VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
pariuke rašė:
kol kas laikausi blaiviai, bet artėja velykos, atvažiuos draugės į svečius
atvažiavo draugė, bet su mašina, tai bijojo pradėti gerti, kad galėtų išvažiuoti. Tai abi praleidome blaiviai. Džiaugiuosi gražiu oru ir gera savijauta.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 18d. |
Sveikinu su 3 mėnesiukais, Damute
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 17d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 4d. |
Eglaite13, puodelis kavos Sveikiju,vienspenki
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Eglaite13, puodelis kavos
Sveikiju,vienspenki
Ačiū, brangioji O kaip tu jautiesi? Juk METAI! Verta buvo, ar ne?
Dabar svarbiausia "nemesti kelio dėl takelio..." Ir tau, ir man
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
<...> O kaip tu jautiesi? Juk METAI! Verta buvo, ar ne?
Dabar svarbiausia "nemesti kelio dėl takelio..." Ir tau, ir man
Man dar viena dienelė liko iki metų
Viskas, nerimas, pyktis, skausmas buvo verti išgyventi tam, kad vėliau pajusčiau vidinę ramybę. Kad galėčiau ne slėptis po buteliu, o blaiviai priimti gyvenimą tokį, koks jis yra. Tai nėra lengva, bet įmanoma ir tikrai verta
Neprisijungęs
Egle13 pavydėtini skaičiai tavo skaitliuke, mano siekiamybė . Sveikinu
Neprisijungęs
Dama rašė:
Egle13 pavydėtini skaičiai tavo skaitliuke, mano siekiamybė . Sveikinu
Aciu Jei vysiesi,pasivysi - laikas greitai eina
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 26d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 25d. |
Eglut ir Veronika Sveikinu mergytės jus, keliu pieno puodelį už jus ir jūsų valią
Neprisijungęs
Veronika,gal būt aš labiau laukiau negu Tu šios dienos:)Sveikinu su pirmuoju blaivybės gimtadieniu.Būk blaivi ir laiminga.
Neprisijungęs
alikas rašė:
Veronika,gal būt aš labiau laukiau negu Tu šios dienos:)Sveikinu su pirmuoju blaivybės gimtadieniu.Būk blaivi ir laiminga.
Ačiū
Neprisijungęs
Veronikute, na niekaip neatsižiūriu:
1m 0mėn 0d
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Veronikute, na niekaip neatsižiūriu:
1m 0mėn 0d
Meluočiau, jei sakyčiau, kad, ai nesureikšminu
Rytinės kavos, visiems
Neprisijungęs
Sveikinu Veronika, Tau tortas su viena žvake nuo manęs
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 15d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 1d. |
Su metukais, Veronika!
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 10d. |
Veronika, sveikinu :) Metai tai puiku! Linkiu nesustoti ir keliauti blaivia galva toliau, nepasiduoti, kad ir kaip sunku būtų...
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 22d. |
Sveikinu su pirmais metais.
Neprisijungęs
Metai šaunu, už juos ir pakelsiu. Aš pilu toliau, šian gerą miksiuką padariau trauktinė ir sidras, kai varo į makufelį
Neprisijungęs
Ačiū visiems, nes mano metuose - jūsų, kiekvieno dalelė yra
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 26d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 25d. |
Na ką Veronika jau metus skaičiuos, aš dar mėnesiukus dedu vieną prie kito, bet šiandien vėl pasijutau keistai, kai paklausė "ar tu vis dar negeri?" pasijutau lyg kalta būčiau, kad kažkam nepalaikau kompanijos ir keikvieną kartą taip jaučiuosi, nors jau visi draugai, giminės ir artimieji seniai nebekviečia penktadieniais pavakarot prie taurės
liko tik vienetai draugų, kurie ir patys veda kitokį gyvenimo būdą, o galėtų būt daugiau-žymiai daugiau
Neprisijungęs
Nida rašė:
... šiandien vėl pasijutau keistai, kai paklausė "ar tu vis dar negeri?" pasijutau lyg kalta būčiau, kad kažkam nepalaikau kompanijos
ir keikvieną kartą taip jaučiuosi, nors jau visi draugai, giminės ir artimieji seniai nebekviečia penktadieniais pavakarot prie taurės
liko tik vienetai draugų, kurie ir patys veda kitokį gyvenimo būdą, o galėtų būt daugiau-žymiai daugiau
Manau pati supranti, kad dar tavyje neišsisprendė dvasinis konfliktas, nesusitaikei pati su savimi... Pasakysiu ką pastebėjau: kai pats pasijauti tvirtai apsisprendęs ir stiprus, nebesureikšmini to, kad negali gerti. Juk tereikia truputį kitaip sudėlioti akcentus (pavakaroti = pasikalbėti, pasiguosti, papletkavoti, kartu pasijuokti ir t.t. O taurė - tik priedas prie viso to) ir tada viskas būna gerai
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 25d. |
Nida rašė:
Na ką Veronika jau metus skaičiuos, aš dar mėnesiukus dedu vieną prie kito, bet šiandien vėl pasijutau keistai, kai paklausė "ar tu vis dar negeri?" pasijutau lyg kalta būčiau, kad kažkam nepalaikau kompanijos
ir keikvieną kartą taip jaučiuosi, nors jau visi draugai, giminės ir artimieji seniai nebekviečia penktadieniais pavakarot prie taurės
Atleiskit kad kišuosi,geriau mažiau tikrų draugų(tikrų draugų prarasti neįmanoma),negu daug prie butelaičio.
Neprisijungęs
Veronika, didelis dėkui, pyragiukas skanus buvo :) Ir susitikimas geras, toks teisingai praleistas laikas...
Neprisijungęs
Bendrystė labai svarbu. Ypač priklausomiems asmenims. Tuomet nesujauti vienišas, gali atsiremti į šalia esančius, tvirtesnius, ir žingsniuot daug lengviau ir linksmiau
Neprisijungęs
antonimas, su trimis mėnesiais tave. Kaip sekasi? „Geri“ prisiminimai dar lenda ar jau truputi nustumti juos gali?
Neprisijungęs
Blaivus | 2m. | 2mėn. | 15d. |
Audronis rašė:
antonimas, su trimis mėnesiais tave. Kaip sekasi? „Geri“ prisiminimai dar lenda ar jau truputi nustumti juos gali?
Dėkoju:) Na visaip pasitaiko, vieną dieną vienaip atrodo, kitą kitaip...na bet čia dar tik trys mėnesiukai:)
sapnuose vis dar dažnai prisigeriu,būna labai negera, bet po to atsikėlus su tikra realybe,pasijuntu kur kas geriau:) Žygiuojam toliau!!!
Neprisijungęs