VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 18d. |
Labas rytas. Pramigau truputį Vaišinu spurgom prie kavos!
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Nida rašė:
ir kas nutiko, kur visi prapuolė, ar knygas skaito ?
Tai kad iškastravo forumą, niekas nebesijaučia saugus ...
Tikra tiesa. Aš net nebeskaitau, tik vis dar iš įpročio užmetu akį. Beje būtent tas pats žodis nuolat sukosi galvoje po forumo "atnaujinimo" - iškastravo.
Na nežinau, aš tai visada atvira pasikeitimams... Kaip tu, Bebre?
Neprisijungęs
Aš užgėriau Eglut13
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Aš užgėriau Eglut13
O aš taip džiaugiausi širdy, kad tu blaivus ...
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Aš užgėriau Eglut13
...tiesiog, užburtas ratas... Kas čia per v-ie-lnias yra kad kur bepažiūrėsi visus "ant alko patraukė". O tai užkrečiama...
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Bebras rašė:
Aš užgėriau Eglut13
...tiesiog, užburtas ratas... Kas čia per v-ie-lnias yra kad kur bepažiūrėsi visus "ant alko patraukė". O tai užkrečiama...
Egle, baik. Kas jau kas, bet tu ant to grėblio nelipsi. Tikiu tavimi. Ir tu savimi, žinau
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 17d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 4d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Egle13 rašė:
Bebras rašė:
Aš užgėriau Eglut13
Egle, baik. Kas jau kas, bet tu ant to grėblio nelipsi. Tikiu tavimi. Ir tu savimi, žinau
Trylika Eglių vienoj vietoj Ne juokas. Tvirta.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Iškaimo rašė:
Sveiki gyvi. Aš irgi čia, kavinuosi kartu su jumis
Laukia vizitas pas psichiatrą, tai jaudinuosi kažkodėl labai...A tai ko taip? Juk ne pirmą kartą lankaisi? Aš nesu buvusi pas priklausomybių specą, įdomu, ką jis su manimi veiktų?
Ne pirmą. Bet pirmą pas kitą. T.y. jis mane gydė ligononėj, o dabar persirašiau į UAB kliniką, tai ten pirmą kartą. Tas daktariukas važinėja iš Vilniaus į provinciją. Su vietine psichiatre nebėra ką veikt - klausia, kokių vaistų man reik. O man tai ko? Morfijaus, lorafeno ir clonezapamo reikėtų.
Šis psich-as štai ką pasakė - "skiriu vaistų, kitokių, nei iki šiol vartojai. Bet atmink - susilaikyt nuo gėrimo turi tu pati. Kad ir kaip bloga - skambink man, bet negerk! Sportuok taip, kaip tau įdomu. Valgyk tada, kai nori, o ne tada, kai galvoji, kad nori! Nustok gailėtis savęs!"
Net telefoną savo užrašė...
Bandysiu...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Ne pirmą. Bet pirmą pas kitą. T.y. jis mane gydė ligononėj, o dabar persirašiau į UAB kliniką, tai ten pirmą kartą. Tas daktariukas važinėja iš Vilniaus į provinciją. Su vietine psichiatre nebėra ką veikt - klausia, kokių vaistų man reik. O man tai ko? Morfijaus, lorafeno ir clonezapamo reikėtų.
Šis psich-as štai ką pasakė - "skiriu vaistų, kitokių, nei iki šiol vartojai. Bet atmink - susilaikyt nuo gėrimo turi tu pati. Kad ir kaip bloga - skambink man, bet negerk! Sportuok taip, kaip tau įdomu. Valgyk tada, kai nori, o ne tada, kai galvoji, kad nori! Nustok gailėtis savęs!"
Bandysiu...
Šaunuolė. Bandyk. Sėkmės. Apkabinu.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Iškaimo rašė:
Sveiki gyvi. Aš irgi čia, kavinuosi kartu su jumis
Laukia vizitas pas psichiatrą, tai jaudinuosi kažkodėl labai...A tai ko taip? Juk ne pirmą kartą lankaisi? Aš nesu buvusi pas priklausomybių specą, įdomu, ką jis su manimi veiktų?
Bandysiu...
Iš šono paskaičius atrodo gerai. Sėkmės tau.
