VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 26d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 8d. |
antonimas rašė:
<...>
Dėkoju:) Na visaip pasitaiko, vieną dieną vienaip atrodo, kitą kitaip...na bet čia dar tik trys mėnesiukai:)<...>
Ne tik trys, o NET TRYS! Reikės išmokti gyventi be alkoholio, kažkuo užpildyti atsiradusią „tuštumą“. Tam reikia šiek tiek laiko, neįvyks stebuklas per mėnesį ar du. Tu šauniai laikaisi, taip ir toliau :)
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Bendrystė labai svarbu. Ypač priklausomiems asmenims. Tuomet nesujauti vienišas, gali atsiremti į šalia esančius, tvirtesnius, ir žingsniuot daug lengviau ir linksmiau
100 proc. pritariu. Tik įdomu, o ką daryti tiems, kurie nemoka sukurti ir išlaikyti socialinių santykių. Jiems bendrystė nepasiekiama. Neveltui yra tiek daug bomžų. Ne visiems vienodai.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 15d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 2d. |
Bebras rašė:
Veronika rašė:
Bendrystė labai svarbu. Ypač priklausomiems asmenims. Tuomet nesujauti vienišas, gali atsiremti į šalia esančius, tvirtesnius, ir žingsniuot daug lengviau ir linksmiau
100 proc. pritariu. Tik įdomu, o ką daryti tiems, kurie nemoka sukurti ir išlaikyti socialinių santykių. Jiems bendrystė nepasiekiama. Neveltui yra tiek daug bomžų. Ne visiems vienodai.
Jie irgi bendrauja
Aišku, Bebre, ne visiems vienodai. Svarbiausiai, ko pačiam reikia ir ko norisi Ir nebūtinai norisi, ar reikia ištisai bendraut. Taip gera kartais vienai, išjungus visus ryšius pamurksot
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 24d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 23d. |
antonimai, su trejetuku tave spaudžiu leteną
Neprisijungęs
Jeronimas rašė:
Nida rašė:
Na ką Veronika jau metus skaičiuos, aš dar mėnesiukus dedu vieną prie kito, bet šiandien vėl pasijutau keistai, kai paklausė "ar tu vis dar negeri?" pasijutau lyg kalta būčiau, kad kažkam nepalaikau kompanijos
ir keikvieną kartą taip jaučiuosi, nors jau visi draugai, giminės ir artimieji seniai nebekviečia penktadieniais pavakarot prie taurės
liko tik vienetai draugų, kurie ir patys veda kitokį gyvenimo būdą, o galėtų būt daugiau-žymiai daugiau
Atleiskit kad kišuosi,geriau mažiau tikrų draugų(tikrų draugų prarasti neįmanoma),negu daug prie butelaičio.
tikra tiesa, jau po gerų dviejų savaičių tapo aišku kiek "draugų" buvo tik prie butelio
Neprisijungęs
Savaitgalis Antonime, su trejais mėnesiukais
Kas rytinės gardžios kavos su manimi?
Neprisijungęs
Nida, su aštuoniais, mieloji Šaunuolė
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 16d. |
Nidute, ir aš sveikiju! Frezijų puokštytė tau
Neprisijungęs
pachmielas širyt, todėl makt! ir visai kitas reikalas...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Tai baliavoji? Retai rašai, žiūriu...
