VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 2mėn. | 23d. |
Nerūkau | 0m. | 3mėn. | 10d. |
NiekoBlogo7 rašė:
Labas vakaras.
O, sveikas, seniai matytas Seniai buvai beužsukęs.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 6mėn. | 28d. |
Marijau su vienuoliktu mėnesiu , stiprybės ir sveikatos.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 7mėn. | 4d. |
Nerūkau | 16m. | 7mėn. | 16d. |
Marijau, spaudžiu dešinę. Tik aš su vienuolika metų sveikinu :)
Neprisijungęs
Su tortadieniu, Marijau
Neprisijungęs
pariuke rašė:
kodėl toks "apmiręs" forumas? anksčiau man labiau patiko.
Rašydavau kas ant dūšios, nes kitaip neimanoma išbūt blaivam, Nustojau rašyt kai tokie kietuoliai kaip Marijus pradėjo nurodinėt kaip turiu rašyt. Dabar matau ,kad buvau teisus-išsilaikiau blaivas.Uždarumas tiesus kelias į gėrimą.Užtat gal ir forumas buvo ne toks apmiręs , kai žmonės rašė kaip gyvena ir kaip jaučias.Rašykit ,ne dėl manęs , bet dėl savęs.Ir kuo daugiau.O jei nepatiks kokiai forumo valdžiai yra ir kitų forumų.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 9mėn. | 15d. |
Marijau, sveikinu su 11 blaivių metukų! ☺
Neprisijungęs
antonimas rašė:
sveikinimai Damutei:)
o sakykit kur čia galima matyti visas tas gražias sukaktis?
Ačiū , ir nežinau ką atsakyti, jau du mėnesiai esu visiškam briede, pikta kaip velnias, kuo tai baigsis nežinau, geriu žolinius raminančius bet tai beveik nepadeda. Prie viso to mečiau rūkyti , jau du mėn., tai visai išpotėti baigiu baigiu baigiu... jaučiu ilgai netversiu.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 7mėn. | 4d. |
Nerūkau | 16m. | 7mėn. | 16d. |
Jei du mėnesiai pikta ir du mėnesiai, kaip metei rūkyti, tai priežastis lyg ir aiški... Kai aš mečiau rūkymą, tai šeimyna su manimi išvis nesusikalbėjo, sunkios dienos buvo. Bet po poros mėnesių jau lengviau turėtų būti, bent man tai pirmos dienos ir savaitės buvo klaikios.
Neprisijungęs
nebegaliu esu kaip žvėris , atspšau už beraštyzmą, mane tuojau išmes iš namų. Kaip zakknisa pasakau lietuviskai sitas lietuviskas zodynas kompass naujas bet bestija nespaudo puse raidziu
Neprisijungęs
Dama rašė:
nebegaliu esu kaip žvėris , atspšau už beraštyzmą, mane tuojau išmes iš namų. Kaip zakknisa pasakau lietuviskai sitas lietuviskas zodynas kompass naujas bet bestija nespaudo puse raidziu
Žinok, tai praeis, patikėk. Nieko nėra pastovaus, viskas kinta. Šiaip, kai būna labai, labai nelengva žinau, kad gyvenimas man turi paruošęs dovaną. Patikrinta, visada būna, ir labai maloni
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 2mėn. | 2d. |
Nerūkau | 8m. | 6mėn. | 0d. |
Tikrai nelengva, bet vėl pradedu iš naujo skaičiuoti blaivias dieneles...kipšas ir vėl pakišo taurę vyno...kaip tą valią išsiugdyt
Neprisijungęs
Nida rašė:
Tikrai nelengva, bet vėl pradedu iš naujo skaičiuoti blaivias dieneles...kipšas ir vėl pakišo taurę vyno...kaip tą valią išsiugdyt
Nida, ar bandei ką nors dar daryt dėl savo blaivybės? Vien forumo tikrai nepakaks ir dar, manau, valios ugdymas čia nepadės
Neprisijungęs
Dama, kaip tu?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida rašė:
Nida, ar bandei ką nors dar daryt dėl savo blaivybės? Vien forumo tikrai nepakaks ir dar, manau, valios ugdymas čia nepadės
Tu teisi Veronika, bet nežinau ar kada išdrįsiu kur kreiptis...
Neprisijungęs
Manau, kad ilgai nedelsk... Jauti gėdos ir kaltės jausmą? O kaip tada, jeigu vienąkart suklupsi ir neatsikelsi... Kas baisiau?
Skausmas, kaltė ir gėda pasitrauks, kai tik pradės tiestis stuburas. Tikrai, nieko nėra gėdingo, nesi vienintelė LT ar pasaulyje susidūrusi su šita šmėkla. Tokių yra daug... Viena su savimi ilgai nepatempsi, pragaro vartai čia pat, ranka pasiekiami...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Manau, kad ilgai nedelsk... Jauti gėdos ir kaltės jausmą? O kaip tada, jeigu vienąkart suklupsi ir neatsikelsi... Kas baisiau?
Skausmas, kaltė ir gėda pasitrauks, kai tik pradės tiestis stuburas. Tikrai, nieko nėra gėdingo, nesi vienintelė LT ar pasaulyje susidūrusi su šita šmėkla. Tokių yra daug... Viena su savimi ilgai nepatempsi, pragaro vartai čia pat, ranka pasiekiami...