Neprisijungęs
Ačiū, mergaitės, už palaikymą, bet įtariu, kad po mėnesio visgi sutiksiu pradėt gert disulfiramą ...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
...psich-as štai ką pasakė - "skiriu vaistų, kitokių, nei iki šiol vartojai. Bet atmink - susilaikyt nuo gėrimo turi tu pati. Kad ir kaip bloga - skambink man, bet negerk! Sportuok taip, kaip tau įdomu. Valgyk tada, kai nori, o ne tada, kai galvoji, kad nori! Nustok gailėtis savęs!"
Bandysiu...
Labai žmogiškai... Gerai, kad nuėjai pas jį... Du šilti mirksiukai tau
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
...Egle, baik. Kas jau kas, bet tu ant to grėblio nelipsi. Tikiu tavimi. Ir tu savimi, žinau
Oij, nereikia... Tikėjimas labai įpareigoja, kartais net perdaug...
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Bebras rašė:
Aš užgėriau Eglut13
Nežinau ką patraukė, su aplinkiniais nekontaktuoju. Bet vieną dalyką labai gerai įsisamoninau - gyvensiu tol, kol turėsiu artimus žmones. Šiuo metu turiu du artimus žmones. Visiem kitiem esu nereikalingas. Tiem kas skaito noriu pasakyti - atsibuskit pagaliau, mylėkit artimuosius. Nerasit laimės nei aa, nei forumuose, nei psichologo kabinetuose, nei blaivybėje.
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
...Egle, baik. Kas jau kas, bet tu ant to grėblio nelipsi. Tikiu tavimi. Ir tu savimi, žinau
Oij, nereikia... Tikėjimas labai įpareigoja, kartais net perdaug...
Reikia reikia O kas daugiau tikės, nei ne draugai ?
Draugų tikėjimas numiršta nebent su viltimi, o ji, kaip žinia, miršta paskutinė ...
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 22d. |
Audronis rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Netiesa. Jei žmogui blogai - jis instinktyviai nepastebi gėrio aplinkui. Išlikimo instinktas - pats stipriausias gamtoje.
Tingiu galvoti... Citatos:
Pesimistas mato sunkumus kiekvienoje galimybėje, optimistas kiekviename sunkume mato galimybes. (autoriaus nežinau)
Kuo daugiau žmogus turi problemų, tuo mažiau jam trūksta iki laimės. (Markas Tvenas)
Citatos teisingos ir kitą kartą geriau jomis kalbėt nei savomis mintimis. Pragėres puse gyvenimo nelabai norisi šūkaliot koks protingas esu, juk gėriau ne eleksyrą , o nuodus kurie sunaikina smegenine ir jei dar pagerčiau liktų tusčia puodynė. Forumas gerai ir išvis čia viskas gerai, reik tikdiskutuot. Paskutiniu laiku mintis sukasi , gal kokį šlakelį įsipilt? , bet dar vis laikaus, kaip tolin bus nežinau.
Neprisijungęs
Kur čia galima būtų rytinės kavos išgerti...šitam skyrelyje turbūt
Ir varškinį desertą buvau atsinešęs...
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Kavinamės, Bebre, čia
Lengvos dienos visiems
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Prisijungiu su kavos puodu Tai desertą išsinešei ?! Nepalikai nei gabaliuko?
Neprisijungęs
Veronika, iki metų liko savaitė... Kaip nuotaikos?
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Prisijungiu su kavos puodu
Tai desertą išsinešei ?! Nepalikai nei gabaliuko?
Palikau visą net neparagavęs. Šiandien kavas ir desertus keičiu į rimtesnius gėrimus. Nesusiturėjau
Neprisijungęs
Bebras rašė:
...Palikau visą net neparagavęs. Šiandien kavas ir desertus keičiu į rimtesnius gėrimus. Nesusiturėjau
Gal žinai, kur Pasiklydęs dingo?
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Mano geros O kaip tavo, tuoj vienspenki bus
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 26d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 25d. |
kaip smagu, kaip smagu-nusimato balius Veronia su Egluže keps keksus ir bandeles
tikiuosi ir aš būsiu pakviesta prie vaišių stalio
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle13 rašė:
Mano geros
O kaip tavo, tuoj vienspenki bus
Įvairios, bet privalo būt gerai
Neprisijungęs