautus ziemine striuke pedint ar rinktis auto.Tai gerai,kad pas pajuryje nera sniego,bet vejas viska atperka.Tai laukime to tikrojo pavasario,kai galesim pasmaguriauti berzu ar klevu sula.O sula galima gerti ir is puoduku,ir is pialu ir net is stiklainio.
Neprisijungęs
Sveikinu, Jeronimai! Kaip tas naujas mėnesiukas? Kažkaip greitai laikas bėga, mėnesiai tik kapsi ;)
Neprisijungęs