Esu beviltiška bailė o jei kas pamatys, o jei kas sužinos kam nereikia apie tai žinot...
neee, mėginsiu kapstytis pati kažkaip pati
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 7mėn. | 24d. |
Nida rašė:
Veronika rašė:
Skausmas, kaltė ir gėda pasitrauks, kai tik pradės tiestis stuburas. Tikrai, nieko nėra gėdingo, nesi vienintelė LT ar pasaulyje susidūrusi su šita šmėkla. Tokių yra daug... Viena su savimi ilgai nepatempsi, pragaro vartai čia pat, ranka pasiekiami...Esu beviltiška bailė
o jei kas pamatys, o jei kas sužinos kam nereikia apie tai žinot...
Nida, Veronika 100 % teisi dėl pragaro vartų. Nors ir neprašai, išdrįsiu patarti: susidėliok prioritetus, kas tau svarbiau. Be to, labai norint, galima rasti kelių, kaip išsaugoti slaptumą, patikėk.
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Nida rašė:
Veronika rašė:
Skausmas, kaltė ir gėda pasitrauks, kai tik pradės tiestis stuburas. Tikrai, nieko nėra gėdingo, nesi vienintelė LT ar pasaulyje susidūrusi su šita šmėkla. Tokių yra daug... Viena su savimi ilgai nepatempsi, pragaro vartai čia pat, ranka pasiekiami...Esu beviltiška bailė
o jei kas pamatys, o jei kas sužinos kam nereikia apie tai žinot...
Nida, Veronika 100 % teisi dėl pragaro vartų. Nors ir neprašai, išdrįsiu patarti: susidėliok prioritetus, kas tau svarbiau. Be to, labai norint, galima rasti kelių, kaip išsaugoti slaptumą, patikėk.
Žinau, kad jūs su Veronika 100 % teisios jei nugalėsiu savo baimes, būtinai informuosiu, nes ir pati suprantu, kad man būtų daug, daug pačiai lengviau
Neprisijungęs
Nidūlička, pirmiausiai - DĖL SAVĘS PAČIOS Ir tik dėl savęs, dėl ramesnio, šviesesnio, kokybiškesnio gyvenimo. Dėl skaidrių rytų, dėl ramios sielos, dėl pasitikėjimo ir tikėjimo SAVIMI
Jeigu imsies, jeigu pasiryši - dėl savęs. Visi kiti vėliau, tai gausis savaime, atsitiesi tu, laimingesni bus aplinkiniai. Tikrai esi verta tikro gyvenimo, o ne persmelkto baime, kalte ir gėda. Tikrai esi verta gyventi, o ne lėtai naikinti save...
Neprisijungęs
Pasiryžau ieškot pagalbos, bet susidūriau su klausimų pas ką kreiptis - psichiatrą, psichologą, psichoterapeutą? Internete paskaičiau, kad lyg ir visi gydo priklausomybes, bet kaip dabar apsispręsti?
Gal kas galite pagelbėti šiuo klausimu?
Neprisijungęs
Laba diena. Nebenoriu rašyti nei čia nei kur kitur. Užgesinot mano entuziazmą. Na bet retkarčiais galima brūkštelt. Vistiek niekaip nesureaguosit. Šiandien puikus oras mano nuostabiojoje Klaipėdoje. Mėgavimasis kiekviena diena tik didėja nes vargu ar daug tų dienų man liko. Sveikata rodo pavojingus signalus. Nuostabus vėjas, kokie gražūs debesys, akinančiai žali pušynai. Raminančiai dunda traukiniai. Prie viso šito...na patys žinot. Supratau, kad reikia vertinti kaip auksą savo artimuosius. Nes visi nuo manęs nusisuko, anam forume užblokavo metams vien dėl to, kad papasakojau kaip rinkau miške avietes. Šitame visi ignoruoja. Visi pseudodraugai dingo. Tik artimieji nenusisuko. Jei kada ateis giltinė, su kuo norėsit praleist paskutines akimirkas? Su mylinčiais žmonėmis, su tais kurie nenusigręžė laimėje ir nelaimėje. O visos karjeros, pinigai, namai nueis į antrą planą ir taps nereikšmingais dalykais. Ne dėl to reikia plušėti gyvenime.
Neprisijungęs
Bebre, lįsk lauk iš aukos vaidmens ir baik savęs gailėtis. Rimtai. Esi jaunas vyras ir viskas tavo rankose. Pats renkiesi, kaip gyvent. Kaip pasirenki - taip ir gyveni
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 7mėn. | 24d. |
Bebras rašė:
...Vistiek niekaip nesureaguosit...
Sureaguosim (kalbu apie save), pagalvodami, idomu, o kaip ten tam Bebrui sekasi...
Neprisijungęs
Nebūkit visi tokie teigiami , aš jau bijau įžengti į šitą forumą, suklydau ir bijau net jums prisipažinti. Rašykit ką nors, ir man paklydėlei
Neprisijungęs
Ką man daryti paprastai kaimo mergiotei, prieš stambius ir galingus Didmieščių autoritetus:rolleyes:
Neprisijungęs