VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 6m. | 6mėn. | 27d. |
Puiku Bebre , kad nspabėgai dar puikiau , kad negeri. Aš taip pat laikausi atokiau nuo visų geriančių kompanijų, bendrauju kiek galiu su blaiviais ir tokiu būdu išsilaikau blaivas. Kurt kažką forumjs ar blaivias kompanijas nesiruošiu , bet vat ant visų pasaulio ir Lietuvos blogybių pabambėt nepraeina noras. Čia kaip liga. Paskutinė įsiutino tai girtas kvailys sphres neščiai moteriai ar taip galima, nesuprantu gal šiuolaikų degtinėj yra kažko įdėta ar čia jau jos poveikis bepročiams daveda iki tokio siaubo.
Neprisijungęs
Na tai ten tas kur spyrė yra iš mano miesto, bet ką ten apie jį kalbėt, toks pats alkoholikas. Aš irgi stengiausi bendraut su blaivais, bet tu Žvejy turbūt žinai, kad tie blaivieji mane išpirdolino kaip šunį. Tai kokią išvadą galiu padaryti - jau geriau bendrausiu su nuoširdžiu nepasikėlusiu girtuokliu nei su bukapročiu užsispyrusiu nemokančiu nusileisti, nelankstaus charakterio narcizu manipuliatoriumi savo atvaizdą įsimylėjusiu blaiviuoliu. Aišku ne visi blaivuoliai tokie, bet apie kokias išimtis aš kalbu, manau tu puikiai žinai.
Neprisijungęs
Ne Bebre aš turijau mintį ne su buvusiais alkašais , nors ir jų tarpe yra puikių žmonių. Nustojus man gert su manim pradėjo kalbėtis visi , kiti gal ir išgeria kažkiek , kiti šiaip visą gyvenimą nė lašo. Kalbamės visai kigom temom ir nežinau bet kogero niekad nesam paliete alkoholizmo temos. Man teisybe pasakius nusibodo vis kartot , o ypač eit į susirinkimus ir kalt save prie kryžiaus , nu buvo buvo , reik žiūrėt dabar. Šiaip nelabai imu į galvą kas kiek laiko blaivus ir man tas blaivybės stažas na kažkaip nelimpa . Galiu ir dabar nuvažiuot nusipirkt alaus butelį ir išgert , bet nesinori . Dabartinis gyvenimo būdas , tai tarsi kodas, pats save nusistatau. Ne nespjaunu nei į grupes ar į AA , bet jau ten nepajuntu to ką galiu pajust kalbėdamas su kitu.
Neprisijungęs
Įdomu Pariukė gyva ar dar kada skaito , galėtų bet brūkšniuką nupaišyt .
Neprisijungęs
... ateina ...
laikas -
susitikti,
neišvengiamai -
ir -
išsiskirti...
gal...
kiek ir skausminga bus -
vienam kitą pamiršti...
bet -
kiekvienas žinom, ---- sau:
daugiau daviau - gavau, ar ... praradau...
k.m.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 2mėn. | 1d. |
Nerūkau | 8m. | 5mėn. | 30d. |
gražus ir liūdnas....
Vilke, kaip laikaisi?
Neprisijungęs
geria Vilke matyt ir tiek žiniu...
Neprisijungęs
Vilkas šiandien laikosi sunkiai...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Vilkas šiandien laikosi sunkiai...
Taip ir supratau Vilke, asmeninės bėdos ar alkoholis verčia iš lovos 4 ryto rašyti ?
Neprisijungęs
Artaz su dviem blaiviais.
Neprisijungęs
Nida rašė:
Taip ir supratau Vilke, asmeninės bėdos ar alkoholis verčia iš lovos 4 ryto rašyti ?
Gyvenimas būna ne vien rožėmis klotas...
Neprisijungęs
kad gyvenime jau nebeliko rožių žiedu, vien dygliai, ane Vilke, buteliukas kliuk kliuk kliuk ?
