VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Taip, jūs šaunios mergaitės, mano kelrodės žvaigždės ir blaivybės įkvėpėjos
Neprisijungęs
Tai va, chebra, nežinau kaip jūs laikotės, bet panašu, kad atėjo metas rimtiems pokyčiams. Šiandien turėjau puikų rytmetį, atsikėliau auštant, nukūriau į mišką. Bet ne gerti. O pauogauti. Nuo pat vaikystės pajūrio miškuose žinau keletą laukinių avietynų. Dar tarybiniais metais močiutė mane vesdavo į tuos avietynus. Tad prisirinkau tų aviečių vidutinio dydžio plastikinę pintinaitę. Faktas, kad miške didesnė dalis buvo pavadinkim nekondicinės, bet ta mažsenioji dalis ir sudarė mano pintinaitės turinį. Su tuo turiniu patraukiau į turgavietę. Man dabar sunkūs finansiniai metai. Galima sakyti, vos užtenka ant pragyvenimo, todėl nebesigėdiju rinkti įvairią tuščią tarą, o atėjus derliaus sezonui - ir miško gėrybes. Pardaviau tas avietes. Viską papasakojau savo jau buvusiam paraleliniam forume (ten daugiau mano kojos nebus). Už tai gavau tris įspėjimus ir užblokavimą METAMS, t.y. tas pats, kas visam laikui. Štai tokios aktualijos alkoholikų, likimo brolių tarpusavio santykiuose. Toptelėjo mintis, o kas tada darosi didžiojoje politikoje valstybių lygmenyje, jei jau supermažytėje alkoholikų subkultūroje verda tookios intrigos.
Pastaba: redaguota admin
Neprisijungęs
Šiandien labai saulėta ir nuostabi diena. Vasara vasarėlė jau įpusėjo. Paėmė šiokia tokia nostalgija jau galima sakyti tiems legendiniams praeitos vasaros laikams kai čia virė gyvenimas. Ta proga nusipirkau šio bei to gomuriui praskalauti. Bet nėra viskas taip blogai, turiu ir kuo pasidžiaugti. Mano pažadas, mano asmeninė iniciatyva jau beveik įvykdyta, liko tik keletas paskutinių štrichų. Ot tai bus džiazo, xe xe
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mėn. | 24d. |
Nerūkau | 0m. | 3mėn. | 11d. |
Alikai, dešimt metų! Sveikinu
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Alikai, dešimt metų! Sveikinu
Ačiū , Veronika
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 7mėn. | 5d. |
Nerūkau | 16m. | 7mėn. | 17d. |
Alikai, spaudžiu dešinę. Gražus skaičius :)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 7mėn. | 25d. |
Alikai, dešimt metų? Sveikinu
Neprisijungęs
Blaivus | 2m. | 0mėn. | 22d. |
Alikui didžiausi sveikinimai:)
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 2mėn. | 3d. |
Nerūkau | 8m. | 6mėn. | 1d. |
Alikai, nuo nuoširdžiausi tau sveikinimai!!!
Neprisijungęs
Ačiū visiems už sveikinimus Gera būt blaiviam.o dar geriau matyt , kad Jūs blaivūs .Taip toliau
Neprisijungęs
kodėl toks "apmiręs" forumas? anksčiau man labiau patiko.
Neprisijungęs
Kiek rašom, tiek ir gyvuojam...
Neprisijungęs
Sveikučiai, pajūryje fantastinis oras, 25 laipsniai šilumos. Pučia gaivus vėjukas, kedena susitaršiusius plaukus. Medžiai ir jūra ošia. Užsukau į krautuvėlę šio bei to troškuliui numalšinti, užplūdo maloni šliuma. Ko daugiau žmogui bereikia?
Tarp kitko, pasidalinsiu džiugiais pletkais. Panašu, kad blaivybės idėjos ir bendruomenės tik plečiasi. Atsirado dar vienas blaivybės forumas. Puiku!
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 2mėn. | 3d. |
Nerūkau | 8m. | 6mėn. | 1d. |
Damute, sveikinimai
Neprisijungęs
Jungiuos prie Nidūličkos sveikinimų Damačkai Kaip laikais?
Neprisijungęs
sveikinimai Damutei:)
o sakykit kur čia galima matyti visas tas gražias sukaktis?
Neprisijungęs
antonimas rašė:
<...>
o sakykit kur čia galima matyti visas tas gražias sukaktis?
Puslapio apačioj, dešiniąjame kampe
Neprisijungęs
Veronika rašė:
antonimas rašė:
<...>
o sakykit kur čia galima matyti visas tas gražias sukaktis?Puslapio apačioj, dešiniąjame kampe
Jau matau...Ačiū
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 22d. |
Labas vakaras.
Neprisijungęs
Sveikas sugrįžęs. Kaip sekasi?
Neprisijungęs
Sveikas, aha senokai teko lankytis . O sekasi kaip ir visiems, tai i kalna, tai i pakalne
. Bendrai paemus viskas gerai
Neprisijungęs
O kaip tamsta laikaisi?
Neprisijungęs
Toks jau tas gyvenimas, jei visą laiką būtų gerai, tai kaip žinotum, kad tikrai yra gerai :)
Dėkui, pas mane viskas tvarkoj, gaila tik, atostogos baigiasi. O kas liečia gėrimą - viskas stabilu :)
Neprisijungęs
STABILUMAS - stai kas svarbiausia po tu nestabiliu ir vejais paleistu metu :).
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Sveikučiai, pajūryje fantastinis oras, 25 laipsniai šilumos. Pučia gaivus vėjukas, kedena susitaršiusius plaukus. Medžiai ir jūra ošia. Užsukau į krautuvėlę šio bei to troškuliui numalšinti, užplūdo maloni šliuma. Ko daugiau žmogui bereikia?
Tarp kitko, pasidalinsiu džiugiais pletkais. Panašu, kad blaivybės idėjos ir bendruomenės tik plečiasi. Atsirado dar vienas blaivybės forumas. Puiku!
koks?
Neprisijungęs