VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 21d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 8d. |
Džiaugiuos už tave, Nidūlička
Pas mane viskas gerai. Ir skaičiukas gerai rodo, dar šįvakar pagalvojau, nedidelis jis, bet nerealiai gerą laiką matuoja. Su kiekviena diena vis labiau ir labiau džiaugiuos, kad esu blaivi, šitoj pragaro vartų pusėj Gyvenimas toks kaip ir pas visus, su savo pakilimais ir nuosmukiais, bet blaivia galva yra kur kas lengviau pelkes išbristi ir pakilimais pasidžiaugti. Brrr, nenoriu grįžt į tą kančią kurioje buvau susisukusi, savo kainą jau sumokėjau su kaupu. Dabar, manau, esu verta džiaugtis
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 10d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 3d. |
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 8mėn. | 22d. |
Veronika, gražus skaičiukas...
Neprisijungęs
Veronika ,sveikinu.Pusantrų metų be degtienės tai labai daug.Linkiu geros savijautos.
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Veronika, gražus skaičiukas...
![]()
Pas tave gražesnis Paskui Eglynėlį, pėda pėdon
Neprisijungęs
alikas rašė:
Veronika ,sveikinu.Pusantrų metų be degtienės tai labai daug.Linkiu geros savijautos.
Ačiū, Alikai Be degtienės gyvenimas LUXURY
Pagal tavo skaitiklį, manasis tik manos kruopa
Žingsniuot ir žingsniuot
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 0d. |
Nerūkau | 8m. | 6mėn. | 29d. |
Veronika, sveikinu ir džiaugiuos sėkmės ir toliau taip
Neprisijungęs
Nida rašė:
Veronika, sveikinu ir džiaugiuos
sėkmės ir toliau taip
Puodelis gardžios, juodos kavos Ačiū, Nidūlička
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida rašė:
Veronika, sveikinu ir džiaugiuos
sėkmės ir toliau taip
Puodelis gardžios, juodos kavos
Ačiū, Nidūlička
Prisijungiu, Veronika, oi kaip seniai besigardžiavom kava forume na ir kodėl savaitgalį prabundu saulei nepakilus
bet gera oi kaip gera, kai savijauta po penktadienio vakaro nuostabi, nes jis praleistas blaiviai ir prasmingai
tikiuosi, kad dauguma gali tuo pasidžiaugti
Neprisijungęs
Blaivus | 2m. | 1mėn. | 19d. |
Aha Veronika ir aš prisidedu prie visų gražių sveikinimų!!!! Turbūt po tiek laiko ir potraukio alkoholiui jau nebėra,kaip kad pradžioje būna...
Neprisijungęs
antonimas rašė:
Aha Veronika ir aš prisidedu prie visų gražių sveikinimų!!!!
Turbūt po tiek laiko ir potraukio alkoholiui jau nebėra,kaip kad pradžioje būna...
Potraukio nėra, bet kai būnu gerai nusivariusi nuo kojų gaunu priminimą Kaip anksčiau atsipalaiduodavau. Ateina ir nueina mintis. Metus laiko myniau priklausomybės psichologo ir grupinės psichoterapijos slenkstį, dabar tikrai lengviau. Bet, vieną kartą išmokęs dviračiu važiuot, nepamirši visą gyvenimą
(forumiečio išmintis). Reik laikyt antenas iškeltas
Antonime, kaip tau sekas?
Neprisijungęs
Aj visaip būna,bet šiuo metu jaučiuosi gerai nusiteikęs, nors skaitiklį jau teko kelis kartus koreguoti...:)manau viskas ir toliau bus tik geryn:)
Neprisijungęs
antonimas rašė:
Aj visaip būna,bet šiuo metu jaučiuosi gerai nusiteikęs, nors skaitiklį jau teko kelis kartus koreguoti...:)manau viskas ir toliau bus tik geryn:)
Niekada, niekada nepasiduok ir nenuleisk rankų. Tikrai tau pavyks
Neprisijungęs
Nidūlička, mieloji, šilti apkabinimai ir karšta arbata Su dvejais
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nidūlička, mieloji, šilti apkabinimai ir karšta arbata
Su dvejais
Ačiū, mieloji, žingsnelis po žingsnelio tipensiu toliau nors pagunda dažnai aplanko
Neprisijungęs
Veronika rašė:
antonimas rašė:
Niekada, niekada nepasiduok ir nenuleisk rankų. Tikrai tau pavyks
Ačiū Veronika už palaikymą, tikrai tas padeda eiti toliau sėkmingai!