Neprisijungęs
Aš galvoju kad yra rūšis žmonių, kurie gyvens su alko. Nu ten galima kokią pertraukėlę padaryti - savaitės, mėnesio gal net metų. Bet visiškai gyventi be TO neįmanoma. Aš save irgi priskaitau prie šios rūšies. Kažkokį gerą gydytojo interviu skaičiau apie vėžininkus kaip jie adaptuojasi prie pokyčių - sako yra tokie, kurie niekada nesusitaiko iki pat paskutiniosios kažko vis ieško kai jau ketvirta stadija ir likę ten koks mėnuo gyvenimo. Jei susitaikytų, tą laiką bent jau atsipalaidavę praleistų su artimaisiais. Tai panašiai ir čia, kai susitaikai kad be alko negalėsi gyvent tai kažkaip lengviau pasidaro, tada kai po mėnesio tos vadinamos "blaivybės" užgeri, kažkaip to jau nebedramatizuoji, nebededi skaičiukų, neplaki savęs. Tiesiog žinai, kad ta "blaivybė" tėra trumpesnė ar ilgesnė pertrauka ir kad anksčiau ar vėliau ateis gėrimo metas
Neprisijungęs
Šią vasarą dar nebuvau miške, jau liepos vidurys turėtų prasidėti grybų sezonas. O tada kaip sakoma kibiriuką į rankas, kuprinę su tam tikru turiniu ir pirmyn. Tada grybai patys randasi, su normalia galva fig tu prigrybausi, o kai padarai biškį tai visas kibiras per valandą susirenka. Ir nė vieno šungrybio, nors tokioj būklėj velnias žino ką galiu pririnkti
Brandus amžius daro savo, rečiau užsuku į mišką pasėdėti su kai kuo. Dažniau namie praleidžiu, pasijungiu aparatūrą. V.Vilke ir aš jau turiu Hi-Fi sistemą, visą gyvenimą ją svajojau turėti. Technologinis patogumas daro savo, nebesu tikras garso filas - dažniausiai klausau pasijungęs jutūbę, o ten kaip žinia prastai su garso kokybe, tai ją tenka kompensuoti geresne garso plokšte. LP formatas brangus ir kas 10 min vartaliot plokštelę vis tik ne man, su CD irgi panašiai. O kai dar nebuvo nei jutūbės nei išvis jokio interneto (kai pargindinė paieškos sistema buvo AltaVista o ne Google, pamenat kas tuos laikus?) tada muzikinis centras kambariukyje man buvo kosmosas, o originalus CD pirktas ne iš turgaus o iš tikros muzikinės parduotuvės už tuometinius 50 litų būdavo audiofilizmo viršūnė O kokius vikruntasus su tuo centru darydavau, turbūt visas pakampes esu išbandęs vardan to gero garso paieškos, kišęs kolonkes į lentyną, kimšęs su skuduru fazoinvertorius, statęs vieną kolonkę ant kitos. Koks tada būdavo užsidegimas. Dabar gi viskas paprasčiau, o kartais pastebiu, kad reikia ir gerą dulkių sluoksnį nuvalyti nuo to išsvajoto Hi - Fi. Su amžium turbūt gęsta jausmai. Kita vertus, ateina kažkokia mistinė ramybė nu kam čia plėšytis, ne snarglys jau esu. Pasistatai indą su turiniu, švelniai pasuki tą didelį stipriako ratuką pavadinimu "Volume" ir aaaaaaa.....
Neprisijungęs
Bebre, svajoti reikia atsakingai, nes jos, svajos - turi tendenciją - pildytis...
PagriAAAudėjam???
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Bebre, svajoti reikia atsakingai, nes jos, svajos - turi tendenciją - pildytis...
PagriAAAudėjam???
Jes pavarom, beje ačiū už aną nuorodą, aš tenais vis dar negaliu prisijungti, nuo liepos 18 sueis metų terminas tada galėsiu. Bet nemanau, kad ten ilgai išbūsiu kai kas ant manęs net ir po metų vis dar griežia dantį
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Nida rašė:
Gyvenimas būna ne vien rožėmis klotas...
Tikrai žinau įvairių pokyčių ir gerų ir blogų man šiemet irgi pakankamai
matysim kaip toliau seksis pergyventi "įdomybes"
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
PagriAAAudėjam???Jes pavarom, beje ačiū už aną nuorodą, aš tenais vis dar negaliu prisijungti, nuo liepos 18 sueis metų terminas tada galėsiu. Bet nemanau, kad ten ilgai išbūsiu kai kas ant manęs net ir po metų vis dar griežia dantį
Kas griežia , o yra kas laukia kad sugryžtum .
Neprisijungęs
alikas rašė:
Bebras rašė:
Jes pavarom, beje ačiū už aną nuorodą, aš tenais vis dar negaliu prisijungti, nuo liepos 18 sueis metų terminas tada galėsiu. Bet nemanau, kad ten ilgai išbūsiu kai kas ant manęs net ir po metų vis dar griežia dantį
Kas griežia , o yra kas laukia kad sugryžtum .
Tikrai malonu girdėti
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 5mėn. | 14d. |
Labas rytas, visiems
Neprisijungęs
Labas rytas, ar papilotuoji dar laiks nuo laiko?
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 5mėn. | 14d. |
Na, mano antra pusė pilotavo (pilotuoja)
Bebras rašė:
Labas rytas, ar papilotuoji dar laiks nuo laiko?
Neprisijungęs
Kur merginos visos prapuolėt? Atostogaujat?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 7mėn. | 23d. |
Nida rašė:
Sveika, Nidute Žiūriu, tau jau greitai bus "metukai"! Smagu, ar ne?
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Nida rašė:
Sveika, Nidute
Žiūriu, tau jau greitai bus "metukai"! Smagu, ar ne?
Tikrai smagu, bet matau kažkam ne už kalnų 3 jau tikriausiai nei pagunda nebekyla išgert?
Neprisijungęs