Neprisijungęs
Na kaip sakyti baliavoju, nuo Velyku dar atsargos tai gurkšnoju, o kas belieka, aš vienišas paukštis...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Aš irgi jau nuo pat ryto nusipirkau 50 proc. trauktinės. Ką tu, visai kitas žmogus. Ir linksma, ir gera
Neprisijungęs
O Bebras šimtas metu, kažkaip širyt apmasčiau tavo minti tokia, kad oi niekur nepritampu, prisiminiau gūdžius ten kokius gal 2008 metus kai su egle čia valkiojeisi po Vilniu to pachmielnas to AA padės... Gal žinok mes išugdėme per tiek metu atstumimo funkcija, kuri labai stipri, kuo labiau kažkas artimas tuo labiau stumi lauk, apie visus kitus čia kalbos nėra, VON! Bet šiaip faina abu gyvi nepaisant man iškeltu bylu dar laisvėje tai džiugu... su tuom ir sveikinu
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
O Bebras šimtas metu, kažkaip širyt apmasčiau tavo minti tokia, kad oi niekur nepritampu, prisiminiau gūdžius ten kokius gal 2008 metus kai su egle čia valkiojeisi po Vilniu to pachmielnas to AA padės... Gal žinok mes išugdėme per tiek metu atstumimo funkcija, kuri labai stipri, kuo labiau kažkas artimas tuo labiau stumi lauk, apie visus kitus čia kalbos nėra, VON! Bet šiaip faina abu gyvi nepaisant man iškeltu bylu dar laisvėje tai džiugu... su tuom ir sveikinu
Tada dar buvau nesusitaikęs su savimi. O dabar tai dėjau didelį, storą ir riebų skersą dėl to kad nepritampu. Aš dabar ir nesistengiu pritapt. Esu vienišius, visąlaik toks buvau, todėl savęs nebemutinu tuom kas ne man ir ne mano prigimčiai. Turiu porą artimų žmonių, daugiau man ir nereik. O kad gyvi tai ir valio, nors man su sveikata jau prastai, bet tokio dalyko kaip užsilenkimas neįmanoma prognozuot. Būna ir visokie sveikuoliai ale veganai tik pyst ir numiršta nuo kokio vėžio, o kai kurie lakantys ir žilos sentavės sulaukia. Kaip ten sakoma, Dievas turi humoro jausmą, xe xe
Neprisijungęs
Dievas slypi detalese, va ėjau dabar ant pachmielo pirkt bonka alaus, nusipirkau dvi... čia ne šiaip sau, čia daug giliau, tik nevisi supranta...
Neprisijungęs
Kur jūs, merginos? Egle13, Iškaimo, Dama, Nida, Išsigandus, VV tipinėjat po pavasarėjančius laukus?
Neprisijungęs
Aš tai knisuosi. Po darbo tiesiai į daržą sulendu. Labai gera nagus į žemę suleist. Iš galvos vėjelis ištraukia visus stresus
Ir dar būt blaiviai gera, nes pirmas pavasaris šituose namuose, kai blaiviom akim matau besprogstančias ievas...
Neprisijungęs
Netipinėjam, o dirbam ir dirbam, ir vis dirbam dar trys mėnesiai įtempto darbo, o paskui jau atostogos ir tipinėjimai po laukus
Neprisijungęs
Aš tai atbėgu į forumą, pasižiūriu, kad tuščia ir vėl išbėgu...
Neprisijungęs
Aš panašiai kaip Eglė13, visi tyli ,tai ir aš tyliu.Nors ir bendrai nesu iš tų šnekučių.O užsiimu visapusišku organizmo ištyrimu, gydytojai , tyrimai vėl gydytojai , dar stomatologai.Ir taip vasarį ,kovą ir dar puse balandžio, bet jau bus aišku kas nedavė ramybės.
Neprisijungęs
Ooooo, atsiradom, susirinkom viena kitą Smagumas. Ramaus vakaro visoms. Apsikabinam
Neprisijungęs
Ne visos. VV nepasirodė... Apsikabinam
Neprisijungęs
Įsivaizduokim, kad esu keletą metų ar dešimtmečių blaivus strutis. Sulig kiekvienais blaiviais metais vis labiau nekenčiu pijokų. Kai tik juos pamatau, iškart įkišu galvą į smėlį.
Gerb. stručiui klausimas - ar pijokai išnyks vien dėl to, kad sugrūdai galvą į smėlį? Ne, jie toliau sau pijokaus ir net nežinos kad tu dėl jų atlieki tokį performansą.
Kviečiu žinučių trynėjus atsiversti atgal iš stručio į žmogų. Brandų žmogų. Girtų forumiečių žinučių trynimas yra nebrandus stručio elgesys. Ar jūs kur matėte, kad aa susirinkime kas nors išvarytų girtą narį? Ai tiesa, visai pamiršau, kad adminai yra aa "nedraugai".
Sukurkit temą girtiems ir nereikės vargti su trynimais. Juk ir patys kažkada prie parduotuvių voliojotės girti. Kur tikimybė kad tai nepasikartos?
Neprisijungęs
... kai tenka susitikti su vilku -
jokių tau klausimų nelieka.
Arba - tu pats tampi vilku,
arba - tavęs tiesiog - nelieka ...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
... kai tenka susitikti su vilku -
jokių tau klausimų nelieka.
Arba - tu pats tampi vilku,
arba - tavęs tiesiog - nelieka ...
Daugumoje iš mūsų gyvena dalelytė vilko...
Neprisijungęs