Neprisijungęs
sveikinu Nida, aš irgi stengsiuosi neatsilikti nuo tavęs;)nepaslysk,nes šis laikotarpis pati turbūt žinai pavojingas,nes jau kaip ir visi blogumai jau pasimiršę,ir vėl lyg nieko blogo tame nebeižiūrim,bet tai čia tokia klastinga apgaulė,kad ojojoj...na čia aš apie save,bet man atrodo čia visiems taip panašiai turbūt būna... taip kad nesileiskim apgaudinėjami ir eikim toliau sėkmingai tuo keliu,nes faina gi taip...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nidūlička, mieloji, šilti apkabinimai ir karšta arbata
Su dvejais
beje gražus penketukas skaitiklyje...
Neprisijungęs
antonimas rašė:
sveikinu Nida, aš irgi stengsiuosi neatsilikti nuo tavęs;)nepaslysk,nes šis laikotarpis pati turbūt žinai pavojingas,nes jau kaip ir visi blogumai jau pasimiršę,ir vėl lyg nieko blogo tame nebeižiūrim,bet tai čia tokia klastinga apgaulė,kad ojojoj...na čia aš apie save,bet man atrodo čia visiems taip panašiai turbūt būna...
taip kad nesileiskim apgaudinėjami ir eikim toliau sėkmingai tuo keliu,nes faina gi taip...
Visiška tiesa antonimai, jau nebežinau tris ar keturis kartus panašiame laikotarpyje suklupau ir vėl reikėjo viską pradėti nuo nulio.
Dabar bus azartas nepasiduot, nes tu lipsi ant kulnų...bus įdomu
Ačiū už sveikinimą, ne už kalnų ir tavo nusimato
Neprisijungęs
Nida rašė:
antonimas rašė:
sveikinu Nida, aš irgi stengsiuosi neatsilikti nuo tavęs;)nepaslysk,nes šis laikotarpis pati turbūt žinai pavojingas,nes jau kaip ir visi blogumai jau pasimiršę,ir vėl lyg nieko blogo tame nebeižiūrim,bet tai čia tokia klastinga apgaulė,kad ojojoj...na čia aš apie save,bet man atrodo čia visiems taip panašiai turbūt būna...
taip kad nesileiskim apgaudinėjami ir eikim toliau sėkmingai tuo keliu,nes faina gi taip...
Visiška tiesa antonimai, jau nebežinau tris ar keturis kartus panašiame laikotarpyje suklupau ir vėl reikėjo viską pradėti nuo nulio.
Dabar bus azartas nepasiduot, nes tu lipsi ant kulnų...bus įdomu
Ačiū už sveikinimą, ne už kalnų ir tavo nusimato
Tai va va buk budri tai man lygiai tas pats būdavo,bet dabar jau žinau visas pavojingas vietas, momentus gyvenime kur kaip ir sakiau turim išlikti budrūs...kaip sakant su kiekviena nesėkme įgijame patirties...
Neprisijungęs
Antonimai, mėnesiukas Param
Neprisijungęs
Antonimai, su pirmu mėnesiuku
Neprisijungęs
Ačiū merginos;) smagiai jaučiuosi:) o kaip tu Nida dar nepasiduodi?
Neprisijungęs
antonimas rašė:
Nepasiduodu ir mažais žingsneliais tipenu į priekį... kol kas tau vilčių neduosiu pasivyt, o kaip bus toliau, pamatysim
Neprisijungęs
Nida rašė:
antonimas rašė:
Nepasiduodu ir mažais žingsneliais tipenu į priekį...
kol kas tau vilčių neduosiu pasivyt, o kaip bus toliau, pamatysim
Aš tikiuosi mes visada eisim viena kryptimi ir nė vienas nenueis šunkeliai...o kelelis laukia nelengvas, labai nelengvas...
Neprisijungęs